Jag packar väskan...

 
 
 
Jag och Nikki idag, så glada över sommarvärmen som råder :)
 
Vi har hängt med kompisar och mammor i lekparken mitt över dagen. Oj oj oj vilken värme vi har, men jag klagar inte, love it ;)
Ikväll är det dessutom lite happenings i centrum med årets Kulturnatt som inleddes med mösspåtagning av alla studenter. Såg flockvis med vita huvuden och glada kids när vi åkte förbi för en stund sedan.
 
Jag däremot är mitt uppe i packning av helg-väskan. Vi tillsammans med ett till par kliver upp tidigt i morgon bitti för att ratta bilen mot Brohof golfbana och Nordea Masters!
Ja jag är ju ingen golf-fantast direkt.... men att mingla runt där med solglajjorna på näsan och ett glas skumpa tycker jag ska bli riktigt trevligt ;)
 
Ha en strålande helg  //PIllan


När det ska gå undan

 
 
 
Vissa dagar är bara sådana "crazy-dagar" då alla i familjen flänger fram och tillbaka , det är skjutsning mellan dagis, skola, jobbet, tillbaka hem för lite mat och sedan till träningar, matcher, kompisar osv...
 
Sist det var så där jäktigt var det dessutom väldigt varmt ute så matlagning känns bara som en börda mitt i all stress....  Passande nog klickade min hjärna fram nåt som jag åt ofta då jag var yngre och nästan glömt bort !
Pitabröd med fyllning
Jag gjorde en röra med tonfisk och en med skinka och sedan fram med lite grönsaker, som majs, gurka, paprika osv. Ja som ni ser har jag bara slängt fram konserveburkarna ;) hurry hurry
 
Men tjejerna tyckte det var gott och det blir ju nästan lite "taco-stuk" över detta då man får plocka i bröden och välja själv!
 
//PIllan
 


Sommar, sommar, sommar....

 
Fantastiskt väder har även denna dag bjudit oss på!
 
En höjpunkt under sommarens lediga dagar är att slappa i solen och lyssna på Sommarpratarna! Bara melodin får mig att "gå i spinn"  ;)
Idag släpptes ju årets pratare och det var flera namn som jag ska försöka lyssna på. Carolina Gynning, Elin Kling, Helena af Sandeberg och även Jan Eliasson, Henrik Lundqvist och Lars Lagerbäck (som kommer från "byn").  Brukar ni lyssna?
 
Å no nu ringde det från jobbet .... Jag kom hem för drygt en timma sedan och nu måste jag rycka in igen!!!
 
See Ya  //PIllan
 


Måla, måla...

 
 
Snart är det färdigt och dags att inreda/utreda!! Längtar och speciellt nu när det är så härligt väder ;)
 
Ja efter jobbet blev det målning av altantaket hos oss. Hela innertaket, bjälkar och stolpar måste bli vita. Känner mej ivrig som ett barn på julafton att få börja fixa där ute!
Det är en stor altan och där jag står med kameran är det öppet soldäck med en stor trappa som går runt hela däcket. Taket som är över halva altanen är brutet och det gjorde att det inte försvann det minsta av utsikten eller ljusinsläppet inomhus, toppen!
 
Hoppas att jag under nästa vecka kan leverera färdiga piffade bilder till er!!
 
//PIllan


För en god sak

 
 
Jippi nytränad och lycklig i denna stund!
 
Min vän Johanna hade ikväll ordnat ett träningspass mot Cancer. Hennes mamma gick bort i våras i denna vidriga sjukdom och därför ville hon starta en insamling till forskningen. Och vad passade bättre än att träna och samtidigt samla in pengar, toppenidé helt enkelt!
 
Det var ett stort gäng av blandade åldrar och träningserfarenhet som samlades och Johanna körde ett cirkelpass utomhus i kvällssolen med oss. Jättehärligt förutom de små gynnarna myggorna som älskade våra svettiga kroppar....
Nåväl efter passet drog jag och Filippa ett varav i joggingtempo runt elljusspåret så nu känner vi oss båda nöjda!
 
Ha en fin afton //PIllan


Vilken härlig dag, trallalala....

 
 
 
Hela "gänget" samlat med Alvin, Ellie, Nikki och Sigge ;)
 
Kunde väl knappast önskat bättre väder än det vi fick idag!!
Direkt efter jobbet åkte jag och Nikki för att fira kompisen Ellies treårsdag. Solen gassade, barnen busade och mammorna fick sitta och dricka kaffe lite i skuggan, Härligt!!
 
