Inspiration deluxe

 
 
 
 
 
Som jag skrev tidigare så var det i går kväll dags för årliga julpysslet hos Annika i hennes mysiga blomsterbutik. Man får verkligen "rodda runt" och botanisera bland allt som finns att tillgå i butiken, det är så härligt!
Bara att gå runt och verkligen titta och känna och klämma, härligt
 
 
 
Det finns så himla mycket fint och vill man kan man ju bara shoppa färdiga grupper och pynt men själva idén är ju att man ska knåpa ihop något och vara lite kreativ!
Jag gjorde två adventsgrupper till köksfönstret. Snabbt och enkelt med färgerna vitt, grönt och silver som ju är mina favoritfärger i juletid!
 
Sedan är det alltid framdukat massor med gottis och det bästa är Drottning Kristinas Julbröd (det finns varje år) alltså detta saffransbröd!!! Så Gott
 
Googla och baka vettja!
 
 
 
 
 
 
Mina kreativa vänner skapade många fina arrangemang och här ser ni Carinas fina julgrupp!
 
 
 
 
 
 
Fullt med aktivitet runt bordet
Vi var 12 personer som medverkade denna afton och Annika kör detta i många kvällar under en period och ikväll är min mamma där  vet jag
 
 
 
 
 
 
På fredag då jag förhoppningsvis har hunnit städa hela huset och fixat inför advent ska jag göra ett till besök i butiken och inhandla några fina snittblommor. Fanns så mycket fint i kylen kan jag lova!
 
 
 
 
Nu är jag verkligen fylld med inspiration och om möjligt ännu mer sugen på advent!!
 
Tack för en trevlig kväll
 
 
//PIllan


Adventsveckan är här!

 
Bild. Pinterest
 
 
 
 
Wiiihooo nu är den äntligen kommen, adventsveckan
 
Nu kan man börja pynta och få till den där mysiga känslan med stjärnor och ljusslingor. Hyacinter överallt (älskar denna doft) glögg puttrande på spisen och starta upp konsumtionen av julmust, rödbetssallad och Bing Crosby på hög volym!
 
 
Älskar advent och alla dagar fram till jul, DET är den absolut bästa tiden. Själva julen är inte kronan på verket enligt mej.... 
 
Nä nu ska jag verkligen försöka leva i nuet och njuta varje dag! Ikväll går startskottet som varje år är det traditionsenliga pysslet i Annikas blomsteraffär.
 
Kameran förljer såklart med
 
 
 
//PIllan
 
 
 
 
 
 
 


Middagsklubben - Höstmiddag

 
 
 
 
Igår var det dags för Middagsklubben att riva av höstmiddagen. Det var Nettan och Fredrik som var värdpar så därför checkade vi in på hotell. De bor nämligen lite väl långt borta för en taxi hem....
 
 
Skönt med en liten avstickare och att få sova i hotellsäng
 
 
 
 
Vi startade med en underbart god välkomstdrink som bestod av martini, basilikasirap, prosecco och gurka! Så fräscht och gott
 
Den här gången kom ingen av maträtterna med på bild men förrätten var en ljuvlig svampsoppa och i botten gömde sig vinbärs-gelé och ost! Supergod kombo
 
Varmrätten var en riktig höst-klassiker nämligen älggryta med potatis och pressgurka till detta en fylligt rött vin
 
Efterrätten var en fullpoängare
Pannacotta med överraskning i botten typ kondeserad mjölk med brynt smör och salt kolasås på toppen!
 
 
 
 
 
 
Här blev vi sittandes i många timmar!
 
 
 
 
Hela gänget samlat och som jag berättat förut så består Middagsklubben av fyra par som bjuder på middag fyra gånger per år och då följer vi såklart årstiderna Höst, Vinter, Vår och Sommar
 
 
 
 
Varje gång skrapar vi ett helt gäng med trisslotter men hittills har det varit lite si och så med vinstsummorna....
Desto bättre gick det på paketleken (som också den är obligatorisk varje gång med olika teman) där kammade jag hem två vinster!
 
 
In på småtimmarna spelade vi även Speak out och tacka mej att inte detta hamnade på foto här i bloggen!! Ingen vacker syn...
Men som vi skrattade, vissa hade till och med problem att få in "verktyget" i munnen och att sedan försöka få sina medspelare att förstå de engelska fraserna var då inte lättare!!
 
