Fredag och jobbhelg väntar

 
 
 
 
 
 
God morgon
 
Idag känner jag mej piggare och tog mej direkt ut på en frisk härlig prommenad. Med pod i öronen och skön luft gjorde verkligen gott för mej! Hösten är här på riktigt då trädens färger nu sakta börjar anta andra färger än grönt ....
 
Efter prommenaden ställde jag mej vid bär-buskarna och proppade mej full med C-vitamin, underbart gott då bären var nysköljda av nattens regn. Efter bloggning ska jag även ta en stund på yoga-mattan och sedan är jag redo för jobb. Jag kliver inte av förrän nästa torsdag så nu är det långperiod med arbetskamraterna. Kan dock tycka det är rätt så skönt att jobba helg då vi är en liten grupp människor och det är ofta en lugn och avslappnad stämning. Vi har mysiga kläder och beställer hämtmat, gött!
 
 
Nikki ska däremot kliva på paty-tåget då hon ska på disco till sin vän Ellie ikväll. Hon är så peppad och tjejerna ska dessutom fixa sig tillsammans innan eftersom jag är på jobbet. Det ska sprayas hår med glitter och kanske målas med lite läpp-glans ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bubblet får snällt stå till sig ett tag till för nu blir det inget party i helgen..... Jag vann även på jobbets vinlotteri förra lördagen så 10 klirr klirr flaskor levererades till mej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barvagnen har kommit på plats och den hittade jag här KLICK
 
 
 
 
Fin fredag på er
 
 
//PIllan


SUPERFINT du har fixat!!!=)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se