Morgonstatus

God morgon! Har precis klivit upp och som vanligt vaknade jag väldigt tidigt... Njuter av en Chai-latte, så god. Men ingen chai går upp mot Starbucks! Har hört att det finns på Arlanda nu, nån som varit där? Starbucks är verkligen toppen, synd att det inte finns mer utbrett här i Sverige. Men det kanske är halva tjusningen att man får njuta av det vid USA besök?!

Min lediga dag ska ägnas åt rensning! Jag är så glad för min trevliga hyresvärd har kört hit en STOR container så nu är det bara att gå loss i garderober och skåp. Jag älskar att rensa, det är så befriande. För någon vecka sedan tog jag och mamma min stora garderob som jag har utanför ytterdörren. Det resulterade i 5 svarta sopsäckar! Det är ju inte klokt och då är inte garderoben tom nu, långt ifrån! Jag får lite ångest över att jag kan ibland kastar riktiga kläder, skor, saker etc. Men det finns ingen insamling i närheten och när jag rensar ska sakerna försvinna på direkten. Men jag skänker absolut också bort mycket av kläderna. Efter Fillan försöker man ge till släkt osv.

Ikväll blir det i alla fall middag med mina föräldrar, ska bli mysigt!

Trevlig Valborg/Kram Pillan


Foto:Twinings


Dagens utsikt


Min utsikt i vecka 26




Hej på er

Har faktiskt redan gjort helg, känns jätteskönt! Nåt som var mindre skönt var mitt tandläkarbesök idag... Jag har faktiskt inga problem med tandläkaren men när dom använder ultraljud för att ta bort tandsten så ilar det så... Sen ska man betala för eländet också! Fast det är nog värt det när jag tänker efter för nu känns munnen i toptrim!

Ikväll ska jag ha ett Pump pass och det var typ två veckor sen sist. Det ska väl gå bra fast just Pumpen har jag ingen inspiration för nu...Hoppas att Sandy ska ta över helt nu när hon är tillbaka!

Hoppas på en skön kväll/Pillan



Think Pink

Härlig onsdagsmorgon med strålande sol! Temperaturen kunde dock vara lite bättre, här var det en minusgrad när jag klev upp. Fillan har haft en kompis här inatt för dom har sin första prao idag. Tjejerna ska vara på Fillans gamla dagis och dom var lite spända imorse. I morgon ska Fillan praktisera på Studio Attityd och serva Nettan och Anette!

Ja det blev inte bara möbler i shoppingpåsarna igår...Lite nytt rosa till min necessär fick följa med hem!
NIVEA lack Rose Gloss, LORÈAL Glam Shine och LANCOMEs härliga Juicy Tubes.

Ha en skön onsdag/Pillan



Fulla bilen

Hemma från IKEA och bilen blev fullastad! Vi behöver mer förvaring så en byrå MALM till vårt sovrum och till Fillan en EXPEDIT hylla. Hyllan ska vi ha "liggande" med svarta förvaringsboxar i facken.
Jag visar bilder när projektet är klart! Matta och dynor till balkongen fick också följa med hem. Plus lite småplock som jag visar i morgon.

Nu ropar Lulu Carter på mig.

Kram//Pillan


Bilder från IKEA


Breakfast blogging

Morning på er! Titta vad mysigt jag har på min lediga tisdagsmorgon! Har precis klivit ur duschen efter en timmas morgonträning och satt mig ner med en härlig frukost. Så mysigt
Idag ska jag avverka några timmar på IKEA. Behöver en ny byrå och lite nytt till fillans rum.Som jag nämnde igår så är det tänkt att jag även ska köpa nya dynor och matta till balkongen.
Ska åka dit med min kollega för att möta upp med A som redan är där.

Sköt om er/Pillan

Äggröra, bacon, keso, morotsstavar och ProViva Hallon och Granatäpple, Smaskens!


Vårtecken

Har varit och jobbat på morgonen och bestämde mig för att inte slappa till mig när jag slutade. Istället gjorde jag en kraftansträngning och städade balkongen. Rotborste och såpa gjorde susen! Men usch va jobbigt det är, särskilt nu när magen börjar bli i vägen...
Men ett säkert vårtecken är det i alla fall och imorgon ska jag inhandla en ny matta och nya dynor!

