Vinklubben checkar in!

 
 
 
 
 
Igår var det dags för Vinklubben att checka in på vad som kan vara världens mysigaste Bed & Breakfast nämligen detta KLICK
 
 
 
Sara och hennes man Hans har byggt upp och startat detta i våras och det har gått över förväntan hitills och jag är inte förvånad! Alltså denna atmonsfär är helt oslagbar, så mysigt, ombonat och lyxigt!
 
Ville inte åka därifrån kan jag lova
 
 
 
Ett stort timrat hus med fyra separata sovrum, alla med de skönaste dubbelsängar, fluffiga täcken, stora badrum och självklart kodlås till varje rum. 
Stort allrum med öppen spis, härligt modernt kök, vackert porslin och en altan med DEN utsikten.
På altanaen finns även en jacuzzi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi startade vår vistelse med att vi hyrt in en privat Vinprovning (eller bubbelprovning) med smaktest och blindprov av en cava, en champagne och ett vitt mousserande vin
 
 
Lyckades pricka i dem alla tre och min favorit visade sig vara...nope det var inte champage utan det mousserande!
 
 
Jättekul "underhållning" och stämningen höjdes direkt med vårat tjatter som ni kanske kan ana!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maria som var den egentliga anedningen till hela vistelsen (då detta var våran present till henne) fick sedan gå till Sara behandlingsrum för att njuta av en riktig helkropps-massage som varade i 90 minuter!
 
 
 
Under tiden dukade vi fram middagen som bestod av plockmat!
 
 
 
 
 
 
Bakpotatis med skagen, västerbottenpaj, lax, ostar, bröd lite olika smör etc
 
 
Så när Maria var lagomt genomknådad fick hon slå sig ner till bords i bara morgonrocken och mysa med oss andra
 
 
Efter maten hoppade vi i badkläder och satte oss i jacuzzin och fortsatte med vårat babbel och bubbel tills det var dags att mysa, alla framför brasan med ost, kex och lite mer vin!
 
 
Att sedan få krypa ner i de underbara sängarna och sova som en stock fram tills klockan var 07.30 och inse att klockan är bara 06.30 kunna ligga kvar, läsa en stund och lyssna på Sara som dukade fram frukost.... LYX
 
 
 
 
 
Detta mötte oss när vi släntrade ut och som vi njöt av detta. Hemgjord granola, mumsiga smoothies med blåbär ingefära och spenat, egen äppelmust, goda bröd och kaffe, mängder med kaffe!
 
 
 
Vi slängde på oss varma kläder och tog en skön prommenad i det underbara oktobervädret. Solen strålade och det gnistrade fint om nattens frost!
 
Vilken Lisa för själen
 
 
 
Nu väntar en kväll på jobbet för min del men jag tror att det kommer gå galant efter ett sådant dygn!
 
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se