Riktigt sommarblond

 
 
 
 
Länge sedan jag var såhär riktigt sommarblond!
 
Berättade ju att vi försöker få fram mer av det "kalla" i mitt hår senast jag var hos frissan KLICK och nu har det verkligen blivit sådär isigt som var min önskan!
Fast fortfarande finns en del av det varma kvar och jag gillar att det är lite uppblandat, blir mer liv i håret.  För övrigt är håret riktigt fräscht och helt nu, inga slitna toppar och det känns förhålandevis tjockt (även om jag har riktigt nordiskt hår med tunna strån)
 
Köpt på mej lite nya hårprodukter också som jag tänkte tipsa er om framöver, har bara inte hunnit testa dem ännu....
 
 
 
 
 
 
Ja lite guld och lite is i en fin mix!
 
 
 
 
 
Gillar också att ha håret lite såhär halvlockigt och busigt.
Bara att köra in händerna och fluffa till för volym ! Superenkelt att fixa med en plattång eller såklart även en locktång om du har en sådan. Jag har en sådan kon-formad locktång som är lätt att snurra håret på MEN jag tycker nästan att plattången är allra enklast!
 
 
 
 
Idag är det ju sista fredagen på min semester och tyvärr så har denna del av landsändan blivit helt täckt med moln och kyliga vindar..... Därför ska jag fram med målarpensel och fixa till skavanker på våra matstolar. Deras färg har blivit rätt så avskavd och det kan väl passa som göromål en grå dag!
 
 
 
 
Ha det så bra
 
//PIllan


Semestern din träningsstart

 
 
 
 
God morgon
 
 
Idag tänkte jag peppa er och "dra valsen" om hur härligt det är att känna sig stark och uthållig och att nu i semestertid är ett ypperligt tillfälle att kicka igång! Kanske hitta tillbaka till din träning eller helt enkelt prova för att du har tid.
 
 
Ni som följt mej genom åren vet att jag älskar att träna och att jag är något av en "allätare" då det kommer till ämnet. Jag älskar att sväva fram över golvet i ett härligt aerobics-pass, jag blir endorfinrusig inne i spinningsalen, jag får ett mentalt lugn av yoga, diggar långa sköna prommenader med podd i öronen, kämpar som en galning på golfbanan med boll som egentligen inte är för en med bollsinne som en guldfisk och framför allt jag får en grym självkänsla då jag kan lyfta tungt i gymmet!
Styrketräning är verkligen för alla - gammal som ung, kvinna som man!
 
 
 
 
Tung styrketräning är dessutom toppen för att stärka ditt skelett inför framtiden. Din kropp behöver också starka muskler för att skydda leder och ligament. Jag antar att om jag inte hade varit en tränande person så hade nog min rygg klappat ihop fullständigt.... Nu klarar jag mej hyfsat då jag har en stark core (musklerna som håller upp dej)
 
 
 
 
 
 
Jag tränar inte så mycket med fokus på viktnedgång som ni vet men för dej som har det som en prio så ska du absolut lägga in styrketräning i din vardag!
 
När du styrketränar regelbundet ökar din dagliga energiförbrukning, även de dagar du inte tränar eftersom den ökade muskelmassan kräven mer energi även under vila.
 
Varva styrketräning med konditionsträning för bästa resultat. Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt eller inte så gör styrketräning i kombination med konditionsträningen att kroppen blir allsidigt tränad. Det är det bästa du kan göra för ditt hjärta (blodcirkulationen och blodtrycket), dina muskler och leder, skelett, ämnesomsättningen och övriga funktioner i kroppen som påverkar din hälsa i rätt riktning – vilket är den viktigaste anledningen till att träna.
 
 
 
 
 
Sommar och semester är en perfekt tid att ta tag i träningen och komma igång.
 
Nu när du är ledig se det som en startperiod där du kan lägga en del att ditt fokus på nya vanor. Träning är inte bara jobbigt, utan ger den skönaste känslan och är en investering för dej själv. Jag lovar du hinner softa med familjen och äta gott också. 
 
Att lägga en timma på ett träningspass några dagar per vecka kommer att betala sig snabbt genom ökad energi för annat!
 
