Ropa inte Hej...



Gåstolen visade sig vara en perfekt fotpall i solen igår! Precis lagom höjd och det mjuka ryggstödet var skönt att lägga vristerna på:)

Nej det blev inte alls bättre med lilla skruttfian igår. Febern återkom under eftermiddagen och natten har varit allt annat än förknippad med sömn...
Hon dricker i alla fall jättemycket så även om hon inte äter så mycket känns det ändå OK!
Hoppas hoppas att det snart ger med sig!

Nåt helt annat nu, väder, vad ofta man är väderberoende. Allt blir så mycket trevligare när det är lite varmt och skönt!
Tänkte närmast på prognosen de visade nyss som lovade 6 grader och regn på lördag då vi ska ha fest med jobbet. Hade planerat för rosé och vita jeans....
Känns som jag får låta vinet ligga kvar i kylen, satsa på svart och dricka varm choklad istället... :/

//PIllan


Ja, tänk va vädret kan få en på härligt humör! Bara lite sol så där, och vipps så känns allt toppen och det är vackert överallt.

Men.. tja.. hörde det var åska och regn neröver stan just nu. Bläk.

Härlig bild!

Pernilla Pohlman ;-)Eller så dricker du Skidåkare om det blir riktigt kallt

Jag håller tummarna för att ni blir av med feber och elaka bassiluskor så snart det bara går!



NEJ, skall det bli 6 grader på lördag... Det borde vara sådant här väder MINST en vecka till så att man verkligen hinner komma in i "värmelunken" och bara låta dagarna passera med solen gassande över huvudet :-)



Njut av denna soliga onsdag i alla fall, stor kram!!!

Ja, hoppas att det blir bättre inatt!

Schyssta spiror!



Kram kram!

Hörde också att vädret skulle bli sämre till helgen :( Nu när jag jobbar hela dagar har det varit kanon... hoppas vädergubbarna har fel!

Hoppas din lilla tjej blir bra snart!

Kram Eleonor





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se