Hemma igen

 
 
 
 
God morgon
 
Ja i går kom vi hem till vårt eget hus efter en veckas frånvaro... Himla skönt att få sova i sin egen säng igen och som nu sitta och dricka kaffet ur favoritmuggen!
Men vilken toppen-vecka vi har haft, vi är alla supernöjda och Tack till mina föräldrar som bjöd med oss <3
 
 
 
 
 
Vi avslutade med en fantastisk födelsedagslunch för att fira mej faktiskt (fyllde nämligen år....i år igen...) Var på en superb fiskrestaurang och åt en tallrik med fem sorters lax, underbar!! Nikki valde fish & chips och jag smakade även på hennes friterade fisk, tummen upp!
 
Jobbade oss sedan vidare uppåt landet och tog en övernattning i Örebro. Bodde på Scandic och det är ju toppen då man har barn med sig. Pool, lekrum och roliga små presenter vid ankomst. De hade dagen till ära även premiär av sin sommar-meny i restaurangen och den grekiska salladen... alltså SÅ god!
 
 
 
 
 
Resklar med Elsa på ena armen och paddan i den andra! Visst är hörlurarna för söta, ett fynd från Ullared
Nikki har klarat den långa resan galant och inte frågat allt för många gången om vi var framme.... Visst har hon blivit lite less men över förväntan bra :)
 
 
 
 
 
Ja ni nu har vi det vi gör idag denna söndag.... Utsidan måste verkligen poleras. Gräsmattan har nått oanade höjder, altanen ser ut som ett polleninferno plus att det varit storm så grenar ligger utspridda överallt! Sedan var det de där med tvätten.....
 
Got to Go!
 
 
//PIllan


älskar dessa barnhörlurar
köpte 2 andra varianter till Elly o Edith
tyvärr höll dom inte så länge
men håller tummarna att era håller 👍🏻





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se