 
Kom igen, semestern kommer att bli toppen :)
 
 
//PIllan


Gym & Yoga idag

 
 
 
 
God morgon vänner
 
 
Onsdag är det redan och hos oss är det inte alls soligt som på bilden utan himlen är rätt så grå faktiskt....
Men dagen ska ägnas åt mycket rörelse, är galet sugen på gym och det är precis dit jag tänker bege mej efter "Sommarlov" som Nikki först vill titta på! Filippa ska även hon hänga på och träna och hon sussar så sött fortfarande.... jag skulle gärna redan vara där bland hantlar och stänger, men eftersom jag har semester så har jag ju all tid i världen :)
 
 
I eftermiddag kör Therese igång med sommaryoga i sin trädgård! Underbart! Jag tar med min matta och "hänger på låset"
Även detta ser jag såklart fram emot. Älskar hennes sessioner då jag alltid tar mej lite längre än om jag yogar sjäv hemma som på bilden!
 
Vad tränar ni i sommar?
Min träning blir lite annorlunda då jag inte kör lika mycket styrka utan fler timmar ägnas åt tex golf eller ute-cykling!
 
Ha en fin onsdag
 
//PIllan


Läsfrossa i sommar

 
 
 
 
Yes jag verkligen frossar i böcker denna semester, måste hela tiden ha en ny att läsa. Har även fått Filippa att börja läsa och då hon bad om nåt riktigt spännandee så gav jag henne Kepplers, Eldvittnet!
Efter den har hon många riktigt spännande böcker framför sig och nästa blir ju Sandmannen som för övigt är en av mina absoluta favotit-böcker!
Men idag ska jag tipsa er om en författare som blivit en ny favorit (efter bara två böcker)
 
 
 
Pascal Engman har skrivit två böcker och den förra Patrioter har jag tipsat er om tidigare. Den är helt magisk och jag tipsar även alla som jag vet gillar spänning på hög nivå om denna och ingen har blivit besviken!
 
Detta är hans andra bok Eldslandet och även här lyckas han!
Kapitlen är korta och intensiva med parallela intriger som vävs samman gör att det staplas cliffhangers på varandra och till slut är boken omöjlig att lägga bort...
 
Det är en skaplig "tegelsten" på drygt 500 sidor (egentlgen inte optimal sommarhängs-läsning) men innehållet gör att jag gärna ger armarna en match i solstolen!
 
 
 
 
 
 

En exklusiv klockbutik i Stockholm rånas, men inga armbandsur försvinner. 

En tid senare kidnappas framgångsrika finansmän medan deras familjer pressas på pengar för att få dem fria. 

I Sydamerika pågår omfattande organhandel. Man tvingas söka sig till Sverige för att hitta kroppar till verksamheten, som bedrivs i en av de mäktiga nazistkolonierna i södra Chile.

  Polisinspektör Vanessa Frank inser att det finns ett samband mellan händelserna. Hon är avstängd från sitt arbete men går ändå in i ett flerfrontskrig mot den internationellt organiserade brottsligheten, som visar sig ha förgreningar in i den svenska poliskåren.

 

 

Läs Pascal Engmans BÅDA böcker!

Jag använder mej av biblioteket för annars svämmar jag över i böcker. Ibland köper jag någon pocket och ger bort men Bibblan är verkligen toppen!

 

Idag ska jag gå en golfrunda med en vännina och vädret är helt OK! jag är ju inne på min sista semestervecka men lugn jag har en liten rackare kvar i slutet av juli också ;)

 

 

//PIllanEn afton med golf, goda vänner och mycket mat

 
 
 
 
Midsommarhelgen fortsätter ju även idag och gårdagen var en enda lång härlighetsdag!
 
Jag startade min morgon tidigt med en golfrunda tillsammans med Ove. Vi gick ut redan vid 07.30 och i bollen efter oss gick Nicke och Carina.
 
Rundan gick OK men svettigt var det.... Vid sista hål stod A och Nikki och väntade och sedan satte vi oss på Hussborgs vackra veranda och åt en superb midsommarlunch!
Så mycket gott serverades.
 
 
Sedan bar det av hemåt för lite vila och dusch för vid 15-tiden dök familjen Jonasson upp och vi sippade aperol i eftermiddagssolen!
 
 
 
 
 
Det var riktigt varmt och skönt så vi kunde äta middagen utomhus i bara ben vilket ju knappast tillhör vanligheterna på just midsommar. Dock mullrade åskan hårt och vinden tilltog efter några timmar så efterrätten åt vi inomhus!
 
 
 
Filippa fixade en gudagod marängtårta med lemoncurd och bär, satt som en smäck!
 
