Ljuvliga lördag


Ingen parfym kan mäta sig med denna ljuvliga doft!


En underbar bukett som vår vän Hans tittade förbi med igår. Jag älskar små kompakta buketter!

God förmiddag kära du!

Det börjar så smått att spricka upp här på himmlen, jag ser ljuset..... Hoppas hoppas så kan vi ta en prommenad senare;)

Filippa var på kalas igår kväll och dom hade ridit, travat och galopperat - vilken lycka! I dag har hon sådan tur att hon ska gå på bröllop med sin pappa. Dom ska hålla till utomhus så jag hoppas även för deras skull att det spricker upp!

A har åkt med en kompis på trav idag. Dom åkte iväg alldeles nyss så dom är inte hemma förrän till kvällen.

Jag och Nikki ska göra det vi är allra bäst på M Y S A ;) ta lite fika, glutta på powerbrudarna som springer marathon i hettan och bläddra i några höst/vinter-kataloger.
Så underbart att bara vara, I löv it;)
Just nu hör jag hur och ligger och stökar inne i sängen, ljuvliga lilla krabat!

Ha en fab lördag/PIllan


Min Högborg





8 dagar mellan bilderna, kroppen är en fantastisk "grej" som gör mycket av jobbet själv..Men finjusteringarna får jag själv svettas fram;)

Vilket skumt väder vi har... varmt och kvavt, skurar och sol!
Svårt att veta om man törs ge sig ut på en prommenad när det är så här. Tror att jag ska göra ett försök efter nästa matning.

Ja kroppen sköter sig fint och magen börjar dra ihop sig riktigt fint. Men nu ser jag fram emot att kunna ta riktigt långa sköna prommenader med vagnen.
Tänker mig att börja köra lite med gummiband här hemma om cirka en vecka. Annars är det bara kniip som gäller här nu i träningsväg! Jätteviktigt och absolut nödvändigt känner jag i alla fall!

Nikki sköter sig exemplariskt hitills och låter mig sova runt 5 timmar i sträck på natten...puss gumman!
Jag är nöjd så länge det varar;)

A är och river i huset och Filippa är och tar en fika med sin pappa. Jag sippar kaffe och slötittar på friidrotts- EM.
Jag bara låter dagen flyta på som den vill...

På återseende/PIllan


Äta bör man...





Från mamsen behöver man inte gå hungrig... Rostbiff, potatissallad, flera olika pajer med röror och sallader!

Det serverades som vanligt mycket smaskigt hemma hos mina föräldrar igår.
Vi premiärkörde vagnen dit. Dom bor inte speciellt långt bort typ 400 meter.... Men Nikki var helnöjd och sov som en prinsessa i flera timmar. Varmt var det också i luften så det blev en helskön eftermiddag!

Jag minns när jag fått Filippa så var jag rätt så nojig över vad jag kunde äta så inte hon skulle känna av det!
Åt mest potatis, fisk, pasta ja typ "milda" rätter.
Nu känner jag bara att nä det är bättre att prova sig fram och se...
Som igår hos mamma så fick vi limemarinerade jordgubbar med grädde, vem kan motstå det?? Jag åt inte så många kanske 4 st och jag har inte märkt något under denna dag. Kan det bero på att jag vräkte i mig jordgubbar när hon låg i magen? Eller är det bara så att hon inte är känslig mot just detta, nån som vet?

Ha en skön kväll/PIllan


Time flyes



I love my sister!



En vecka
har redan gått sedan Nikki gjorde sin entré!

Tack för alla fina gulliga kommentarer;) Va härligt att ha så fina "vänner" ute i landet som man aldrig ens har träffat... Så klart även alla gratulanter som jag känner med!

Vi har fullt upp med besöken här.
Just nu är alltså svärföräldrarna på besök och vi ska till mina föräldrar på middag om en stund. Skönt att slippa matlagning...:)

I morse fick jag väcka Nikki kl halv sex för då var mina bröst nära att sprängas. Då hade vi somnat vid 23 tiden, helt OK att få några sådana nätter. Vi somnade dessutom om till kl 9.00!

Dagen har hitills tillbringats i en solstol på balkongen, så skönt att få frisk luft och lite sol på näsan igen. Såg att dom lovade regn här hos mig närmsta dagarna:( så då blir det väl innemys igen.

