MelloMyset över för denna gång

 
 
Självklart när det vankas Final så dukar man upp lite extra!
 
 
 
 
 
 
 
Jamen godmorgon på er, gissar att de flesta har lite "Mello-smak" kvar i munnen så här dagen efter den stora finalen
Jag och Filippa laddade upp gottis och bänkade oss som så många andra. Vi tippade i appen, läste inför recensioner osv. Själva showen som helhet kanske inte var den bästa ....alltså mellanakter osv... Men Zara Larsson var som vanligt grym och jag tycker att flera av bidragen var riktigt bra i år. Vet att jag kommer att lyssna på många av dem framöver.
 
 
Både jag och Fillan hade Nano och Robin som favoriter så vi blev glada över kvällens utgång! I appen tippade jag Nano, Wiktoria och Robin och det var ju precis så svenskarna egentligen ville ha det men nu avgjorde jury-grupperna och det ska såklart ältas om detta nu i pressen några dagar. Men som sagt det var ju ett väldigt jämt startfält där utgången kunde ha blivit lite hur som känns det som....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi käkade olika melonsorter, fin mörk choklad, druvor, päron, olika ostar med kex, nutella (Fillans...) nachos med salsa och drack alkoholfri päroncider!
 
 
 
 
 
 
Skål för en underhållande kväll och visst körde vi (eller rättare sagt jag ) en liten segerdans där på kvällskvisten.....
 
Kollan in på min Instastories så har ni beviset :)
 
 
 
 
 
HON
Strax sätter hon sig i bilen mot Idre för en veckas tävlande 
Armen är för närvarande vilande i en mitella då hon ramlade förra veckan så vi får se om den "håller" för en slalomtävling....!
 
 
 
 
 
Over and out ....I can´t go on!
 
//PIllan


Hej! Jag undrar varifrån ljuslyktan på bordet kommer ifrån, vilket märke är det? Med vänlig hälsning Ann-Sofie

Svar: Hejsan
Ljuslyktan är från en affär som heter Kaap! Den var billig och ingen speciellt märke....
Ha det bra Pillan
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se