 
 
 
 
 
 
 
Både Filippa och Nikki var såklart med men Nikki låg mestadels i badtunnan :)
 
Filippa agerade chaufför åt våra gäster då hon själv har jobbarhelg.
 
 
 
 
 
 
 
Middagen bestod av lax, nubbesallad, västerbottenpaj, skagenröra, vitlöksmarinerad fläskfilé, potatissallad och tsatziki.
Sill hoppade jag eftersom vi åt det till lunchen!
 
 
 
Och eftersom vi startade tidigt så blev det också en tidig kväll vilket är riktigt skönt idag! Känner för ett riktigt träningspass :)
 
 
Ha en fortsatt fin midsommarhelg
 
//PIllan


Golfläger

 
 
 
 
I går var det avslutning på Nikkis årliga golfläger. Tror det är tredje året hon är med på detta och det är verkligen toppen.
 
 
Det är blandat nybörjare och mer golf-vana barn i olika åldrar. Lägret pågår i 5 dagar och det ingår lunch på herrgården varje dag. Dom har "tränat" mellan 9-15 och är man redan medlem så kostar detta 100 kr!!!!
Annars tror jag det är 350....jamen fatta det är ju helt makalöst och en superchans för barn att prova på att golfa (utrustning finns att låna för dom som inte har)
Hussborgs golfklubb är verkligen toppen!
 
 
Igår på avslutningen gick dom en sk 100-bana och jag gick med bla Nikki och kompisen Moa. De får träna på olika slag, föra score-kort osv och tjejerna är väldigt peppade på att så småningom få sitt gröna kort :)
 
Nikki har ju varit med oss ganska ofta på golfbanan och vet ju vad det mesta handlar om, även om det såklart är många regler att hålla reda på! Dessutom blir det väldigt lång vandring om man ska gå hela 18 hål... men vi tar alltid golfbil då hon är med!
 
 
 
 
 
Diplom får dom alla efter avslutat läger plus lite annat som golfbollar, peggra, vattenflaskor etc
 
 
Idag har lilla damen sovmorgon och jag ska väl iväg på ICA och armbåga mej fram med full kundvagn så snart dom öppnar!
 
I morgon firar vi Midsommar hörrni!!
 
 
//PIllan


Soldyrka och svepande fransar

 
 
 
Jag har faktiskt haft en riktigt aktiv dag och hunnit med massor!
 
Men just på bilderna satte jag ner rumpan och njöt en stund bredvid Filippa. Dock det var en kort stund för sedan blev jag rastlös och sprang runt med gräsklipparen istället ;) Ja ja man får ju sol på sig då också!
 
 
Morgonen startade med yoga ute på altanen, älskar dessa morgonstunder!
 
 
Efter att Nikki åkt iväg på sitt golf-läger så var det dags för mig att fixa till fransarna.
Mina egna fransar växer väldigt fort och därför vill jag fixa mina "vippor" var tredje vecka. Fast jag hade väldigt lite släpp så det blev mest att plocka bort dom som blir för långa och liksom böjer sig och sätta dit nya.
 
Gillar verkligen dessa fransar, det ger en fräsch blick
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter lunch tog jag en prommenad..... men attans vad detta är jobbigt.... alltså fattar ni JAG promenadernas okrönta drottning, går SÅ sakta och måste verkligen bita ihop för att klara en sträcka på några kilometer.... Buhhuuu inge kul alls!
 
 
Cykla är istället min nya melodi, men det är ju så skönt att bara ta en prommis ibland :(
 
 
 
 
 
 
 
Filippa skulle iväg och jobba kväll och jag hämtade Nikki och kompis från golfen och skjutsade dem direkt till badplatsen. Ett litet skönt dopp fick det bli (inte för mej...) och sedan åkte vi hem och käkade.
 
Hann med en kort power-nap efter maten och sedan var jag redo för gymmet!
Himla svettigt och skönt då jag körde igenom större delen av kroppen. Lite all around -pass kan man säga
 
 
Nu ska jag bara slå mej ner i soffan med tjejerna!
 
 
 
 
//PIllan


Vilken härlig semester jag har

 
 
Hej på er och hej middsommarveckan!
 
Synd att tider går så fort för just nu är det bara SÅ härligt!!
 