Ha en trevlig lillördag/Kram Pillan


Utskrivna idag








Ett urval av presentskörden hitills! Så otroligt mycket söta tjejkläder det finns. Som ni ser så ska Nikki snart börja träna - Puma skor och Adidas dress

Idag har vi varit till staden för en andra läkarundersökning som gick jättebra. Allt verkade normalt, skönt.
Efter denna blir man också utskriven. Har kommit hem för en stund sedan, Nikki har ätit och somnat om igen så jag passar på att surfa runt lite plus att betala räkningar. Denna återkommande syssla;)

Det har redan kommit förbi kompisar med så fina paket och innehåll till Nikki.
Så nu är jag redan inne i denna mamma-fika-dvala.
Hoppas att jag snart känner mig piggare fysiskt så jag kan prommenera mellan kafferasterna;) Känner att bäckenbotten inte har återhämtat sig riktigt så jag håller mig inne nån dag till.
I morgon kommer svärföräldrarna för att träffa sitt första barnbarn. Planerar att laga en god middag och baka nåt smaskigt!

Ha en fin bärjan på veckan/PIllan


Nikkis entré

Ok here we go!

Vi beger oss tillbaka till tisdag den 20 juli.
Jag och Filippa hade en mysförmiddag med lite pocketshopping och glassätning. Jag skulle jobba eftermiddag och sedan vara ledig onsdag för att avsluta med jobb torsdag och fredag och sedan semester. En veckas återhämtning i väntan på bebben...


Den här bilden tog jag innan jag gick på jobbet i tisdags och tänkte blogga nåt i stil med att så här ser jag ut 10 dagar innan beräknad födelse.... Om jag vetat att det var dryga 10 timmar kvar....


På jobbet flöt allt på men jag fick för mig att det sipprade vatten plus att bebis var ännu mer rörlig än vanligt (hur nu det var möjligt).
Slutar jobba kl 2100 åker hem och äter jordgubbar och jordnötter framför Morden i Midsummer. Känner mig konstig så jag gör kväll vid 22-tiden.
Slumrar lite men nu har det kommit lite värkar, var sjätte minut dyker dom upp. Jag kliver upp igen och går runt en stund.
Strax efter 23 tiden kommer värkarna helt plötsligt varannan minut. Men jag tycker dom håller i sig så kort stund typ 45 sekunder sen är det lungt 2 minuter igen.
A undrar ocm han ska ringa förlossning men jag säger att så här fort går det inte det kommer snart att avta...

Men det fortsätter en halvtimma till så A ringer och dom tycker vi ska åka eftersom vi har en timmas bilfärd.
Vi ringer min mamma som kommer till Filippa (pussar henne godnatt en gång till) sätter oss i bilen 00.10.
Värkarna kommer med samma intervaller men blir allt kraftigare. Tycker ändå det är uthärdligt när dom är så pass korta. A frågar flera gånger om jag tycker det blir värre men jag tycker det går bra. Efter 4 mil går vattnet så A beslutar sig i alla fall att ringa ambulans som möter upp cirka 3 mil från förlossning.

Personalen vill ta mig på bår från bilen till ambulansen men jag går istället. Dom tyckte nog att vi överdrivit lite som ringt på dom och säger till A att han inte behöver stressa.

I ambulansen får jag inta ryggläge som inte känns helt optimalt men han fäller upp ryggstödet så det blir lite bättre. Mellan värkarna pratar vi på lite och dricker vatten. En ung kille som vårdar men han verkar cool.

Vid akutmottagningen kommer barnmorskan och möter upp oss. Klockan är 0120. Jag rullas in på ett undersökningsrum. BM konstaterar att jag är fullt öppen och redo att föda...!?

Jag fattar ingenting, har jag klarat av allt det där superonda redan? BM frågar om jag orkar med att dom rullar upp med mig på förlossningen eller vill jag föda där på akuten.
Rulla upp mig men vart är A?
Ambulanskillarna tar tag i båren och börjar springa med mig genom korridorer och hissar. Dom är nog också rätt så förvånade för dom säger flera gånger att det här är inte varje dag man får vara med om!

Inne i förlossningsrummet kliver jag över till sängen och intar knästående som jag önskat. Sköterskan frågar om jag vill ha lustgas men det känns helt fel eftersom jag nu bara väntar på krystvärkarna.
Får en sockerdricka i stället;) byter om till "snyggrocken", sätter upp håret och lägger bort glasögonen.... Full koll där!
A kommer äntligen, han har parkerat och kommit gående in mot akuten då dom sagt åt honom att ta det låånga benet före för det är bråttom! Även han blir förvånad...

