Morgonstund

 
 
Äntligen kan jag yoga under bar himmel igen
 
 
 
 
 
Hej på er
 
Här har ni ett inlägg från ledighets-kommitén men tyvärr har migränen kommit på besök.... Usch men jag tog nyss min mirakel-spray så jag tror det lättar snart!
 
 
 
Min stackars Filippa kom hem för ett par timmar sedan.....hennes pappa kastade sig i bilen tidigt i morse och hämtade hem henne. Hon ringde igår och var SÅ ledsen! Inget Rhodos på torsdag som hon längtat efter (och inget avbeställningsskydd) men det säger vi att det struntar vi i! Huvudsaken hon blir frisk och då får hon en ny resa! Att vara frisk är såklart det viktigaste just nu
Men hon känner att allt bara är fel, den här tiden som ska vara den lyckligaste - studenttider med fester och galna upptåg, allt detta missar hon. Jag lider verkligen med henne och nu ska hon få vara hemma med mamsen och bara vila och äta nyttigt så hoppas vi att hon ska få tillbaka geisten och till slut ändå få en bra och minnesvärd studendag<3
 
 
 
 
 
 
Sessan är också med på mina yoga-stunder, hon smyger fram och stryker sig mot mej och såklart kan jag inte motstå att kela en stund!
 
 
 
 
 
Alltså jag kan inte ha det bättre än just på min altan då jag får andas in den friska luften, smekas av solens strålar och samtidigt mjuka upp min kropp, uderbart!
 
 
 
 
Ikväll kör jag aerobics som vanligt på tisdagar och de senaste veckorna har det varit riktig svett-fest kan jag lova. Säkert inget undantag ikväll så jag laddar med resorb!!
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se