Kroppsyogurt och värkande vader

 
 
 
 
 
Herrejisses tror jag blåser bort idag.....
Alltså har det inte blåst väldigt mycket denna vinter?! Tycker jag i alla fall och jag är helt emot just blåst.
 
 
 
Vi tog en snabb tur till fjällstugan i fredags kväll. Träffade Filippa och gick ut och åt, mysigt. Gårdagen spenderade vi i slalombacken. Det känns i mina vader idag!!
Gah så ömma dom är...tycker jag tränar och står i men så fort man utför något sportigt man inte gör så ofta så kommer träningsvärken.
 
 
Men det var härligt att skida! Vi var ute så snart liftarna öppnade kl 09 och fram till 12-tiden var backarna helt perfekta. Hårda och fina men sedan blev det som socker....
Jag åkte själv en timma och hjälp som jag fick "slita". Det är is under och sedan ligger det som sockerhögar som blivit uppkörda.
 
Jättejobbigt för benen att hålla emot genom dessa pucklar!
 
 
 
 
 
Måste tipsa er om Bodyshops Body-yogurt, så härlig!
 
 
 
I många år har jag använt deras bodybutter som är riktigt tjock och skön men detta är något annat!
En icke-klibbig gelkrämformula, vilket innebär att du snabbt och smidigt kan smörja in dig efter duschen eller precis innan du ska klä på dig. Dessutom fuktighetsbevarar de din hud i upp till 48 timmar.
Välj bland dofterna Almond Milk, Moringa, British Rose, Mango eller Strawberry.
 
  De är 100 % veganska och jag Älskar jordgubbsburken, riktig sommardoft!
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi snart på familjegudstjänst i kyrkan då Nikki ska sjunga med kören! Idag är det Gud och Tacos (bjuds efteråt)  som gäller.... snacka om nya grepp för att locka yngre och tja... varför inte liksom.
 
Tycker det är ganska rofyllt att sitta en stund i kyrkan och bara vara !
 
 
 
 
 
//PIllan


Jag håller med dig, tycker också det blåst extremt mycket. Tycker det blåser typ varenda dag och jag gillar det inte heller :( Hoppas på lite mindre blås framöver och lite varma härliga vårdagar. Hoppas du får en fin start på den nya veckan nu!

Svar: Tack och detsamma till dej!
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se