Nu är klockan 0135 och jag börjar krysta. Det är lungt och behagligt i rummet, dämpad belysning, jag, A, BM och en sköterska.
Vi småpratar mellan krystningarna.
Sköterskan och A lägger bebiskläderna i värmeskåpet.
Efter 30 minuter lägger jag mig på sidan för jag vill få mer kraft genom att hålla mig i baksida lår. Detta ger resultat och 02.15 glider liten ur mig med ett påföljande välkommet skrik!

Upp på mitt bröst, jag sneglar ner och utbrister -Ja titta det är en kille (ser navelsträngen..) Sköterskan tittar och säger nä titta en gång till.
A ser efter och konstaterar att det är en F L I C K A!!
Herregud så fel man kan ha!
Vi är så klart överlyckliga det är bara det att vi till och med kallat magen Charlie sedan månader tillbaka.

Men nu är hon här Älskade NIKKI!

2010-07-21
3,316 kg
49 cm





Skål & välkommen hem



Vi skålar i Moet och hälsar Nikki välkommen!



My sweet darlings



Igår åkte vi hem efter hörseltest och lite blodprover. Båda gick fint eller ja blodproverna vet man ju först om nån vecka men inga tårar spillda i alla fall.

Skönt att komma hem till ett nystädat hem, tack mum & dad!

Sessan är väldigt brydd på lilla krabaten och vill allra helst undersöka nya sängen. Så igår åkte hon på några avhyvlingar... Men det går nog bra till slut.

Mina föräldrar kom över på kvällen så vi hälsade Nikki välkommen hem med lagom kyld champagne;)

Och senare på kvällen kom även storasyster hem så det blev riktigt kvällsmys med chips och film alla uppkrupna i soffan;)

Idag tar vi dagen som den kommer, måste i alla fall fixa med att bädda i ordning vagnen. Och så skiner ju solen!

Ha det så bra/PIllan


Sköna dagar



Vi har softa dagar här på patienthotellet, god mat och mycket vila


Vi har tagit in på patienthotellet och har det riktigt soft. Perfekt att gå till dukat bord till morgon, lunch och middag! Så här skulle det vara hela första månaden...
Slippa matlagning och disk;)
Nyss kommit tillbaka till rummet efter en god middag som var kycklinggryta och god salladsbuffe.

Idag har dessutom Nikkis utsedda gudmor Märit varit här på besök. Hon åkte från Stockholm i morse för ett annat besök i staden här och det kunde ju inte passat bättre än att vi redan fått och låg kvar här på hotellet!

I morgon är det dags för PKU prov innan vi styr kosan mot landet igen. Men på måndag måste vi tillbaka eftersom det då är andra läkarkontrollen och sedan blir man utskriven. Jobbigt med allt flängande när man bor en bit ifrån...

Min kamerasladd är kvar därhemma så ni får endast några bilder nu...men jag lovar att ni får en större dos framöver...
Förlossningsberättelsen ska jag dela med mig av en annan dag men en cliffhanger är snabb och ambulans!

Ha det så bra/Pillan


38 v + 4 dagar

Här går det undan!

Inatt kom det inte en snopp men dock en snippa! Helt otroligt;)

Jag uppdaterar i morgon med bilder, promise...

Nikki 3,3 kg och 49 cm lång


Tvåbarnsmamman Pillan


Sömnproblem, salt & sött

Nu sitter jag här och surfar runt i arla morgonstund igen....
Jag har jättesvårt att sova! Eller att sova är nog inte problemet utan att jag domnar bort i sätesmuskeln! Eftersom det bara går att ligga på sidan, helst höger, så blir det att motsatt skinka domnar bort helt och då vaknar jag.
Vänder på mig och samma sak händer med andra skinkan....suck not funny....
Men jag får helt enkelt vila lite på dagen så går det bra ändå:)

Idag kommer ett litet recept tips på en god paj jag slängde ihop igår. Den smakade så bra med sitt salta innehåll i värmen!
Jag följer sällan något recept men tror jag har återskapat den rätt i minnet här nedan....



Paj med skinka, bacon och fetaost

Deg

4 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk
50 gram margarin

Mixa samman och tryck ut i pajfom

Fyll pajskalet med strimlad rökt skinka, fetaost, knaperstekt bacon och riven ost.