Tänk att april snart är över och vi går in i härliga maj! Jag och A har inte bestämt oss för vad vi ska göra på fredagkväll...Hotellmys eller kanske fjällen eller middag med vänner...Många bud men trevligt att kunna välja!

En sak som jag ser fram emot i maj är så klart Sex and the City 2 som har premiär då, närmare bestämt den 28 maj. Nån mer som längtar?

Ha det bra/Pillan 



Blekt vinterskinn

Morning
Ännu en solig dag verkar det bli! Alla som känner mej vet att jag är en riktig soldyrkare. Men solariumsolen har jag lagt på hyllan sedan flera år tillbaka! Såklart ett dilemma när man bor i ett sånt här nordligt land med minimalt med sol och en föreställning om att brunbränd är likamed snyggt och fräscht...
Mitt tips är så klart BUS! Vilken perfekt "Uppfinning". Ja I know den luktar inte gott, men jag brukar använda den innan sänggående så duschar jag av mig doften på morgonen.
Till ansiktet använder jag helst sprayform och till kroppen kräm. Använder för tillfället Loréal och Dove. Men jag provar hela tiden nya. Någon som har nåt tips?

Njut av helgens sista dag//Pillan



Keep on jogging

Härliga lördag med strålande sol från en klarblå himmel. Jag har varit och gjort några timmars jobb och är egentligen ganska trött...Men jag har tagit en svängom med dammsugaren och så har jag handlat lax som jag ska laga tills darling A äntligen kommer hem! Nu har han varit över en vecka i fjällen och bara varit ledig så jag hoppas att han tänker pyssla om mej lite ikväll *ler*...

Fillan är på Skalet och kör Vemdalsstörten i dag. Det hade tydligen gått bra, 4:a blev hon. Håller tummarna att dom drar hennes startnummer så hon kommer hem med 20 000 lakan, vore inte helt fel!!

Litet urval från gårdagens shopping. Ett par nya löparskor kan passa nu när jag ska rulla vagn framöver. Dessa NIKE hittade jag på Stadium.
Jättesnygga mammajeans (tycker jag) fanns på Vero Moda, visste inte att dom har mammakläder...Men dessa satt som en smäck!
Njut av lördagen alla fina/Pillan



Lång shoppingdag

Äntligen hemma efter vår shoppingtrip. Många kassar blev det kan ni tro! Jag lovar att visa lite urval i morgon. Hann även springa in en sväng för en snabb test av barnvagn, vilken djungel! Ska försöka fördjupa mig i detta och även involvera A. Han tror tydligen att detta är världens lättaste sak att välja, hmmm..

Nu blir det tidig fredagskväll med lite hemmainspiration i sänghalmen. Ska upp i ottan i morgon.
Trevlig fredagskväll/Pillan


Banana cream pie

Äntligen hemma! Har kört hem från den lilla roadtrippen til Umeå, så nu är jag lite trött... Det var en bra tur och vi fick till en bra kombination av jobb, shopping och god mat. Till mig blev det inget köpt men några presenter till min vän K, som fyller år snart, fick i alla fall följa med i en påse. Jag sparar mig till i morgon när jag och Filippa ska ha en mysdag med shopping. Rädd för att det blir mest till henne, som vanligt....

Igår kväll när jag vräkte mig på hotellrummet kollade jag så klart in Leilas senaste recept. Hon gör mig aldrig besviken. Det var lite USA tema igår och hon gjorde en Banana cream pie som inte såg helt fel ut!!
Receptet hittar du här

Nu blir det en stund i soffan för mig innan Filippa ska hem från skoldansen
Ha en skön kväll/Pillan


I Like

Hoppas ni haft en bra dag. Själv har jag kommit till rummet och ska götta ner mig i sängen med några tidningar. Kolla in vad som fanns på mitt rum, hantlar! Detta är ett hotell i min smak! Jag bor här
Sweet dreams/Pillan



