Just nu läser jag....

 
 
 
 
Ja då var det måndag igen och i eftermiddag har vi HLR på jobbet. Några år sedan sist och dessa kunskaper kan man aldrig traggla nog många gånger! Hoppas innerligt att jag slipper utföra dem i skarpt läge men om så ändå blir fallet vill jag känna mej rätt så säker på vad som ska göras! Livsviktigt mao
 
 
 
 
Idag kommer i alla fall ett boktips från mej igen
 
Jag läser just nu Mikaela Bleys tredje bok, Louise. Köpte den på centralen förra helgen för att ha nåt att fördriva tågresan med. Boken är väldigt lättläst och du kommer snabbt in i handlingen (gillas!)
 
En riktig spänningsdeckare och inte alls sådär "blodig" som mina böcker brukar vara....även om det är mordfall inblandat
 
 
 
Den kontroversiella justitieministern Louise Bohman vaknar upp på morgonen och nås av beskedet att hennes pressekreterare hittats död. Ett förmodad självmord ser ut att vara ett mord och mycket talar för att justitieministern själv är inblandad. I media hängs hon ut och porträtteras som ett monster.

På TV4 får kriminalreportern Ellen Tamm uppdraget att göra en dokumentär om justitieministern. Hon lyckas nästa sig in hos Bohman och möter en kvinna som har ganska lite gemensamt med den bild som media målat upp. Ändå verkar det som om Louise döljer något.

Samtidigt brottas Ellen med sitt eget kaotiska privatliv. Och ju mer hon gräver i Louise Bohmans förflutna, desto mer påminns hon sin egen familjs mörka hemligheter.
 
 
 
 
 
 
 
Annars startade jag morgonen med att slå upp bildörren rakt på min tumnagel så det lossnade inne på halva nageln!!!! Alltså detta är bland mina värsta ....bara man pratar om att naglar går av långt in så måste jag hålla för öronen!
Höll tametusan på att svimma av smärta! Blödde som en stucken gris och Nikki fick agera sjuksyster. Har plåstrat den hårt hårt och hoppas att den sitter kvar men är nu superrädd att jag ska slå i den...
 
Var på väg till gymmet men tummen dunkade och gjorde ont så jag satte mej på cykeln i 45 minuter sedan åkte jag hem igen....
 
 
 
 
//PIllan


Favoritsnacket! Brukar alltid äta frukt med nötsmör innan jag går och lägger mig 😍

Svar: Ja det är så gott!!
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se