Utenjutet

 
 
 
 
 
Hej hallå
 
Alltså vilken energi man får av denna värmen som är just nu, jippi!
Just idag är jag extra glad att jag jobbar skift för jag har hunnit med massor under morgonen och förmiddagen (jobbar kväll)
 
 
Startade med att åka till Ica för att storhandla, massor med godsaker - ja alltså frukter, grönsaker etc. Följde upp med en skön prommenad och värmen gjorde verkligen rundan svettig. Lika bra att fortsätta kroppsarbetet så sen blev det gräsklippning och krattning av kottar och barr.....men hur mycket barr kan det finnas ;)
Så fort det blåser lite friskare så blåser dessa "otyg" omkring och jag klarar inte av att se dessa liggandes och skräpa så bara att kavla upp ärmarna.
 
 
En liten stund i solstolen med podd i öronen innan lunchen skulle lagas.
A kommer oftast hem för mat de dagar jag är hemma. Så vi får liksom en liten dejt på 30 minuter dessa dagar då vi har chans att umgås en stund på tu man hand ;) Idag åt vi självklart utomhus i skuggan och vi har redan suttit ute mer än vi gjorde under hela fjolårets usla sommar!
 
 
 
 
 
 
 
Idag blev det lättast men godast möjligast dagar då solen skiner som idag. En härlig sallad med allt som vi gillar. Ägg, grillad halloumi, broccoli, persika, bulgur med blandade bönor, lite oliver, kallrökt skinka och vattenmelon. Allt toppas med en fetaoströra med citron och lite bröd!
 
Detta skulle jag kunna äta varje dag under varma dagar. Det håller mej mätt länge och ger kroppen massor med nyttigheter!
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen innan jag gör entré på jobbet igen. Där är det som att kliva in i ett kylskåp, så därför måste jag plocka fram en kofta att kunna dra över axlarna !
 
 
 
//PIllan


så himla gott! Jag har ännu inte hunnit påbörja grillsäsongen!! men längtar! :)

Åhh så gott det ser ut!

Svar: Ja enkelt och Så gott👍🏼
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se