Vispa ihop 3 ägg, 2 1/2 dl mjölk med salt och peppar och häll stanningen i pajskalet.

Ugnen ca 35 minuter i 200 grader



Till efterrätt rekommenderas Årechoklad med Kokos!
Jag är ingen chokladälskare men kokos gillar jag jättemycket och denna tryffel smälter i munnen!

Ha en riktigt fin tisdag/PIllan


Grattis min vän!



Stort Grattis till min vän Jenny som nedkom med en liten Edit i morse. Hon behagade komma fem dagar före utsatt datum!
Vi ser fram emot att träffa er:)

Kram Pillan


Slappa på balkongen





Haft en avkopplande lördag med balkonghäng!

Filippa skjutsade jag iväg på morgonen till kompisar på ennan ort och A bestämde sig för en golfrunda.
Jag tog en sväng förbi ICA och inhandlande en ny pocket tillsammans med lite kött och annat....
Mamma och pappa har varit borta i några dagar så jag var förbi och vattnade deras blommor. Passade på att sno med mig Allt i Hemmet och där var ett fint reportage från bloggisen Lottas ljuvliga hus. Antar att dom flesta har tittat in hos henne annars gör det HÄR
Har följt hennes blogg i över ett år och den är väldigt inspirerande. Där visar hon upp sitt fina hem, är en mästare på fotografering, bakning och styling;)

Solen har tittat fram mellan molnen från och till men annars var det perfekt läsväder med 25 varma grader på min balkong så jag har verkligen bara myst. Pratade med min bästa Märit som bor i Stockholm och hon höll på att förgås i värmen där inne i stan....
Skönt att bo på landet ibland!

Ha en skön dag/PIllan



Trevlig Helg



Titta vi fastnade på bild! Liten & Stor ;)
Anna i vecka 20 och jag i 38...

Skönt med fredag va?!

Filippa och hennes kompis Julia ska ha poolparty i eftermiddag och solen skiner så det blir nog toppen!
I natt när jag gjorde en av mina nattliga vandringar... så var det kolsvart ute! Såg knappt vart jag gick... himmlen var alldeles mörkblå och det regnade för fullt. Men efter regn kommer solsken;)
Jag slänger mig ut i en solstol och återkommer!

Ha en mysig fredag/PIllan


Kamerastrul och cannelloni

Så himla trist.... Jag som skulle knäppa en massa fina bilder på tjejerna och maten igår då kameran plötsligt gick i strejk! Eller ja det kom ett meddelande "Minneskortet är skrivskyddat" och ingen av oss brudar fattade vad det innebär...:(
När jag kom hem var det google som gällde och svaret fanns där på en minut! Tack för Internet:)
På sidan av minneskortet finns en liten knapp eller spärr som hade åkt ner, bara att föra tillbaka och vips funkade det igen. Men då var jag som sagt redan hemma, den goda maten låg i magen och tjejerna låg väl i sina sängar...

Nåväl vi blev i alla fall bjudna på Lindas paradrätt, färskostfyllda cannelloni med rökt skinka och tomatsås. Så gott!
Till efterrätt jordgubbar och creme fraiche med smak av vanilj! Mums

Det var STOR skillnad på våra bebis-magar kan jag lova...inte så konstigt kanske:)
(Vi fick dessutom reda på vilket kön Annas lilla bebbe har...! )
Linda knäppte några kort med sin mobil så får vi se om det blev några.



Vi får nöja oss med två gamla bilder av mina "finingar"! Linda & Jag på första bilden och Anna & Jag på andra bilden.

Status hos MVC igår - huvudet är väl parkerat långt ner och långt bak, det är väl därför jag har ett sådant enormt tryck neråt. Men konstigt nog är rumpan långt upp så detta är antingen en lååång bebis eller en som verkligen vill sträcka ut....
Den blev inte glad när jag skulle ligga på rygg för att lyssna på hjärtat kan man nästan förstå så trångt som det är där inne. Fick ligga på sidan i stället och då blev det bättre:)

Några timmars sol för mig innan det blir ett jobbpass, bara att averka ett efter ett nu...

