A Rivederci´!

Förhoppningsvis får jag användning för mitt lilla lexikon!
 
Hi hi hi var bara tvungen.... de tre p:na !!
 
 
Ny hatt och solglasögon tror jag kommer passa finfint på våran stadsweekend till Italiens huvudstad ;)
 
Yes idag styr vi kosan mot söderut för att hoppa på ett plan i morgon bitti som tar oss till Rom, Happy!
Det är jag och A plus tre till par.
Vi bokade ju detta redan i kallaste januari och nu har äntligen dagen kommit. Ska bli underbart skönt att strosa runt i denna fina stad, sätta sig med en riktigt skummig capuccini, shoppa skor och väskor äta de godaste pizzorna! Nu är det slut på sockerförbud för min del, bring on the icecream, säger jag bara ;)
 
Vi ses i början av nästa vecka och fram till dess kan ni alltid kolla in vad jag har för mej genom Instagram Hemmahospillan
 
A riverderci //PIllan
 
 
 
 


Tisdag Hej Hej

Sommaren vägrar släppa taget och jag skiner ikapp med solen!
 
Efter några timmar på jobbet gick jag ut till fem dagars semester :)
Hämtat Nikki på dagis och stackars Filippa var redan hemma från skolan.... Hon har fått någon elak halsbacill och den får då minsann inte hoppa över på mej nu bara !!
Middagsfix med pastagratäng sedan iväg på aerobics, piggar alltid upp :)
Ikväll ska resväskan packas och Hollywood-fruarna ska jag minsann också försöka hälsa på, bästa tv-underhållningen nu!!
 
//PIllan
 


Lägga måsten på hyllan...

Igår eftermiddag då Nikki hade somnat.....
 
...men den utsikten! Life is good ;)
 
Ny strålande vecka, jobb två dagar sedan SEMESTER!!Wiiiihhhh
Helgen har ju varit helt makalöst härlig. Igår då jag och Nikki hunnit klippa gräs, rensat rabatter, vattnat, spelat fotboll, golfat, hoppat studsmatta så var det en liten dam som sittande somnade i soffan...
Jag slog mej ned i solstolen och kom på att nu är ju ett ypperligt tillfälle för lite egenvård! Fram med fotbad, fil och creme ;) Underbar stund i solen, lugn och ro (detta inträffar kanske en gång per år...)
 
Ändå när jag sitter där kommer jag på att "nån" hela tiden knackar mej på axeln och påpekar att nu borde du passa på med bla bla bla och måste du inte ta hand om bla bla bla.... Lyckades fösa bort den där "nån" och njuta i åtminstone en kvart :)
 
Ha en mysig måndag
//PIllan
 
 
 


Skön sensommarstil

Skönaste sensommarstilen på mej just nu, ett par löst sittande byxor, top med nåt djuprint och platta sandaler, snyggt och "ledigt" tycker jag. Dessa byxor från Cubus och zebra-linnet från Lindex.
 
Kalla mornar och varma dagar råder och det är lite lurigt att klä sig när man sticker på jobbet tidigt på morgonen... Jag gillar den här typen av outfits just nu, bara att ta en jacka eller tröja över när termometern visar under 10 för att sedan kliva ut från jobbet mitt på dagen i strålande sol och bara armar!
Zebra och leoprint hänger kvar i min garderob i övergången mellan sommar och höst, så snyggt eller hur?!
 
Ha en skön söndag
//PIllan
 
 


Strålande lördag

 
Uppställning för fotografering. i torsdags... gick bra en bild sedan... - Förgrömmade onge som Emils pappa skulle ha sagt :)
 
Jamen vilken sensommar vi fått, strålande sol och en termometer som klättrar över 20 sträcket!! Underbart
Vi har haft Johanna och Sigge här på lunch och häng på gården i flera timmar. Jättemysigt att sitta ute och njuta!
A är på golftävling och första rundan lyckades han och D vinna rätt stort tror jag :) Kul, one more to go!
 
