Ropa aldrig Hej....

 
 
 
 
 
 
Det vet man ju sen gammalt, aldrig ropa hej förrän man kommit över ån ......
 
 
 
 
Ganska direkt efter att jag skrivit mitt förra inlägg så blev A dålig! Så vi gick in i karantän här hemma och jag har typ gått på coca-cola diet för att i princip vara tom i magen i väntan på att själv insjukna. Jag får typ magsjuka om jag pratar i telefon med någon som är smittad!
 
Men ..... inget har hänt med mig??!
Det har gått fyra dagar sedan Nikki var sjuk och nästan tre sedan A injuknade.
 
Ja jag vet inte det kanske kommer men jag känner inget. Hade väldig migrän för två dagar sedan och bara låg och väntade men NOPE
 
I alla fall så ställde vi helt in helgens roliga planer då detta inträffade så INGEN golf-tävling för oss i morgon :( Vi som skulle försvara fjolårets vinst uppe i Klövsjö, sista tävlingen för i år Höstslakten.... Men så är livet!
 
Trist såklart men vi får göra det bästa av helgen och A reser dessutom till Spanien på söndag så bra att sjukan hinner gå över innan dess.
 
 
 
 
 
Som tur var köpte jag Denise Rudbergs senaste bok " De sju som såg" och den har jag läst ut på två dagar. En riktig bladdvändare och då jag läst alla sex tidigare böcker så känner jag karaktärerna väl vid det här laget!
 
 
Marianne Jidhoff försöker landa i sin nya roll som chef för den externa utredningsenheten när hon tillsammans med kriminalkommissarie Torsten Ehn, kriminalassistent Augustin Madrid och deras två nya kollegor får ett larm. En mycket känd idrottsman har hittats död, och man misstänker att det rör sig om ett mord. På ytan hade mannen en perfekt tillvaro med en framgångsrik karriär och ett lyckligt äktenskap. Då utredningen fördjupas får Marianne dock höra rykten om att mannen inte varit en så underbar make som det verkat. En otäck sanning om våld och övergrepp bakom stängda dörrar börjar visa sig, och snart är ingenting som de först trott.
 
 
 
Det får bli fredagens lilla tips från mej!
 
 
Fin fredag på er
 
//PIllan


Tack för boktipset!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se