Ha de så bra/PIllan


MVC och mysmiddag väntar



Herregud det börjar verkligen bli ankvarning på mig nu... Inte mycket men en aning vaggning... Nåja det är kanske legal nu med lite mer än två veckor kvar;)

Har varit iväg och avverkat ännu ett jobbpass, inte så många kvar nu! Har 8 arbetspass kvar innan semester och mammaledighet väntar.
Känns overkligt att jag ska vara hemma i över ett år! Men jag vet att tiden bara kommer att rusa förbi, fast det ska verkligen bli skönt:)

Jag ska alldeles strax bege mig till MVC för en rutinkontroll. Det trycker nåt enormt nedåt i alla fall fast inga övriga känningar...

Sedan väntar som jag skrev i går en riktig myskväll med bästa Anna och Linda. Men mer om det i morgon!

Jag rusar= lätt vaggång/PIllan


Allsång och tända ljus




Filippa sommaren 2009 provsitter bänkarna på allsången. 

Himlen går i mörkaste blått här.
Ljusen är tända, allsången på tv:n och en skål med smågodis står framför mig;) En helt okej tisdag-kväll i mitten av juli.

I morgon ser jag fram emot att träffa två av mina bästa vänner för en middag! En av dessa damer ska dessutom också få en ny bebis så det ska bli så kul att se hennes lilla mage... bebben ska komma i november.

Ha en härlig tisdag kväll/Pillan


Tisdag med jobb och frissabesök




Smaskigt med ananas i solen, frukost på balkongen...

Morning...tidigt är det och jag gör ett snabbt inlägg eftersom jag är på språng mot jobbet. Redan tisdag och sommaren verkar vara här för att stanna ett tag, I Like!
Idag kunde det dock komma åskskurar och det syns nästan nu på himlen....
Men lite åska och regn här sommaren till och bara det är varmt så kvittar det för mig;)

Efter jobbet ska både jag och Filippa besöka våra kära frissor! Jag behöver en utväxtfärgning och uppfräschning av topparna och Fillan ska klippa sig. Känns som det kan komma att dröja lite längre till nästa gång, för mej i alla fall! Hade helst velat hinna med en ansiktsbehandling också men det verkar inte riktigt lyckas...

Vi hörs igen i kväll/Pillan


Sköna söndag




Mina favvo-flippisar, färgerna, stars and stripes och Musse tillsammans -  I like!


Har kommit hem från stranden och ska börja med kvällens middag, couscous med grillad kyckling och halloumi.

Såg på nyheterna nyss att det började närma sig värmerekord i södra sverige... här i mellansverige har vi behagliga 25 grader och en fläktande vind, alldeles perfekt tycker jag.
Vi har bara myst med vänner på stranden några timmar idag och A är flitig och har rivit ut hela köket i huset. Förresten slängde vi ut en bild på blocket på det gamla köket så det blev sålt på studs...helt otroligt!

Ikväll blir det VM-final och sedan slipper man det eviga tutandet som detta har medfört... ;)

Ha en skön kväll/Pillan


Dass, krabbor och sol

Idag lovar dom lite regnskurar så idag heter mitt projekt skötbord!
A får hjälpa mig att skruva ihop det så kan jag fixa med det roliga lull-lullet själv...
Ska även baka nån sort som jag kan ladda frysen med, börjar sina bland hallongrottor och cookies..?!


Vår lilla sommaridyll på Solön!  Filippa och sötaste Milton


Sommar på radion med Micke Bindefeldt, bebis på gräddning och lite kaffe på det...;)


Hans klipper bandet till dassen som ska bli vitt invändigt och svart utvändigt. Krabbklor fanns i massor!

Det blev en härlig dag på Sol-ön i går!
Jag och mamma låg och jäste i varsin däckstol medans vi fikade och plöjde magasin och skvaller. Ett dopp tog jag också, årets första och det svalkade så där lagomt skönt.

Vid sju-tiden var det 13 personer och 7 hundar som ivrigt väntade på att bandet till dasset skulle klippas!
Vi skålade i champange och fick snittar med rökt öring:)

Sedan slog vi oss ned vid dukat lånbord och njöt av krabbklor med diverse tillbehör. Marrängtårta med jordgubbar landade sedan som bomull och la locket på!

Ljuvlig lördag/PIllan


3 veckor till nedsläpp




Hej därinne, nu börjar vi längta efter din ankomst. Vi är väldigt nyfikna på vem du är så dröj inte allför länge är du snäll...

Det är en helt underbar morgon, solen skiner och fåglarna kvittrar. Balkongdörren står öppen och jag sitter här och myser.
Filippa sover fortfarande, hon kom hem sent igår. Jag intog horisontalläge i soffan och träffande både Ernst och Wallander....

