Look who´s Back! & ett helsnurrigt inlägg....

Titta vem som kommit hem igen, Mr Nikon, åhh vad jag är glad! Tyvärr är han i precis samma skick som när jag lämnade in homom för 1 månad sedan... Men det är en anna historia och den skippar vi för ni vet vad jag har sagt, inte hetsa upp mej över saker jag inte kan råda över! Nu till nåt annat som verkar helsnurrigt...??! När jag skriver detta inlägg så ser det helskumt ut här på Blogg.se... Jättekonstigt när jag skulle lägga upp bilden och när jag skriver så syns inte hela texten! Hoppas att det går att läsa allt när jag publicerar! Ha en fin kväll och i morgon är det Fr.... IGEN! //PIllan


Sötis :-) Tack för din gulliga kommentar! Ja, det är väl så, att det går lite upp och ner. Men jag har aldrig tidigare tappat blogglusten, trots att livet har känts lite tungt. Jag får väl som sagt sova på saken :-)



KRAM



Ps: Jag tycker också att bloggverktyget har varit skumt de senaste dagarna - idag var det dock ok hos mig.

Vad fin du är i glasögon!



Ja, min blogg är också helskum. Allt är liksom utputtat till höger och jag ser inte hela inläggsrutan.

Skönt att veta att det inte bara är en själv tycker jag.

Har du felanmält till blogg.se´?



Ha en toppenkväll!!



KRAMAR





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se