Bada i fjällvärlden!

 
Nikki njuter av solen och det varma ! vattnet uppe i fjällvärlden hos min mormor. Det händer verkligen inte ofta att man kan bada utan att frysa på denna plats där isvattnet rinner från fjällen ... Men i år går det utmärkt!
 
 
Mina underbara kusinbarn som så snällt leker med sin lilla tremänning!  
 
 
 Lilla Charlie ville också bada
 
 

Här nere vid den lilla boden vid vattnet har vi spenderat de senaste dagarna!
 
 
Hej på er
Nu är vi hemma igen och kan konstatera att vi fått lägga ytterligare ett par ljuvliga varma dagar till arkivet. Bad hos min mormor hör verkligen inte till vanligheterna  men med 22 grader så är det absolut godkänt!
Vi har bara umgåtts med släkten och njutit av dagarna med god mat, bad och lek.
 
Idag ska vi bara vara på hemmaplanen och börja jobba nedåt i tvättkorgen...! Solen strålar så lite mer av den varan hinner vi såklart också med ;)
 
Vi ses i morgon //PIllan


Middagsklubben

 
 
 
 
 
God morgon... måndag ?!
Är helt förvirrad då det gäller dagar datum och veckor nu... och särskilt eftersom vi hade lite partaj igår känns det mer som en söndag idag :)
 
Sommarmiddag med doft blev ju självklart surströmming till huvudrätt men innan det bjöd vi på en räk-cheesecake med Prosecco som dryck ute på altanen.
Vid strömmingsätandet fick alla förflytta sig till våran lilla "sommarstuga" som står på gården. Perfekt att sitta inne där och äta så man slipper alla flugor som gärna bjuder in sig själva vid dessa tillfällen ;)
 
Efterrätten serverades åter på altanen och det blev helt enkelt ett stort frukt/bärfat med vispad grädde och små skorpor med olika smaker till. Lätt och väldigt gott!
När den obligatoriska paketleken gick av stapeln hade nästan mörkret lagt sig.... Men jag och A lyckades knipa de flesta paketen denna gång ;)
 
Nu åker jag till min mormor ett par dagar och datorn får stanna kvar hemma eftersom hon utanför Sveriges så bra utbyggda mobilnät....
 
Ses snart //PIllan


Uppe och fixar för fest!

 
 
 
Vi gläntar på sovrumsdörren och kikar om familjen är vakna.....
 
 
Jo här var det redan bäddat och tomt på barn och vuxna!?
 
 
Hallå där
Jo vi är uppe och ska börja ordna för ett kalas igen! Middagsklubben ska samlas och det är vi som är värdpar för "sommar-middagen" i år.
Kul som bara den ska det bli och temat som vi valt är, middag med doft.... ;)
 
Vi ska ut på gården och fixa lite för vi kommer att inta de olika rätterna på lite olika ställen nämligen! Ska nästan bli  skönt att få vara några timmar inomhus och förbereda allt idag för jag känner mej verkligen överhettad. Nej jag klagar absolut inte men jag tror både kropp och knopp kan behöva ett par timmars paus idag från solen....
 
Igår playade jag och Nikki i flera timmar och sedan spontanbjöd vi Katarina och Ellie på middag. Tyckte lite synd om Katarina som igår hade kommit till dagen D, dagen då bebben skulle titta ut men icke behagade....
Men nu tror jag det är nära :)
 
Nu har jag en del att fixa med så vi ses snart
//PIllan


Kalasbord

 
 
Pastelliga färger om en fyraåring får välja plus en hel del med favoriten Hello Kitty!
 
 
Dessa klubbor hade vi med på Nikkis kalas för tredje året och nästa år blir det nog bara sådana tror jag för barnen älskar dem!! Det är bara marshmallows som man doppar i smält vit choklad och tar strössel på, busenkelt och som sagt väldigt poppis!
 
 

Rosa, rosa och så lite rosa ;)
 
 
God morgon fredag
 
Solen fortsätter att stråla och jag kan lova att jag har väldigt svårt att sova om nätterna. Våran övervåning kokar nästan.... Vi kör med fläktar men det hjälper bara lite grann! Det finns ingen källare på vårt hus heller som man kan krypa ner i ....
 