Nikki har däckat på golvet under bordet  och jag låter henne sova en stund! Själv ska jag upp i garderoben och lägga upp en strategi för packningen, inte ta med för mycket.... Kan ju tänkas att jag kommer shoppa en del på plats ;)
 
//PIllan
 
 


En sensommarkväll

 
 
I det mysiga lilla lusthuset samlades middagsklubben i går kväll
 
Eftersom det var en tidig tillställning en vardagskväll så fick även Nikki hänga på. Även om hon ser lite butter ut här så var hennes budskap tydligt - Vilket Partaj!
 
 
Maten, ja maten var fantastisk! Förrätten var en svamppaj med kräftstjärtar, till huvudrätt grillad lax och kyckling med potatis, couscous, sallad, grillade persikor med ädelost mm. Efterrätten var gino på hallon och blåbär med cashewnötter och glass som tillbehör :)
 
Det var en riktigt lyckad torsdagskväll måste jag säga, så skulle alla torsdagar vara :) Nikki och A till och med badade i poolen och det var riktigt varmt därinnne när taket var på! Annars var det lite halvkallt ute och inte alls lika varmt som de senaste dagarna bjudit...
 
Idag är det fredag och jag tycker veckorna går i en rasande fart. Vi har definitivt kommit in i vardagslunken igen (det går snabbt, märker ni också det...) så i eftermiddag gör den här familjen "helg" !
Jag och A ska gå en gemensam golfrunda, wish us luck.... Hoppas vi kan hålla sams i 18 hål! Vi har ju aldrig spelat tillsammans men jag har gått med honom flera gånger innan jag tog grönt kort. Han spelar ju i en helt annat division än mej om man säger så, Hcp typ 4.... och jag har väl hmmm 56, eller vad "går man in på"....?!
 
Happy friday folks
 
//PIllan
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


Sommarblond ett tag till

Yes jag förblir blond ett tag till, behåller sommarkänslan.... :)
 
Äntligen fick jag inta stolen hos frisören igen... fattar inte varför det alltid ska måste ske i allra sista stund då jag knappt står ut att gå förbi en spegel :/
Men nu är det gjort för den här gången och jag ska minsann sätta en stor reminder i kalender om typ sex veckor så jag kan ringa och boka direkt och inte dra ut på det!
 
I eftermiddag är vi bjuda på middagsklubb med sommartema på maten. Vi hade ju vårmiddagen och det var sista april... så nu börjar det bli dags att träffas, hög tid dessutom!
Poolparty ska det minsann också vara men vi får se hur det blir med badandet, även om poolen är uppvärmd och vädret är OK så kanske jag endast doppar tårna :)
 
//PIllan
 


Skolstart

Nja än är det ett tag kvar för Nikki innan det är dags för första skoldagen
 
Men dessa bilder är sedan i midsomras då vi var på hembygdsgården där ett klassrum finns "uppbyggt" som det var i slutet av 1800-talet! Spännande för en treåring och även för vuxna såklart. Tänk så annorlunda allt var då och bara när jag gick i skolan. Svarta tavlan och egen bänk med bänkpapper som jag fixade och valde ut långt innan starten. Klockan som ringde in och ut till rast osv. Nu sitter dom lite som dom vill i klassrummen i nya formationer varje dag, böcker och pennor hämtas allt eftersom och den där svarta tavlan med vita kritor är begraven sedan länge....
 
Filippa började i åttonde klass igår!
Minns åttan som ett slags trögt mellanår med mycket läxor. Jag längtade till nian då man äntligen skulle få vara störst (och bäst) på hela skolan ;)
Jag har försökt säga till Filippa vad viktigt det ändå är att börja jobba för sina betyg redan nu, det går liksom inte bara att lägga in växel 5 om ett år!
Deras härliga lärare ska få barn i slutet av denna termin och då vet vi inte riktigt vem som tar över. Inte heller vilken i ordningen av lärare det blir .... helt otroligt så många de redan "betat av" trots att de bara gått i åtta år, usch hemskt :/
Nåt annat som hägrar i åttan är konfirmation. Det är typ det enda hon tjatar om och vart denna plötsliga gudstro kommer ifrån har jag ingen aning om ???! Jag är själv konfirmerad men det var mest för att mormor och farmor ansåg att det skulle bara göras. Någon sådan press har inte Filippa på sina axlar utan jag lurar på om det inte är presenterna som hägrar ;)
Hon är inte ens döpt så det blir väl ett vår-dop 2014 ... hi hi hi!
 
