Låt dom inte ta slut....

 
 
 
Midsommarhelgen bara fortsätter att leverera 2016
 
 
 
 
Ännu en fantastisk dag , kväll och natt har passerat med så många fina roliga inslag! Midsommardagen började med att vi  körde Filippa till Hussborg för några timmars jobb och vi i övriga familjen genomförde en 18-håls runda. Eftersom Nikki var med så hyrde vi golfbil och det var verkligen skönt att ha i den hettan som rådde på banan!!
Så otroligt svettigt men såklart helt underbart, detta är ju precis det jag längtar efter resten av året, sol och värme!
 
 
 
På kvällningen var vi bjudna på grillning hos Nicke och Carina och alltså vilken magisk kväll! Att få uppleva detta, sitta i skuggan på bryggan och käka en grillmiddag med goda vänner och solen aldrig riktigt går ner....ljuset - som dag fast det är natt!
 
Efter mycket god mat, vi grillade riktigt goda högrevsburgare så var det dags för lekar och vi blev raskt indelade i fyra lag. Nu hade även ett gäng från det yngre gardet anlänt så vi "gamlingar" fick rycka upp oss ;)
Det var diverse tävlingar med bollkastning, crocket, boule osv Jätteroligt!
 
Filippas lag vann slutligen över A:s lag i en rafflande slutomgång av pricka tomburkar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag ser det ut att bara fortsätta med sol och värme så jag ska nog helt enkelt parkera mej ute på soldäck och eventuellt ta ett dopp framöver vad dagen lider!
 
 
//PIllan


mysiga dagar!!

Men wow vilket soldäck! Där skulle man bo :) Jag håller med dig, den här midsommarhelgen har varit underbar och kommer vara svårslagen :) Kram!

Så härliga bilder, här har et tokregnat men kvavt som tusan kram

Ser verkligen helt underbart ut! :)

Vilken fin dag!=)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se