Mårbacka i köket

 
 Lite rosa i vårt fönster och notera även den vita bakgrunden. Tog kortet för ett par dagar så nu har det mesta tinat bort
 
 
 
 
 
 
Fredag vänner
Raska veckor och i helgen är jag dessutom ledig, skönt
 
 
Vi åker upp till fjällen (Vemdalen/Klövsjö) i eftermiddag för lite skidåkning. Nikki längtar dit och jag har heller inte varit upp sedan i februari så det blir härligt med lite fjälluft. Nikki har ju dessutom avancerat i sin utförsåkning så vi kan hela familjen lätt åka obehindrat i de flesta nedfarter!
 
 
 
Ser ni vilka finheter som ståtar i mitt köksfönster, MårbackaPelargoner i ljuvligaste rosa. Tänkte försöka hålla liv i dessa så jag kanske kan ta dem till utsidan av fönstret framåt sommaren.
Köket ändrar i alla fall genast karaktär då man tar in olika blommor och i och med dessa får köket en väldigt "lantlig" prägel! 
Det passar i och för sig husets karaktär i stort (falurött och  timrat) även om vår övriga inredning inte är så speciellt lantlig! Köket har dock de inslag som jag förknippar med lantkök då jag tänker efter.... Gjutjärns-spis, rutig tapet, bänkskivor i ek och äggskalsvita luckor , ha ha ha.. Men små detaljer kan verkligen ändra mycket
 
Brukar tänka på hur ett par skor kan vara helt avgörande för hur en outfit ter sig!
 
 
 
 
Mina fina blommor har jag såklart handlat hos Annika på Ånge Blommor
 
 
 
 
 
 
 
Jag vill passa på att önska dej en riktigt skön helg och hoppas solen kanske kommer på besök !
 
 
 
//PIllan


Bra snyggt! :D

Jag ska visa dig mitt fönster någon gång. Det är fullt av pelargoner. Det är min favoritblomma.

Svar: Åh ja!! Kanske du kan tipsa mej varför alltid bladet börjar typ bli gula och vissna så snart en pelargon flyttar in hos mej??
Kram P
Pernilla/Pillan

Vad himla skönt med ledig dag! Kram

Så fina!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se