Nåväl vi får väl se hur detta läsår utvecklar sig!
 
//PIllan
 


Lite nytt i sensommarvärmen

Ja det är Nikkis garderob som fått lite påfyllning och nu behövs det en utrensning också för oj vad hon växt i sommar! Tunika, tröja och bruna skor från Lindex och det svarta bootsen fann vi hos Skopunkten.
 
Vilket härligt sensommarväder som råder just nu!
Fantastiskt härligt igår eftermiddags så det blev faktiskt en golfrunda med två vänner :)
Vid de två sista hålen började dimman att rulla in och månen lyste som en stor lampa, mysigt att komma hem och kura med en kopp te då! Jag lyckades iaf knåpa ihop fler poäng än senast, så man kan väl säga att jag utvecklas :) ...
Idag laddar jag såklart för första aerobicsen. Hoppas att alla mina trogna "vapendragare" dyker upp som vanligt. Har en väldigt trogens skara som följt mej i 20 år , kan ni fatta, det är jättehäftigt!
 
Ha det gott //PIllan
 
 


Söndagstött

Närmaste jag kommer en Onepiece!
Så himla skön jumpsuit som jag köpt på rea i sommar, åker definitivt med i resväskan om ett par veckor! Halsbandet är från HM
 
Jo lite söndagstrött är jag allt idag.... Det beror absolut inte på något partaj utan att jag agerade chaufför åt mina föräldrar inatt och sedan ringde klockan för jobb tidigt i morse....
 
Nu är jag nyss hemkommen efter en väldigt lugn dag på jobbet. Tacos ska alldeles strax serveras till middag och sedan bär det av mot träningsanläggningen. Finslipning av tisdagen aerobics-klass ;) Längtar att få köra igång igen. Måste bara införskaffa lite höstsnyggt att bära i gymmet till höstens träning, kul! Kollat in lite på Stadium och det passar ju perfekt eftersom jag fick presentkort där i födelsedagspresent!
 
//PIllan
 
 


Besiktad och godkänd!

Bilder från förra helgens supertrevliga kräftskiva!
Visst ser det mysigt ut, lokalen är bara helt underbar och ligger ett stenkast från mej. Massor med svenska stora mumsiga kräftor, ostar (lokala) och pajer, precis vad man vill ha!
 
Ledig fredag känns toppen! Jag startade upp med huvudvärk.... inte kul. Men efter ett svettigt pass i gymmet så var jag mej själv igen :)
Direkt till vårdcentralen för ett återbesök och resultaten från min 40-årsbesiktning.... Alla som fyllt 40 blir erbjudna en gratis hälsokontroll och det är ju toppen! Jag fick MVG i allt ;) Det var blodfetter, blodsocker, BMI, kondition och mer därtill. Känns härligt att få en OK-stämpel där bak!
 
Nu ska jag fixa en äppelpaj och börja duka bordet, för ikväll väntas en annan delikatess, Surströmming! och nej jag är inte rädd för att det är "farligt" som de tog upp på nyheterna igår. Man äter knappast de mängderna som ska till för eventuell "förgiftning"
 
//PIllan
 
 
 
 


Idag var det dags...

Jamen kolla in golf-bruttan.... Say no more ;)
 
Vid fyra-tiden i eftermiddags gick jag då äntligen min premiärrunda! Kunde inte ha valt en bättre dag/kväll, helt underbart väder!
Jag gick tillsammans med min vän Pär och han var en tålmodig "lärare" :) Vilken tur att vi inte slutade efter 9 hål utan gick hela rundan på 18. För på de sista hålen lyckades jag riktigt bra :)
Hoppas att jag kan komma ut snart igen, för en sak är säker, det tar tid! Vi var borta i över fyra timmar
 
Nu kommer jag att somna riktigt gott ikväll, trött som bara den...
 