Idag är jag 37 fullt gångna veckor och det är med andra ord tre veckor kvar på dagen tills storken är beräknad att landa. Fredag den 30 juli sa ultraljudet och min beräkning 29 juli..Ganska precis där!
Spännande och se om det blir tidigare eller om man får vänta lite extra.
Filippa kom några dagar innan hon var beräknad och hennes pappa befann sig nere i skåne... Men han hann hem med flyget med typ 2 timmars marginal!

Jag är så nyfiken vem som bor där inne, är det herr C eller fröken N?
Vi pratar om liten som om det vore en kille och har så gjort nästan hela tiden. Vi kallar honom vid namn och så vidare...
Filippa vill helst ha en liten bror men hon är ju så pass stor så jag tror inte att det egentligen spelar någon roll.
Snacka om antiklimax om det kommer ut en liten flicka...:)

Nu ska jag göra en pastasallad och packa ned i kylbagen. Vi beger oss till vår sommarö för en heldag!

Njut av sommaren/Pillan


Tre dagars ledigt



Just nu Hemma hos Pillan
Todays paper
Sojaburgare med smält cheddarost, coleslaw och tomat
Kittlar döds-skönt i kistan...


Lovely med några dagars ledighet framför mig. Jag börjar jobba först på måndag eftermiddag igen. Hoppas såklart på en solig helg och då ska jag ta mig ner i vattnet! Vill att det ska visa minst 22 grader innan jag kliver i och det påstår pappa att det gör nu på våran ö....
Sommargästerna/vännerna från Småland har kommit upp och vid deras stuga är det invigning av det nya utedasset i morgon. Det blir med pompa och ståt antar jag och det vill jag ju inte missa;)

När jag slutade idag la jag mig på balkongen och tog en skön siesta, precis vad jag behövde!

Jag är ensam hemma igen.... A har åkt till fjällvärlden för att se till stugan där och spela lite golf.
Filippa är med mormor och morfar i våran sommarstuga för bad och mys.
Men som ni ser mig går det ingen nöd på;)

Ha en skön afton/PIllan



Fick ett paket från HM som jag måste beställt för massor med månader sedan.... Dom här skorna hade jag i alla fall ingen aning om att jag beställt men jag gillar dom jättemycket! Som julafton nästan när man blir överraskad själv;)



Projektet



Kakelungnar finns det två av och dom är eldningsbara, mysigt!



Jag hjälpte A att riva lite väggar och dra spik igår... Bra där Pillan!
Efter ett tag sa magen stopp nu vill jag hem och softa och mamman tackade för det;)



Här har det suttit ett fönster en gång...
A jobbar på för fullt!



Lite av utsikten som dock ska förbättras rejält i vinter! Röjning av stora mått så man kan njuta av sjöutsikten nästa sommar!

Vännernas hus som vi besökte igår var helt underbart! Tänk när vårat är beboligt och så där fräscht, Längtar!
Det är så otroligt många beslut som ska göras när man renoverar ett så gammalt hus, men jag försöker ta det i "Rätt ordning" och inte se för långt fram. Det får ta den tid det tar helt enkelt!
Men nu är vi i alla fall på G :)



Årechoklad uppskattades av värdparet ;) Polkatryffel och Hallontryffel

Jag jobbar i eftermiddag så det får bli lite hemmafix innan dess. Fillan ska åka med sin pappa till havet för en heldag, det blir nog underbart!

Trevlig "lill-lördag"//PIllan


Ledig tisdag



Så skönt att dricka sitt kaffe på balkongen och njuta av värme och fågelkvitter.


God morgon

Har varit uppe ett bra tag redan och hunnit med en del. Stor styrkhög har försvunnit och jag har trollat bort det som låg i botten av tvättkorgen... eller ja det ligger i maskinen i alla fall.
Dammtorkat, städat toaletten och skurat av balkongen.

Ska bege mig på lite inhandling av matvaror och en present. I kväll ska jag nämligen åka till gamla vänner som byggt ut sitt hus och kika på det.
Superspännande för det var jättefint renoverat redan innan utbyggnaden. Kan bara tänka mig vad fint det blivit nu;)
Kul med inspiration till vårt husprojekt också! A är förresten där och river väggar och tak just nu. Till våran stora glädje verkar det vara mycket timmerväggar som kommer fram och några av dessa vill man så klart ta vara på!
Kanske åker dit och fotar lite sedan så ni får se....

