En plats i solen



Ah välkommen till bords! Älskar dessa rottingfotöljer & 8 stycken vore ju inte helt fel... Huset ser ut att vara ett riktigt magnifikt stenhus antagligen på mycket varmare breddgrader än här:)



Eller kanske slappa lite på bryggan, höra vågorna kluckande och måsarnas skrik.



Kanske bäst av allt en hängmatta lite i skuggan. Några varma strålar som letar sig igenom bladverket och träffar dig på näsan där du ligger och sippar på ett glas lemonad... ;)

Bilder från nätet


Ja den där värmen som var i påsk har nu dragit sin kos. Här var det vitt! i morse. Det tinade dock bort väldigt fort men ändå...

Filippa stackaren är hemma med en trist förkylning idag. Har hyrt några filmer som hon ligger och kikar på under täcket. Hon har dessutom namnsdag idag, Filippa och Filip grattar vi!

Tandläkarbesöket gick bra för Nikki. Mest en liten informationsstund och en snabb kik på bissingarna. Tandborste och minitandkräm fick vi med oss och dessa ska vi så klart börja använda nu!

En fika stund med bästa Linda har vi hunnit med. Kaffe ska man ju ändå dricka så varför inte göra det med någon man tycker om;)

Nu blir det att ta tag i middagen och sedan Träning

//PIllan


Oh vad jag gillade den bilden med hängmattan!!!! Har bara ett problem: Har inga träd som passar!:)

Träningen gjordes i morse!

Superhärliga bilder! Och ja, vi säger grattis till vår Filip här hemma!



Kram!

Gulle dig som röstar på mig!!!



Så synd att du inte kunde hänga med! Men vem vet, vi kanske ses nån gång ändå?



Kraaaaaam!

ja så där skulle man ju gärna ha det hemma hos sig ! :o)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se