Todeloo tisdag...

 
 
Blus gammal från HM och jeansen hittar ni här
 
 
Alltså jag har helt kopplat bort och kopplat av från datorer och sociala medier idag... Skönt ibland att inte hänga i cyber varje dag!
Jag och Nikki tog en shoppingrunda tillsammans och det var "hennes lag" som gällde. Hon fick styra och ställa över de timmar vi spenderade och det blev allt från ulliga mjuka Hello kitty tröjor, till hamburgare och lekland... Ibland äär ju bara mami bäst ;)
 
 
Jag fick spendera min kväll tillsammans med mitt härliga aerobics gäng efter en veckas uppehåll. Så himla härligt att få svänga de lurviga i takt till musiken, I Löv It!
 
Sedan har jag dejtat upp med Hollywoodfruarna! Underbart att dom är tillbaka igen Samtidigt som man ibland nästan måste ta till skämskuden så gillar jag programmet SÅ mycket, underhållning de luxe!
A bara skakar på huvudet och åkte hem till en kompis för hockey...?! :)
 
 
 
Nu har jag i alla fall ringt veterinären och fick en tid för Sessan på torsdag... Hon fortsätter att halta/ hoppa på tre ben och de menade att det eventuellt kan vara ett bett från en annan katt.
Detta kan bli inflammerat....
De får ge henne lugnande, undersöka och raka bort för att komma åt att se. Fingers crossed att det inte är nåt värre, please!!
 
*******************************
 
 
I morgon är det slut på helgen även för mig... fast hey det är ju lillördag :) Men jobbet kallar
 
//PIllan
 


Men så snygg du är!! ÄLSKAR blusen har faktiskt en samma lika i garderoben - så fin ju!!

Skönt att sessan får komma till veterinären!! Bra för henne och er så får du veta vad det är för galet som är på tok.

KRam vännen!

Snygging och stort gilla på din outfit. Mysigt med mor/dotterdag och släppa allt det där med sociala medier för en dag. Kramisar Tina

Jeansen är ju så snygga vart har du köpt dem? hoppas Sessan blir bättre i stackars tassen.Kramar

Svar: Hello
Jeansen finns på Tessieshop.se
Länk http://www.tessieshop.se/byxor/tyra-jeans.html
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se