Nikkis kalasbord får i alla fall symbolisera att vi har fredag och kanske något partaj på G??! Vi är ett gäng som ska käka middag på Hussborg Herrgård ikväll och eventuellt hinner vi då se våra "gubbar" då dom spelar in på sista hål! Två dagars tävlande kvar för A, fattar inte hur de orkar i denna värmebölja?
Själv håller jag mej så nära vattnet som möjligt men det är knappt att det svalkar längre, 26 grader nedanför oss nu!! Otroooligt!
 
Ha en fin fredag  //PIllan


Dagarna rullar på....

 
 
Väldigt god är denna kvarg utan socker men tyvärr såklart sötad med andra sötningsmedel.... Äter den någon enstaka gång så det får vara OK ändå!
 
 
Jordgubbar och hallon är i alla fall söta och goda av naturen och jag bara älskar bär! Börjar faktiskt även mogna på diverse buskar ute på gården och det är rena rama lyxen enligt mej!!
 
 
Jo när det är så här varmt som vi har just nu så slinker det faktiskt ner någon onyttig dricka även i min hals... ;) Denna är en av favoriterna, så törstsläckande!
 
 
Hej på er
 
Alltså vilka dagar vi har just nu, galet varmt och vattnet sedan.... Känns knappt att man doppar sig, det är badning a la Pillan style ;)
Idag blir det häng ute på våran ö tillsammans med min väninna Kamilla och mina föräldrar är också där. Vi ska grilla lite och bada såklart.
A spelar golftävling idag, i morgon och på lördag! Pju, igår hade han i alla fall en vilodag, skönt för det måste vart årets hittills varmaste...
 
Min ordinarie gym-träning ligger vilande dessa heta dagar men jag planerar för en tur eventuellt på lördag tidigt på morgonen... Men det får visa sig om jag orkar helt enkelt. Kör bara lite armhävningar och så innan läggdags i bästa fall här hemma!
 
Fortsätt att njuta av den svenska sommaren, den är helt enkelt oslagbar då den är som nu!
 
//PIllan


Strax utanför pallen....

 
 
Igår var det dags för golftävling, A och jag laddade :)
 
 
Fina vännerna Carina och Nicke som vi splade med på Hussborgs veranda för en lunch innan starten
 
 
Kalla bubblor på vännernas brygga smakade ljuvligt efter 6 riktigt svettiga timmar på banan!
 
 
Bad och bubblor var precis vad den här kroppen behövde kan jag lova!!
 
 
 
 
Vi åt en god grillmiddag på bryggan och det var bara helt ljuvligt
 
 
 
 
Efter prisutdelningen så hängde även Filippa med tillbaka till våran lilla "fest"
 
 
 
Wow vilken superrolig dag/kväll vi hade igår!
Vi spelade en fyrmanna-scramble tilsammans med våra vänner Nicke och Carina på Hussborg, som just nu har golfvecka. Rekordmycket med folk och strålande solsken
 
Vi bestämde (iaf jag och Carina) att vi bara skulle ha en trevlig dag utan press osv...
Sedan innan start fick vi reda på att första pris var en golfresa till Mallorca för fyra personer.... jo men då blev det likom lite tävling för grabbarna... Men det var ändå ingen större press på oss tjejer vilket var tur för jag bidrog nog inte med några större inatser om jag säger så!
Min käre sambo däremot storspelade och var helt fantastisk!!
 
När vi avslutat rundan låg vi på en andra plats (attans på resan liksom...) och kände oss alla riktigt nöjda.
Vi åkte hem till vännerna för bad och mat som var helt underbart för kropp, mage och knopp :)
Ringde och kollade efter några timmar och pallplatsen bestod så det var bara att ragga en skjuts och ta oss tillbaka ner till hergår`n för att delta i prisutdelningen. 
Vi visste dock att det var några riktigt farliga lag som skulle "gå i mål" bland de sista och.... jo men gick dom inte och petade ned oss till en fjärde plats... ;)
Men nöjda med vår runda är vi ju såklart ändå men man måste ju gnälla lite och gräma sig över ynka 2 slag...som skulle tagit oss till Mallis :)
 
Idag ska jag och Nikki absolut spendera på playan, jag säger bara BADA!!
 
