Re-Design!

Var tvungen att göra något med våran sönderklösta soffa....
Sessan som älskar att vässa sina klor tycker att soffan är ett av de bättre ställena :/ Jo hon har klösbräda men då hon tycker att hon inte får min fulla uppmärksamhet så tar hon till detta knepet, soffattacken!
 
Soffan har ju bara ett par år drygt på nacken men såg bedrövlig ut och speciellt då på hörnen som visst är de bästa ställena för kattmanikyr....
Långa trådar hänger och tyget är så noppigt (syns fortfarande på vissa ställen...)
Tog ett fuskskinntyg i lite grå/svart och placerade på de värst utsatta ställena och nej det är inte det snyggaste jag sett men det duger och Sessan verkar eventuellt ha fattat vinken :)
 
Nu nåt helt annat, alltså min kropp... mina muskler....länge sedan jag haft sån här träningsvärk!!
Igår var jag bara tvungen att ta en vilodag... Hade planerat ett morgonpass men jag kunde helt enkelt inte övertyga mig själv  :/
Istället klev jag ändå upp tidigt och strax före 08 var jag ute och rensade rabatter! Vet inte om detta var bättre än att träna, gah min kropp är för kort överallt känns det som!
Ikväll blir det aerobics följt av yoga och det ska bli riktigt skönt även om de första typ 15 minuterna säkerligen får mej att grimasera illa!
 
//PIllan
 


Haha kattmanikyr;)ja att rensa rabatterna är ingen lek de heller;)provade att göra din kokossmoothies i morse men hade tyvärr ingen fryst banan och jag är nog övertygad om att det hade varit godare med lite kallare smoothies ;)ha en fin dag

Jag tyckte det blev rätt snyggt!

Smart!! Och snyggt! Vår katt använder också soffan tyvärr... men mer undertill, så det syns inte på samma sätt som tur är ;-)

Hoppas träningsvärken ger med sig lite imorgon!

Kram Nina

Trädgårdsarbete är värre än gymmet haha. Kommer åt dom små musklerna som man inte trodde fanns ;)
Tycker det blev rätt tufft med skinn på hörnen på soffan.
Hoppas kvällens träning gick bra=)
Kramiz G





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se