Min vårdoft



Victoria Secrets doft Pure seduction är min absoluta favorit så här när våren knackar på!



Kroppskrämen är helt underbar med lite mousse-känsla. Tyvärr är mitt doftsinne just nu lika med zero, så även smaken. SÅ trist....

Hemma igen i soffan med mysdress och en chipspåse (fast det bara är torsdag...)

Begravningen gick bra men alla trodde nog att jag storbölade pga mitt konstanta snytande och snörvlande.
Nu har även smak och lukt försvunnit men jag ska äta chips ändå:) Vet ju hur gott det är!
Himla trist att åka på sån här dyngförkylning just när man är inne i värsta träningsflytet... Ja ja bara på det igen så snart det går!

Ha d//PIllan


Till andra sidan



Mår verkligen inge vidare idag.
Men jag måste försöka ta mig i kragen för om några timmar  är det nämligen tänkt att jag ska gå på en begravning...
Det är väl så fruktansvärt jobbigt varje gång eller hur? Men idag ska vi begrava en gammal person som fick leva i dryga 90 år och i stort sett bara somna in. Då känns det faktiskt ganska OK ändå tycker jag.

Min förkylning har verkligen speedat upp i 100 blås nu så jag hoppas att jag inte får nån hostattack eller så i kyrkan. Ska försöka kurera mig nu och hoppas att jag kan komma iväg i alla fall!

//Pillan


Mams, Mami, Mamma



Idag har vi firat min Mams som fyller år! Har precis kommit hem från en smarrig middag bestående av Grekisk pytt och tårta till efterrätt. Rejält med vitlök i pytten helt perfekt för mina baciller:)
Har blivit riktigt risig under natten, blir en tidig kväll för både mig och Filippa som har ont i magen....

Men innan vi stänger butiken blir det Sveriges mästerkock på 4:an!

//PIllan


Ingen Lust







En ny kudde har flyttat in. Det är den marinblå med små små stjärnor.

Har ingen lust att fixa nåt här hemma i lägenheten. I huvudet så har jag redan flyttat till huset och då känns det inge inspirerande att piffa här hemma.
Jag kör runt med dammsugaren och plockar undan men det är väl typ alles.... Köpte en tulpanbukett i lördags men inte ens det är jag direkt sugen på. Vill spara tills jag kan dra på rejält i huset med nya fräscha blommor och krukor, åh jag längtar!

Nåväl en ny kudde fick jag med mig hem i lördags och då passade jag även på att ta fram lite fler vårkuddar och fixade lite i vardagsrummet. Fint med blått tycker jag, känns sommrigt:)

Ha d//PIllan


Listigt



Denna list blir det runt samtliga fönster inomhus.



Här ser ni dörrfoder för så gott som alla dörrar och öppningar inne. Undantaget är lilla toaletten och tvättstugan där det blir helt vanliga släta för det finns inte utrymme att sätta dessa.


Nu har snickarna gjort sitt för tillfället i huset. Listerna dyker förhoppningsvis upp till veckan så dom också kan komma på plats. Men annars är alla väggar redo att få färg eller tapeter nu!
Har bestämt oss för så gott som alla rum nu men jag måste verkligen få Filippa att göra det också;)

Det gick rätt så bra att träna igår. Dock har man inte samma energi som man har i vanliga fall. Tror i alla fall inte att det gjorde varken från eller till angående förkylningen. Lite hostigare bara nu på morgonen.

Idag ska vi gå och uppvakta Linda och Cornelia som båda fyllt år de senaste dagarna. Så idag vankas det smaskens, Big Smile:)

//PIllan


Trotsar





Nu trotsar jag min lilla förkylning och laddar batterierna med ett Core-pass som jag följer upp med aerobics!
Trött på att vara stilla nu....

//PIllan


Måste börja Busa...





Herregud kolla in dessa vinterbleka armar .... Dags för BUS!