 
 
Jag är supernöjd med min semester so far. Vädret är ju faktiskt riktigt bra, ja runt 23 grader och växlande molnighet, mer kan man knappast begära. Jag solar, fixar ute, äter massor med jordgubbar, läser härliga sommar-magasin....
 
I morse var jag även och gick en runda golf som också gick förvånandsvärt bra! Nikki har golfläger denna veckan så det passar perfekt att jag är ledig!
 
 
 
 
 
 
Vi hade även en toppen-tripp i Stockholm. När vi kom ner i torsdags spöregnade det dock.... men på kvällen sprack det upp och då var vi även på en trevlig studentmottagning.
 
Hela fredagen var jag, Nikki och Sidney på Gröna lund och åkte för allt vad tygen höll. Jisses så roligt vi hade! Vädret var dessutom riktigt bra.
 
Lördag blev det båttur i gassande sol med stopp vid Fjäderholmarna för lunch. Sedan crusade vi runt bland kobbar och skär och lapade sol.
 
Söndagen gjorde vi ett besök på Jump Yard vilket var en av Nikkis högsta önskningar. Hon tyckte det var superkul. Hon sa när vi var på väg hem -Det här har varit dem bästa dagarna i mitt liv! Gulle
 
 
 
 
 
 
I morgon ska jag iväg och fixa mina fransar igen och sedan ska jag nog mest njuta i solen och även hinna med att träna. kanske det blir ett par mil på cykeln!
 
Jippi, jag älskar semester!
 
 
 
//PIllan


Minisemester

 
 
 
 
Idag är det skolavslutning på Nikkis skola men istället sitter hon och jag på ett tåg söderut!
 
 
Vi ska nämligen till Stockholm på studentfirande i eftermiddag. Bo hos släktingar och tillbringa hela helgen i huvudstaden.
 
 
Det planeras för Gröna Lund, shopping och någon båttur. Men vi får se vad det landar i till slut...ska i vilket fall bli riktigt mysigt.
Peter som vi ska bo hos har två barn och Sidney(dottern) och Nikki är lika gamla och ser fram emot att ses igen. Vi träffas annars högst ett par gånger per år och oftast i påsk .
Har aldrig besökt deras hem där dom bor nu så det blir spännnande.
 
 
 
 
 
En liten tripp tillsammans med mini är precis vad jag önskar just nu. 
 
 
 
 
Ni får gärna kika in på mitt Insta för uppdateringar vad vi pysslar med!
 
Ha en riktigt fin helg
 
//PIllan


Nya på plats

 
 
 
Ja tro´t eller ej men det har faktiskt äntligen kommit nya utemöbler på plats!
 
 
 
 
Känns som jag har skrivit varje år att nu ska jag ta tag i det här med möbler till altanen men likt förbenat har samma gamla grupp dykt upp på bilderna här utifrån....men nu ni har det faktiskt kommit helt nya stolar och bord!!
 
 
Jippi, ville ha det vitt så jag fick en enhetlig känsla med däckstolar och soffan. Därför slog vi till på IKEAs nya bord Hattholmen. Detta går att förlänga och vi har vårt i fullängd för att stolarna, Högsten, ska få plats alla tre på rad, som jag absolut ville!
Inte att stolarna ska stå på kortsidan.... 
 
 
Jag/vi är riktigt nöjda med detta och stolarna har verkligen rejäl tyngd.
Man kan tro att dom är lätta när man ser dem men så är alltså inte fallet. Sköna att sitta i och Högsten stolar har alltså kommit tillbaka i Ikeas sortiment efter ett kort uppehåll!
 
 
 
 
 
 
Idag har Nikki sin sista skoldag...eller skoldag är det väl inte för dom har bara roligheter den här veckan, med uteaktiviteter och bio typ :)
Jag själv ska lyxa mej med en timmas massage på förmiddagen. Längtar SÅ för det brukar vara underbart, älskar Thai-massage!
 
 
 
 
Ha en fin onsdag
 
//PIllan
 
 
 


Min dag idag

 
 
 
 
10 juni
 
Yes det har varit min dag hela dagen idag! Känner enbart tacksamhet nu för varje år jag får vara frisk och fira min dag tillsammans med nära och kära!
 
 
 
Kändes extra tydligt idag då jag läst om det tragiska som drabbat Terese Alvén och hennes familj.... Har många gånger läst hennes blogg och under åren följt hennes peppande inlägg på sociala medier men efter en extremt kort sjukdomstid så är hon borta.... så ung och så full av liv....!
Nä man måste verkligen försöka leva fullt ut och då man fyller år så får man verkligen bara tacka för ännu ett fint år!
 
