Välkommen augusti
Massor med äpplen resulterade i en klassisk smulpaj idag!
175 gr smör
1 1/2 dl strösocker
1 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
Smält smör i en kastrull och rör i övriga ingredienser. Skala, kärna ur och klyfta äpplen.
Lägg klyftorna i en ugnsfast form och bred smulblandningen över.
Grädda i 200 grader i 35-40 minuter.
Njut med en stor klick vaniljvisp!
Kraam PIllan
Elle
Så himla gott! Måste också göra äppelpaj snart :) Lite mysigt med höst snart ändå... håller du med?
Kram Eleonor
Mmm, klassisk äppelsmulpaj är ju SÅ gott! Skönt att höra (= läsa) att det inte bara är jag som frossar i godsaker ;-)
Ha en toppenkväll, kram!
Mmm klassisk & gott!!!
Hoppas allt är bra med dig & fina familjen.
Många kramisar!