Full fart i gnistrande vintersol

 
 
 
Hej och hå här är det gasen i botten och tungan rätt i mun som gäller!
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade jag, Nikki och Ellie ett par härliga timmar med pulkaåkning och picknick-korg. Jag hämtade tjejerna direkt efter skolan och åkte till ortens badplats.
Här har man perfekta långa  backar med naturliga gupp/hopp, uppskottade skridskobanor och längdskidspår för dom som vill. 
 
Gott om sittplatser i solen för mammor som hellre njuter av solen en stund!
 
 
Det är verkligen toppefint och på sommaren en härlig badplats i princip mitt i centrum och det är ju inte så vanligt. Oftast får man ju åka en bit för att hitta just sådana....
 
 
 
 
 
 
 
 
Hjälmar på och det är nog bäst så för oj vad det gick utför backarna och då det dessutom är kallt och riktgt hårt så är det självklart att skydda knoppen. Nikki nämnde att även ett ryggskydd skulle varit bra efter alla flygturer och vurpor......
 
 
 
 
 
 
 
Massor med påfyllning behövs mellan varven och självklart blev det då hederliga "rullmackor" och varm choklad!
 
Tror även det slank ned ett par ballerinakakor i tjejernas magar :)
 
 
 
 
 
Den här tjejen alltså, med DEN tanden??!  När ska den lossna....
Den har liksom lagt sig framför den andra tanden nu men verkar streta emot allt vad den förmår för i den munnen vill den helt tydligt stanna kvar ?!
 
 
 
 
 
 
Idag har vi många kalla grader utomhus, -19 och det är för min smak 10 grader för mycket... Men men vi har passerat januari så nu är det bara resten kvar :)
Ljuset börjar faktiskt göra sig påminnt mer och mer varje dag och nu kan vi hoppas jag se fram emot flera sådana härliga soliga vårvinterdagar.
Bor ni i närområdet så ta er en sväng till Vojen och aktivera er en stund
 
 
 
 
Ha det riktigt bra tills vi ses igen
 
 
//PIllan


Men åh vad det där såg underbart ut!

Vilka fina bilder, vintern är ju underbar i fint väder med snö. Älska snön!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se