 
***************************************
 
 
 
Jag älskar smörgåstårta och morotskaka så därför var det exakt vad jag bjöd på idag!
Jag blev uppvaktad med presentkort, vin, blommor, lite härliga krämer och ett äppelträd!
 
 
Nu ska jag krypa upp i soffan och njuta av kvällen
 
//PIllan


Nagelfix

 
 
 
 
Förra veckan var både jag och Filippa hos Emelie för lite manikyr.
 
Filippa har ju gjort detta många gånger men jag har aldrig haft gelenaglar tidigare. Ville inte ha några långa utan mer som en förstärkning av mina naglar så resultatet ser ni ovan. 
Naturella med fade och lite lite glitter på fyra av naglarna.
 
 
Tycker dem blev supersnygga och jag tänker inte alls på dem utan de känns helt naturliga!
 
 
 
 
 
Här ska hon precis börja bygga upp nageln och då får man som en papp-mall som hon utgår ifrån i första lagret.
 
 
 
 
 
Filippa hade ju redan förlängning men behövde göra en uppfräschning.
Då börjar man med att slipa bort tidigare lack och sedan målas det nya och avslutas sedan med att man lägger på ny gelé där utväxten blivit.
 
 
 
 
 
Filippa hade tidigare ljusa pastell-naglar men nu skulle det bli något helt annat!
 
 
 
 
 
 
Work in progress!
 
Emelie är så duktig och gjorde neon-fade i olika skiftningar. Hon hade bara gjort detta ett fåtal gånger tidigare men det märktes inte, så säker på sin hand!!
 
 
 
 
Kolla vilka läckerbitar! Som en härlig frukt-drink liksom!
 
 
Allt ska dessutom fotas och filmas för läggas ut på Instagram. Om ni vill se henns arbete så föreslår jag att ni kikar in på @eamh.beauty
 
 
Tack Emelie, jag kommer definitivt tillbaka!
 
 
 
//PIllan


Det var en kväll i juni...

 
 
 
 
 
Ja igår var det dags för Vinklubben att åter samlas, eller nästanför  som vanligt är någon borta och igår saknades en av oss...
Men vi andra begav oss hem till Carina på kvällskvisten. Tänkte att vi startar utomhus och där blev vi sedan sittandes hela kvällen. Det var så skönt!
 
 
 
Hon bor precis vid vattnet så det var verkligen härligt och rakt över sjön spelades det musik för fullt så vi hade lite underhållning:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi inledde med varsin liten JP chenet och nya smaken Peach och den var riktigt god.
MEn en  räcker nog och som välkomstdrink passade den perfekt i värmen!
 
Sedan fick vi en ljuvlig middag med massor med ugnsrostade grönsaker, kyckling och tsatziki!
Till detta drack vi rosé.
 
Efterätten, jordgubbar och glass mmmm sommarmat!!
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi ju en röd dag igen i kalendern och inte vilken som helst utan Sveriges nationaldag! Och som detta landet strålar just idag....29 grader och solsken, man tror knappt det är sant!!?
Ljuvligaste juni i vackraste skrud
 
Nikki tog till och med sitt första dopp men där uppmättes endast 15 grader.....
 
 
 
 
I morgon drar jag och A på en liten minitripp, bara vi! Ska bli så skönt och mysigt
 
 
 
//PIllan


Grön soppa med sting

 
 
 
 
Hej på er
 
 
Hur står det till i sommarsverige?? Det är ju alldeles ljuvligt utomhus och jag har legat i hängmattan och lyssnat på podd i flera timmar idag, hur skönt?!
 
 
Kvällen har jag ägnat åt att riva av terminens sista aerobics. Svettigt som sjutton och nu är jag sådär skönt endorfinrusig i hela kroppen. Plus att jag har så mycket trevligheter kommande dagar, ja veckor faktiskt så det bara pirrar!! Jippi!!
 
 
 
Men en dag i taget och idag blir det en härlig grön soppa med lite sting i!
 