Host host min hals är inte min bästis idag, attans att den ska börja nu! Hmmm Nä nu vill jag att det ska bli vår och varmare ute så jag kan få lite färg på denna nästan genomskinliga hud. Ska börja förbereda mig med Doves brun utan sol på kroppen och ansiktet får en omgång med Loréal. Har ni några andra tips som ni gillar i BUS-väg?

Nikki har sovit mycket bättre inatt, toppenskönt!

Vi hörs senare//PIllan


Vintips och värsta natten...



Här är det supergoda vinet som vi druckit av i helgen. Jag är absolut ingen vinexpert, började dricka rött först efter 30... Men detta tycker jag var otroligt lättdrucket ett riktigt "pratvin" eller partyvin kanske;)
(Tack BL för jag antar att det var du som tipsat A om vinet...)

Inatt har varit den "värsta" hitills i Nikkis och vårat gemensamma liv... Stackars lilla skruttan har fulla halsen med slem och kan knappt andas. När hon skulle lägga sig för kvällen igår så hostade hon så mycket så till slut kom hela dagens maginnehåll över hela mamman och halva dubbelsängen:(

Den här dagen får bara lunka på så tar vi timma för timma. Även jag känner av min hals men jag ska verkligen försöka tänka bort detta!

Annars bjöd gårdagen på en jättetrevlig tjejdag med en härlig kakbuffé! Lite shopping blev det också:)

//PIllan


På bar gärning





Här hemma huserar en riktig liten fröken bus numera! Hon har verkligen "fått upp farten" efter att ha varit väldigt lugn och mest suttit still:) Smaka på blommor och dra i gardiner e skoj.

Lördag och en strålande sol plus att vinden verkar ha mojnat, härligt! Vi var inne mest hela dagen igår men när A slutade jobba så var det jag som stack på träning! Så himla skönt att få starta upp fredagsmyset med en timmas svettning:)

A köpte ett superdupergott vin (ska tipsa om det snarast) och jag gjorde färsk pasta med vitlöksfrästa grönsaker, riktigt smarrigt. Till "efterrätt" blev det mörk choklad som även det smakade gott till vinet.

Men sedan..... Stackars A vilken tråkmåns till sambo han har! Klockan 19.30 knoppade jag in i soffan släpade mig in till sängen vid 22-tiden:(

Blev väldigt förvånad i morse då jag såg att Jessica vunnit Let´s Dance det trodde jag inte!

Idag ska jag gå på"tjejdag". Det är en massa kvinnliga företagare som ställer ut, säljer och demonstrerar sina  produkter, typ en minimässa. Sedan finns det en alldeles underbar kakbuffé:) I LIKE!

Kram PIllan


Jag har blivit en torris..



Nytt i skönhetshyllan, Batiste torrschampo!



Härlig kokosdoft som får mig att längta ännu mer till sommaren:)

Morning bloggis

Fredagen knackar på och status på oss är fortsatt värk i visdomstand. Dock lite bättre nu... Nikki febrig, hostig och snorig men jag är nästan övertygad att detta hänger ihop med bissingar.

Har alltid varit lite nyfiken på torrschampo, aldrig tidigare provat. Tänkt att vadå torrschampo man vill väl tvätta håret för att få det blött och kunna fixa till frisyren med typ fön eller så.
Men nu när jag bara har rakt halvlångt så är detta ett perfekt "verktyg" mellan hårtvättarna bara för att fräscha upp. Spraya i hårbotten och du får en bra volym igen och det doftar gott. En bebismammas nya bästis;)

Ikväll lovade A att han skulle fixa nåt gott i glaset så jag antar att jag får fixa nåt till tallriken jag då....

Ha en mysig fredag//PIllan


Håll i hatten



Vet inte om jag vågar mig ut idag..... Dessutom är Nikki riktigt snorig och hostig så det kanske blir en innedag! Sådana brukar kunna få mig att "go bananas" men jag får väl städa och tvätta bort krypet i kroppen:)
Vad hittar ni på en dag som denna??

