Sista September...



Ny tunika från Geggamojja plus scarf från Elodie Details, randigt och prickigt Me Like:)




Sista September

Sista vardagen på veckan

Sista dagen på dagis-inskolningen

Sista föräldralediga dagen


Voj voj imorgon är det oktober och oktober månad stavas "Pillandubörjarjobbetigen".... Fast helgen är fri så först på måndag är det dags:)

Igår lämnade jag Nikki själv på dagis och hon vinkade och gjorde slängkyssar;) sedan hade allt gott fin-fint. Får se om detta även gäller idag... Brukar ju för det mesta komma nåt bakslag!

Allt ska idag inhandlas till morgondagens middag. Systembolaget fick besök redan igår och oj vad mycket det blev.... Man kan ju undra om vi ska äta också:/
Det blir ju mycket när det ska vara olika dryck till förrätt, varmrätt och efterrätt. Plus att nån inte dricker ditt så då måste man säkra upp med datt   osv!

Nu njuter vi av denna fredag och suger ut det Siiiista!!

//PIllan


Under bordet



Fick hem vår nya matta för ett tag sedan. Tycker den blev riktigt bra. Ser lite mer ombonat ut nu när vi går mot kallare tider!



Close up, fortfarande lite "bubblig men det rättar ju till sig. Mattan är köpt hos Ellos (passade på när det var 50%)

Jo visst är det väl så att när hösten smyger på vill man fixa till det hemma och göra det extra mysigt då man antagligen tillbringar mer tid inomhus.
Hos mig får det gärna brinna doftljus, har äver doftpåsar här och där för jag älskar när det luktar gott! Plädar och kuddar åker fram igen och tidningshögarna har en tendens att växa...!

En mindre rolig sak hände mina/våra grannar igår mellan 07.00- 09.00... inbrottstjuvar!! De slog sönder altandörren och var in och rotade runt!! Vilka fräcka typer va..?!
Jag var hemma men såg ingenting... Grannarna bor på andra sidan vägen och har skog bakom huset så tjuvarna kom den vägen. En annan granne hade sett några yngre killar med ryggsäckar springandes...!
Usch inge kul

Nu över till min nya hook ...Wordfeud;)

//PIllan


Höstmums



Gjorde den här smaskiga äppelkakan och den är supergod och lite annorlunda!
Recepten hittade jag hos fina Helena
 klicka in och skriv ner receptet du också;) När du ändå är inne där så passa på att titta på fina bilder och inlägg


Mitt i veckan och mycket som ska börja fixas!
På lördag är det nämligen dags för mig och A att vara värdpar för vår Middagsklubb.
Ni som läste det här inlägget förstår nog min lilla ångest...!

Temat är alltså höst och utan att avslöja för mycket så finns det gult i skogen, rött i vatten och skog, finafina "rotiga" saker och nöffande djur.... ;)
Allt avslöjas såklart efter helgen!

//PIllan


Första höststormen





Oj oj oj vilket väder som utvecklades i går kväll!! Började med lite blåst som sedan tilltog och regnet fullkomligt öste ner...
Men efter regn kommer solsken och det stämmer för idag har vi en klarblå himmel att njuta av!

Jag och Filippa tränade i gymmet på mitt jobb igår och sedan bastade vi, så skönt. Sedan bar det av hemmåt för Idol och Hollywood-fruarna. Men Fillan somnade i soffan redan under första halvtimman... Mamman körde visst lite hårt med henne;)

Nu blir det dagistajm för lillan och mig!

//PIllan


Grrrr ... ny vecka



Hmmm ser ut att vara nåt med klös i!  (ser ni förresten fotografen...)



Yes Pillan goes leo ;) Från HM

Veckorna bara rullar på i hastig fart och det är nu mindre än 3 månader kvar till jul!! Måste nog ta och börja "jobba hem" några adventsstakar till alla mina fönster snart!