 
 
1 hackad gul lök
2 rivna vitlöksklyftor
1 knippe grön sparris
5-6 dl gröna ärtor
1/2 tsk chiliflakes
 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl havregrädde
salt, svartpeppar och citron
 
 
 
 
 
 
Fräs lök och vitlök i olivolja
Ansa sparrisen och skär bort topparna (dom behöver du sedan). Skär sparrisen i mindre bitar och släng ner dem tillsammans med löken
Tillsätt sedan ärtor och chiliflakes och häll på vatten och buljongtärning
Sjud i ca 10 minuter
I med grädden och mixa soppan slät
Smaka upp med salt, peppar och citronsaft
 
 
Tillbehör
Rosta pumpakärnor i en torr stekpanna tills dem börjar poppa
Häll på lite olivolja, sparris-topparna, flingsalt och timjan, Vänd runt några varv
 
 
 
 
 
Servera soppan med topping och ett gott bröd!!
 
Mums mums!! fatta hur mycket fina vitaminer i en skål liksom ;)
 
 
 
 
I morgon ska jag hänga med Filippa och fixa naglarna, både hon och jag! Jag har aldrig gjort mina naglar så det ska verkligen bli kul!!
Kameran hänger med
 
 
//PIllan


Semester = Bullbak

 
 
 
Måndag och min första riktiga  semester-dag....då bakas det bullar!
 
 
 
Jag bakar bullar typ två gånger per år, innan jul då det självklart blir lussebullar och på sommarsemestern. Jag bakar godsaker väldigt sällan....annat var det förr om åren, då det serverades morotskakor och muffins var och varannan dag?!
Tyckte det var skoj att baka och tydligen var det inte så "farligt" med massor med socker heller?
 
 
Nåja nu finns här en frys med ett gäng bullar för kommande fika-gäster!
Nikki blev också väldigt glad då hon kom hem från skolan.
Man minns ju själv vilken dröm att kliva in genom dörren och känna hur vanilj och kanel kittlarde i näsborrarna!!
 
 
 
 
 
 
 
Min mamma gör så himla fina bullar jämt men jag har inte lärt mej riktigt hur hon gör.....
Men den här gången fick jag i alla fall till nåt som liknade snäckor/snurror. Såklart dom skulle bli bättre om jag försökte lite oftare men Hey dom ska ju bara in i munnen och smakar bra det gör dom!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vädret var också ypperligt för bakning då det regnade hela förmiddagen MEN nu har andra vindar kommit in och skrämt upp termometern många grader! Så himla skönt och veckan ser ju lovande ut!!
 
Jag sa ju det, jag brukar ha tur med mitt semester-väder!
 
 
 
 
//PIllan


Nikkis drömdag

 
 
 
 
Igår på sommarens första dag, ja den 1 juni och spöregn.....tillbringade jag den med hundratals små tjejer i vippiga kjolar, knästrumpor, rosetter och rosa, lila och blå peruker!
Det var Dolly Style konsert!
 
 
 
Vi började med att köa i 45 minuter under våra paraplyer och huttrade tänderna av oss... men väl inne i tältet var det varmt. Dolly Style kör sin Circus Tour tillsammans med cirkus Brazil Jack. På dagen spelar tjejerna och sedan på kvällen är det liksom vanlig cirkus-föreställning.
 
Vi hade första parkett direkt vid ring-side!
 
Nikki och Ellie var lyriska och helt stissiga när ridån gick upp och idolerna visade sig!
 
 
 
 
 
 
 
De bjöd på en riktigt bra show och det var inge fel på sången heller! Duktiga tjejer och faktiskt riktigt fina förebilder med ett budskap om kärlek och vänskap och ofta prat om hur dåligt mobbing är och att man ska se alla individer som dom är !
 
 
 
 
Nikkis favorit är Molly som har rosa hår
 
Alla tre tjejerna har liksom en egen speciell karaktär där de står för lite olika saker och ofta har småtjejerna en alldeles egen favorit!
 
Självklart förstår man att detta är Big Buisness och deras grejjer säljer som smör! Det är allt från peruker, kläder accesoarer, böcker skivor etc etc
 
Men som sagt de står för bra budskap så jag tycker det är helt OK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Direkt efter konserten är det Idol-träff och det var bara att ställa sig under paraplyet och huttra i ytterligare 45 minuter....
 
 
Men SÅ nöjda tjejer, Ellies mamma skickade ett mess på kvällen att det hade varit den bästa dagen i Ellies liv :) och ja Nikki kände likadant!
Så värt med andra ord!
 
 
 
 
Idag skiner solen för tillfället så det är väl bara att skynda sig ut medans det varar
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!


Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se