Pillans Pasta-stubbar

 
Har provat lite nyheter från Italy... Delizies konserver med plommon-, körsbär och krossade tomater
 
 
I nedanstående rätt använde jag de finkrossade tomaterna och smaken var riktigt fin! Söt och "rund"!
 
Idag blir det recepttajm igen ;)
Älskar att läsa recept själv och prova lite nytt! Här kommer iaf ett recept på ett befintligt recept som jag modellerade om lite då jag inte hade de angivna varorna hemma.
Men min variant blev jättegod
 
2 pressade vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater (tips alltså att prova Delizie)
1 dl vatten
250 g färska lasagneplattor
1 burk färskost jag använde med vitlök och örter a´250 g
1 förpackning kallrökt skinka
1 kruka basilika plus en halv tsk torkad timjan
Riven västerbottenost
Salt och peppar
 
Sätt ugn på 225 grader
Fräs vitlök i ett par msk olja, tillsätt krossade tomater, vatten och timjan. Låt koka ihop under lock i ca 10 minuter
Smaka av med salt och peppar
Bred färkosten på lasagneplattorna och toppa med skinka och basilikablad
Rulla ihop och skär stubbar på ca 4 cm
Smörj en ugnsfast form med olivolja och häll i lite av tomatsåsen
Ställ stubbarna i formen och toppa med resten av såsen plus massor med riven västerbottenost ;)
Grädda mitt i ugn ca 20 minuter
 
Strax redo att skjutsas in i ugnen men först massor med riven Västerbottenost, Mums!
 
Servera denna härliga pastarätt med en sallad och en röd Italienare, yummie yummie!!
 
//PIllan


åh vad gott det där såg ut! :)
härlig blogg du har :)

ser supergott ut!! har du hittat det någonstans eller bara hittat på själv?
kram<3

Nej nu jäklar vad hungrig jag blir, måste göra pastastubbar imorgon det är ju såå gott. kramar Therese

Det låter gott!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se