Direkt därifrån åkte vi vidare till en restaurang för att fira mej och mami med middag, papi hade bjudit ut oss. Så nu sitter jag mätt och belåten med en hederlig black & white nertuggad i magen :)
Tjejerna spenderar ännu en natt hos mina föräldrar så jag ska fram med målarpenseln och lite vit färg. Matbordet ska få en uppfräschning!
 
//PIllan


Lazy me....

 
 
 
 
Usch ni ska bara veta hur många gånger jag övervägt med mig själv senaste timmarna om jag ska bege mej ut på en löprunda i det fantastiska vädret....!
Efter att jag blev kvar länge hos mina föräldrar där Nikki ska sova över inatt (hon var väldigt mammig) så fortsatte tanken på vägen hem men växlade efter ett tag över till att jag skulle köra ett pass framför dvd:n..... Men ändå slutade allt med lite dåligt samvete och boken i knät och tankar som typ -Jo men visst killar det lite i halsen! eller -Fy vad trött jag känner mej...!
 
Hmmm latmasken gick inte att besegra denna kväll och jag får helt enkelt acceptera detta nu :/ Men det gör det inte lättare då jag ser alla mina instruktörkollegors statusuppdateringar från Workout Åre, där tränas det minsann!!!
 
Upp med tuppen ska jag i morgon så jag tror jag lägger mej tidigt så kanske jag istället i alla fall kan masa mej upp en halvtimma tidigare och göra lite armhävningar innan duschen ;)
 
Boken kan jag by the way rekommendera! Har läst alla Emma Hambergs romaner och de får mej att skratta högt, här snackar vi feelgood de luxe!!
 
Sov gott  //PIllan


Fredagsgott!

 
 
 
 
Fredag härligt!
Lite gotta kan man unna sig idag och särskilt det som är gott och nyttigt, vilken strålande combo!!
Här kommer receptet på kokosbollarna som vi fick på Sigges kalas
 
Ca 12 st urkärnade färska dadlar
2 nävar naturella cashewnötter
2 msk mandelsmör
Vaniljpulver (ekologiskt)
Riven kokos
 
Blanda allt utom kokosen i en mixer (jag hackade nötterna lite innan)
Om smeten blir för tjock kan man tillsätta ett par droppar vatten
Gör små bollar och rulla i kokosen
Förvara i frysen, de tinar snabbt när du tar fram dem
Går även bra att rulla dem i kakao för lite "vuxnare" smak
 
Åh ni måste bara prova dessa, de är ljuvligt goda och jag äter ett par tre stycken med gott samvete! Inga dåliga tillsatser och färgämnen bara rent och njutbart rätt igenom :)
 
//PIllan
 
 


Tummen upp & Tummen ned

 
Min tidigare instruktörskollega Fredrik Andersson som numera jobbar åt Les mills minsann ;) Kanske ni i träningssvängen känner till honom!
 
Hej och hå veckan springer på.... Gör mej redo för eftermiddagspass på jobbet i dag.
A har varit bortrest i några dagar men kommer hem i eftermiddag, skönt! Fast han är bara hem och vänder typ, för på lördag bär det av igen.... Tur att min egen lilla "gårdskarl" är här varje dag och fixar med allt utomhus ( papi såklart)!!
 
Jo i en tidning som jag läste hade Fredrik Andersson rankat sina träningstrender i år. En av dessa var verkligen tummen upp!! Så här lyder den : Tung styreträning för tjejer. Allt fler tjejer har insett att lyfta tunga vikter i gymmet ger dem bättre resultat och träning än timmar på stairmaster.
YEAH precis min åsikt :)
 
Själv var jag på gymmet tidigare idag men passet blev inte riktigt som jag tänkt mej.....
Det var nämligen en kille där som stank!!! Nu snackar vi inte direkt svett för även om det luktar pyton så kan jag uthärda detta. Nej det här var liksom en avgrundsstank, typ jagharaldrigtvättatmejellerkläderna-lukt, ni vet lort, smuts, skit helt enkelt!!
Maj gaaad var bara att släpa med sig de lösa vikterna och fly in till stora träningssalen och göra det bästa av timmen.....
Tummen ner för ofräscha tränande!!!
 
Allt för nu ;)
 
//PIllan
 
 
 


Ledig dag

 
 
 
 
Nikki i morse bland alla söta gullvivor!
 