Idag bär det av mot dagis igen. Vi har en lååång inskolning eller förresten såhär var det på Filippas tid också. Vi skolade in under två veckor men idag kan man ju välja en snabbvariant på 3 dagar! Men eftersom jag ändå är hemma så tycker jag det är ok att vara med i nästan 2 veckor istället.

Hur gör ni som har små älsklingar på G in till dagis?



Tröjan åkte på i lördags kväll då det var avslutningsfest för fotbollen. Fin bild på mig och Fillan men hon var galen över den då hon fått "en fjong" i håret... ;)

Igår var jag på årsmöte för slalomklubben. Min mandatperiod löpte ut men jag blev istället invalt i valberedningen. Lite mindre möten eftersom vi då bara träffas 1 gång per år (om det flyter på...)

Annars så bjuder veckan på Pump-klasser då ordinarie instruktör åker till varmare breddgrader, så dags att spänna musklerna:)

//PIllan



Bildregn över en solig avslutningslördag











Sol

Folkfest

Superduktiga fotbollstjejer

Mamma-tanter:)

Lotterier

Hamburgare

Pappalags-vinst....


//PIllan


Ny favorit



Amarone vinerna har väl knappast gått någon förbi i dessa tider..? En ny stor favorit är Tommasi, Mama Mia så gott!





Vinet fick sällskap av en rykande pastagratäng tillsammans med en fräsch sallad och goda ekologiska oliver

Lördag bloggis

Dagen är verkligen sprängfylld! Det är fotbollsavslutning med Filippas lag och det är en dag fylld med aktiviteter vid fotbollsplanen.
Själv har jag blivit utsedd till hamburgeransvarig.... Det var just rätt person?! Har nämligen aldrig ätit en hamburgare i hela mitt liv!
Näää nu ljög jag en smula, har faktiskt ätit egengjord men aldrig typ på Doncen eller Sibylla!!

Malet ihoppressat kött sa jag nej till redan i tidig ålder, ja allt kött faktiskt i barn och tonårsålder. Det har inget med "synd om djur" eller liknande utan när jag var liten bara tuggade och tuggade jag i evigheter men kunde inte svälja... Så mamma lät mig slippa;)
I vuxen ålder har jag börjat äta kött igen, men inte fabrikstillverkade burgare...
Oj vad blev det här för köttsnack!

Det blir i alla fall fotbollsmatcher, föräldrarmatcher, hoppborg, fiskdamm, fika, mat m.m
Sedan ikväll är det stor baluns med taco-buffe och efterföljande tårtbuffe, uppträdanden , disco med barn och vuxna tillsamman:)

Hej hopp//PIllan


Här slappar vi



Divandelen är A:s myshörn, mitt är närmast kameran med större kuddar och en svängd del;)







Orkideér kan man aldrig få för många av...! Verkligen vackra blommor


Eftersom det är fredagsmys på G så visar jag lite från vårt tv-rum.
Detta är den så kallade salen, här var man endast vid kalas och större högtider när jag var liten! Rummet är riktigt stort med en av de tjusiga kakelugnarna. Det är dock inte riktigt färdig-inrett då vi fortfarande inte skaffat nån lämplig "tv-möbel" för dvd och dyl.
Är också på jakt efter ett lågt hörnskåp som ska vara i ett tomt hörn bakom ena soffgaveln. Hoppas jag springer på nåt snart:)
Här inne är väggarna klädda i ohyvlad spont och alla utom tv-väggen är vita. Där tv:n sitter är väggen svart och det är toppen kvällstid då man får intrycket av att bilden visas på väggen!

Ha en fin fredag//PIllan


Munk...? Nej ett frisyrtips!



Har ni sett vilken ful liten sak jag inhandlat på Glitter?! Ser ut lite som en munk....
Finns i denna färg och i svart



Används för att fixa en snygg knut i håret! Bara att göra en hästsvans och sedan trä på "munken". Dra tillbaka håret så det täcker och fixera med hårnålar:)

Torsdag och jag ser fram emot fredag...!

Vädret är grått och trist, humöret är lite grått och trist...:/ Inte så mycket att orda om detta mer än att det är jobbigt ibland med en "tweenie" i huset...