//PIllan
 


Full pott!

Jamen gick jag inte och hade storflyt på senaste vindragningen på jobbet.... Jojomensan 10 flaskor bara trillade över mej ;) Helt perfekt med både några vita och röda!
 
Försöker natta Nikki och samtidigt knåpa ihop några rader till er.... Nu hör jag små fötter tassande på övervåningen så det verkar inte gå så vidare bra :/
Oftast somnar hon i soffan bredvid oss och det är en helt OK nattningsmetod för oss, fast visst önskar jag att hon bara kunde traska in på sitt rum, lägga sig och säga gonatt....
Nåväl nu är det inte så och att ligga bredvid i typ en timma är inget för mej, så this is how it goes!
 
I morgon ska vi med bilen på service och då ska jag och Nikki spendera några timmar på Drakborgen. Tänkte försöka hinna med några små inköp också, mycket som saknas nu inför dagisstarten!
På tal om bilar.... Idag då jag slutat jobba så kör jag min gamla skruttbil och plötsligt i en korsning dör den, alltså då menar jag tvärdör!!!
Panik, försökte rulla lite bakåt för att inte blockera all trafik... En bekant stannade och vi försökte med startkablar men den var förbi all räddning?!
Papi kom snabbt och vi bogserade bort den. Och eftersom min papi är superman så lyckades han snabbt lokalisera felet och åtgärda♥ Två kablar låg och bräde emot varandra så det hade blivit kortslutning.
Men nu  står den här ute på gården igen "Pärlan"
 
//PIllan
 
 


Kökspiga i regnrusket

 
Bästa hjälpredan i köket idag!
Nikki hjälper till med fruktsalladen, fast det mesta åkte direkt in i munnen...
 
Huuu sicket regnväder vi har och har haft det senaste dagarna!
Ibland tar det i så man tror himlen öppnat sig :/ För min del hade det fått vara varmt och sol iaf fram tills skolorna startar nästa vecka.... Men inget jag har makt över så ikväll är det tända ljus överallt och Friidrotts-VM på tv:n.
Kroppen får helt enkelt vila idag och jag gör allt för att hjälpa till i häckhoppning, diskus och långdistans istället ;)
 
Ha en fin kväll //PIllan
 
 
 


På med ansiktet

 
God morgon måndag
Jag och lilla älsklingen har precis ätit frukost tillsammans och oj vad mysigt att hon är hemma igen! Hon har legat och myst nära mej hela natten ;)
Filippa sover fortfarande och A ska vi strax väcka med en kopp kaffe.
Idag måste vi till polisen och fixa nya pass. Bara några veckor kvar innan vi ska sätta oss på flyget... Går knappt att tala med A om detta då han är fruktansvärt flygrädd!
 
Nikki har börjat fråga mycket om när hon ska tillbaka till dagis igen och det är först nästa vecka. Men jag tänkte ringa dem idag och höra om hon kan få komma nån timma denna veckan så hon får smyga igång.... har ju vart ledig sedan början av juni!
 
Nu mot duschen och sedan på med fejset!!
 
//PIllan
 
 


Morgonstund har ...bär i mun!

 
Detta kallar jag lyx! Hoppa i stövlarna och plocka in alldeles färska mumsiga bär till sin frukost
 
 
Mina får sällskap av bananpannkakor i dag!
 
Morning
 
Lite tröttmössa idag efter ännu en lyckad afton med kräftor, vänner och sång;) Jag väntar lite med dessa bilder eftersom gårdagens inlägg också innehöll idel kräftor.... Men det är väl kanske det vanligaste bogginlägget i Augusti, gissar jag....
Idag väntar vi hem A och Nikki och nu saknar vi dom rejält! Antar att de kommer framåt kvällen då A var på svensexa igår...
 
Jag och Filippa ska hinna med en tur till gymmet, hon har satt upp vissa mål som hon ska klara fram till jul, så här gäller det att ligga i :) Jättebra för oss båda att vi kan träna tillsammans. Om en vecka drar mitt instruerande igång igen så jag måste börja att fixa med dessa pass också!
 
