Sjukstuga





Fina amaryllisen som jag hoppas ska slå ut i absolut rätt tid och videkissarna är ju för söta!


Tänkte börja med att säga Tack till er som tittar in här varje dag! Speciellt senaste tiden tycker jag att mina inlägg varit lite "innehållslösa"...
Inspirationen försvann iom att kameran blev trasig men nu hoppas jag att jag snart är på banan igen:)
Dessutom så är det ju lite halvstressigt så här innan jul! Men nu är så gott som alla klapparna fixade så det känns bra.
Jag har min 25 åriga kusin av manliga släktet kvar och det är så svårt!! Tror att det kanske lutar åt något till hemmet...Tips mottages tacksamt!



Stackars älskade Filippa har dragit på sig en ordentlig förkylning med en hosta som inte liknar något... Funderar på att ta henne till läkaren i morgon då jag hört att det går luftburen lunginflammation...!?

Nu blir det några varv med "snabeldraken" och ikväll aerobics och Bröllop!! (Bonde på 4:an)

//PIllan


Kikar absolut in här varje dag även om jag har varit dålig på att kommentera på sistonde!



Skickar väl över ett gäng kryapådig kramar till Fillan också!

Kraaam!

Oj, svårt att hitta på något bra till en 25-årig kille!!! En tjej hade ju varit mycket lättare ;-) Kanske Happy socks (finns många härliga varianter i knalliga färger) eller en bok om han gillar att läsa?



Ha en skön kväll, duktiga du som tränar så mycket :-) Själv har jag precis ätit en 88:a efter att ha vräkt i mig skräp precis hela dagen... Det slår aldrig fel, börjar jag dagen med onyttigheter så fortsätter hela dagen i samma anda! Men äter jag bra så är det betydligt lättare att stå emot det värsta suget under dagen...



KRAMAR





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se