Ähh vad trist att prata tråkigheter bättre att berätta att aerobicsen var jättekul igår och deltagarna blöta av svett, sånt gillar jag.
Sen gillar jag att det är fredag i morgon och då ska vi bjuda mamsen och papsen på middag och öppna en champagne:)
Jag gillar också att det verkar (hitills) gå bra på dagis för lilla bus!



Så mycket bättre att fokusera på positiva saker!

Ha de// PIllan


Höstdetaljer





Överblivna äpplen får tjäna som lite extra detaljer bland höstblommorna utomhus! Önskar så att jag hade en brokvist att pynta riktigt höstig och fin med enris, gran, vit ljung, prydnadskål m.m. Men just nu har jag bara nån kruka och lykta vid dörren...

Hallå bloggis

Hur har ni det? Här är allt bara bra med ganska fulltecknade dagar och kvällar! Det är inskolningen, föräldramöten, styrelsemöten, bankärenden, träningspass & fotbollsavslutning som står inklottrade i kalendern denna veckan. Så busy med andra ord.

Dagis igår gick bra, fast då var vi ju bara i skogen. Idag ska vi göra ett eftermiddaspass inomhus, så då blir det lite mer "på riktigt".

Kvällen igår tillbringades med andra föräldrar ur Filippas klass. Vi har startat en föräldragrupp som ska träffas ca varannan månad för att ventilera om det finns eventuella problem i klassen, eller utanför skolan, fixa med roligheter för kidsen och peppa och vara till stöd för varandra!
Jättebra tycker jag så barnen känner att vi föräldrar bryr oss och försöker engegera oss i dom! Nu planerade vi in en "kick-off" om några veckor då vi ska ha ett hemligt utflyktmål där det kommer att ske diverse roligheter:)





Har fått önskemål om att visa vårt badrum. Tyvärr har jag inte hunnit fota riktigt därinne ännu, det kommer...
Håll till godo med två "detalj-bilder" så länge;)

Ha en finfin tisdag//PIllan


Dags för Dagis



Idag är det första dagen på inskolning för vår Nikki! Ska bli riktigt spännande tycker mamman, stackars pappan han våndas och tycker hon är så liiiten... ;)
Men nu vill mamman börja jobba lite igen så dagis får det bli!

Dagiset som vi valt gick också Filippa på så jag känner personalen väl. Det är dessutom ett litet dagis med bara en avdelning och dom spenderar mycket tid utomhus.



Lilla bus provar storasysters nya mössa och halsduk...


"Fröken " som ska ha hand om Nikkis inskolning hade tom jag när jag var liten! Minns min egen dagistid som väldigt rolig. Men själv började jag först vid 4 års ålder.
Innan tillbringade jag mina dagar i skogen med farmor och farfar! Åkte bak på timmerlasset och lagade mat på kottar och löv;)

Nu ska vi göra oss redo för precis, en dag i skogen!!

//PIllan


Nytt till Nikki









Samtliga plagg från HM och Kappahl

Igår blev det en rejäl påfyllning i Nikkis garderob! Det blev så tomt när sommarkläderna rensades bort.
Behövs en hel del ombyten när vi kör igång med dagis också!

Sköna mjuka plagg som tål att lekas i ;) Har också skaffat en vinteroverall och en fodrad galondress. Vinteroverallen är i stl 80 som hon fortfarande kan ha så under vintern får vi se om vi behöver komplettera med en större variant. Har dessutom tur som får ärva massa fina POP kläder av mina kusinbarn plus knappt använda Kax skor som kommer att bli perfekta!

Nu måndagsbestyr

//PIllan 


Shopping & Fotboll



Smörgåstårtan som vi smaskat på denna helg.
Brukar nästan alltid göra på Polarkaka men nu blev det en mer traditionell med landgångsbröd




Presenter fick han ju oxå... Allt från kaffebryggare, till väskor och mer gomvänliga ting!