//PIllan
 
 
 


Fredag med röda kompisar

 
Mumsigt värre, årets första kräftskiva!
Filippa med sin gudmor Kamilla som vi också tillbringade kvällen hos och Sara som hade premiär i kräftätning...En enda lyckades hon få i sig sedan blev det räkor för hennes del ;)
Västerbottenpaj med klassiska tillbehör, de gudagoda laxsnurrorna fyllda med Philadelfia gräslök och citronzest, plus en kantarellsoppa som såklart slank ner....
Grand final med citroncheesecake med bär från min trädgård. Yes bakad med stevia så jag mumsade en stor bit!!
 
Looki, looki jag har lyckats få in gårdagens bilder i computern...!!! Men mina äldre bilder vill inte hoppa in här...? Ska höra med min farbror under dagen, han är lite av en specialist ;)
 
Dagen ska ägnas åt lite hemmafix sedan ett träningspass med Filippa.
Vid 18-tiden är det dags igen.... årets andra kräftskiva!  Vår vän och sommargäst Hans fyller 60 år och det ska såklart firas. Det bästa är att festen blir här i vår lilla by så ingen chaufför behöver fixas, hi hi
 
Ha en fin augustikväll //PIlan
 
 
 


Första kräftskivan

 
Nu sticker jag och Filippa på årets första kräftskiva, mums vad gott det ska bli! Västerbottenpajen är "nedpackad", vinet kallt (sprite till Fillan) så detta ska nog bli en väldigt trevlig afton;)
 
Tro inte att mitt datorproblem är löst ännu...
Gammelcomputern är inlämnad på ev reparation menn u kan jag inte importera bilder alls på den här nya.... Jamen suck sådant ska bara fungera, eller hur!? Nåväl vi får väl se hur det bir med bloggandet framöver om jag fixar detta, håll tummarna please. Jag gillar verkligen att skriva några rader nästan varje dag och absolut lägga in en bild också!!
 
Kram PIllan
 


Total Krasch!!!

 
Snygga krokar från House Doctor som snarast ska få ta plats på väggen inne i min lilla "walkin" Köpta i vina netbutiken Pure Love
 
Hej vänner
Jag är desperat när jag skriver detta ....!
Min dator har bara tvärdött och jag inser att den måste lämnas in för en rejäl ompyssling omgående... Grejjen är att jag har en sprillans acer som jag skriver på just nu (fråga mej inte hur jag lyckades hitta internet på den) Jag fattar inget av detta Windows8... :/
Än mindre med mina importerade bilder som jag precis laddat upp!!!? Vissa bilder visas men vissa blir liksom övertäckta av olika färger som om någon lagt ett papper på bilden så att bara en liten del av fotot visas.... HELP ME, vad gör jag åt detta och varför blir det bara på typ hälften av fotona??
 
//PIllan
 
 


Bästa känslan

 
 
Litet Stilleben... gillar gräs i olika former! Ja sån här vanlig gräsmattan som växer så det knakar kanske inte ligger som nummer ett på listan, men långt böljande i olika nyanser är vackert! Snyggaste tuppen skymtar på fönsterbrädan och även den låg i ett av mina födelsedagspaket, från Cooee Design
 
Åh nu har jag den där härliga känslan i hela kroppen som bara infinner sig då man precis kört ett hårt träningspass, fått lite protein i magen, skrubbat sig från topp till tå i duschen och njutit de härligaste bodylotioner på nyfrotterad hud....!
Jag och Filippa har kört en timmas hård träning och nu är det bara slappa fram till klockan slår 18 och då är vi bjudna på middag :) Som jag sa - Bästa känslan
 
//PIllan
 
 
 


Bjud på en soppa!