Kram PIllan


Tapet









Midbecs tapetkollektion Belle Rose kommer att pryda Nikkis rum. Dock kommer det att bli den enklaste och mest färglösa.... vit med silverprickar!
Men jag måste erkänna att man blir glad av dessa färger och mönster, väldigt Green Gate och PIP - aktigt :)

Väldigt mycket bläddrande i tapetkataloger just nu, ganska många rum som ska få beklädnad. Skönt att jag ändå har en ganska klar bild hur alla rum ska se ut för det är verkligen en djup djup djungel av tapeter som finns på marknaden.
Kökstapeten har jag faktiskt hittat i bloggvärlden, superduper med detta forum:)
Filippa är den enda som har verklig beslutsångest.... men jag tycker hon kan ta nån ljus enfärgad så kan hon variera mönster och färger på övriga interiörer istället. Hennes smak ändras nämligen snabbt nu för tiden.

Ha d//PIllan


Godmorgon världen





En liten solstråle som alltid vaknar med ett leende på läpparna:)

Usch min natt har inte varit till belåtenhet och det är inte Nikkis fel! Nej det är en förgrömmad visdomstand som har legat på "tillväxt" i flera år nu och den gör sig ju påmind med jämna mellanrum...
Inatt gjorde den det med besked. Aj Aj svullen och öm är bara förnamnet... Nu har jag  tagit lite Alvedon så nu känns det OK en stund.

Igår kväll kunde jag pusta ut vid 22-tiden för då ringde Filippa och berättade att hon var framme. Hon åkte till Åre för att tillbringa veckoslutet med Final i Lilla Världscupen. På radion varnade dom att man inte skulle ge sig ut på vägen mellan Östersund och Åre och då visste jag att det var just där min Fillan var... Oroligt ehh JA!
Nu är hon i alla fall på plats och vi håller tummarna för lag Medelpad!!

Ha d//PIllan


Mellanmål





Gillar du KESO? Då är detta mit tips för ett riktigt gott mellanmål. Just denna innehöll blåbär, tranbär och nötter. I asken finns också en sked med så bara att grab and go....!

Morgonbestyr pågår här hemma. Fixa och plocka innan vi beger oss på babyrytmik.
Tandläkarbesök med Filippa mitt på dagen och sedan blir det jobb i serveringen på Fillans slalomklubb hela kvällen....

Ha det så bra//PIllan


Vårdagjämning



Ja nu kickar vi igång en ny vecka! A är hemma igen och jobbar på kontoret och Fillan är i skolan, som vanligt mao.
Vilken härlig helg vi har haft, solen har strålat och det droppar från taken.
Igår var jag ute med mamma och pappa och prommenerade på isen, helt underbart. Pappa hade gott kunnat stanna hemma för han ser ut som han smörjt sig med skokräm i ansiktet efter en vecka i alperna... *vill också*...
Men själv har jag blivit väldigt sparsam med mitt solande under våren. Förr kastade jag mig ut i en snödriva så fort solen visar sig! Nu är det stora solbrillor och minst 15 spf som gäller, åldern...?

Kvällen tillbringades i gymmet och sedan blev det ett Indoor-pass som avslutning. Så idag känner jag mig stark och ser fram emot en ny vecka!

//PIllan


När jag blir stor...



Herregud vet ni vad jag satt och såg på i min ensamhet på tv:n en lördagkväll??!
Jo balett....
Man fick följa med under en föreställning med Askungen både på och bakom scenen.
Jag är så himla trött på alla dessa Körslag, Let´s Dance, Idol och allt vad det är så jag sappade runt och blev fast i 2:an för ovalighetens skull!

Min barndomsdröm var att bli balettdansös. Jag minns att pappa hade en LP-skiva med Savnsjön och på omslaget var hela ensemblen och denna kunde jag sitta och beundra hur länge som helst...