Mord och mode

Härligt, mitt i veckan och solen är fortfarande på humör! Om en stund åker jag till Umeå men hinner med ett litet inlägg. Jag älskar verkligen deckare och kriminalromaner, men härom veckan kände jag att jag behövde ett brejk från obduktionssalar och svårlösta fall! Lösningen blev Elsa mode av Sofi Fahrman. Precis vad jag hade tänkt mig, en lättläst bok om lite flärd och glamour. Min hjärna fick en liten mordpaus så nu är vi på G igen med Fyrvaktaren av Camilla Läckberg! Gillar hennes böcker jättemycket.
Ha det bra/Pillan



Morgonsurprise

God morgon
Jag har varit och avverkat en timmas träningspass och när jag kom hem hängde det en påse på dörren... Mamma som varit på en Stockholmstrip hade köpt med sig en present till mig! Två härliga mamma-toppar från HM. Så snällt!! Men den vita måste jag byta för den var lite för stor. Jag fixar det på fredag då jag och Filippa ska ta en shoppingeftermiddag inne i Sundvall.
Idag jobbar jag eftermiddag så jag hinner plocka här hemma en stund innan det är dags att bege sig.

Hoppas på en trevlig tisdag, Ha d bäst /Pillan


Sommarinspiration


För någon vecka sedan fick A hem GANTs sommarkatalog. Ljuvliga bilder från Italien och massor med snygga kläder! Jag bläddrar i denna och drömmer mig bort till en uteservering på Capri. Jag har självklart på mig klänningen med Stjärnor på ryggen...vad annars!
/Pillan


Ny vecka med mycket inbokat



Dags att börja planera balkonglådorna inför sommaren! Härligt tidsfördriv.

God morgon! Filippa kom hem igår kväll och hade haft en lyckad tävlingshelg. Duktiga tjejen lyckades komma 6:a i storslalomen med ca 50 st i sin grupp! Hon ville dela säng med sin mamma inatt och det är ju mysigt om det inte vore för att hon förvandlades till en bläckfisk inatt och fick plötsligt typ 8 vassa armar...

Den här veckan inleder jag med jobb idag och aerobics i kväll. På onsdag morgon bär det av till Umeå för övernattning och sedan Ö-vik på vägen hem. Resan är genom jobbet och det ska bli riktigt kul då jag inte varit i Umeå på många år. I Ö-vik huserade jag i ett års tid då jag gick Friskvårdsutbildning där. Men detta är hjälp 15 år sedan... Hoppas att kunna klämma in lite shoppingbesök i Umeå som har väldigt bra utbud av mysiga butiker!


Indoor Walking

Jag ska snart bege mig på ett pass Indoor Walking. Älskar att träna och är själv gruppträningsinstruktör sedan 19 år tillbaka. Jag instruerar i Pump och Aerobics för tillfället. Men idag ska jag bara träna för min egen skull! Indoor passar perfekt nu när magen blir större. Jätteskönt då man nästan känner sig viktlös och står upprätt.


Startkit

Det föll bort i tidigare inlägg men startkitet kommer från www.ellos.se



Stars ohh Stars


                                                                                                                                                                                    Detta är det första jag handlar till bebis i magen. Åh jag som älskar stjärnor, går verkligen igång när jag ser saker,kläder och grejor med stjärnor på! Att man kan få en sån hook på detta...Undrar om det är övergående, säkert:) I alla fall detta startkit kommer från  och även två byxor och en filt medföljde. Underbart var ordet!


Senaste Tradera-klicken


Underbar cleansing gel från Dermalogica. Funkar jättebra på mig och den är STOR och dryg-Gillas! Min andra godbit är en underbar vardagsparfym från Victoria´s Secret, doftar melon och fresia. Älskar deras dofter och underbara krämer!



Välkommen till min nya blogg!

Ja välkommen hem till mig och min vardag! Söndag är dagen och som vanligt väckte jag tuppen före sju i morse.. Solen skiner och jag planerade att fixa lite färg med mysigt balkonghäng. Men under tiden jag surfat har det tilltagit rejält med vindar. Hmm kanske letar en plats i lä eller också ändrar jag helt enkelt mina planer.. Jag har nämligen en helt ensam dag framför mig. Fillan min älskade dotter befinner sig i Tärnaby och kör Ingemartrofén i helgen och underbara A är med kompisar i fjällstugan.


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se