//PIllan
 
 
 
 
 


4 År idag!

 
 
 
 
 
God morgon strålande dag!
 
Nikki lyser mer än vi andra idag eftersom hon blir hela 4 år :) Vi har precis väckt henne men skönsång (hmmfp...) och paket!
Gårdagen blev lyckad med ett strålande väder och busiga barn. Till slut sa Nikki bestämt att nu är kalaset slut!! Ehhh ja typ körde hem dem...?! Hi hi då tyckte hon nog att det var nog med party helt enkelt :/
Men då hade de ändå lekt, badat fikat och gått på skattjakt i flera timmar så det var nog OK ändå tror jag. Idag vill hon dock att alla ska komma tillbaka igen.... men idag firar vi med familjen!
 
Jag återkommer med flera bilder då det lugnat ner sig lite här hemma!
 
//PIllan


Lugnet före stormen...

 
 
 
 
Skönt ett alldeles nystädat hem med alla sakerna på plats... men knappast så länge till!
 
 
Idag väntar lilla fröken Nikki på sina vänner/gäster för idag vankas det 4-årskalas! Hon fyller först i morgon men kalas blir det idag också.
Tur att vädret är varmt och skönt så den mesta av tiden kan tillbringas utomhus. Fast man vet hur det blir... spring in och ut och det är självklart OK !
Tittar in i morgon med bilder och uppdateringar hur vi hade det ;)
 
Sköna söndag - Here I Come!
 
//PIllan


Våran "Kvalitetstid"

 
 
 
 
 
Jag och Filippa i gymmet tidigare idag!
Detta är vad jag kallar kvalitetstid med min äldsta, att få träna tillsammans! Förena nytta med nöje bara hon och jag, älskar´t!!
Vi körde rygg och triceps (baksida arm) och det ser ni en variant av här på bilderna. Går att utföra sittande som stående och med hantel, viktplatta eller eventuellt gummiband. Perfekt för det berömda "gäddhänget" ;)
 
 
 
God kväll
 
Här har vi haft en från och till-dag gällande vädret... ömsom sol ömsom vatten skulle man kunna säga! Tillbehören var i form av muller och blixtar...
Nu på kvällningen har det dock spruckit upp och jag ska snart sätta mej på altanen en stund!
 
Har precis kört Filippa som jobbar ikväll så jag själv är just precis, själv.....
Har inga våldsamma planer förutom möjligen ett glas martini! Har varit väldigt lugnt på mina sommarhelger hittills, inga partaj alls faktiskt då jag tänker efter!
Hmmm får ta tag i detta till nästa helg och bjuda hit någon kanske :)
 
Ha det fint så ses vi snart //PIllan


Prickigt för oss

 
 Ny klänning till mamman från Lindex, Holy & Whyte. det finns mycket snyggt i den kollektionen! Här en fladdrig kort men ändå klassiskt klänning i favorit-sommarfärgen, blått!
 
 

Självklart får Nikki matcha mamman i prickigt hon med :)
Klänning med lite dekorationsblommor i avvikande färg så söt!! Från HM
 
 
Tjingeling
 
Här går det undan idag vill jag lova. Massor att göra och jag har redan hunnit med en hel del, svetten rinner i ansiktet så en dusch alldeles strax!
Prio 1 idag  var att fixa Nikkis rum. Hon ska får ett skrivbord med stol och lite andra tillbehör i födelsedagspresent. Därför passar jag på att fixa i ordning detta nu när hon är borta ;)
Sedan har även gräsmattan fått en "duvning" jag är lite manisk när det kommer till detta... Vill helst klippa typ var tredje dag !?
 
Efter dusch ska jag iväg och handla och lämna grejor till Erikshjälpen som jag rensat. Kvällen ägnas åt en runda golf!
 
