Vit Valborg...

Ja ni dessa kort är inte från idag.. men väl sedan i lördags!
Tänkte som en liten inspiration till valborg. Fast om man tittar ut så vill man nog helst krypa tillbaka in i den svarta höstgarderoben igen... i alla fall i min del av landet!
Kavajen är ett superfynd från Kappahl, vit kavaj för halva-halva priset, I like, topen är från HM och byxorna Please-kopior från lokal butik (Jiges för er i närområdet) skorna från Lindex och blekaste fötterna tillhör bloggerskan och är förhoppningsvis snart ett minne blott ;)
 
Hej på er sista april
Jag är fortfarande inte riktigt människa och måste med jämna mellanrum lägga mej raklång ner.... Det beror väl på att jag under gårdagen endast fick i mej en macka, ett äpple och en varmkorv (kostcirkelns alla hörn...)
Helt matt och med svimningskänslor så JA även om inte klädseln blir vit så blir det ändå en helvit valborg. Skulle jag bara lukta på en vinkork nu så skulle jag tuppa av, tror jag !
 
Nikki är hemma med mej och hon är snäll och riktigt lugn, pysslar på själv och klappar mej på kinden då jag får en "svacka", gulle!
Vi skulle egentligen ha varit på middagsklubb ikväll men den blev av olika omständigheter inställd så vi ska ut och äta med mina föräldrar istället. Fingers crossed att jag kan sitta upprätt under hela middagen :/
Sedan vill såklart Nikki titta på någon majbrasa så det är väl bara att plocka fram vinter-parkasen och masa sig iväg...
Filippa kör säsongens sista tävling 1:a maj Trofén i Funäsdalen!
 
//PIllan
 
 


Lite dukning och en heldäckad...

Gillar ekologiska viner och detta är en riktig favorit, även deras vita är gott!
Vi hade en liten diskussion angående ekologiska viner och tydligen är de inte så mycket bättre än "vanliga" för marken är redan så besprutad där druvorna växer... Men vi kom överens att det i alla fall är bättre än att bespruta druvorna direkt...!
Några av mina fina vintjejer och nu i april har vi faktiskt "funnits" i 15 år. Vi tittade på lite gamla foton från allt vi gjort och det är fantastsikt :)
Alla är vi överens om att vi är otroligt tacksamma för att vi har varandra och för att Katarina då för 15 år sedan kom på denna idén med just Vinklubben. Även om några har flyttat och det blir lite bortfall så håller vi ihop och kommer så att göra tills.....Death do us apart
Enkla små minivaser med härligt rosa nejlikor och det gröna sköna som jag ej vet namnet på!
 
Enkelt även här med vitt och ljust rosa!
 
Den här veckan har börjat allt annat än trevligt för min del...
Ligger hemma sjukskriven och lider fortfarande av sviterna av vad som kan ha varit den värsta migrän jag upplevt!
Redan söndag kväll kände jag mej frusen och trött så jag la mej tidigt och på måndag morgon kände jag att det inte fanns någon återvändo. Jag var snabbt uppe och fick i mej de smärtstillande tabletter jag hade hemma men inget hjälpte. Huvudvärken och nacksmärtorna blev bara värre.
A kom hem och körde Nikki till dagis och jag ringde mej sjuk (hatar det...)
Hela dagen är som ett töcken och vid 20-tiden på kvällen hade jag så ont så jag bara kräktes rakt ut.... :/
 
Idag försöker jag vätska mej och få i mej lite lite att äta då jag är helt matt... Vill fortfarande bara sova men då kroppen känns överkörd och påbackad så försöker jag tassa runt för att få lite blodcirkulation. I morgon ska jag få komma till Irene min kiropraktor för en rejäl genomgång av både nacke och rygg! Ska bli välbehövligt och skönt plus att jag bestämt mej för att ringa och få en tid hos läkare och medicin mot migrän utskriven. Efter typ 20 år kanske det är dags..?!
 