 
Snabbaste kräftsoppan
 
2 msk margarin
2 stora morötter
2 msk vetemjöl
1 liter vatten
2 fiskbuljongtärningar
400 g kräftost (mjukost)
1 burk kräftstjärtar (jag tar två förp)
2 dl creme fraiche
dill
cayenne
 
Riv morötter och fräs dem tillsammans med margarinet och vetemjölet i en kastrull. Späd med vatten och tillsätt sedan buljongtärningarna och låt det puttra en stund. Ha i kräftosten, creme fraichen och dillen och sjud på svag värme ytterligare en stund. Smaka av med cayennepeppar. Tillsätt kräftorna och låt allt bli varmt
Så enkelt och så gott, har bjudit på denna rätt flera gånger och den uppskattas alltid!
 
 
Den här sommaren har man verkligen fått använda sina shorts, klänningar och tunna blusar, underbart!
Huden har fått bränna och man känner sig fräsch med bara lite mascara ;)
Det som däremot måste fixas asap med den här mamman är bokatidhosfrissan!! Nu är det sånt där akutlägen igen då man knappt står ut en dag till med den grå fula utväxten!  Allt bak i en hästsvans så man slipper se det värsta...
Dagens to do alltså, boka tid! och sedan blir det jobbkväll
 
Vi ses //PIllan
 
 
 


Det enkla är oftast det godaste..

 
 
Melon och jordgubbs-sallad med riven kokos och vispad grädde, ja svårare behöver det inte vara... En fräsch och jättegod efterrätt denna augustiafton. Jag är inne i en litemindresocker-månad alltså inget godis, läsk eller kakor och då är frukt och bär toppen att ha till hands mest varje dag. Tycker det har blivit lite väl mycket kakor och annat smaskigt under våra dagar på stranden i sommar! Därför gör jag ett tillfälligt avbrott och sparar lite på mej inför vår resa som är inplanerad i slutet av månaden. För då ska det ätas glass och det i mängder för det finns ingen bättre sådan än just i det landet vi ska till! Vet ni vart vi ska då...?! ;)
 
En helt ledig dag som bara innehållit sådant som gjort mej glad och fylld med positiv ebergi!! Förmiddagen åkte jag och Nikki till Jenny för lek och bus med Edit och Valdermar. Vi mammor satt ute i solen och ventilerade oss, mycket mamma-snack och den här gången blev det mest prat om tonåringarna vi har!! Sedan åkte vi hemåt och packade in Nikki och A i bilen till Dalarna (mindre roligt såklart men jag vet ju att de får det trevligt).
När de hade åkt la jag mig i soffan på altanen och lyssnade på Sommarpratarna med Elin Kling. Perfekt med SR-app så man kan lyssna när man vill. Det är så sällan jag tillåter mej att bara ta en time out från alla hemmamåsten men idag hände det, gud så skönt!
 
Vid femtiden hade jag bjudit hem våra sommargäster som huserar ute på ön. Det blev några timmars sittning som avslutades med efterrätten på bilderna ovan. Hade tänkt mej ett träningspass när de åkt men jag nöjer mej så här för idag helt enkelt :)
I morgon bitti sticker jag iväg och svettas istället
 
//PIllan
 
 


Yrvädret reser bort...

Nyvaken och nybliven treåring;) Bilder sedan vi kom med paket och sjöng för ett par veckor sedan och jo hon sov faktiskt så vi kunde smyga upp och väcka henne vid sjutiden! Det händer ju typ aldrig i det här huset....
 
Här packas det för fullt igen för i morgon åker A och Nikki till farfar och farmor i Dalarna. De ska fiska kräftor och så ska A åka vidare på onsdag för golf-spel på Bro Hof. Det blir säkert trevligt!
Jag är hemma och jobbar sedan har jag tänkt att träna riktigt mycket kommande dagar men fingers crossed för så fort jag tänkt nåt sådant brukar jag bli sjuk...!
Jag och Filippa ska i alla fall strax åka iväg och köra ett benpass tillsammans för nu måste hon verkligen köra igång på allvar!
 