Här är det varmt men ingen sol så det passar perfekt med lite pyssel idag.

Ha det så bra/PIllan



Min kropp är verkligen överhettad, jag duschar kallt både innan läggdags och på morgonen...
Men det börjar dra ihop sig och jag längtar!


Trött, tröttare...



Sessan kan konsten att slappa, så himla skönt!


Jag har jobbat förmiddag och nu slog den stora tröttheten till...Gäsp!
Har legat och vilat en stund men det var svårt då lilla liten hade gympapass inbokat just då;)

Ska laga lite fisk strax, egen gratäng med chiligrädde och mozarella.
Filippa har beställt fiskbullar och det klarar jag mig helst utan och då blir det två rätter i mitt kök...
Skjutsa på fotbollsträning och sedan tänkte jag ligga framför tv:n och kolla på Sommaren med Göran.
Såg den på bio i fjol men A har inte sett den. Jag tyckte den var riktigt rolig så inga problems för mig att se om den, kanske lite godis till kan pigga upp mig..?!

Ha en bra måndag/Pillan


I sommarnattens ljus

Det är sådana kvällar man måste försöka stanna upp och njuta av.
För det är just en sån kväll som vi hade igår som man drömmer och fantiserar om hela långa mörka vintern.

Underbara vänner
nygrillat
gott i glasen
jorgubbar
glass 
myggor,,,jo dom hör liksom til
ljumma vindar fast klockan är sen....







Tack för en alldeles underbar kväll, känslan stoppas i minnesbanken och plockas fram i vinter!

Kram Pillan


Konsten att njuta

Underbara, härliga sommardag! Hade en supernajs dag på stranden omgiven av barn och vänner. Blev dock inget dopp för mig...det kommer...
Att bara sitta och lapa sol, hälla upp en kopp kaffe, se Filippa njuta av bad och skratt, känna liten som växer... Då känns livet enkelt och underbart!


Fillan en riktig stekare!


Kvällen fortsatte i samma sköna anda med lite kött på grillen och en rensning bland potatissallader och diverse kalla såser som fanns i kylen.

Sen packade vi in oss i bilen och åkte till några vänners sommarstuga för en kvällsfika med dopp...!



Vad är detta för lustig varelse..?

Lördag och en kväll med vinklubben väntar. Vi är 9 st tjejer som träffas regelbundet (helst 1 ggr i månaden) för att äta middag, dricka vin och vinlotteri. Den som vinner första pris har nästa träff.
Vi har haft denna lilla klubb i drygt 11 år och det är något som man verkligen ser fram emot!
Kvällen ska tillbringas hos Carina som bor precis vid vattnet, sagolikt en dag som denna.
Dessutom utlovas i kväll en buffé:) I like!




Ha en alldeles underbar lördag/Pillan


To become a millionar...


3 av 5 i betyg av mej

Filippa ville ha den senaste Loreal mascaran så vi köpte den härom dagen. Kan väl aldrig vara så att hon sett reklamen som går med Eva Longoria dagarna i ända...?!

Jag är ett stort fan av Helena Rubinstein när det kommer till mascara men Loreal är absolut ett budget alternativ!
Det som var bra med Volume Million Lasches var att den separerar fransarna väldigt bra tycker jag och den var lätt att tvätta av säger Fillan;)
Godkänt var ordet!

Nu ska här packas en stort picknickkorg för en dag på stranden! Kanske valen lockas ut i vattnet för första gången iår...inget är omöjligt när solen skiner som idag;)

En supermysig fredag önskar jag dig/Pillan



Åska,sol och regn

En riktig mellandag när det gäller sommaren. Jag och Filippa bestämde oss för att shoppa oss igenom dagen;) Det gillas av oss båda...
Jag behövde lite underkläder, amningstoppar och lite nytt till badrumsskåpet. Fillan köpte bla en jättesnygg jacka på rean. Det dräller verkligen av REA skyltar överallt!
 Jag har aldrig varit bra på detta fenomen... synd för mej och min plånbok.

Jag köpte i alla fall lite nytt från CULT design. En nappask som jag spanat efter så nu slog jag till;)
Även några nya plattor till ljusbrickan fick åka med...


Visst är den söt! Napparna kan stoppas i munnen på djuren så man håller lite ordning och reda.


Blått, vitt och stjärnor=Pillan

Ha en underbar dag/Pillan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se