Perfect match och nyfixade bryn

 
 
 
 
 
 
God morgon lördag
 
Jag är helt ensam hemma då A, Nikki och hennes kompis Nelly har dragit upp till fjällen för en "fullbokad helg" Ja i alla fall om man ska gå efter tjejernas lååånga lista som dom gjort på alla aktiviteter dom ska hinna med?! Skulle kunna tro att dom ska vara där en vecka minst 
 
 
 
Själv är jag kvar på hemmaplan och jobbar ju hela helgen. Förmiddagen nu har jag fri så jag tror det blir en prommenad och yoga plus lite matlagning innan jobbet kallar!
Det jobbiga just denna helg är att jag arbetar till 22 ikväll och börjar 06 i morgon.....och att det då har blivit Sommar-tid alltså börjar jag 05.00 !!!
 
Tur jag är morgon pigg. Blir att störtdyka rätt i säng så snart jag kommer hem ikväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ny vårig blus från HMs märke Logg. Gillar verkligen det märket då jag trivs i den där lite Casual American style som ju dessa kläder utstrålar.
 
Till denna blus fann jag det perfekta lacket hos Ellos, det blev en perfect match och här hittar du dem...till kanonpris! KLICK
 
 
 
 
 
 
 
Här har ni en Pillan med precis nyfixade bryn, därav den väldigt mörka färgen! Jag tatuerade ju mina bryn för ganska precis ett år sedan och vill du läsa om det så finns det här KLICK där ser du hela processen!
 
 
 
Jag kände nu att jag ville justera formen en aning och fylla upp dem så därför la jag mej under Susannes kniv i går igen ;) De blev väldigt bra och jag vet att den här starka färgen och uttrycket lägger sig de kommande dagarna så jag är inte orolig ..hi hi.
 
Jag är dessutom väldigt avslappnad till sådant här, vet att många liksom bara "dör" om dom färgat brynen och det ser för mörkt ut, eller om dom gjort nån ny hårfärg eller frisyr som ger en dramatisk förändring och dom kan knappt visa sig på flera dagar..... jag kunde inte bry mej mindre, faktiskt.
Det bekommer inte mej, tycker faktiskt att det är lite kul att se en aning "hårdare" ut några dagar då jag ju har ett riktigt "baby-face" utan direkta karaktärsdrag i övrigt!
 
Nästa vecka ska jag tillbaka till Susanne men då ska jag göra nåt helt annat....vad det blir ja det får ni läsa om när jag varit där såklart!
 
 
 
 
Njut av lördagen nu
 
//PIllan


Verkligen jättefint! Längtar efter våren!

Svar: Ja jag med!!💐
Pernilla/Pillan

Åh vilken fin blus .





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se