Strawberry Cocconut!

 Alltså jag som ÄLSKAR kokos blev happy happy då jag såg att Alpro släppt denna kokosmjölk! Perfekt bas till mina smoothiesar :)
 
 Röda härliga jordgubbar och en näve med is.....
 
 sedan fyller jag upp med den goda mjölken och mixar länge!
 
 Underbart gott och läskande, prova! I denna hade jag även en skopa proteinpulver med kokos-smak för denna drack jag efter aerobicsen igår... Använder proteinpulver ibland bara och oftast efter att jag tränat ett hårt pass. Absolut ingen nödvändighet om man äter allsidigt men ibland är jag inte sugen på några "tyngre" proteiner som måste tuggas....
 
 
Mitt i veckan och jag är ledig sedan torsdag och fredag
Lite mellandag idag då det för närvarande är lite mulet men ganska varmt. Fingers crossed att det inte regnar i eftermiddag då vi som jag tidigare skrivit ska både på dagis-soaré och Ångespelen...!
 
Båda tjejerna är ivriga och förväntansfulla att få visa upp sig för oss och Nikki har redan sjungit de flesta sångerna för oss ;)
 
Åter till bilderna, gudars så gott det är med jorgubbar igen, jag kan verkligen äta dem varje dag! Jag bryr mej faktiskt inte så mycket vad dem kostar för de är så goda och fulla med nyttigheter.
Jämnför istället om man går på systembolaget, då funderar man oftast inte två gånger om man köper ett lite bättre vin.... och jordgubbarna köper man ju bara under somrarna.
 
Ha en fin dag //PIllan


Jag är helt med dig angående jordgubbarna! Vågar inte ens räkna på vad det kontot går lös på under sommarmånaderna, men ändå en helt ok form av beroende känner jag ;)

Ses sedan!
Kram

Men den där drinken såg inte alls dum ut... Mumsigt

Älskar jordgubbar! Och jag tror att det till viss del även beror på att de är så starkt kopplade till sommaren.

Hoppas du haft en bra dag! Kramar





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se