Bolibompamys i soffan;)

Nu packar jag in ett gäng tjejer i bilen för ännu en fotbollsmatch!
Själv ska jag vara en "halvdålig" förälder och bara droppa brudarna för att dra vidare och shoppa i min ensamhet. Massor med påfyllning behövs i Nikkis garderob nu när sommarkläderna åkt väck och dagis börjar!!

På återseende snart//PIllan



Nån som längtar...



Produkter från Green Gate och Pappelina

Jippi strålande solig men brrr kall morgon. Det kommer lite gäster även under denna dagen så vi traskar vidare i tårtornas förtrollade värld;)

Fast det bara är mitten av september så har då jag börjat snegla lite åt julpyntet.... Det finns ju så himla mycket fint och jag har ju ett hus att pynta iår!
Dessvärre kan jag omöjligt hitta kartongen med alla nyhandlade vita stakar och dom allra finaste tomtarna.... är rädd att dom åkt till Erikshjälpen!!
Hmmm dom måste verkligen vara glada att ha en givare som Pillan..?!

//PIllan


Ha den äran



Fredag och födelsedag!

Idag firar vi darlingen som fyller år, nu är du lite närmare pensionen i alla fall... ;)
Han är väldigt anonym här på bloggen, allt enligt hans egna önskemål, men en liten profilbild kom han allt med på!
Nu har vi nyss ätit frukost och öppnat paket så nu är det vanlig arbetsdag för A. Men framåt eftermiddagen fortsätter vi fira med lite gott på fat och i glas:)

Ha en fin fredag//PIllan



1 kr



Måste bara visa ett riktigt F Y N D!

Denna ASOS-kappa belv min för 1 kr på Tradera.... :)
Har tidigare en grå/svart höst kappa men en rosa är mycket roligare, en piggelinkick!

//PIllan


JaG kAn Så mYckET..



Städa är en av mina specialiteter! Jag går ofta runt med en trasa och dammar och torkar smulor. Nu har jag avancera till att börja skura golven också.
Lika bra att träna med gummistövlarna på så man får in "knycken" att gå i dessa innan jag börjar på dagis. 



Trappor är en annan "thing" jag pysslar med... Kolla balansen och hur smidigt jag även tar mig neråt;)
På nedersta trappsteget sitter jag flera gånger under dagen och begrundar världen...

Ja min egen lilla piga och hjälpreda...
Precis som "Lotta på Bråkmakargatan" så kan liten Så mycket;)

Hon gillar att hjälpa till med olika hushålls-sysslor, plocka ur diskmaskinen, ställa skorna i ordning i hallen (eller oordning)och klappar händerna när dammsugaren åker fram ( holy vad har jag gjort med henne... ;)  )

Hakklapp har jag fått leta fram igen för i munnen verkar det explodera av tänder just nu! Annars är just att borsta tänderna en annan favoritsyssla, flera gånger om dagen helst, bra där.

Nu är det torsdag och vi ska slå in paket och tillverka tårtor till A som fyller år snart....

//PIllan


God Morgon Onsdag



My side of the bed... På nattduksbordet skymtar en reservnapp som kan vara bra att ha om liten vaknar om natten. Hatar att försöka leta rätt på nån i sängen i mörkret... Då vill man bara "plugga in " så fort som möjligt så inte sömnen blir störd:)



Vårt sovrum är ett av få rum som inte har skalan, vitt i kombo med svart och grått. Här är det lite "varmare" med beige/vitt och en del trä faktiskt! Del av timmervägg framme som på fler ställen i huset





En fulltecknad dag knackar på!

Morgonen börjar med sedvanlig dammsugning efter frukost och bus.
Under förmiddagen ska vi på en mamma/barn lunchdate hos Camilla. Trevligt, mat och umgänge precis vad vi gillar:)

Eftermiddagen ägnas åt diverse småärenden, paket som ska hämtas och mat som ska handlas...