Hade förberett mej på regn men vaknade av solsken, very najs då vi är lediga jag och Nikki idag :)
En hel del har vi hunnit varit ute men vi har även gjort nytta inomhus. Tvättstugan har fått en rejäl städning och nu kör jag maskin efter maskin för det är perfekt torkväder ute, blåst och solsken .
 
Snälla mamma var här och tog itu med Filippas garderob, jisses vad mycket kläder hon har.... Massor som åkte vidare till bättre behövande!
 
Ooops nu ser jag att Nikki slocknat här bredvid mej på soffan..... Liten tröttis så vi tar resten av dagen i ett slow tempo, fick förresten nya tidningar med posten så jag sätter mej en stund på altanen :)
 
//PIllan


Återställer ordningen

 
 
Åter till god och nyttig mat!
 
Ibland är det gott att bara frossa i flottig mat, godis och dryck.... MEN min kropp är bara förtjust just för stunden, sedan känner jag direkt att detta var ingen hit :/
Och det är väl egentligen bra att kroppen vet vad som är nyttigt och bra för den! Helgen bjöd på alldeles för mycket av den onyttiga varan så nu känns det skönt att återgå till sunda alternativ igen ;)
 
Kvällen ägnas självklart också åt aerobics, så good feeling -bring it on!!
 
//PIllan


Min helg

 
 
 
 
 
 
Måndag igen och regnet öser ner.... ordningen återställd typ.... 
Jag har haft en jättetrevlig helg med mina vänner, många fler skrattrynkor går nu att räkna i ansiktet!
Resan startade med ett tågstopp, bussresa och missad bordsbokning på restaurangen....men allt löser sig och så även detta :)
 
Lördagen ägnade vi mest åt shopping men vädret i Gävle var väl typ sämst i hela Sverige... men det sprack upp vid 15-tiden så vi kunde njuta några timmar i solen!
Med Eurovision och skumpa avslutade vi kvällen, eller ja vi tog en sen sväng på stan också men det är en annan historia ;)
 
Tack tjejer för en härlig helg!
 
//PIllan
 
 
 
 
 


När jag blir ett monster

 
 
Tidsinställt inlägg
 
När jag skriver det här så är det fortfarande torsdag men jag bara måste få skriva detta .... Vid publicering har jag säkert glada tankar och är förhoppningsvis fylld med energi från mina vänner!
Bloggen handlar nästan bara om "glada" saker i vardagen, bilder som är ljusa och förhoppningsvis ger lite inspiration! Så försöker även jag själv vara, hitta nåt litet bra i varje dag och se ljust...inte alltid lätt men...
 
När jag ser och lyssnar på nyheterna varje dag så hör jag vad dom säger men låter nästan aldrig de tråkiga flödet riktigt smälta in... Men idag tvingade jag mej att lyssna vad dom sa, lät hjärnan registrera precis varje ord, tanken fick gå från hjärnan, till hjärtat och tillbaka upp igen....
 
Det handlade om hur människor betalar förövare som våldtar barn så köparen sedan kan se detta live i sin dator!
Jag verkligen tog in informationen satte mej in i köparen, förövaren och barnets situation....
Jag blir rädd för mej själv, jag tänker bara på död, utplåning,förintelse....
Jag blir ett lejon som med tänderna sliter ut bultande hjärtan
Jag använder mina klor till att slita bort skinn och ben
Jag är en eld som utplånar allt ont
När jag är klar finns inga monster kvar
 
Ibland ibland tillåter jag mej att tänka sådana avskyvärda tankar just för att jag vet att för mig stannar det just som en tanke. Inte som hos dessa omänskliga odjur som tycker sig ha rätt att ta makten över andra människor...
 
Jag vill kräkas och dör en smula....
 
//PIllan


Grön Bål

 
 
Måste bara tipsa om denna bål som vi blev bjuda på förra fredagen på "jobbfesten" 
Bål hör ju sommaren till och är ju perfekt nu när det snart stundar studentskivor och midsommarfester ;)
Denna var inte alls så söt utan bara underbart läskande, så Try it U like It !
 

ca 15 glas

2 dl äppellikör

2 dl koncentrerad citron/limedryck

1 flaska vitt vin

1½ l fruktsoda

limeskivor citronmelissblad

Krossad is

Blanda likör, citrondryck och vitt vin. Tillsätt fruktsoda, is och frukt precis före servering

 

//PIllan



Dejt med mina bästa

 
 
Tjohooo om några timmar sätter jag mej på tåget tillsammans med Kamilla för att åka till Gävle. Vi ska träffa Linda, Sandra och Anna som kommer upp från Stockholm!!
Några av mina allra bästa vänner
Vi ska umgås och vara tillsammans bara vi hela helgen :) Mysa, äta, shoppa, sjunga med till Eurovision, sippa vin i solen?, skvallra och bara rå om varandra!!
 