//PIllan
 
 
 
 


Sköna Söndag!

Bara soft med syrran i solen med lite salta chips, livet på en pinne!
 
Iskalla svalkande drinkar (non alcohol...idag...)
 
Filippa njuter av en skön söndag och påsklovets sista dag!
 
Halloj bloggisar
 
Lite halvseg idag då mina väninnor stannade till 02...!
Oj oj och ni som "känner" mej vet att jag inte har förmågan att kunna sova ut så vid 07.30 var jag uppe och diskade och plockade.
Tur att det blev en kanondag så jag bara har slappat här ute på altanen hela dagen, så skönt!
 
Vi hade en supertrevlig kväll i går och jag lovar att det kommer bilder i veckan både på dukning, mat och vintjejer ;)
Men nu ska det beställas hämtmat har övriga familjen bestämt... nåja för en gångs skull då!
 
//PIllan
 
 
 


Rise and Shine

Turkisk yougurt blandad med krämig kokosmjölk, toppad med blåbär och granola
 
Den "viktiga" kaffeslurken och knäcke med äggsmör! Håller mej mätt och belåten ett bra tag nu på förmiddagen.
Äggsmöret gör du bara genom att koka ett ägg ca 7 minuter hacka det och blanda upp det med en klick smör och ev liten gnutta salt, Yummie!!
 
God morgon lördag
 
Strålande lördag som jag sett fram emot då det ÄNTLIGEN är dags för mej att bjuda in till Vinklubb! Ni anar inte hur länge sedan detta skedde....
De har i alla fall aldrig varit bjudna till detta huset och då är det snart tre år sedan vi flyttade hit... Nä jag vinner typ aldrig :/
Men nu är det alltså dags och jag har massor att fixa med. Vill ju bjuda mina söta vintjejer bara det bästa ;)
 
Ha en skön dag //PIllan
 
 


Solen i ögonen...

Härliga sol, jag gillar dig!
 
Underbart att få sitta ute på altanen och idag ska den städas av och bli ren och fin igen!
 
Håret är nyfixat, borta är den grå "sorgekanten" och topparna är fräscha igen :)
 
God morgon
Min morgon har startat så bra eftersom jag vaknade med A vid min sida och Nikki kom intassande vid 06.40.... Mysigt!! Har verkligen saknat dem de senaste dagarna
 
Idag väntar dagis för Nikki och hon är uppspelt och frågar  vad hon ska ha på sig och när vi ska åka ;) Och samma visa varje år så står jag och kliar mej i huvudet och inser att vad ska hon ha på fötterna nu när det plötsligt blivit vår på riktigt... Nya joggingskor hade ju varit bra... hmmm
 
Här hemma fixar A och min pappa ute på gården oh altanen ska få en rejäl skrubbning idag!
 
Själv ska jag helt enkelt fortsätta köra hårdare och tyngre i gymmet, min träningsvärk är beviset på att jag hade planat ut och kört på med lite för lätta vikter på slutet... Det är ju så här det ska kännas då man har "gjort sitt jobb" !!
 
Så mot gymmet och sedan jobb/dagis för oss
 
//PIllan
 
 
 
 


Re-Design!

Var tvungen att göra något med våran sönderklösta soffa....
Sessan som älskar att vässa sina klor tycker att soffan är ett av de bättre ställena :/ Jo hon har klösbräda men då hon tycker att hon inte får min fulla uppmärksamhet så tar hon till detta knepet, soffattacken!
 