I kväll kommer mormor hit för att passa liten då det är Aerobics-dags igen. Ska bli så skönt för nu var det några dagar sedan sist...
Ett föräldramöte trillade in i måndagskväll då jag annars går på Core och igår kväll kalasade vi hemma hos en nybliven 13-åring.
Vem tackar nej till tårta... Inte jag i alla fall;)

//PIllan


Vi rör oss som Jagger



Dansa med mamman e kul! Vi framför vår svarta tv-vägg.
Suveränt kvällstid då tv:n flyter in i väggen så man får illusionen av att bilden visas på väggen



In contol of the tv-dosa;)
Nikki kör Villervalla-kläder från topp till tå!


Brrr sicket höstrugg det är utomhus idag....

Men här hemma dansar vi oss varma till Maroon5 & Christina A med "Moves like Jagger". Tamejtusan den bästa låten som gjorts på länge!
Det bästa av allt är att jag var "först" i familjen att upptäcka den;) Bad för några veckor sedan att Fillan och hennes kompisar skulle ta fram den på Spotify och dom bara såg ut som ?? och undrade vad det var för pensionärslåt... Men nu går den varm här hemma! ;)

Idag drar vi på stor & liten för lite umgänge med andra kids och föräldrar, kul!
A har åkt iväg på nån kick-off och kommer hem på torsdag så Ja tjejerna regerar Casa Overlake

//PIllan


Perennrea & Höstfix





Nikki hjälper till att räkna in buskar och träd:)



Herregud nu har jag redan glömt vad denna buske heter, nåt med Höst var det visst
Snygg färg med långa vita blommor är det iaf!



Hej och hå mycket att fixa med på en stor tomt



Hungrig blir man av allt grävande så lite kaffe och mackor sitter inte fel i solskenet!

Ja det var inte bara kräftskiva i helgen utan lördagen tillbringades i solen med trädgårdsarbete!
Jag och mamma var och handlade diverse buskar och träd (pioner, brudspirea, bollpil mm) på perennrean som hade startat.
Vilka priser.... 100 kr för ett pilträd och 50 kr för en buske Brudspiera som exempel. Verkligen nu man ska handla sådant.
Tyvärr är jag ingen trädgårdsmänniska och har därför inte gjort några ritningar eller direkta planer hur trädgården ska se ut, så denna gången blev det bara en mindra laddning med växter.

Har aldrig i mitt vuxna liv ägt en trädgård men jag hoppas att jag ska få till det så småningom. Tyckte det var riktigt roligt att få gräva och fixa!

Har en stor stor sten som har delat sig på mitten (som ett miniberg a´la Ronja Rövardotter) och runt denna sten planterade jag nu.
Grävde även en rabatt där jag ska ner med lökar i veckan tänkte jag:) Mamma ska dessutom gräva upp sina rabatter och göra nytt till våren så då skulle jag få överta lite av hennes växter:)

Hur är det med er, har ni gröna fingrar? Kom gärna med tips!

//PIllan


Då var det dags igen...



Ja igår kväll var det dags för ännu en kräftskiva, denna gång hos goda vänner.
Har ni sett deras "Ernst-skapelse" det var väldigt väldigt tjusigt.

Vädret var toppen och soligt i början av kvällen sedan satt vi i värmen för det blev riktigt kallt, stjärnklart och fullmåne, som det ska vara på kräftskivor...





Den här dagen ska ägnas åt fotbollsmatch med tillhörande skjutsning.
Sedan blir det en sväng på så kallat "klädparty". Me & I är märket och dom har en hel del fina grejjor tycker jag. Gott fika hoppas jag också att det blir;)

Nikki är som en gående kran med öppna spjäll, det rinner konstant ur näsan och munnen... Lilla skruttungen...
Men hennes humör är det inget fel på som tur är!





Nä nu ska jag hoppa i kläderna och packa in resten av husfolket i bilen. Fånga söndagen.... eller nåt:)

//PIllan


Det stavas F R E D A G



Hi hi kolla "svansföringen" med fingrarna, japp måste vara en kvarleva sedan min hårdrocksepok... Hell Yeah!