//PIllan


Solön

 
 
 
 
God morgon
 
Idag vaknade vi upp till en mulen dag så jag visar lite bilder från Solön istället! Här badar vi, grillar, umgås med familj och sommargäster!
Huset har bara ett rum och ett litet kök men i början av 1900-talet bodde här två familjer på sommaren. De hade trädgårdsmästare som hela tiden höll ön i tiptop skick och själva tillhörde de den så kallade överklassen.... Men vidare stort bodde de alltså inte sommartid!
Vi nyttjar den mest i slutet av juli och början av augusti då våra sommargäster också dyker upp till sina stugor som också finns på denna ö.
 
 
 
Igår var jag och A riktigt effektiva i vår paketshopping även om vi långt ifrån var ensamma där.... Herregud vad med folk som var shoppingsugna då regnet drog in....! Men vi återvände med en fullastad bil med paket och Nikki är om möjligt ännu mera spänd nu :)
På kvällen kom Katarina och hämtade upp mej för en tur till Kamillas sommarhus en bit bort. Dessa två damer är båda preggosar så det blev barnvagnar, amning, förlossning, dagis, barnledigheter osv osv - snack i många timmar!!
 
Idag ska vi baka lite till och packa Nikkis väska eftersom hon och A åker till fjällen i morgon. Då har jag "utrymme" att fixa överraskning på Nikkis rum i lugn och ro!
 
//PIllan
 
 


Efter träningen...

 
 
Igår efter ett riktigt svettigt pass tillsammans med Filippa.
Blir lite si och så med inomhusträningen dessa varma dagar kan jag ärligt säga, kraften finns liksom inte där. Men nu fick vi till ett riktigt bra pass på en timma
 
 
 
Kokosvatten är bästa törstsläckaren enligt mej. Köper alltid med någon smak då jag tycker helt naturell inte är så god... Här med smak av granatäpple och en RAW-bar att tugga på. Jag handlar nästan allt sådant gotti på Bodystore!
 

Efter dusch blir det en rejälare påfyllning i form av äggmackor och en frukt men sådär direkt efteråt då man fortfarande eftersvettas kan det vara bra att ta något snabbt och smidigt!
 
 
 
Fantastsikt vad mycket jag/vi fick gjort igår då vi bjöds på en regnig förmiddag. Städning av hela huset, bullbak och lite målning av stolar och ett litet sidebord. Dessutom en skönt träningspass... Älskar då jag är effektiv ;)
 
Idag ska Nikki hänga med mormor för jag och A ska bege oss på en shoppingrunda eftersom lillan fyller 4 år på måndag!! Otroligt vad tiden rusar fram...
På söndag ska hon ha kalas och pratar knappt om annat :)
 
Ha en fin dag //PIllan


Vi sätter en deg...

 
 
 
 
 
 
 

Här är vi uppe tidigt denna måndagsmorgon!
 
Jag och mini har precis satt en bulldeg och ska strax hoppa i kläderna så vi kan baka ut den. A har åkt på golftävling så vi blev väckta då han försökte smyga upp. Men lika bra det så får vi förhoppningsvis mycket gjort idag.
Det började regna sent under gårdagen och det småregnar fortfarande....
Gör inget då vi har mycket inomhusfix om väntar!
 
Ha det gott //PIllan


Snabbmat

 
 

Lilla badtrollet Nikki som åt med god aptit idag!
Är så himla trött på att stå vid spisen just nu så det blir oftast olika varianter av matiga sallader här hemma som idag bulgur och kyckling. Avocado, gurka, sockerärtor, fetaost ch en klick creme fraiche blandad med sötsur sås.
Lättsamt, snabbt och gott
 
 
Har ni lika varmt fortfarande...? det har vi även om det drog ihop sig lite under sena eftermiddagen.Ttror bestämt att de lovat regn i morgon så jag har förberett mej för en dag med bakning och städning. Oj oj vad huset blir eftersatt sådana här soliga varma dagar åtminstone insidan....!
Men så får det helt enkelt vara för jag vill bara vara ute och njuta då tillfälle bjuds :)
 
Morgonen började med en golfrunda för mej och Carina. Trodde vi skulle ta en fin liten träningsrunda på tu man hand men tji fick vi.... För vid första hålet väntade två karlar (en amerikan och en stockholmare) som skulle "dela " boll med oss. Herregud jag blev lite nervös då det visade sig att de var superduktiga men också väldigt trevliga, tur...!
 
