Nya vänner







Nu har mina nya kompisar kommit!
Löparskor från Nike som jag passade på att beställa när jag fick erbjudande från Ellos. Dom kommer ju med jämna mellanrum dessa erbjudanden perfekt att nyttja då det också oftast är fraktfritt!


Nu har jag precis vinkat hejdå och pussat på Nikki och A som tillsammans med min pappa åker till fjällvärlden. Min mamma är redan på plats.
Filippa valde att inte åka med men är just nu med sin pappa och ska så vara tills på lördag eftermiddag då hon gör mej sällskap!

Löparskorna invigde jag igår, dock inte utomhus utan det fick bli en liten "runda" på löpbandet innan pumpen! Kan vara bra att springa in dom och vänja foten innan man går på utomhus.
Jag använder dock alltid Nike då dom är smala i foten vilket passar mig jättebra. Men alla nya skor har ju så många olika finesser och dämpningar så jag tycker oftast det tar ett tag innan man vänjer sig.

Nu ska jag städa hela nedervåningen, grundligt så jag blir trött. Sedan ska jag äta en nubbesallad med hårt tunnbröd som jag förberett tidigare.
Vid det här laget hoppas jag vara riktigt trött så jag kan sova några timmar innan det är dags för nattjobb!

//PIllan


Så snygga löpardojor! Mina är svarta och ganska så tråkiga, men UNDERBART sköna att springa med. Kör också alltid med samma modell, dock från asics som sitter som "strumpan på foten"... :)



Åh vad jag längtar till fjällen så här i påsk - vi åker i vanliga fall alltid dit över påskhelgen/veckan, men i år kändes det som ett lite för stort projekt. Särskilt bilresan som är alldeles för lång tillsammans med två små otåliga killar....



Hoppas du får en härlig dag innan jobb! Kramar

Snygga springisar!

Glad Påsk på dej Pillan!¨

Kramen!

Så snygga!! Kikade också på dem när jag var på jakt.



Tack detsamma, hoppas du får en riktigt fin påsk!!



Kramar





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se