 
En supertrevlig kväll hade vi och nu ser vi fram emot nästa träff och vintermiddage då det även eventuellt kommer en gäst-kock!
 
 
 
//PIllan


Senaste dagarnas stressmage

 
 
 
 
Mina senaste dagars frånvaro beror helt på den här donnan, Sessan!
 
 
(Varning för kräkmagade, innehållet både det ena och det andra...)
 
 
 
I söndags började hon att kräkas - inget ovanligt för det gör hon med jämna mellanrum. Men detta fortsatte under måndag och tisdag. Allt hon fick i sig kom upp samma väg, från mat till vatten!
Jag kontaktade vet. under onsdag morgon och vi kom överens om att avmaska henne snarast då jag inte gjort detta sedan i våras...Jag vet ju att hon brukar bli såhär då hon får mask men det är som att min hjärna glömmer bort det?! Jag fick även en burk med recovery-kost som jag skulle ge i små portioner. Jag gjorde detta men hon fortsatte att kräkas och i morse hade vi tid hos vet.
 
Innan detta hade hon gått på lådan och jag såg att det nog fanns mask där i "korven"...
 
 
Sessan lät sig undersökas en stund men sedan var det inte längre roligt så vi "drogade " henne men även detta kämpade hon emot in i det längsta...till slut segnade hon ner och kunde inte göra motstånd!
 
 
Vet fick tömma hennes analsäckar som var helt överfulla och även urinblåsan. Hon tog en snabbodling och konstaterade hög dos av vita blodkroppar, alltså en pågående inflammation. Vi kollade igenom hela munnen, runt tungan och svalget så inget fastnat vilket det inte hade.
 
Hon är i övrig god kondition med fin päls och en hel del hull plus fina slemhinnor. 
Vetrinären ska nu göra en riktig odling men gav direkt en spruta mot inflammation plus att hon gav medel som ska "ludda" runt tarmarna och detta ska även jag fortsätta ge.
 
 
 
Nu har jag en riktigt trött och matt katt här hemma som bara går runt och tuggar fradga så hon ser ut som tomten (tungan och munnen lokalbedövades) men förhoppningsvis ska det nu bli bättre!
Fingers crossed
 
Detta har i alla fall resulterat i att jag haft konstant huvudvärk och en stressmage som heter duga. I går åt jag 1 dl soppa på hela dagen!!! Fick inte i mig något alls, hungerskänslorna var helt utslagna. Jag slocknade kl 19.30
 
Jag klarar inte alls sådan här händelser och bara maler alla tänkbara scenarier i skallen om och om igen... A säger att jag inte ska tänka på allt som kan hända utan ta det när/om det väl kommer, men det klarar inte min hjärna....
 
 
 
Nu hoppas jag att Sessan får bukt med sina parasiter eller vad det är för skit som oroar hennes mage
 
 
//PIllan
 
 
 


Italienska smaker

 
 
 
 
God morgon måndag
 
 
Här har vi fått ett tunnt litet täcke av snö inatt och det lyser genast upp den annars grå morgonen. Verkar som det blir en repris av förra veckans riktigt dimmiga och "o-soliga" dagar...
 
Jag börjar jobba först vid 13 idag så jag har en skön mjukstart med prommenad och yoga 
 
 
 
 
Tänkte passa på att tipsa om vin (fast det är måndag...) kanske någon som ska ta ett glas kommande helg? 
 
Jag är ett stort fan av Zinfandel-druvan och då både den från Californien och Italien. 1996 upptäcktes att den kaliforniska druvan Zinfandel är samma druva som den italienska Primitivo 
Zinfandel ger allt från lätta, fruktiga roséviner till smakrika rödviner med hög alkoholhalt.
 
Rödvinerna är ofta mycket fruktiga i både doft och smak, och påminner om björnbär, slånbär och mörka körsbär. Zinfandelviner är ofta fatlagrade och får då toner av vanilj, kaffe och choklad. Jag har vänner som tycker att Zinfandel är alldeles för söta men jag älskar den "runda" smaken!
 
I helgen hade vi en liten italiensk afton och då drack vi The wanted Zin
 
Detta vin kommer från Italien och har en mycket fruktig doft med fatkaraktär, inslag av mörka bär, choklad, vanilj och russin
 
 
 
 
 
Caprese-sallad är en favorit här hemma
 
 
 
 
 
 
 
Såklart serverades det pizza denna afton!
 