Soffan har ju bara ett par år drygt på nacken men såg bedrövlig ut och speciellt då på hörnen som visst är de bästa ställena för kattmanikyr....
Långa trådar hänger och tyget är så noppigt (syns fortfarande på vissa ställen...)
Tog ett fuskskinntyg i lite grå/svart och placerade på de värst utsatta ställena och nej det är inte det snyggaste jag sett men det duger och Sessan verkar eventuellt ha fattat vinken :)
 
Nu nåt helt annat, alltså min kropp... mina muskler....länge sedan jag haft sån här träningsvärk!!
Igår var jag bara tvungen att ta en vilodag... Hade planerat ett morgonpass men jag kunde helt enkelt inte övertyga mig själv  :/
Istället klev jag ändå upp tidigt och strax före 08 var jag ute och rensade rabatter! Vet inte om detta var bättre än att träna, gah min kropp är för kort överallt känns det som!
Ikväll blir det aerobics följt av yoga och det ska bli riktigt skönt även om de första typ 15 minuterna säkerligen får mej att grimasera illa!
 
//PIllan
 


Pina Colada... Smoothie

Älskar ni också kokos...? Jag kan liksom inte få nog, doft... smak... mmmm
 
Så kom jag och tänka på drinken Pina Colada som ju är en riktigt god klassiker, den måste jag kopiera fast "The healthy way" såklart ;)
Jamen slurp, godaste frukostdrinken hemma hos mej just nu!
 
Ja så var det de där med mej och mått.... gör liksom alltid allt på en höft men för att göra denna drömgoda smoothie så behövs i alla fall
 
Ananas, färsk eller på burk
Kokosmjölk, den krämiga på tetra
Mandelmjölk
En halv frusen banan (alltid bananslantar i frysen!)
Lite vaniljpulver
 
Mixa till lagom konsistens, länge så den blir riktigt skummig och strössla över riven kokos,
Voila hälsodrink med smak av sommar! Sola och bada med Pina Colada ;)
 
//PIllan
 
 
 
 


Påfyllning med Filippa

 
Sallad, kyckling, tsatsiki och ris smakade underbart efter ett rejält ben-och ryggpass igår. Alltså jag var helt slut, men skönt var det ;)
 
Nu är hon hemma igen men vill absolut inte visa sig på bild. Hon var redan trött på alla som undrar vad hon gjort i ansiktet. Det svider som eld och stramar så det är lite "okul" helt enkelt!
 
Vi hade en så soft och skön kväll igår jag och Filippa.
Hon anlände hem hit precis i tid för middag som blev ris (ovanligt) och kyckling. Gott som tusan efter mitt som sagt riktigt jobbiga träningspass!
Sedan åkte vi iväg och hyrde film (händer typ aldrig...) och myste ner oss i soffan med diverse godsaker,mmmmm!
 
Idag är en ny dag, solen strålar och jag har planer;)
Nu mot frukostbordet, sedan direkt till gymmet för axlar och armar.
Hem och plantera lite blommor och slappa/lapa sol här på altanen
Middagsfix, känner för fisk
Gympass två (gäller att passa på) cardio och mage
 
Det ÄR måndag :)
 
//PIllan
 
 
 


Hejdå vintern...!

A jobbar stenhårt för att fånga den största firren under pimpeltävlingen.... Gick sådär!
 
En del av släkten som också provade fiskelyckan...
 
Lilla söta Mira och Nikki
A och Nikki ♥
 
Idag blir det bilder från vår långfredag som bland annat innehöll den traditionsenliga pimpeltävlingen. Solen hade fullt spelrum på den klarblå himlen och isen fortfarande tjock så det var toppen. Dock lyckades endast en av alla mina släktingar få napp och det räckte inte till vinst ;)
Med dessa bilder hoppas jag att jag kan säga Hejdå Vintern!
Påsken brukar alltid liksom vara sista rycket och nu när jag är hemma igen så tvättar jag undan allt i vinterkläder så som täckbyxor osv.
A och Nikki fortsätter dock med slalomåkning några dagar till i fjällvärlden!
 
