En Nypa sig i Armen Midsommar!!

 
 
 
 
Alltså när jag sitter här idag och titta på några av bilderna sedan gårdagens afton kan jag knappt fatta vilken strålande varm och fin dag det verkligen var!
 
 
 
Jag gick min årliga golfrunda med Ove på morgonen och slog ut första driven kl 08.00 ackompanjerad av fågelsång och en knallblå himmel. Hela rundan bara häpnade vi hur otroligt vackert det var (och svettigt)
Kan inte ens minnas en midsommarafton då jag frivilligt sökt mej till skuggan?!
 
Efter rundan åt vi obligatorisk sill- och laxlunch på altanen här hemma sedan bar det av mot traditionellt midsommar-firande på hembygdsgård med stångresning och dans kring denna.
Mamma hade gjort en sådan fin krans till Nikki och hon var så nöjd med denna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under eftermiddagen kom grillen fram och vi dukade upp med diverse goda tillbehör. Här vet jag dock inte riktigt om jag var lite "underbemannad" i köket för i kameran fanns det nu inga foton alls.... Ja ja ni kanske vet hur vi kvinns kan ha det lite stressigt medans männen har en tendens att sitta i solen med en kall öl ;)
 
 
Filippa fick över ett par vänner och vi andra satte oss i båten och puttrade uppströms i Ljungan och la till vid Solön. Denna lilla resa tar cirka 7 minuter och här är vårt lilla sommarparadis.
Där väntade mina föräldrar och flera av deras vänner och även några av våra sommargäster!
Tipsprommenad, trolleri och kaffe med avec fick bli denna anlhalts aktiviteter. När det sedan började regna vid 21-tiden så var vi alla ändå så nöjda och glada så Tack Tack vem du nu är som styr över väder och vind :)
 
 
Idag är en ny dag med och vad vi hittar på får ni kanske se i morgon!
 
 
//PIllan


åå men så fina kort på er!! kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se