Så trist besked...



             


Just nu känner jag mej både arg, ledsen och förvirrad!
Idag togs det nämligen ett beslut om att Nikkis dagis ska läggas ned....

Kommunen ska spara pengar.

Det är ett litet dagis med bara en avdelning. Fröknarna har arbetat tillsammans i massor med år och för dom är detta ett andra hem. Det känns liksom inte som man lämnar barnen på dagis utan som om man kommer hem till någon.
Som en liten familj helt enkelt:)

Dom är väldigt mycket ute och mycket av tiden spenderas i skogen som ligger bara en liten bit därifrån. Maten lagas av samma "kocka" som också alltid funnits där och dom är otroligt flexibla och jag tror nästan allt är ekologiskt!

Men nu är det slut på detta och alla barn måste söka sig till nya dagis och nya fröknar och nya kompisar...
Motiveringen är att kommunen vill inte ha en-avdelningsdagis... nä bättre att trycka ihop så stora grupper som möjligt på fleravdelning dagis...

Usch jag får ont i magen av att man ska måste välja detta då jag känt mej fullkomligt trygg med nuvarande dagis då Filippa också gick där.... :(

Hu hu hu.....

//PIllan


NEJ vad tråkigt!

Det gör ont när det är barnen som drabbas!

Hoppas det löser sig bra för er!

Kram

Usch vad tråkigt! Förstår att det måste kännas såå tråkigt att behöva ställa in sig på ett nytt dagis med helt annan personal o nya kompisar... Förhoppningsvis blir det bra men jag förstår att ni är oroliga just nu. Trist...



Kraam

Men ååå vilket oerhört tråkigt besked att få :-( Hoppas att det löser sig ändå för er, men förstår att tankarna säkert snurrar just nu!



Stor kraaaam

Usch vilket trist besked.

Så tråkigt när barnen blir drabbade :-(

Men det kommer säkert bli bra för eran lilla tjej. En omställning men den kommer ni säkert att anpassa er till med tiden.



Kramar

Usch, nu blev jag också lite ledsen... När man själv har barn så är det ju lätt att sätta sig in i situationen. Hoppas att det löser sig till det bästa för er!



KRAM



Ps: Gud vad söt hon är förresten - stora tjejen nu :-)

Är så jä... trist då allt ska hänga på pengar och inte kvalite.

Är ju bättre för barnen med smågrupper än STORA grupper.Blir ju bara förvaring,är ju inte direkt vad vi vill ha till våra barn.

Kram på er alla

Hihi ja de gör jag :-)

Är de sant? hihi.

Ska se dem när dem kommer hit till huvudstaden i april, kul!



Hoppas det känns lite lättare idag.

Kramar

Nä..Fy va trist. Känns inge bra med alla nerläggningar.

Hoppas det löser sej på bästa sätt till slut ändå.

Kram!

/ Malin

malinedlund.blogg.se

Men så tråkigt! Förstår verkligen att du är ledsen och besviken, hade jag också varit. Håller med Maria, att det är så tråkigt att allt ska hänga på pengar och inte kvalité. Personalen är dock det allra viktigaste (i min mening) så jag hoppas ni får lika hängiven och duktig personal på nya dagiset. På dagiset där två av mina barn gått/går (en går där fortfarande) så tycker jag att kvalitén varit väldigt skiftande beroende på vilken personal som jobbat där för tillfället. Som det är just nu känns det faktiskt lite som "förvaring" och det är tråkigt. Man önskar ju sina barn det absolut bästa och då vill man såklart att tiden dom är på dagis ska vara så lustfylld och bra som möjligt. Stor kram till er iallafall och hoppas att allt löser sig så bra det bara kan.





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se