Kylslagen måndag



Kolla in den här lilla kavata damen:)
Bjuder på bilder från igår söndag då vi hade underbart väder och bara slappade och lekte i solen innan det var dags att jobba en sväng.




Mammas lilla solstråle!

Hu vad snabbt termometern föll från igår....
Vi har precis kommit hem från lekparken där vi tillbringat en timma för lek med Edit och Valdemar. Hade planerat att fika där men vi bestämde oss för att gå inomhus och värma oss!

Det riktigt biter i kinderna och det växlar mellan lite hagel och regn emellanåt.






Hörde att dom lovade lite bättre framåt helgen och det håller jag tummarna för. Tänker i alla fall börja rensa ut bland handskar och mössor och bara ha nåt ombyte framme.
Less på stora ytterkläder som tar upp halva hallen nu!

På onsdag åker jag upp till Umeå igen för ett möte i jobbet så lite annat händer det den här veckan. Kul att också Linda åker så vi får sällskapa och umgås!





Filippa drar till Funäsdalen för årets sista tävling, 1 maj trofeén, spännande! Jag och A snackade lite löst om att åka slalom på lördag då jag inte åkt på två år!!
Liten kom emellan och det har liksom inte blivit av...


Ha en fin kväll //PIllan


Kallt och grådisigt har vi här... inge kul.



Tack för att du röstar på mig!



Kraaam!

Det är klart du ska åka lite slalom! Det är i Funäsdalen, eller strax utanför (i Tänndalen) som vi har vår fjällstuga. Det är ju underbart där så här års! Hoppas det går bra för tjejen i tävlingen!!



Kramar

Så härliga bilder, men visst skall det bli skönt när barnen kan traska ut utan vare sig mössa eller fleecejackan på!



Hoppas att ni har en skön kväll hemma hos er, kramkram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se