Lättsamt att göra i ordning och bara grädda precis innan servering
 
Jag toppade med tomatsås, italiensk salami, champinjoner, oliver, pesto och mozarella!
 
 
 
Ha nu en riktigt fin start på denna vecka
 
//PIllan


Skön Grön Söndagssmoothie

 
 
 
God morgon vänner!
 
 
 
Ser ut att bli en helt fantastisk söndag. Det är alldeles frostigt ute med några minusgrader och solen är på väg upp. Himlen var nyss helt rosa och jag känner att jag bara måste ge mej ut på en prommenad! Bara kaffet är urdrucket slänger jag på mej varma kläder och går ut
 
 
 
När jag klev upp utspelade sig ett litet drama här utanför.... fick magont där en stund för räven hade givit sig ut på den löv-tunna isen!!
Herregud, hjärtat i halsgropen men som tur var kom han in på fast mark igen.
 
Tänk om jag sett hen trilla i...vad skulle jag ha kunnat göra...bara stått och tittat på när han förtvivlat kämpat?!
Nej fy alltså
 
 
 
 
 
Denna morgon dricker jag en riktig supersmoothie, underbart god och proppad med nyttigheter!
 
 
Banan, mango, ingefära, mandarin, spenat och havredryck
 
Mums!
 
 
 
 
 
 
Vi hade gäster här på en liten italiensk afton igår och det blev ganska sent....ska tipsa er om ett rött vin i senare inlägg!
Spontant och supertrevligt med massor med skratt, visst är det härligt med goda vänner!
 
Men trots den sena timmen var jag tvungen att kliva upp tidigt då Nikki skulle åka iväg och titta på hopp-tävling! Hon är verkligen häst-galen den ungen alltså....
 
 
 
Men nu har jag kaffet i magen och ska som sagt ta en riktigt uppiggande tur runt min lilla by!
 
 
Skön söndag
 
//PIllan


Lasagne med halloumi och spenat

 
 
Herrejisses, redan torsdag!
 
 
Sorry för min frånvaro men i måndags åkte jag till Gävle och kursade. Kom hem sent tisdag kväll, började 06 onsdag och onsdagar är det full fart med tidig middag vid 15-tiden!! för att sedan sätta fart mot ridning och direkt därifrån hinna till yogan. 
Hemma från detta påfyllning av bränsle till kroppen och sen somnar jag nästan alltid strax innan 21!!
 
 
 
 
Men nu ska ni istället få "smaka" på en helt vegetarisk och god variant på lasagne!
 
1 gul lök 1 vitlöksklyfta
1 msk rapsolja
1 paket färska lasagneplattor (à 200 g)
3 msk tomatpuré
500 g krossade tomater
1 tsk flytande honung
1 grönsaksbuljongtärning
2 msk hackad färsk timjan
4 dl vatten 200 g fryst bladspenat
2 halloumiost (à 200 g)
1 1/2 dl pumpakärnor (gärna rostade)
1 1/2 dl riven prästost salt och svartpeppar ev färsk timjan till garnering
 
 
 
 
 
Sätt ugnen på 225°C. Skala, dela och finhacka lök och vitlök. Fräs lök och vitlök mjuk i olja utan att de tar färg, ca 3 minuter.
Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, honung, buljongtärning, timjan och vatten. Koka på medelvärme utan lock ca 5 minuter.
Tillsätt spenaten och låt koka ytterligare ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Skär halloumin i tunna skivor. Varva tomatsås, lasagneplattor, pumpakärnor och halloumi i en ugnssäker form, ca 20 x 30 cm. Börja och avsluta med tomatsås.
Strö över riven ost. Ställ in i mitten av ugnen ca 20 minuter. Garnera ev med timjan.
 
 
Hoppas ni provar denna goding!
 
 
 
 
Ha en fin torsdag
 
//PIllan


Helgens bästa

 
 
 
 
 
 
Jag har jobbat i helgen men ändå hunnit med en del roligheter också!
 
