Spänning till frukost!

 
 
 
 
 
Min bästa stund är nu tralala la la la... Ja absolut. Trots att jag har semester så är jag uppe innan A som ska jobba. Jag tassar ner för trappan vid 06-tiden och har en alldeles egen stund med kaffet och nu senast en riktigt spännande pocket!
 
 
 
Fjällgraven av Michael Hjort & Hans Rosenfeldt
 
Höst. Två väninnor är uppe och fjällvandrar i Jämtlandstriangeln. Det regnar häftigt och när en av dem kommer för nära kanten mot det forsande vattendraget ger den vika och kvinnan faller. Hon klarar sig, men kvinnorna gör en makaber upptäckt.

Från flodbanken sticker en skeletthand upp. Lokal polis kommer till platsen. Det visar sig vara sex lik nedgrävda, två av dem barn. Ganska snart slås det fast att det inte handlar om ett fornfynd och Riksmordkommissionen kallas in. Sebastian Bergman är numera en del av teamet och beger sig tillsammans med de andra till Jämtland. Arbetet med att identifiera de döda tar sin början.

Det blir en mycket svår uppgift. Två av de döda är ett holländskt par som rapporterades försvunna hösten 2003. Men de andra fyra, en familj, kommer de ingenstans med, trots att allt pekar på att de hamnat i graven samtidigt. De enda familjer som skulle kunna stämma överens med de övriga kropparna i fjällgraven försvann tidigare eller senare och långt från Jämtland.
 
 
 
Alltså den här boken var riktigt spännande från början till slut och här handlar det inte om att man ska försöka lista ut någon mördare utan här är konspirationerna djupare och mer skrämmande än så...
 
Läs om du gillar deckar genren
 
 
 
 
 
 
 
Semestern i övrigt lunkar på och jag är verkligen över förväntan nöjd med vädret so far! Igår en riktigt härlig sommardag med dryga 20 grader och växlande molnighet. Senare drog det in en rejäl regnskur ... men vad gör det då det spricker upp efteråt!?
Nej helt OK sommarväder tycker jag
 
 
Ha en fin lillördag på er
 
//PIllan


Nu blev jag läsesugen!! På fredag går jag på semester och ferie, så jag har nästan 8 veckor på mig att sluka böcker... OMG!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se