Trevlig Fredag
 
//PIllan


MammaDotterMys

 
 
 
Fick hämta Filippa direkt efter skolan igår, inte alla dagar det händer precis ;) Vi åkte hem och lagade middagen tillsammans bara hon och jag, satt ner pratade och mysde...
Åh sådana tillfällen sparar jag i mitt ♥
Åkte iväg och tränade en stund och sedan kollade vi på film, mamman tyckte den var jättebra och spännande, dottern somnade :)
Filmen som jag kan rekommendera alla mammor då... Bedragaren med Rickard Gere
 
Middagen bestod av sallad, vi tog allt gott vi kunde hitta! Bladspenat, sockerärtor, paprika, oliver, tomater, röd lök, fetaost, cashewnötter och vitlöksfrästa kräftor som "gör" hela rätten!!
 
//PIllan


Ögonmigrän...

 
 
Har precis nästan pussat sönder min lilla goding Nikki, då hon och A just nu är på väg till farmor och farfar i Dalarna över helgen...Vi har flyttat fram bilstolen idag så hon sitter bakåtvänd bredvid A för hon har det ju så jobbigt med åksjuka och det är även jobbigt för honom då hon sitter själv där bak och bara kräks....
 
Yes nu är jag solokvist ett par dagar eller Filippa kommer väl hänga med mig ett par timmar ikväll iaf hoppas jag! På fredag åker jag iväg på en tripp direkt efter jag slutat jobbet...
 
Nu till överskriften, har ni hört talas om detta?? Det hade inte jag fram till igår eftermiddag kan jag säga!
Satt på jobbet och plötsligt fick jag en vit fläck framför ögat, sån som man kan få om man tittar in i en lampa eller solen. Tänkte att det släpper snart som det brukar göra.... Icke, provade att blunda en stund men då jag öppnade ögonen bara flimrade det för höger öga och jag såg inget alls i höger synfält...!
 
En aning jobbigt då man i mitt jobb ska ha koll på typ 10 bildskärmar... Provade att hålla för höger öga men det flimrade ju ändå där bakom ögonlocket!
Efter typ 30 minter släppte det i alla fall och jag var bara tvungen att googla detta. Jo det fanns mycket riktigt något som kallas ögonmigrän och det brukar uppstå om man haft huvudvärk och nackvärk, Huvudet på spiken! Hade ju vaknat med både en knopp som värkte och en stel nacke!!
Bra med google och självdiagnoser.... jo då jag bestämde mej för att det var detta jag var drabbad av ;)
 
//PIllan


Inte utan....

 
 
Här är mitt everyday-kit i sminkväg, budget men bra!
 
 
Under vinterhalvåret använder jag nästan alltid Bareminerals foundation men nu när vi kommit till vår och snart sommar så återgår jag till fjolårets favorit, Loréals BB cream med spf 12. Den är superhärlig och inte alls "tung" på huden. Lite puder under dagen om jag känner för en uppfräschning
 
 
Jag har i princip alltid målade naglar, har man en gång börjat är det nästan omöjligt att vara utan nån form av lack på nageln...
Tar jag bort det så börjar det efter en stund att värka i fingrarna eftersom nageln typ sväller när den är utan lacket och det är inte så skönt!
Detta är i alla fall en favorit just nu Make up stores nr 201, Lisa Glossy som är ännu lite mer korallig än vad bilden visar!
Mascaran som jag använder just nu är Max factor 2000 calorie, inte min absoluta favorit ( inget slår Helena Rubinstein enligt mej..) men fullt duglig!!
 
//PIllan
 
 


Äntligen!

 
 
Bilden har en vecka på nacken och det ser man tydligt nu när jag tittar ut på samma ställe där vi står!
Gräsmattan är grön och träden är så där magiskt ljusgröna som de bara är en kort kort period, vackert :)
 
Ja även fast vädret inte riktigt kan bestämma sig så verkar allt som vilat under vintern verkligen vilja brista just nu. Den allra bästa tiden är just denna då man har stora förväntningar på kommande festligheter, semestrar och umgänge... Sedan blir det ju aldrig riktigt som man tänkt sig men att längta och hoppas är den bästa känslan!
 