Måndag, fredag, måndag, fredag.... så tycker jag att veckorna ser ut!
Däremellan är det bara nåt (som kallas vardag) som liksom flyter in i varandra , ser väldigt lika ut, smakar ganska lika;) men är helt OK!!

Men så kommer den igen Frrredag och allt blir så mycket roligare. Mungiporna åker upp på de flesta man möter, det handlas stora matkassar, kanske några klirrande påsar, färska blommor!

Du är så välkommen, veckans sista vardag

Idag får jag och Nikki lunchbesök, Ylva och lilla Mattis kommer över. Jag kockar lite i köket och fixar så att allt ska vara klart så mammorna bara kan koncentrera sig på surr och äta och de små älsklingarna på att leka!

Ha en fin fredag//PIllan


Trivas










Ahhh idag käner jag att kroppen är fylld med energi efter mitt aerobics-pass och efterföljande Pump! Ja lite seg men ändå pigg!

Vi har bott i huset i snart tre veckor nu och alla verkar trivas här:)
Det är lugnt och skönt, stort och luftigt (lättstädat för mamman) och varje morgon vaknar man till en underbar utsikt!
Sessan som är vår innekatt fann sig verkligen till ro på en gång... Många stora fönster att ligga och kika ut igenom. Fåglar som flyger förbi och en hel del katter som stryker utanför husknuten;)

Nikki har stor yta att springa omkring på, vilket är det "nya" att springa fort fort, gärna med mamma i handen (som blir helt sluut)..

Filippa tar hem kompisar mest varje dag, så jag hoppas det är ett gott tecken!

Idag kommer Nikkis farmor & farfar på besök så nu blir det busa hela dagen.

//PIllan


Here we go!



Jiippi dags att skaka rumpa igen;)

7 september och äntligen dags för mig att börja instruera Aerobics igen! Har haft ett extra lååångt sommaruppehåll iår, men i kväll kör vi igen!!
20:de året jag jobbar som instruktör.... tänkt vilket underbarn jag måste vara som startade redan vid 7 års ålder... ;)

Men som jag tidigare skrivit så har jag dragit ner rejält på mina klasser iår. Vill göra och hinna med så mycket annat nu och snart börjar mitt andra jobb och föräldrarledigheten är över.
Nu för tiden försöker jag dessutom att prioritera min egen träning lite mer också. Fast ikväll är det bara fokus på mina fina trogna deltagare!

//PIllan


Motar Olle...



... i grind heter det! Precis vad jag sysslar med just nu. Kan inte bli sjuk för imorgon kör jag igång med mina aerobics-klasser igen:)
Filippa känner sig lite bättre idag, skönt



Dagens bästa är enligt mig frukosten. Då kan jag äta hur mycket som helst:) Därför är det så mysigt att bo på hotell och sitta riktigt länge på morgonen. Kunna gå och plocka lite av varje! Filippa däremot har jättesvårt att äta tidigt, s för henne blir det oftast bara en frukt och lite dickyougurt:/

Tisdagen är här och vi har faktiskt längtat efter denna dagen. För idag drar Stor & Liten igång efter sommaruppehållet. Ska bli hur kul som helst både för mamman och Nikki tror jag;)
Vädret är uruselt (om man inte gillar spöregn) så det blir lätt lite jobbigt att försöka roa denna lilla dam inomhus en hel dag.
Så dag passar verkligen lite lekkompisar som omväxling!

//PIllan


Gillar du att baka...










...Då måse du spana in denna sidan Klaraform ! Massor med härliga muffinsformar, Cupcake-kartonger, presentpåsar, band, snören och annat smått och gott:)

Regn, rusk och förkylningsbaciller härjar just nu!
Filippa är hemma från skolan idag och vilar upp sig. Ingen feber längre men snorig och kraxig...