Trevlig kväll //PIllan
 
 
 


Nytt från HM

 
För ett tag sedan fick jag hem ett paket från HM som inte innehöll mjuka grejjer.... Nej två finfina vaser kom med posten! En flaskvariant med text och en liten kopia av en toksnygg men även tokdyr nästan redan klassiker!
Tycker i alla fall att HM Home har riktigt mycket fint att erbjuda, lakan till mini och lite annat fix ska också beställas ;)
 
Hej hej söndag
Jo men det blev ju en riktigt trevlig lördagsafton igår trots min första skepsis....
Nikki kvicknade till och vi gick över till Annika och Micke och där höll de precis på att duka upp middag på altanen! Som värsta snyltgästen gled jag in på en räkmacka och blev serverad gudagod lökpaj med chevre´och rödbetor och sedan ett rejält lass med pulled pork! Jo jag tackar, vilket kalas!!!
Idag blir det att lämna värmen och krypa in på jobbet för ett eftermiddagspass igen... Men det går finfint det med, bara tågen rullar som planerat så jag får en lugn afton!
 
//PIllan
 
 
 


Hej från altanen

 
 
Ja jag sitter på mina föräldrars altan och sippar små iskalla droppar av det goda vita Ecologica-vinet... Är för kvällen "utslängd" då A har killpartaj!
 
Mina föräldrar är ute på en semestertripp och Filippa med kompisar så ja det är jag och Nikki ännu en ensam afton på tu man hand.... eller Lotta på bråkmakargatan är ju som alltid med ;)
Tänkte springa över till min vän Annika som bor alldeles intill men jag tror mini håller på att lägga igen ögonen så jag får nog rikta in mej på en tv-kväll...
 
Ha dett gott //PIllan
 
 
 
 


Favorit i repris

 
 
 
Sista dagen i Stockholm gjorde vi ett besök på Junibacken. Flera år sedan jag var där senast men det är mysigt, speciellt sagotåget! Nikki är i perfekt ålder och uppskattade det mesta på plats! Filippa däremot höll på att go bananas efter ett par timmar bland alla "Småungar" som hon uttryckte sig....fullt förståligt när man är 14 år!
 
Idag strålar solen från en klarblå himmel och jag och mini ska dra iväg några timmar på stranden, en favorit denna sommar helt klart!
Jag jobbar kvällen så vi packar in oss och sticker så snart som möjligt :) Det gäller att passa på och lagra så mycket D-vitamin som bara möjligt innan det är för sent...
Filippa ska åka med en kompis på Gyllene Tider ikväll, själv står jag inte ut med att höra Sommartider en enda gång till känns det som.... Snacka om uttjatad låt, urk men visst det är säkert en härlig konsert och speciellt när solen skiner! Men GT har aldrig varit någon större favorit i mina öron ändå kan man typ varendaste textrad...
 
Nä ut i solen nu //PIllan
 
 


Lugnet på landet

 
På prommenad genom Stockholm....gör mej en aning stressad! Har liksom "farten" i benen och vill ofta gå väldigt fort men alla männsikor som trängs och "går ivägen" får  mej att räknar till tio några gånger ;) Hi hi..
Vagnen efter Filippa är både solblekt, omodern och inte speciellt snygg men helt perfekt i sina övriga funktioner!! En riktig klassiker  från Emmaljunga utan krusiduller helt enkelt!
 
Jag gillar verkligen storstadens puls och liv och kan verkligen längta dit men den här gången tyckte jag det var en aning jobbigt....
Kanske för att jag/vi hade Nikki med!?  Som sagt det ska köras vagn i folkmassorna, man ska ha koll på närmsta toalett så inga olyckor händer, hök-ögon i nacken så inte mini springer åt ett annat håll osv osv... Stor respekt för alla som väljer att bo mitt i detta...
Pju nä så skönt att landa på landet igen, slänga upp altandörren och släppa ut mini med spring i benen! Största faran här är väl att björnen ska smyga sig på....(SKÄMT) fast de har faktiskt sett flera stycken i närheten under sommaren!
Jaha det var den analysen men mysigt har vi såklart haft med hotellboende, Grönan och Junibacken det är väl jag som är en aning lättstressad och bekväm gissar jag ;)
 
//PIllan
 
 
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se