Firande, frossa och värk.............

 
 
 
 
Nu har hon blivit vuxen på riktigt min älskade Maja Filippa, nu har hon fyllt 20 år!
 
 
 
 
Jo då det har firats för Filippa hela helgen då hennes vänner också fixat massor med roliga grejjer så den här veckan tror jag nog att dom kommer ta det väldigt lungt...!
 
 
Men vi var i alla fall ut och käkade i lördags kväll på TorgEtt som ligger på Vemdalsskalet och är en jättemysig restaurang.
Inte så stort, utan lite mer intimt och med en härlig stor eldstad i mitten. Där är det skönt att slänga sig i soffan en stund då maten ramlat ner i magen!
Jag valde bara smårätter denna kväll men de andra åt allt från råbiff, renfilé och flankstek
 
 
 
 
De där med att fota maten.... det är väl så det ser ut nu för tiden ;)
 
 
Jag är inget undantag....
 
 
 
Här är mina supersmarriga små rätter
 
Kronärtskocka i marinad, Sötpotatis-pommes med tryffelmajonäs och en skagen med friterat tunnbröd!
 
 
 
 
 
 
 
Filippa med sina girls, Julia och Vilma
 
De hade hunnit med heldag på spa i fredags, sedan Teddybears på kvällen och efter denna middag väntade en lägenhet full med gamla och nya kompisar på Filippa (fast det visste hon inte här... ;)
 
 
 
 
 
Nå vad syftar rubriken på ?!
 
Jo i fredagskväll blev jag AKUT superdålig, Fick världens frossa och värk i alla leder i kroppen. Helt övertygad att jag åkt på nån maginfluensa... Mamma fick ta Nikki för jag var helt väck
 
Med morgonrock och tjocka sockar, under två duntäcken och en pälsfilt låg jag sedan och hackade tänder och bara väntade på vad som skulle komma... Ont ont ont överallt men jag måste ändå ha slumrat in för vid 06 vaknar jag och känner mej helt ok. Inget har alltså kommit ut under natten!
 
Upp och in i duschen (nu var jag rätt svettig....) och sedan tog jag en kopp te och några fin crisp.
Jodå det här känns bra, jag hämtar Nikki och vi åker upp till Vemdalen.
 
Som ni ser av bilderna så åt jag under middagen och det funkade fint.... men sedan på natten vaknar jag av ett ryck, magen gör så ont!
Tassar upp och lägger mej på soffan....väntar...för NU kommer det väl!? Ligger där och stirrar i taket i typ tre timmar men det ända som händer är att magen gör ont så till slut somnar jag.
 
Hela dagen igår är min matlust och hunger bortblåst. Jag tar en tugga av en bulle hemma hos Filippa och dricker en smoothie. Känner mej matt och trött
Lägger mej vid 20 i går och har även inatt vaknat med magont...
 
Fattar inte vad detta är ? Tur jag är ledig måndag och tisdag så jag kan försöka bli som vanligt igen!
 
Känns som influensa utan minsta förkylningssymtom eller magsjuka utan att det varken kommer ut något eller in heller för den delen?!
 
 
 
 
 
Är i alla fall väldigt glad att jag kunde vara med och fira min fina Filippa♥
 
 
//PIllan


Blindtarmen? Så roligt att du fick vara med om hennes stora dag! Krya på dig!!!

Svar: Tack!
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se