Något som ni som följer mej på Instagram kanske har sett är att Filippa råkade riktigt illa ut under en storslalomtävling på långfredagen!
Hon hade krachat rejält så båda skidorna löste ut (de är inställda på 135 kg hon väger typ 45...) bindningar gick sönder och hon skar/ skrapade upp halva ansiktet....
Hon blev liggandes i backen ett tag men fick sedan hjälp på plats av vårdpersonal.
Käkar, tänder, nacke osv kollades. Direkt efter åket skulle hon absolut åka 2:a åk för en bättre ranking men hon fick tänka om lite...
Igår körde hon ändå ett första åk i slalomen men trots hyffsad placering så valde hon att inte fullfölja med ett till åk! Hon har ont i huvud och troligtvis sitter en del rädsla kvar i kroppen... med all rätt!!!
Hon har verkligen haft en trist säsong med skador och urkörningar så nästa hoppas vi att det vänder mot toppen igen :)
 
Nu väntar jag hem henne under eftermiddagen och ska verkligen mysa och pyssla med henne!!
 
//PIllan
 
 
 
 
 


Påskafton och jobb

I strålande sol vid min mormors husvägg, underbar långfredag!
 
Hej hopp
Nu är jag hemma igen och det är dags att göra rätt för lönen för nu väntas jobbarhelg för mej....
Men jag har verkligen haft lata slappa, soliga dagar uppe hos min mormor.
Myst till tusen med mostrar, kusiner, tremänningar och annat löst folk ;)
 
Bilder kommer men nu säger jag ha en superkön påskafton!
//PIllan
 


Glad Påsk

Underbara anemoner...
 
och ranukel i en ljuvlig bukett som jag fick på lunchen i tisdags!
 
Tänk om den ändå kunde stå flera veckor i sin prakt...!
 
Hej på er
Det här inlägget är tidsinställt  och jag vill egentligen bara önska er en riktigt Glad Påsk!
Själv befinner jag mej i fjällvärlden och här fungerar inga mobila bredband.... Så datorn är kvar hemma men kameran är med så lite bilder ska komma upp senare under helgen!
 
//PIllan
 
 
 


Påsklunch med gänget

Gult och vitt, prickigt och randigt plus lite pastell är påskdukning för mej!
 
Burkar, servetter och sugrör från Klara Form
 
Lunchen för de små bestod av prinskorvar, köttbullar, gurk-och morotsstavar, melon, vindruvor .... Mammorna fick sallad med vitlöksfrästa kräftor plus lite olika röror!
 
Alltså det här gänget var helt omöjliga att få att "posera" samtidigt....
 
Söta etiketter som jag dragit ut från nätet i rosa, gult, blått och grönt
 
Veckan rusar på och halva april har redan avverkats. Galet att det snart är maj månad!
Idag firar vi Nikki som har namnsdag idag, nämligen OLIVIA som är hennes andra namn. Det namnet valde Filippa till henne....
Jag ska börja packa lite för i morgon bär det av till fjällvärlden och min mormor igen! Ska bli supermysigt att träffa alla släktingar i ett par dagar för redan på lördag måste jag hem och jobba igen... Ja så är det när man har skiftjobb!
Men jag hinner ju med hela lååångfredagen ;)
 
//PIllan
 
 
 
 
 
 


God morgon Granola

Kesella, Bara Bär och hemgjord Granola, gotti start på morgonen!
 
Burken är fylld med bara godsaker precis i min smak!
En kopp kaffe och en färskpressad apelsin-shot , gör frukosten komplett
 
Recept på Granolan/Musli
 
1 dl nötter valfri sort
4 dl fiberhavregryn
1 dl riven kokos
1dl koncentrerad äppeljuice
1/2 dl honung
1 msk kanel
1 msk kardemumma
1/2 dl gojibär
1/2 dl torkade aprikoser
1/2 dl pumpakärnor
1/2 dl linfrö
 
Hacka nötterna
Blanda havregryn, kokos och nötter i en bunke
Rör ihop äppeljuice, honung och kryddor i en skål
Ringla över grynblandningen
Föredela detta på en plåt med bakplåtspapper
Tillaga mitt i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter, rör om efter halva tiden
Ta ut och låt svalna
Tillsätt sedan bär, pumpakärnor och linfrön
Förvara i burk med lock
 
Jättegott, testa!
 