Men själva balettgrejjen tror jag bottnade i min stora längtan att få äga ett par "tåskor". Jag tjatade och tjatade men än har jag inte sett till några.... Tror inte riktigt jag fattade hur (antar jag) otroligt ont det måste vara att dansa på tå!
Hur som helst kom Filippa hem och jag blev såklart total-dissad i mitt kulturella tv-försök så 4:an åkte på med buller och bång....

//PIllan


Jag önskar...



...dig en mysig kväll vad du än hittar på!
Själv ska jag kämpa mig upp ur soffan, masa mig ut i köket och göra några varma mackor:)

Sedan får dom följa med mig tillbaka till soffan och där planerar jag att stanna tills ögonen ger upp....
En ordinary lördagskväll i en småbarnmammas liv!

//Kram PIllan


The PUMA - walk





Full fart framåt i sköna mjuka PUMA skor och strumpisar från Lindex.

Här hemma är det full fart på Nikki och hennes gåstol. Allt ska undersökas och dras i. Stackars Sessan ser halvt besvärad ut över att det lilla "monstret" nu har fått ben.... Dra in svansen vettja:)

Utanför mitt fönster har det återgått till Hej mitt vinterland. Snön vräkte ner igår eftermiddag och idag strålar solen så det riktigt gnistrar ute....
Hmmm det bidde ingen vår iår, det bidde en till vinter!

Ha en fin dag//PIllan


Challenge



GAH sicka arm-muskler.... Jag är väldigt svag för just kvinnor med snygga armar! Nu är Madonna lite To Much men jag vet hur mycker hard work som ligger bakom och då smälter jag.....
Konstigt nog är jag inte alls lika imponerad av manliga muskelknuttar..?!

Min kropp gör sig påmind och det känns härligt.
Igår kväll var jag på ett riktigt svettigt Challenge-pass. Vi jobbar två & två i olika parövningar. Intervaller varvat med boxning, armhävningar, utfall osv
Tufft med kul!
Jag och Katarina kämpade på tillsammans och vi gjorde det riktigt bra tycker jag då vi båda har små bebbar som inte ens fyllt ett ännu:)

Idag ska vi i alla fall träffas under lugnare former och belöna oss med riktigt smaskigt fika. Är det FREDAG så är det!!

//Kram PIllan


Baktips...



Skulle svänga ihop en sockerkaka för nån dag sedan. Alla ingredienserna på plats...
Nej vaniljsockret var slut.
Hmmm vad göra??
I kylen hade jag en alprosoya med vaniljsmak så jag bytte ut vätskan mot denna och det blev supergott!

Plain sockerkaka fast med Pillan-touch

50 gr margarin
2 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 dl Alpro soya med vaniljsmak

Smält smör och låt svalna
Vispa ägg och socker poröst
Blanda mjöl & bakpulver rör sedan ner i äggsmeten
Tillsätt smöret och Alpro Soya, rör tills den är jämn och slät
Häll upp i smord och bröad form
Graädda i nedre delen av ugn ca 45 minuter i 175 grader

//PIllan


Vårens sötaste





Min absoluta favorit vår-blomma är pärlhyacint. De väcker genast ett ha-begär när dom dyker upp framför min näsa. Söta mamma känner till detta och kom med en vit till mej♥

Hej bloggis

Jag gör ett litet kvällsinlägg för jag och Nikki är solokvistar. Hon har dessutom gått och knoppat in så nu kan jag surfa en stund i lugn och ro!

Sitter uppkrupen i morgonrock efter en härlig dusch. Har nämligen varit iväg och instruerat en pump-klass ikväll. Fulla salen med starka tjejer precis som det ska va;)

Snälla Linda har varit barnvakt och det gick bra. Klockan 18.00 är det som att trycka på "av-knappen" på liten då är det bara sängen som gäller. Därför sov hon redan när jag kom hem!

