Grönssaker - for the win!

 
 
God kväll på er
 
 
Jag och Filippa har precis kommit hem efter ett superhärligt svettigt träningspass. Helt underbart och roligt att jag fick sällskap ikväll.
Vi skrattade högt flera gånger och under sista kvarten var det lite avslutande yoga/rörelseövningar och vi liksom bara bubblade och kunde inte titta på varandra för då brast det.... haha
 
 
A har rest bort på kombinerat säljmöte och samkväm hela helgen så det är tjejerna kvar här hemma. Dock har jag jobbarhelg så Nikki får bli hämtad av mormor efter skolan i morgon. Plus att på lördag ska mitt jobb iväg på julbord, årets första!! Är så pepp på detta. Jäklar vad jag ska proppa i mej lax och sill och skölja ner allt med iskall julmust, mums!
 
 
Men idag fokuserar vi på grönsaker istället. Alltså sådana ihop-plock-tallrikar är bland det bästa jag vet! Bara tar fram allt jag är sugen på i grönsaksväg och tillagar. Vissa saker är varma och annat bara kallt som det är
 
 
 
 
 
Här blev det sötpotatis i ugn med chiliflakes och röd lök, palsternacks-pommes, stekt halloumi, rivna morötter, lite körsbärstomater och och och grönkål kokad i grädde med lite flingsalt, det är SÅ gott!
 
Till detta rörde jag ihop yoghurt med mosad fetaost och lite citronpeppar
Enkelt, snabbt, gott och massor med vitaminer!
Att grönsaker kan vara så himla gott alltså, jag saknar aldrig kött när jag äter liknande tallrikar!
 
 
Nu ska vi duka fram lite peppisar, ädelost och glögg här, vi måste ju börja vänja smaklökarna liksom!
 
 
Trevlig kväll
 
//PIllan


Det där lät ju väldigt gott, det måste jag prova. :)

Svar: Gör’t😃👍🏼
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se