Skräck

 
 
 
 
 Morning
 
Jag är inne i en riktig period av att sluka den ena boken efter den andra! Därför kommer det såklart några tips på läsvärda böcker lite mer frekvent än vanligt här inne
 
 
 
Senast plöjde jag denna Skräck-thriller under helgen som gick - Sjuka Själar av Kristina Ohlsson. Har läst flera av hennes andra böcker och Davidstjärnor hör till en av de bästa. Även Stockholm Rekviem som kanal 4 kör på onsdagar är baserade på hennes böcker 
Skräck brukar jag nästan aldrig läsa...har väl läst något av Stephen King för länge sedan men nu för tiden är det ju mest deckare men gärna riktigt hårdhamrade!
 
 
 
Den här boken var dock inte riktigt lik hennes andra böcker och det är ju  för att det ska vara en skräckroman inte alls deckare som hon vanligtvis skriver. Boken var dock väldigt lättläst , spännande och med ett snabbt språk.
 

Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka.

Tio år senare återvänder han till sitt föräldrahem, plågad av ovissheten om vem som en gång förstörde hans liv. På andra sidan gatan bor en man som aldrig förlikat sig med att han inte fick veta vad som hände hans dotter Fanny. Och som tror att Lukas har svaret.

Samtidigt flyttar Anna och David in i den gamla prästgården. Här ska de börja sitt nya liv. Men huset väcker stark oro hos Anna. När hon senare hittar ett järnkors nedgrävt i trädgården förstår hon att det finns någon som vill dem illa. Riktigt illa. Anna försöker vettskrämd rädda både sig själv och David. Men är det redan för sent?

 
 
 
Idag är jag ledig vilket känns väldigt skönt....mindre skönt var att jag vaknade strax efter 04 i morse av huvudvärk!
Så himla trist när jag just vaknar av att det gör ont. Försökte väcka A för lite sympatier men han är ju för tusan medvetslös nattetid?!
 
Satte mej upp en stund och försökte mjuka upp runt nacke/axlar och kunde somna om en kort stund innan klockan ringde.
Stor kopp kaffe och en rask prommenad och jag känner mej åtminstone redo för dagen! Ska iväg och sätta mej hos frissan igen.... färg mina vänner- Bort med det grå trista och i med något nytt (tror jag )
 
 
 
 
Ha det gott
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se