 
 
Nikkis absolut bästa var såklart när hon fick hänga i grann-stallet och pyssla med islänningarna som bor där.
Jag är verkligen väldigt tacksam att hon får möjlighet till detta och få uppleva hästar och stall på ett annat sätt än på ridskolan
 
 
Här står två privata islandshästar och allt är så lungt och samlat om ni förstår vad jag menar (på en ridskola är det ju en aning mer livat, av förklarliga själ...)
 
Lissan som äger hästarna är så himla duktig och pedagogisk då hon är med Nikki och hon fick verkligen lära sig flera knep bara på den här stunden!
 
Svårt för Nikki att manövrera dessa hästar då dom vanligen rids på akademiskt sätt och aldrig med vanlig skänkel som Nikki är van.... Hästen uppfattade galopp-kommando där en gång men det gick bra ;)
 
 
 
 
 
 
Min absolut bästa upplevelse i helgen var att vi var och såg A star is born!
Wow vilken film, skådespeleriet och framför allt musiken
 
Att dessutom Sam Elliot hade en biroll gjorde att jag blev extra nöjd ;) Finns nog ingen annan skådis som får min puls att slå så snabbt. Han är gammal men hans utstrålning verkar aldrig svalna!!
 
Bradley Cooper var fenomenal som alkad sångare och Lady Gaga var verkligen över förväntan gällande skådespeleri, en riktig stjärna!
 
Har du inte sett den, gör det!!
 
 
 
 
Måndag vänner..
 
//PIllan
 


Ingen minns mina hårfärger...

 
 
 
Hallå på er och hallå fredag!
 
 
 
Jo igår hade jag ju tid för lite hårfärgning och kände att det var dags för just lite mer färg! Så grått och trist överallt så att tillföra lite mer koppar, guld och rosé kändes helt rätt.
 
 
Håret blir genast mycket blankare och känns liksom fräscht och lent dessutom tycker jag att man får lite mer lyster i ansiktet då man gör håret mörkare.
Många tycker tvärtom att dom blir bleka av mörkare hår men om du gör dej blond eller askig så smälter ju allt liksom bara samman.....
 
 
 
 
 
 
 
Överskriften syftar till att jag faktiskt nog betat av de flesta hårfärger genom tiderna. Jag har varit blond i alla olika nyanser, mörkt brun, ljust brun, rödhårig i allt från koppar till lila!
 
 
Men de allra flesta tänker på mej som blond och det gäller främst mina föräldrar!
De kan liksom aldrig förlika sig med att jag är annat än blond och det första mamma sa igår var -Oj koppar så har du aldrig haft tidigare, så olik dej du blev!
 
 
-Ehhh vänta nu! om du tittar på tex det här fotot på mej som du har på väggen som du förmodligen ser varje dag, vad har jag för hårfärg där??
-Ja du, det där har jag helt glömt bort!
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom jag haft så många olika färger så tycker jag heller aldrig att det känns konstigt att se mej i spegeln så snart frisören sköljt ur mitt hår. Min reaktion är mer -Jaha nu ser jag ut så här, och inget mer med det liksom!
 
 
Hur som helst så känns detta helt rätt just nu meen när våren börjar göra sig påmind är det ofta ett sug efter det lite blonda som gäller igen!
 
 
 
 
 
 
Ja titta här är jag med Nikki hennes första jul...men mina föräldrar kanske inte var med då heller?! ;)
 
 
 
 
 
Nu kör vi fredag hörrni
 
//PIllan


Skräck

 
 
 
 
 Morning
 
Jag är inne i en riktig period av att sluka den ena boken efter den andra! Därför kommer det såklart några tips på läsvärda böcker lite mer frekvent än vanligt här inne
 
 
 
Senast plöjde jag denna Skräck-thriller under helgen som gick - Sjuka Själar av Kristina Ohlsson. Har läst flera av hennes andra böcker och Davidstjärnor hör till en av de bästa. Även Stockholm Rekviem som kanal 4 kör på onsdagar är baserade på hennes böcker 
Skräck brukar jag nästan aldrig läsa...har väl läst något av Stephen King för länge sedan men nu för tiden är det ju mest deckare men gärna riktigt hårdhamrade!
 
 
 
Den här boken var dock inte riktigt lik hennes andra böcker och det är ju  för att det ska vara en skräckroman inte alls deckare som hon vanligtvis skriver. Boken var dock väldigt lättläst , spännande och med ett snabbt språk.
 

Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka.

Tio år senare återvänder han till sitt föräldrahem, plågad av ovissheten om vem som en gång förstörde hans liv. På andra sidan gatan bor en man som aldrig förlikat sig med att han inte fick veta vad som hände hans dotter Fanny. Och som tror att Lukas har svaret.

Samtidigt flyttar Anna och David in i den gamla prästgården. Här ska de börja sitt nya liv. Men huset väcker stark oro hos Anna. När hon senare hittar ett järnkors nedgrävt i trädgården förstår hon att det finns någon som vill dem illa. Riktigt illa. Anna försöker vettskrämd rädda både sig själv och David. Men är det redan för sent?

 
 
 
Idag är jag ledig vilket känns väldigt skönt....mindre skönt var att jag vaknade strax efter 04 i morse av huvudvärk!
Så himla trist när jag just vaknar av att det gör ont. Försökte väcka A för lite sympatier men han är ju för tusan medvetslös nattetid?!
 
Satte mej upp en stund och försökte mjuka upp runt nacke/axlar och kunde somna om en kort stund innan klockan ringde.
Stor kopp kaffe och en rask prommenad och jag känner mej åtminstone redo för dagen! Ska iväg och sätta mej hos frissan igen.... färg mina vänner- Bort med det grå trista och i med något nytt (tror jag )
 
 
 
 
Ha det gott
 
//PIllan


Välgörande mysdryck!

 
 
 
 
 
 
Idag ska ni få "smaka" på en av mina favoritdrycker under denna årstid. Den är proppad med vitaminer, går snabbt att göras och kan drickas både varm och kall
 
 
Guldmjölk som den kallas tror jag inte att jag tipsat om tidigare här i bloggen?! Har haft den som favorit länge men ibland glömmer jag bort att blogga om allt....
Hur som nu är den perfekta tiden att prova denna även om den tidigare gått er förbi!
 
 
 
 
 
1 fryst banan
3 dl havremjölk
1/2dl blötlagda cashewnötter
1 msk torkad malen gurkmeja
2 dadlar
Några riv med ingefäran, jag gillar styrka! 
1/2 tsk kardemumma
1/4 tsk kanel
1/4 tsk svartpeppar
 

GÖR SÅ HÄR
Lägg allt i en blender och mixa noga tills den är riktigt slät!
 
Drick direkt eller värm den i kastrull innan du njuter av denna gyllene dryck
 
 
 
 
 
 
Gurkmeja är lite bittert i smaken men tillsammans med havremjölk, dadlar och andra kryddor blir det ett gott och smidigt sätt att få i sig allt det nyttiga. Kryddan är också utmärkt att kombinera med svartpeppar eftersom det underlättar upptaget ytterligare
 
 
 
 
 
Finns många olika recept på Guldmjölk och ibland kan jag även tillsätta kokosolja för extra fett. Nötterna ger ju även dom goa fetter.
Alltså du kommer känna dej nöjd och "tillfreds" då du druckit denna, sött och med en aning styrka
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en trevlig tisdag
 
 
//PIllan


Beauty favoriter

 
 
 
En ständigt återkommande favorit då det kommer till kroppen är Biotherms Lait Corporel
Doftar citrus och gör din hud direkt återfuktad, Så Fresch!!
 
 
 
 
 
 
Idag tänkte jag visa några av mina favoriter i badrumsskåpet. Använder dessa nästan dagligen tillsammans med en del andra produkter men dessa är mina favoriter som jag helst inte vill vara utan!
 
 
 
 
Serum serum serum
 
Frossa gärna i dessa härliga små droppar och hitta en sort som passar just dej
Applicera innan din hudkräm
 
Jag använder The Ordinary Hyaluronic Acid 2% som då innehåller hyaluronsyra som binder upp till 1000 ggr sin egen vikt i vatten. Detta ger fukt på djupet
 
Jag varvar med Medik8 Red alert eftersom jag har rosacea och dessa droppar hjälper till med lindring mot rodnad och stärker hudens lipidbarriär för att synligt minska tecken på ömhet och ytirritation.
 
 
 
 
 
Denna pärla!
 
paulas choice bha lotion
Denna vill jag aldrig vara utan längre. Innan använde jag då och då vanlig peeling med korn men det pallar inte min stackars känsliga hud! Denna peeling med syra är därför perfekt för mej. Starta lungt med syror om du är ovan och istället trappa upp styrkan. Detta är dock en av de mildaste varianterna!
 