//PIllan
 
 
 
 
 
 
 


Påskveckan står för dörren

Hämtade ut några paket i slutet av veckan och innehållet ropar det är påsk!
 
Lila och gult till Nikki, very Easter om ni frågar mej ! Tischa från HM
 
Fyller på mitt "burk-förråd" älskar att dricka smoothie i sådana och de är perfekta för tex barnkals, inget spill :)
Jars, servetter och sugrör från Klara Form
 
God morgon söndag
Alltså jag är helt omöjlig att vakna tidigt... strax före fem vaknade jag med ett ryck och det var helt omöjligt att somna om.... Låg och fipplade med telefonen en stund men nu gav jag upp.
Kaffepannan är varm och jag hinner nog med en kopp innan mini kommer trippande....
 
I morgon ska vi ha påsk-lunch för Nikkis och mina vänner så vi ska förbereda oss och fixa lite skoj idag. Nikki längtar så efter sina "bästisar" och det ska bli riktigt kul då vi inte har kunnat setts alla tillsammans sedan lilla julafton!!
 
Önska er en skön söndag //PIllan
 
 


Och där... var det God natt!

Någon somnade visst "mitt i steget" .....
 
Trött tröttare och faktiskt förkyld också... Fattar inte hur många gånger dessa förkylningar kan ta om egentligen?!
 
Jo då Nikki har slocknat men jag och A håller oss fortfarande vakna ;)
Vi lyxar med en flaska Moet och innan den är urdrucken så somnar då inte jag i alla fall !
 
Vi har verkligen inte legat på latsidan idag utan så gott som hela huset är nu nystädat, härligt! Ska göra lite mer djupdykningar i morgon så som vissa skåp och även nå botten på tvättkorgen tänkte jag.
Skönt när det är klart ....
Här är det riktigt trist väder så jag har tänt upp med ljus lite varstans ikväll, övervägde en brasa men jag orkade inte gå ut och bära in ved...
 
Nä nu fortsätter jag kura under filten och sippar klart på mina goda bubblor
//PIllan
 
 


Solen skiner, det är fredag

Äntligen har det kommit lite påskliljor och penséer framför vår dörr, vi valde allt i gult bara för att "påska" till det ordentligt!
 
En kyckling har också behagat landa där bland blommorna ;)
 
Så skönt att det är fredag och att solen skiner!
Jag och Nikki har fixat med planteringarna här ute under eftermiddagen. Lite björkris skulle vi också plockat men det får bli i morgon.
Nu ska jag alldeles strax åka iväg på en yoga-klass och det blir härligt att starta helgen på det sättet!
Sedan har jag bunkrat upp med diverse godsaker från charken så det blir vin, ostar, lite skinkor, räkor och annat plock framför Let´s dance !
 
Trevlig kväll  //PIllan
 
 


Tråktorsdag

Inte alls speciellt hälsosamt idag på bloggen men dock Ekologiskt! Rotsakschips från Änglamark är helt underbart goda!!
Morötter, rödbetor, kålrot och potatis i en riktigt god blandning. Påsen är inte så stor heller så den tar snabbt slut och det är väl ett plus, tänk på dessa megachipspåsar som finns nu för tiden.... herregud man jag ju äta hur mycket som helst :/
 
Ja idag är det så isande kallt ute så jag fryser som en nakenhund...
Har varit och köpt penseér och påskliljor men de får snällt vänta tills i morgon för då skulle det visst bli lite varmare. Vem vill stå ute och plantera när det blåser småspik... inte jag iaf!
Riktig tråktorsdag så idag piggar jag upp mej och resten av familjer med fläskfilé, sötpotatis och svampsås, yummie!
Sedan blir det riktigt ben-pass i gymmet, can´t wait!
 