Sedan har jag och mini playat och badat några timmar och nu lurar jag på om jag ska hänga med Filippa till gymmet innan VM-finalen drar igång...!
 
//PIllan


Vad håller karln på med...?!

 
 
Idag får ni ta del av några mästerligt fotograferade bilder av min kära sambo.... Ibland vill ju även jag vara med på ett kort och då bad jag A det snällaste jag kunde och här kommer resultaten....!
 
 

Här ville han ha med bakgrunden... jo men då kanske man sätter sig på huk, fokuserar på personen och låter bakgrunden vara just det, Bakgrund. Nä vi klipper av centrumfiguren direkt i navelhöjd och lägger halva fokus på de fina små husen där på andra sidan vattnet...
 
 

Ja det här var väl det som får anses som dagens bästa....jag är i centrum men istället vräker karl ur sig nåt tok så jag gör en konstig min, no more Words please ;)
 
 
Tjingeling
 
Här har vi tagit till vara på dagen på bästa sätt, sol och bad...igen! I love it
Lite fix som gräsklippning och vattning men annars bara soft. Tillbringat dagen ute på vår ö som ligger tio minuter bort med roddbåt så perfekt avstånd!
 
Nu ska vi nog bara ta en kall öl och fortsätta njuta av sommar och semester!
 
//Kram PIllan


Skål vänner

 
 
 
Hörrni orkan ni ens gå in och läsa några bloggar i denna sommarvärmen.....
Jo men tydligen för statistiken håller sig väl måste jag säga, tackar! Jag måste erkänna att jag har nästan tagit helt ledigt från datorn men har nu satt mej i husets mörkaste rum och surfar som snabbast in hos mina favoriter!
 
Här har dagen enbart gått i bad och sol-tecknet och man måste ju bara passa på att njuta nu när det man längtat så länge efter verkligen nått sitt rätta kulmen! Dessutom har jag fått äta min favorit sommarmat.... tadam surströmming ;)
Vet att många rynkar på näsan nu men jag älskar´t!!
 
Må fortsatt gott i värmen vänner
//PIllan


Två riktigt svettiga kämpiga men roliga dagar

 
 
Direkt efter avslutad runda på Öjestrands golfbana i endast 32 grader..... kan lova att jag var helt slut här!
 
 
Sedan blev det god middag på Torget med råbiff för vissa men för mej en bouillabaisse, mums
 
 
 
 

Hela lilla gänget som säger skål!
 
 
Oj oj vad jag är slut i kropp och knopp... tror nästan vi fick solsting efter den svettigaste rundan ever igår! Jo då själv tog jag och svimmade en stund efter att fotot ovan togs...
Jag har väldigt lätt för att tuppa av och vet att bara jag får ligga ned fem minuter så blir jag som människa igen. Så vi fick snabbt förflytta oss till en soffgrupp en bit bort.
 
Men att gå den kuperade banan i den hettan var nog nästan lite vansinnigt en vi fixade det och med ett riktigt skapligt resultat dessutom!
Idag spelade vi vid havet så det fläktade åtminstone hela rundan men spelet för min del var helt crazy dåligt... vet ej om det var gårdagen som gjorde sig påmind?
 
Nu är jag i alla fall hemma och i morgon blir det definitivt stranden och jag ska minsann även ta årets första dopp!
 
//PIllan


Tips till små "Lottor"

 
 
 
Nikki med sin "signatur-look". Alltså jag tycker detta är så gulligt med rosetten i håret!!
 
 
 
Sedan Nikki klippte page så har jag/vi fått dille på rosett i luggen och jag har hittat den perfekta nät-butiken!
Här beställer jag alla hennes fina hårklämmor och de är verkligen blixtsnabba med leveranserna! Detta är ett urval av all färger som numer finns här hemma
 
 
 
Vilken strålande dag vi fick idag....i alla fall fram till kl 14 för då öppnade sig hela himlen och alla badgäster fick fly från playan! Väl hemma sprack det upp igen så jag tog och tände grillen... Big Mistake för då var det som om alla dammluckor i hela himlen öppnades. Herrejisses vilket oväder :/
Så det var bara att dra på stekpannan och köttet fick i en hast åka ner där istället....
 