A har åkt med sina kompisar till fjällen(fasligt rännande på "den där va" ) och Filippa är med sin pappa.
Yiihaa tv:n helt för mej själv! Slår vad om att jag somnar strax efter Halv-åtta.... ;)

//PIllan


Gårdagens skörd






En del av det som inhandlades igår till badrummet var en Hemnes spegel som ska sitta "åt andra hållet" ovanför Godmorgon kommod. Med fyra rejäla utdragbara lådor så ska jag (vi) väl få någon slags ordning bland smink och krämer... Ska köpa till praktisk inredning med olika fack till lådorna!
Odensvik ho fick det bli till detta.


Hann med en hel del under gårdagen. Det kändes som om dagen var väldigt lång och räckte till många måsten.... Vi flängde runt på olika byggvaruhus och kollade på diverse material. Några mer inredningsinriktade "lull-lull" butiker hann vi också med:)

En något mindre trevlig avslutning på dagen i form av ett "krismöte" på skolan gällande Filippas klass. Dom har sedan tredje klass varit väldigt stökiga och dom är tyvärr en klass som har haft väldigt många lärare på vägen....
Respekten har dom helt tappat och det är en stor oro i klassen. Vi föräldrar fick efter bästa förmåga komma med ideér och eventuella lösningar. Får hålla tummarna och se vart detta leder!

//PIllan



Ut ur dimman



Gah så här känner jag mig just nu SUDDIG.....


Att vakna med huvudvärk är bland det jobbigaste tycker jag. Men jag vet att det sitter i min nacke så jag måste ringa någon av mina kiropraktor-vänner asap!

Jag ska bara..... så har jag sagt för länge nu! Tycker inte ens att det är minsta obehagligt med lite knyckande och ryckande av min lekamen utan tvärtom så njuter jag av en sådan behandling så jag vet egentligen inte vart problemet sitter? Lite många ska bara helt enkelt....

Innan jag tar mig iväg idag så ska jag bara... åka på möbeljakt. Jag, A och liten sticker iväg på en runda. Mycket utrymme som ska fyllas i huset. När vi ändå får köket hemkört så kan vi lika gärna passa på att lägga till en del i den frakten!

//PIllan


Måndag 14 mars





Ett härligt vårtecken, Åre-choklads "spring-taste" och en påse med doft av liljekonvalj...

Nästan halva mars månad har svischat förbi.... Sportlovet är över och allt återgår till den normala lunken. Jag och Nikki kör vårt "vanliga" vardags-upplägg med prommenad i solen idag:)
Helt underbart väder har vi och det har dessutom tinat rejält på dom dagar som vi var i fjällen. Härligt att slita lite asfalt igen....

Idag ska elektirkern dra all el även på övervåningen så A är där och "övervakar". Sedan är det bara att slå upp alla väggar för snickarna. Perfekt nu när värmen börjar komma för då kan vi sätta igång med målning på nedervåningen!

Ha en fin dag//PIllan


Mello-middag





Sallad med pilgrimsmusslor, vitlöksfrästa räkor och grillad halloumi. Smördegssnurror med parmesan och västerbotten.


Mellokväll med tjejerna på middag hos Linda. Mumsigt och väldigt trevligt!
Vin i glasen och inga barn och "karlar" i närheten... ;)

Ja Saades vinst var ju redan tippad men hade hellre sett att vi skickat Danny, men men inte jag som bestämmer. Eric lär väl knappast vinna hela tjottaballongen med tanke på den fördelningen av de internationella jurygruppernas poäng. Det var rätt så spridda skurar så vi verkar ju inte ha någon solklar vinnare....

Måste bara tipsa om efterrätten vi blev bjudna på igår! Citronkladdkaka med vispgrädde. Hjälp va gott....
Bara att stryka chokladen i ett vanligt kladdkake-recept och byta ut mot en citron (skal och saft) Busenkelt:)

//PIllan


I en annan del av världen



Fredag igen bloggis

Har precis kommit in från en jätteskön prommenad. Solen strålar och jag behövde rensa tankarna och fylla på med ny energi...
Som vanligt var jag också uppe tidigt i morse och såg de första rapporteringarna om Japan. Nu har jag tv:n igång och följer den läskiga utvecklingen. Känns märkligt att sitta här och njuta av solen samtidigt som dom visar live hur vågorna slår sönder allt i sin väg....