//PIllan
 


Kvickfix Lunch

Snabbmat-tips till en god lunch i form av färdig soppa som "lyxas" till med goda tillbehör!
 
Kallrökt lax och en enkel sallad som tillbehör
 
Blanda färsk sparris med olivolja, flingsalt och saltpeppar.
Bryn dessa i torr het stekpanna
Skär i mindre bitar och lägg i tallrik tillsammans med kallrökt lax i strimlor
Koka upp sparris-soppan och kör sedan med en stavmixer så den blir skummig och fin
Häll soppan över tillbehören och ät med bröd och en liten sallad vid sidan av!
 
Mitt i veckan och faktiskt lite sol om än med iskalla vindar.... Brrr vill verkligen ha lite värme nu!
Jag har spenderat förmiddagen med att städa toaletterna här hemma, hmmm inte det roligaste med jag älskar blanka ytor och då gäller det att ligga i och gno.... ;)
Ingen träning alls idag utan detta får bli en vilodag då jag ska tillbringa eftermiddagen på jobbet, nya tag i morgon!
 
//PIllan
 


Äntligen landat!

Lite suddig precis som bilden visar, ja så känner jag mej idag!
 
Idag är jag allt lite "matt i pälsen"....
På min lediga dag väcks jag av ett durrande bredvid sängen som vägrar ge upp. Yrvaken famlar jag efter telefonen och det är från jobbet, sjukskrivningar och dom undrar om jag kan rycka ut. Javisst säger jag, ge mig en halvtimma!
När jag lagt på luren börjar hjärnan att vakna till och jag kommer på att jag är ju ensam hemma med Nikki...!?
 
Lilla stackaren måste väckas och kläs på i all hast och följa med på jobbet. Där får hon varm choklad och macka i väntan på att dagis ska öppna 06.30....
Huvva inge roligt med en virrig mamma :/
 
Nu är aerobicsen också avklarad och jag ska snart sjunka ned i soffan och ikväll tänkte jag titta på Trolljägarna på 3:an. Såg det inte förra veckan men jag tycker det verka vara riktigt bra att sådana "fulingar" som i princip mobbar och hotar anonymt på nätet nu blir uthängda, i tv dessutom!
 
//PIllan
 


Behövde en kick!

Just do it... just did!!
 
Rosa piggar i alla fall upp mej :)
 
Nya Nike Tights med rosa budskap denna gång, mmmmm!
 
After I did it, belöningen med smak av jordgubb och kokos!
 
Jamen alltså idag snackar vi bakslag de luxe i form av ymnigt blötsnöande hela dagen... Vilket resulterade i en sur mamma som i sin tur såklart ger sura barn... Det rullar bara på av farten :/
 
Därför lagade vi raketsnabbt en middag, kyckling och tortellini (som mini ratade = ännu surare mami...) tänkte att blodsockret kanske var lite lågt hos samtliga. Filippa hade dessutom praktiserat på bageri och varit vaken sedan fem...
Men då inte heller maten gick hem så packade jag in tjejerna i bilen och droppade av dem hos mormor, själv drog jag vidare till gymmet. Efter 45 svettiga minuter kunde jag gå därifrån med en lättare känsla i kroppen och knoppen! Dessutom hade ju såklart mormor fixat korv och mos till mini så även hon strålade ;)
 
Hemma nu njuter jag av att det är så ljust ute fast Bolibompa är i full gång och så sippar jag på en smarrig smoothie.
 
Veckan har startat om än lite haltande men nu är vi nog på banan!
 
//PIllan
 
 
 
 
 


Varje morgon...nästan

Min morgonrutin som jag försöker hålla, det går inte alltid men jag försöker påminna mej kvällen innan...
 
Jag kokar vatten och häller i ett glas med pressad ekologisk citron (citronskivor med skal är mest för bilderna...) sedan låter jag glaset stå framme under natten för att intas direkt då jag kliver upp morgonen därpå!
 