Den här veckan har jag verkligen en toppenhelg att se fram emot, ska iväg på en trip med några av mina allra käraste vänner och jag återkommer om detta när det drar ihop sig!
 
Ett annat äntligen är väl att i morgon kväll drar Cirkusen in i Sverige, ja såklart Eurovision! Inte alls lika spännande som svenska men nu när det är på hemmaplan tycker jag det ska bli skoj att se vad dom hittar på!
 
//PIllan


Sigges kalas

 
O maj gad, kokosbollarna på toppen var helt magiskt goda! Gjorda på dadlar och cashewnötter (tror jag), mums
 
 
Födelsedagskillen själv och Nikki hade matchande outfits dagen till ära ;)
 
 
 
Tårtan var ju bara så söt och alla ljusen blåstes såklart ut!
 
Har landat hemma efter en dag på jobbet och direkt iväg på 3-årskalas! Som tur var fixade Filippa till Nikki så hon kom direkt då jag slutade jobba. Mätt i magen av alla godsaker slocknade Nikki nu på soffan.... Inte helt optimalt klockan 17.00 :/
Men snart blir det kyckling med pestogrädde här så då får hon minsann vakna.
 
Kvällen ska vigas åt min överkropp i gymmet!
 
//PIllan


Tröttmössan på!

 
 
Helgblomster i form av rosa liljor, vackra !
 
Gårdagskvällen knackar lite på insidan av mitt huvud.... och kaffet här hemma var dessutom slut!
Ja den här koppen te jag dricker kan inte riktigt göra samma underverk som java, tyvärr....
 
Vi hade i alla fall en toppentrevlig afton igår. Grillat med alla goda tillbehör och till efterrätt en vanlig chokladkladdkaka och en vit med citronsmak.
Herregud jag åt så jag hade svårt att somna när jag kom hem....
 
Dessutom blev jag uppvaktat i förväg av mina härliga arbetskamrater och presenten passade mej perfekt, ett presentkort på stadium :)
 
 
Lycklig Pillan, uppvaktad en månad i förskott!!
 
Nu ska jag försöka mana in lite kraft i kroppen för jag ska iväg på jobbet om några timmar...
 
//PIllan


Klämmer till med fredag!

 
 
Så skönt att vara ledig en dag till den här veckan! Dessvärre jobbar jag lördag och söndag med det struntar vi i idag ;)
Har nämligen tänkt att jag ska hinna med massor idag, har en långt lista med små ärenden och fix, plus en fest att se fram emot i kväll . Därför säger jag bara - Ha en riktigt skön fredag!
 
//PIllan


Gömda fiskar...

 
 
Övervägde pizza i dag men hur som helst när jag gick där i affären så plockade jag ner lite fisk och potatis....
Det bidde inte pizza av det utan foliepaket med Torsk!
 
Skiva lite potatis och förkoka 5-6 minuter
Vik stora ark av foliepapper till båtar och fyll med potatis i botten, lägg på fisk i bitar, salta/peppra
Skiva över tomater, klipp lite dill och toppa med fetaost och pressad citron plus en klick smör
Vira ihop folien så det blir tätt och "baka" i ugn på 200 grader i ca 25 minuter.
 
När jag la upp maten på tallrikar tittade Nikki och utbrast - Usch vad äckligt!....... ? Äckligt är ett ord jag aldrig använder i samband med mat i alla fall.... Vart får dom allt ifrån ?
Hmmm lillan har inte ätit bra alls de senaste dagarna och hon är allmänt risig i kistan så hennes middag bestod därför av morotsstavar, lite chips och dipp!!
 
Nåväl jag gillar sådana här enkla lättfixade middagsrätter i alla fall ;)
 
//PIllan


Om solen sken...

 
 
Vaknade till smatter mot rutan och bakom gardinen var det bara grått idag.... Trist när jag är ledig och allt :/
Hade det var sol idag så hade jag tänkt plantera lite blommor men det får bli en inomhussyssla som inte är speciellt kul alls.... kylskåpsrensning!
Blä men det måste ju ske med jämna mellanrum så lika bra att passa på idag då inga utomhusplaner finns...
 
 
Vad hittar ni på idag? Skiner solen hos dej...?
 
Jag är ledig även i morgon och då ska jag på en liten sammankomst med mina kollegor, mat, dryck och umgänge. Trevligt att få umgås utanför jobbets väggar :)
 
Nu har A plockat ut allt från kylen så bara att sätta igång!!
 
//PIllan


Gamla hundar kan sitta!