Det gäller att försöka njuta av stunden lite oftare kan jag känna.

Ha en fin dag var du än är//PIllan


Kicka igång torsdagen



Yougurt med linfrön, keso och hackad mandel. Knäcke med alfalfagroddar :)

Strålande sol här i fjällvärlden!

A har skjutsat tjejerna till backen. Dom skulle vara ett helt gäng med kids som skulle åka tillsammans idag. Tänk va skoj dom ska ha! Minns att vi enbart åkte i skogen när jag var i den åldern.... Extra kul för Fillan som annars endast åker strikt i backen:)

Igår var vi till min vinklubbsvännina Maria och hälsade på i deras nyköpta nybyggda stuga (läs hus). Wow det var helt underbart. Dom har inrett det precis i min stil när det gäller fjällstugor! Bruna läderstolar till ruffa träbord som ser ut att vara hundra år, kohudar på golven, rustika ljusstakar och en sprakande kamin som ståtade mitt i huset!!

Nu ska jag och Nikki ta lite mellis sedan sticker vi också ut!

Kram PIllan


Sportlov



Nikki övar sina färdigheter i krypning. Ibland står hon på alla fyra men lyckas inte kordinera flyttandet av händer och ben samtidigt... ;)



Men är så nöjd ändå! Nu ska vi mysa i några dagar tillsammans allihop i fjällen

Ja nu styr vi åter vår kosa mot fjällvärlden. Filippa har med sig en kompis så nu är vi fulla bilen!
Tjejerna ska såklart åka slalom men vi ska också ta en spa-dag med bad och mys. Lite skoteråkning hörde jag också efterfrågades så det fixar A såklart:)

Vi hörs snart!

Ps. Köket är nu beställt och betalt så Point of no return...... ;)

//PIllan


En titt på huset



I tv-rummet (gamla salen) är en av väggarna i svart panel



Resterande väggar har vit panel. Vi är väldigt nöjda så här långt.... ;)



Mer vita väggar. Här står också de gamla dubbeldörrarna upplutade mot väggen. Dessa kommer att pryda den svarta väggen. Öppningen leder in i "matsalen"

Hej hopp

Bjuder på några pics från huset idag:) Vi sätter oss i bilen och styr mot IKEA och beställer köket, hurra!

//PIllan


Slalom, Sol & Sportlov





Fillan sista biten in i mål sedan var det bara att slänga sig i solstolen och jobba på "goggles-brännan"

Hela söndagen tillbringades i backen för mig och Filippa. A var hemma och hade pappa-mys med Nikki. Det var superhärligt med solen som sken från en klarblå himmel. Kaffe och fika i utomhusluften smakar så mycket bättre, eller hur?

Orkade inte laga någon middag vid hemkomsten så det fick bli grönsaker och dipp denna söndag. Ögonen slog jag igen så snart vinjetten till Solsidan rullade....

Har varit och fotat lite i huset så bilder kommer snart!!

//PIllan


Lördagen i bilder











Ja det blir väl aldrig riktigt som man tänkt sig.... Men vi hade en jätterolig kväll med superbra platser!

Tyvärr hade jag inte med mig systemkameran så bildkvaliten lämnar en del
att önska men håll till godo i alla fall;)

Kolla Filippa när hon "bryter ihop" för att inte Pernilla Andersson gick vidare... :)  Mina favoriter Love Generation höll ju inte heller hela vägen men det var ett riktigt bra drag under deras nummer! Fast mest jubel och dans drog faktiskt The Moniker ner.... Ja glad och trallvänlig pop går väl hem trots allt!

Ha en fin lördag//PIllan


En andra chans



Paljetterna är framplockade...



och biljetterna uthämtade!

