Söndags-maska!

 
 
 
 
God morgon strålande söndag!
 
 
 
Jag och A blev hux-flux "barnfria" i går eftermiddag då Nikki bestämde att hon skulle övernatta hos en kompis. Väldigt länge sedan det hände så vi lagade god mat, drack lite vin och sedan sprättade vi en Moét som vi njöt av framför TV4 nya Stjärnornas Stjärna.
Såg ni? Jag tyckte faktiskt det var riktigt underhållande! Petra Mede var helt klat den mest lysande stjärnan även om hon bara var programledare, Så Rolig. Skrattade högt flera gånger åt henne.....SVT gjorde bort sig då dom släppte iväg henne. Hon är en riktig humorist.
 
 
I alla fall kan man ju tycka att man borde sova som en klubbad idag då.... men icke (jo en är klubbad men det är inte jag). Så jag sitter här med en kopp te och njuter soluppgång...som vanligt.
 
 
Söndagen kommer bjuda på ett besök i kyrkan, Nikki och barnkören ska sjunga så det är bara att ta på sig söndags-kappan och parkera i kyrkbänken och få sig några Guds ord. Sedan är det barn-kalas i slalombacken under eftermiddagen. Har inte bestämt om jag ska hänga med och åka eller dra iväg på dubbla träningspass...?!
 
 
 
 
 
Så att söndags-maska betyder inte att maska som i att slappa idag utan om huden!
 
 
Jag har blivit helt beroende av sheet masks och tipsade er tidigare i ett inlägg här KLICK
 
Min hud känns väldigt törstig nu under vinten och dessa masker är helt ljuvliga att boosta huden med. Proppade med härligt serum som verkligen "gör jobbet" under tiden du kan ligga ner och njuta. Serumet låter du sedan ligga kvar på huden och bara masserar in lite lätt med fingertopparna. 
 
 
Jag handlade ett helt gäng masker på SKIN CITY som har otroligt bra service och snabba leveranser! Bara att Klicka in och kika på allt härligt som erbjuds och läs mer om just dessa masker!
 
Ett tips är också att följa Skin Citys ägare Annika på Instagram för massor med tips @hudspecialisten och/eller @skincityofficial
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ska tassa upp och rengöra mitt ansikte nu och njuta en stund med en riktig fuktbomb i facet!
 
 
 
 
Ha en skön söndag
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se