På hösten bakar jag jättemycket, vet inte om det beror på att man vill mysa inne med tända ljus och kaffe för jämnan och då behöver lite sött till...?!
Baket blir ju dessutom dubbelt så skoj med fina tillbehör.
Sidan som jag tipsar om ovan är helt perfekt för detta ändamål, så mycket roliga fina grejjor! Ta en titt och bli inspirerad:)

//PIllan


Kräftskiva



Kvällens tema var HUVUDBONAD och ja jag hittade ingen passande hatt så det blev Kattöron.... Snygg va;)





Många söta arbetskamrater har jag i alla fall!! Högt i tak också på sådana fester...



Så Röda, Så Goda!!

Sunday morning

Rise and shine, eller...?! Ja jag körde bil till festen och avslutade väldigt tidigt men natten har varit jobbig för älskade Fillan. Hög hög feber ont i hela kroppen och många tårar... :(

Nu blir det till att knapra febernedsättande och för att hindra värken. Måste vara några riktigt elaka baciller..

Festen var jättekul med lite sedvanliga tipsprommenader och frågesport. Jättegoda pajer, röror och annat smaskigt.
Stort tack till Feststaben!!

Nu har grabbarna dragit ut på fisketur och båda mina små ♥ sover just för tillfället. Så jag ska surfa runt lite sedan blir det "plockning".

//PIllan


Sjukling...



Hej Lördag!

Fick precis ett telefonsamtal att Filippa har gått och blivit sjuk under natten... :(
Hennes pappa skjutsar hit henne om en stund.
Hon var så ledsen för hon vill så gärna spela match i morgon! Vi får se hur detta utvecklar sig under dagen. Min kräftskiva hänger också lite löst känner jag... :/



Nu ska jag verkligen pyssla om sjuklingen med varm choklad, filmer och kanske vill hon ha pizza till middag. Det är väl en riktigt viktig "mamma-uppgift". Minns att min mamma alltid lullade runt mej extra mycket när jag var liten och sjuk!

Annars har "grabbgänget" åkt iväg och spelat golftävling så vi håller tummarna för dem idag.

Ha det//PIllan


Storasysters rum



Vi kikar in i Filippas rum idag!
Alla sovrum ligger på övre våningen och Filippas och vårt är dom två största.



Kuddar och lakan från IKEA. Från att allt tidigare skulle vara i svart och vitt på rummet så har hon nu gått över till grått och vitt;)



Sängen är Hemnes dagbädd med dubbla madrasser.
Klädskåpet heter Aspelund och kommer även det från blå/gula varuhuset.... Fin grå färg på detta!
Timmerväggen är sparad och vitmålad, något som återkommer på fler ställen i huset, gillar det jättemycket!

Det gamla trägolvet har slipats (många gånger) och sedan vitlackats. Jättefint och jättemycket dammsugning krävs;)





Jippi favvodagen är här!

Fredagar är väl nästan det bästa va...helgen står för dörren ofta med god mat och dryck, kanske nån fest, shoppingtur, utflykt eller vad hittar ni på?
Själv ska jag faktiskt på jobbfest i morgon lördag. Den första kräftskivan för min del iår:)
Tema är huvudbonad så vi får se vad jag hittar på!

Annars ska jag bara ta dagen som den kommer. Lite bakning, matlagning  nån prommenad och några småärenden..

Ha d//PIllan


1 September







Första höstmånaden är redan här och löven börjar verkligen anta en helt annan färg utanför vårt fönster...
Men det händer så mycket roligt de kommande helgerna så det går nog bra även fast det tar emot att säga hejdå till sommaren....

A har idag åkt till Falun på nån utbildning så tjejerna huserar ensamma hemma;)
Det blir en tur för att leta present till våran bästa Ida (tjejernas tremänning) som fyller 6 år på söndag! Undrar om hon fortfarande är prinsess-tokig....? Skolan har hon ju börjat i så pennor, block och sådant pyssel är ju annars populärt. Lätt att skicka med posten också! Får se vad vi hittar på.



Hörrni jag har rejäl träningsvärk idag:) and I Like it! Hårt tungt Pump-pass orsakade detta igår kväll. Idag återhämtar jag mig med prommenad helt enkelt.

Ha en fin höstdag//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se