Som vanligt var vi vakna i arla morgonstund. Filippa har vi skickat iväg på tävling och vi håller tummar och tår!
Jag och Nikki ska såsa runt lite hemma och jag ska försöka göra mig lite schlager-snygg mellan lekstunderna.
Så fort Filippa kommer hem så får hon också svida om för sedan åker vi på Andra chansen.
Är verkligen helnöjd med artisterna ikväll, ska bli SÅ spännande. Har ju varit i Globen på final varje år tidigare men nu är jag bara nöjd att det blev ikväll istället:) Brolle, Playtones och Sanna kan jag gärna bespara mig...
Hejjar lite extra på Love Generation!

Vi har dessutom bra platser på rad sju, så håll utkik... ;)

//PIllan


Happy Friday



Mina älskade ♥


Hej alla bloggisar, har ni det bra så här på fredagen? Jag hoppas det i alla fall!

Har inget speciellt inbokat faktiskt... Väntar på ett sms som förhoppningsvis erbjuder fikasällskap under dagen:)
I går kväll var jag och tittade på Filippas premiärmatch i fotboll, för säsongen.
Det var invigning av en ny fotbollsplan med värme, så dom spelade på gräs! Matchen var mot killarna i samma ålder så motståndet blev lite för stort. 3-0 till killarna men tjejerna var glada ändå:)

Hela helgen ska tillbringas i slalombacken med tävlingar både lördag och söndag. Men med ett schlageravbrott för mig och Filippa som ska se Andra Chansen på plats i Sundsvall på lördag kväll. Äntligen nåt riktigt skoj att se fram emot!

Ha det riktigt bra i Fredagsmyset//PIllan


PIGG i knoppen TRÖTT i kroppen



Huvudet känns riktigt allert idag:)



Kroppen KÄNNS vill jag lova...

Ahhh träningsvärk fyller min lekamen idag! Instruerade mitt första PUMP pass sedan i April 2010....
Jo ja jag har ju tränat en del pump men ändå. Kul var det som sjutton i alla fall. Känner mig taggad att även köra igång med dessa klasser igen! Igår var det bara ett litet inhopp för ordinarie instruktör var hängig.

Solen fortsätter att stråla från himmlen och det gör ju ännu mer att endorfinerna spritter i kroppen! Såklart blir det ut i solen idag med:)

Nikki har äntligen fått sin spjälsäng uppmonterad så inatt har hon sussat själv utan mamsen....
Det gick ju finemang såklart. En flaska välling på morgonkvisten sedan var hon nöjd en stund igen. Hon vaknar nämligen väldigt tidigt på morgonen.... typ 05.00!! Tur att den här mamman är morgonpigg, fast skulle nog önska att klockan var 06.00 när hon slår upp dom blå. Men jag ser fram emot sommartiden om några veckor för då borde det ju bli så, eller hur?!

//PIllan


Villa inspiration



Hooly Macarooni vilken villa. Ja vad säger man... Världsklass antar jag!
The beauty ligger utanför Köpenhamn och är redan bebodd:)



Jag VILL sitta och äta frukost vid det här härliga köksbordet.
Öppet, ljust, fräscht & tillsammans med det ruffa matbordet blir det magi!!



Halleluja kolla in den underbara trappan och det Mahognyräcket.... Blir alldeles varm;)

Alla bilder från Sköna Hem

Keep on dreamin´//PIllan


Är det vår nu...



Smakar nästan sommar, vattenmelon och citron mmmm. Hade flaskan liggandes under vagnen under prommenaden så när den skulle drickas var den alldeles isig. Blev som en härlig sommardrink!

1 mars då kan man väl nästan säga att det är vår va?!
Tyvärr har inte dagen börjat så bra för min del då jag vaknade med huvudvärk... Har stoppat i mig lite piller och en kopp java så jag hoppas det släpper.
Dagen ska tillbringas bakom mina solglajjor med vagnen framför fötterna och vi ska även hinna med lite babyrytmik!

Hade en jättebra träningskväll igår med två sköna pass, lajki lajki!

//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se