Idag blir det hälsotips på bloggen igen!
Detta med ett glas citronvatten på morgonen har verkligen många fördelar och jag försöker verkligen få min dagliga dos ;) Några av fördelarna är tex att:
 
Citronvattnet ökar ditt immunförsvar eftersom det innehåller så mycket C-vitamin men även kalium som stimulerar hjärnan och hjälper till att kontrollera blodtrycket.
Citronvattnet balanserar ditt pHvärde i kroppen eftersom citronen är ett av de mest alkaliska livsmedlen. Citron basar (basisk) kroppen vilket är mycket bra för om kroppen är för sur är det b l a svårare att bygga muskler och gå ner i vikt.
Det underlättar även matsmältningen då det hjälper till att rensa ur och uppmuntra levern att producera galla som krävs just för matsmältningen
Citronen bidrar till att minska rynkor och blemmor. Det rensar gifter från blodet, som då hjälper huden att hålla sig fräsch
Prova gärna detta enkla men hälsosamma tips!
 
Igår umgicks jag med Carola och vi slog till på en middag precis i vår smak nämligen surströmming!! Hjälp vad gott det är och särskilt första gången man äter på "säsongen" :)
Vi satt ute och solen behagade lysa på oss hela middagen, så härligt!
 
//PIllan
 
 


Go go go!

 
Mitt stora ♥
Alltså för mej som är ögonbrynsfixerad så måste jag verkligen ge tummen upp för Filippas! Skulle vara helt överlycklig om jag hade dessa...
Mina är bara bångstyriga och liksom "fluriga" och lever sitt eget liv, har faktiskt funderat på att tatuera dem! Men över lag så har ni väl säkert som jag märkt vilka ehhh ja hur ska vi säga detta Markerade bryn många tonårstjejer har nu för tiden, host host.... De liksom går till attack nästan :)
 
Lördag och semester denna dag!
Ska nog ta med mini och åka till min fina väninna Carola för att eventuellt hänga i solen och kanske laga lite mat tillsammans. Spontant och trevligt, I Like !
 
Filippa kör sin slalom idag och jag följer såklart detta genom Live-tajming som finns på nätet! Igår var det storslalom och hon hamnade på 13:de plats så jag är nöjd.
Ingemar-trofén är en internationell FIS-tävling så det är ungdomar från flera olika länder och de kör både 15 och 16-åringar i samma grupp. Därför tycker jag att detta var en bra placering!
 
Ut i solen nu och njut för här kommer visst mera snö i början på nästa vecka...
//PIllan
 
 


Perfect match ger gott fredags-snack!

Hälsosamt som bara tusan blir denna kombo!
Kokosoljan som jag skrivit om tidigare med sina finfina fettsyror och popcornen som är rena supermaten! Fullproppad med antioxidanter och fibrer :) Kokosoljan klarar dessutom höga temperaturer och därför är det utmärkt just för poppning!
Nikki tycker det är extra kul med glaslock så man får följa processen ;)
 
Mums, ät och njut med gott samvete!
 
Fredag betyder väl en hel del snacks hos många och även hos oss. Därför bjuder jag på ett hälsosammare alternativ till exempelvis chips (jag vet det är också dödsgott men detta duger långt i smakupplevelse) Har du dessutom ett gott Himalayasalt hemma så har du helt klart rott båten  iland!!
Tidigare åt jag ganska ofta micropopcorn men efter att läst kring detta så skippar jag det helt!  Bland annat en artikel där cancerforskare fick svara på vad dom absolut aldrig skulle äta så var just micropopcorn nr 1... :/
 
 
Idag har jag och Nikki en ledig förmiddag tillsammans för sedan är det kvällsjobb för min del.... Mina föräldrar rycker in och hämtar mini på dagis då A är på kill-resa i fjällen.
Filippa kör Ingemar-trofén i Tärnaby i helgen och fingers crossed att hon håller sig i banan!!
Imorgon har jag tagit semester men på söndag blir det jobb igen!
 