Kvällen har ägnats åt träning med både Filippa och Nikki som kompisar. Styrketräning och sedan hoppade jag med på ett switchingpass som ju också är styrka i ett högt tempo fast i grupp bland maskinerna.
Nu har jag svept ett stort glas med Resorb för att få ordning på vätskebalansen!
 
Tro det eller ej men jag ska även packa en väska för i morgon drar vi några tjejer i vinklubben till Sundsvall för att spela golf. Två dagar och två olika banor ska vi gå. Övernattning hos Urre och middag på stan! Ska bli riktigt trevligt!! Gissar dock att det kommer även att bli riktigt kämpigt i värmen....pju!
 
//PIllan


Stockholm tur & retur

 
 
Gänget som åkte allt tror jag minsann...! Snälla tjejerna åkte en timma med lillasyster sedan var det min tur...
 
 
Lite soft i Pettsons trädgård, hjälp vad varmt det var... Mycket vätska och vila mellan varven krävdes denna dag!
 
 
 

Nikki vill åka allt från lugna Veteranbilar till snurriga bläckfisken!
 
 
Happy kiddo i väntan på mat
 
 
 
Dagens bästa var nog ändå Hello Kitty ballongen!
 
God kväll
 
Nu har vi landat på hemmaplan efter några intensiva dagar i huvudstaden. Allt ska liksom hinnas med på ett par dagar så fullt ös från morgon till kväll!
Junibacken, shopping, äta gott och grönan fick det bli denna gång.
 
Ikväll har jag dammat av aerobics-skorna och kört ett pass med några tappra själar som lämnade solstolen i värmen! Filippa var också med så det var riktigt skoj. Nu blir det påfyllning för denna varma kropp innan jag landar i soffan för kvällen!
 
//PIllan


Bullfika på Lilla....

 
 
 
Här sitter mini och mumsar bullar och saft i skuggan på våran lilla altan. Detta är framför "sommarstugan" som jag kallar den sedan tiden då min farmor och farfar bodde i vårat hus. Hit till den lilla stugan flyttade man nämligen på alltid sommaren...! Vi satt ofta här och fikade just saft och bullar och på den tiden hade jag en gunga framför .
 
Denna lilla stuga är Filippas sommarjobb...
Hon ska nämligen måla om den! Den har blivit så ful och sliten med tiden men nu ska den så sakteliga få en ansikts-lyftning. Tanken är att även insidan ska renoveras men där är just nu en massa bråte och gamla möbler efter mina farföräldrar..
 
 
 
Lilla mys som är blöt i håret och sommar-rufsig, gott att få lite energipåfyllnad så man orkar mera!
 
 

Denna bild passar ju perfekt i dag då det är 4 juli,  Little American-style.....
 
 
 
God morgon fredag
 
Hoppas solen även skiner hos er idag! Jag har smugit upp före familjen och dricker kaffet med altan-dörren på vid gavel... Ljuvligt
Idag ska vi njuta av solen här hemma och även få ner lite kläder i våra väskor för ikväll tar vi tåget till huvudstaden. Även Filippas kompis Julia följer med.
Det blir Grönan, shopping och Junibacken (för mini iaf). Ska även försöka klämma in en träff med en vän som bor där nuförtiden
 
Ska bli kul att göra en minitripp hela familjen och skönt att Filippa har med sig kompis så kan dom hänga lite för sig själv om dom vill..... Jag/vi har sådan tur att vi får låna min farbrors lägenhet på söder så hotell behöver vi inte boka ... Gott om plats då det är typ 8 rum i etage... ;)
 
Ha nu en riktigt fin helg så ses vi på måndag
//PIllan


Full fart i Solen!

 
 
Hysteriskt roligt tyckte Nikki som fann denna gamla vattenspridare som Filippa hade då hon var liten!
 