 
Skin Perfecting 2% BHA Lotion verkar med en koncentration av 2% salicylsyra (BHA) och ett pH-intervall av 3,2 till 3,8.
Har en lätt formulering som absorberas snabbt och efterlämnar huden silkeslen. Hjälper till att jämna ut hudens struktur, minimera yttorrhet och exfolierar inuti porerna för att minimera plitor och pormaskar. Vegetabiliska oljor återfuktar och mjukar upp torr hud. 100% fri från parfym och färgämnen.
 
 
 
 
 
Dofta gott
 
Min favorit just nu är Boss The Scent
 I toppen finns delikata noter av saftig persika tillsammans med söt honung och blomstrande fresia 
 
 
 
 
 
Ja här har ni mina topp 5 produkter och jag återkommer med rengöring, dag-och nattkrämer plus vilka masker jag använder!
 
 
 
 
 
Nu ska jag inleda min arbetsvecka med kvällsjobb
 
 
//PIllan


Bring me a glass of wine

 
 
 
Precis så, kan du läsa detta -Servera mej ett glas vin!!
 
 
 
 
 
 
Tänkte tipsa er om ett mousserande vitt vin som verkligen föll mej i smaken. Det var ett av dem som ingick i våran "bubbel-provning" förra helgen!
Som jag skrev provade vi Cava, Champagne och Vitt mousserande och just det mousserande var gjord för mina smaklökar
 
 

Goldeck Grüner Veltliner Dry Sparkling

Den är gjord på 100 procent Grüner Veltliner, vilket är den största och mest eftertraktade vita druvtypen i Österrike. När ett "bubbel" kommer från Österrike kallas det en Sekt (precis som Cava är från Spanien eller Prosecco från Italien)
 
Österrike är faktiskt ett av världens ledande vinländer... vilket var news för mej! . Efter den stora vinskandalen 1985 har landet genomgått en smärre revolution och mycket litet av det gamla trista finns fortfarande kvar. 
 
 
 
Rent generellt är denna Sekt rätt lik en Prosecco, men är mer koncentrerad och har en högre ton av grapefrukt i eftersmaken. Så fort jag smakade på den trodde jag att det var en prosecco, väldigt lik för en amatör som mej!
 
Doft och smak har inslag av päron, äpple och citron, mineral karaktär, frisk och ett mer kryddigt avslut.
 
Släng upp 89 kr och servera den sedan väl kyld !!
 
 
 
 
 
 
På en 5 gradig skala ger jag denna 4!
 
 
 
 
 
 
 
Nu önskar jag dej en riktigt fin fredag!!
 
 
//PIllan


Dubbelhelg coming up

 
 
 
 
Hej på er
 
 
Idag hade jag egentligen en eftermiddag men på jobbet jag fick semester! Himla skönt faktiskt för jag har en del att stå i...
I morse kl 08 körde jag Nikki till stallet. Det var som ett litet mini-ridläger för nybörjare och det ville hon inte missa. Hon har ju gått och blivit riktigt häst-tokig den bruden!
 
Som vanligt blev det favorithästen Wrangler och det startade med rykt-tävling plus att dom fick göra hästarnas manar som dom ville. Flätor och tofsar som värsta hippiesarna blev resultatet :)
Sedan red dom ett pass, käkade lunch, hade teori och till sist lite pyssel.
 
Jag åkte och handlade under tiden. Var tvungen att bunkra upp rejält inför helgen och vi ska dessutom åka till Storsjö (min mormors gamla hus). Där är nog knappast by-affären öppen när det är dubbelhelg så allt måste handlas innan!
Några fler släktingar kommer upp så det ska bli trevligt. Inte allt för ofta vi ses....
 
 
 
 
 
 
Tacos står på menyn kommande helg. Barnen får sin vilja igenom (som oftast...)
 
 
 
 
Plus såklart nån påse med godis.... 
 
Startar nog redan ikväll med godis-ätandet för Nikki då hon är bjuden på Halloween-fest. Först grundar vi med en mustig lax-soppa och sedan ska hon förvandlas till häxa.
Ganska kul denna högtid ändå...!
 
 
 
Ses snart
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se