 
Filippa har tjatat och tjatat att jag ska skaffa ett eget Instagram-konto.... Men då jag haft tillgång till hennes ;) så har jag använt det för att kolla in intressanta konton, hi hi smidigt som tusan !
Men hur som haver nu har jag i alla fall trixat och fixat ett eget och då är jag helt plötsligt SÅ Pinsam eftersom jag följer fler än vad jag har följare... !?
Suck inte precis vad jag tänker på, men om ni mina läsare har Instagram så får ni hemskt gärna följa mej så Filippa slipper skämmas över mej.... :)
 
hemmahospillan heter jag även på Instagram!
 
//PIllan


Cannellonirullar

 
 
Middagstipset är ingenting för LCHF-trogna....
 
 
...nej för här kommer "ett skepp lastat" med kolhydrater!
 
4 portioner
 
12 färska lasagneplattor
100 gr kallrökt skinka
200 gram philadelphia , jag blandar naturell med vitlök/örter
1 tsk oregano
1 krm cayenne
1 äggula
salt och peppar
1 burk/flaska färdig tomatsås (Zetas med basilika är god)
riven parmesan
 
Hacka skinkan och blanda med philadelfia, salt, kryddor och äggulan
Klicka på ett par msk i ena änden av plattan och rulla ihop
Lägg dem i en smord ugnsfast form och häll över tomatsåsen, bred ut över allt
 
In i ugn på 225 grader i ca 15 minuter
Strö över riven ost och ät som jag gärna med en tomat och mozarellasallad till
 
//PIllan
 
 


Idag ska det fyllas på...

 
 
Det här är faktiskt innehållet i ett av mammas paket då hon fyllde år, Kappahls "Hampton Republic" har mycket fint som passade henne perfekt!
 
Idag ska jag på en shoppingtur har jag tänkt. Alltså hur mycket kan en liten Nikki växa på ett par månader??! Galet men nästan alla byxor är för korta och tröjorna börjar likna mina gamla "magtröjor" från svunna tider!
 
Herregud här behövs en rejäl påfyllning av det mesta, från underkläder till basic vardagsplagg, lite fest och några vår/sommarskor.
Jag tar med stora plånboken ( hmmm...) och gör Sundsvall idag :)
 
//PIllan


Redan fredag

 
 
Jamen jag är alldeles snurrig och dagvill när det är "röda dagar" mitt i veckan....
Igår hade jag måndag hela dan och så plötsligt händer det....från måndag till fredag över en natt!! Precis som man ibland önskar att alla veckor ska vara :)
 
Kung Bore bestämde sig för att göra comeback inatt då termometern visade - 7 grader, What!!? Nä nu får det allt vara bra med kyla... Men hey solen skiner och om några timmar får jag äntligen ett par dagars välbehövlig ledighet.
Tyvärr har jag två sjuklingar hemma, A har hög feber och "glaskropp" och Nikki hade tydligen fått upp hela frukostflaskar över honom .... så ja ni kan gissa hur mycket fredagsmys det blir hos oss ikväll...!
 
//PIllan


Filippas dag!

 
Grattis på namnsdagen ♥
 
2 maj och alla "Filippor" har anledning att fira lite extra (ja alla Filipar med)! Dessutom är det ikväll som min Fillan ska få ta emot sitt stipendium :)
Det blir hennes pappa som åker med då jag ska på möte ikväll, typiskt.... och som jag skrivit tidigare är jag inne i en riktig jobbperiod nu. Träningen har strukit på foten i flera dagar så både kroppen och knoppen börjar få nog av vila nu!!
Usch jag gillar inte då tiden inte finns för träning :/ Dock kör jag på med utmaningen och JA det är superjobbigt nu!!
 
Ha d //PIllan


Middagsklubb hos oss

 
 
Igår kväll var det vår tur att bjuda in Middagsklubben på vårmiddag! Vi är fyra par som träffas fyra gånger per år och äter gott tillsammans. Detta sker sommar, höst, vinter och vår.
 
Vi brukar försöka bjuda på sådant som hör årstiden till men igår frångick jag detta....
Det blev Itaienskt tema rakt igenom.
Till förrätt massor med plock, bresaolasallad, ruccolapaj, bruchetta, crostini och charkuterier.
Huvudrätten bestod av mozarellasallad och cannellonirullar och efterrätten pannacotta
 
Jag lägger in recept lite längre fram för nu ska jag fånga några soltimmar innan det är dags för arbete igen!
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se