 
 

Tänk att vatten är så roligt.... Jippi happy kiddo :)
 
 
Åhh vilken underbar sommardag som vi bjöds igår!
Eftersom typ alla akuta måsten blev avklarade redan under tisdagen så kunde vi bara vara ute och njuta, jag och Nikki. Filippa hänger med kompisar hela dagarna och jag gissar att även ungdomarna är nöjda att de äntligen kan hitta på saker utomhus igen!
 
 
                                       Något som inte riktigt gick min väg var träningen....
 
Hade laddat för ett ben och ryggpass men väl på plats hade jag typ ingen ork :/ Fick snabbt lägga om i tanken och bara köra med kroppsvikten! Vet inte om jag åt för nära inpå passet eller om det var värmen som gjorde det men orken var som bortblåst!
Ikväll ska jag i alla fall golfa en runda med några av tjejerna i vinklubben
 
//PIllan
 


Vilken energi!

 
 
 
 
På sommaren älskar jag blått och att jag gillar stjärnor har väl ingen som läser denna blogg undgått... Därför är altanen väldigt "New England"-style!
Ingen stil jag direkt har inomhus så därför gilla jag det extra mycket :)
 
 
Alltså vilken energi jag hade igår och det har absolut med solen att göra! Jag och Nikki startade upp morgonen med en rejäl frukost. Sedan på med trädgårdshandskarna och ut bland ogräset.... Kände direkt att jackan behövde vi inte även om molnen fortfarande låg tunga.
Vi jobbade på i två timmar och fick mycket gjort. In för lunch och på med träningskläderna.
Det blev såklart mina favoriter, axlar och biceps och hilfe hilfe vad dessa axlar känns idag, Gött!!
Under träningspasset så ser vi hur himlen bara spricker upp och solen underbara solen... :)
 
Hem för dusch och fylla upp bilen med pappersinsamling (yes nu fick man plötsligt världens energi) plus handling såklart. Väl hemma får vi landa på altanen med en kopp kaffe och njuta av värmen.
Inser dock att denna altan har farit illa ett par kalla veckor så fram med rotborste och såpvatten, Nikki sköter torkning av möbler ;)
Middag på altanen, ljuvligt! Vattnet ligger spegelblank och någon fiskar från en eka
 
Långt borta på himlen ser vi att svarta moln hopa sig men det är en bit bort....
Jag drar igång gräsklipparen för andra gången idag  ( vi ha stoor tomt...) A får röja runt svartvinbärsbuskarna och sedan hinner vi kratta en liten stund.
Man kan avläsa att snart ja alldeles strax kommer himlen att öppna sig
Hinner precis få undan dynor och blommor som inte vill bli dränkta.. Sedan kommer det...
Men vad gör väl det när vi ligger inne i soffan och håller i varandra eftersom huset skakar av den vilda åskan.
Det är SOMMAR!
 
//PIllan


1 Juli

 
 
Vattenmelon, jordgubbar en liten bit ingefära och toppa med cocosvatten! Svalkande sommar-mums
 
 
God morgon
 
Idag regnar det iaf inte (för tillfället ) så idag ska jag och mini ta hand om projekt rensning här ute.
Rabatter och blommor har fått stå åt sidan ganska länge nu då vädret varit så dåligt. Mitt trädgårdsintresse är tyvärr inte så stort så jag uthärdar att stå på knä i lervälling (typ...) !
 
Sedan äntligen ska vi till gymmet igen!! Nikki är minst lika taggad som mamman ;)
Känner i ryggen och axlarna så fort jag är tvungen att hålla uppe träningen längre än en vecka...
Så nu ska det bli riktigt skönt att få träna "på riktigt" igen
 
 
Igår kväll åkte jag och Matilda och golfade tillsammans igen.
Det gick något bättre den här gången men jag behöver verkligen försöka stå och slå lite varje dag....
Ja det får jag väl också försöka klämma in en stund idag då! Tur att Nikki även är med på detta då hon har ett eget golf-set och brukar kunna roa sig med detta en stund i alla fall!
 
Nu kaffe + smoothe = God Morgon
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se