Igår kväll var det dags för mej att visa vårmode för en lokal butik. Mycket fint så jag tänkte bege mej dit innan jobbet för att inhandla några av plaggen jag visade ;)
 
Ha nu en fin fredag //PIllan
 
 
 


Träningspartner

Hi hi spänner oss så vi nästan tappar andan ;)
 
Uppvärmning blev "wall-ball", kasta en medicinboll högt mot väggen och gå ned i en squat när du tar emot den. Håll tempot uppe
Nästa uppvärmning är "ball-slam" här med 4-kilosboll som du höjer ovanför huvudet och slänger hårt ner i golvet med lätt böjda ben. Puls utlovas! Denna övning kan du även ha i tex ett tabatha pass som riktig hjärtmuskelhöjare
 
Nöjda efter avslutat biceps och axelpass
 
Glad att jag har några vänner som jag kan umgås med även i gymmet och som har samma ambitioner! Detta är Johanna som även jobbar som PT. Kika in här för hon erhåller Online-tjänster tillsammans med flera andra grymma instruktörer!!
Jag anlitar inte Johanna som PT men vi nyttjar istället varandra och turas om att göra pass till varandra. I går var det min tur och det blev mina favoriter, biceps och axlar. 8 övningar i super-set och vi avslutade med att slipa på handstående armhävningar. Jag har lyckats att komma en bit på vägen men det krävs många fler övningsdagar innan jag kan utföra min utmaning perfekt...!
 
Det är i alla fall guld värt med en partner i gymmet och då ska det vara en partner som man inte bara snackar bort tiden med utan ni ska peppa varandra att ta i lite till, prata kan man göra efteråt!!
 
//PIllan
 
 
 
 


Face on

Nya fräscha borstar av riktigt bra kvalité!
 
Favoriter som jag inte kan överge, Bare Minerals!
 
Påfyllt i "smink-skafferi"
 
Nu har det varit väldigt mycket bilder och ord om familjen de senaste dagarna så idag bryter vi av med smink ;)
Som jag skrivit flera gånger tidigare så är min absoluta favorit Bare Minerals som jag använt i flera år nu... Ibland gör jag en avstickare med annan Foundation men återvänder alltid till just dessa produkter!
 
Nu senast beställde jag en startbox och detta för att Nordic Feel hade jättebra priser. Det är toppen att köpa en sådan box ibland så man får lite nya penslar.
Tycker verkligen om BM:s egna penslar som är super.
I boxen finns både 1 Flawless Application Face Brush, 1 Full Flawless Face Brush och 1 Light Stroke Brush plus då två mindre burkar Original Foundation, 1 Veil (fixering) , ett solpuder och en primer! Tip top, så är du sugen på att testa detta märket klicka på länken för ett riktigt bra erbjudande!
 
//PIllan
 
 
 


Fredag på en tisdag

Ja idag bjuder jag på lite bilder från i fredags då vi åt middag på mysiga Storhogna. Vi valde från barmenyn och satt i deras supermysiga vinterträdgård.
Nikki hade fullt upp med att titta på fiskarna som simmar i den lilla bäcken som löper rakt genom "trädgården" och att spela lite schack ;)
Räksallad för mej och hamburgare för A (psst tror nästan han blev hamburger-förgiftad denna helgen då han klämde ett par stycken i backen dagtid också...)
Nikki valde såklart favoriten pannkakor!
 
Tisdag och vi väntar på lunchgäster, Katarina och Ellie kommer över till oss. Var länge sedan de hälsade på så det uppskattas av både mej och Nikki.
Igår var vi riktigt effektiva och gick igenom både Nikkis, Filippas och min garderob. En stor påse från IKEA fylldes snabbt med sådant som ska skänkas så nu blir det att bläddra i lite kataloger för att fylla på, främst minis vår-garderob!
Övervåningen blev dessutom dammsugen och dammtorkad överallt så det känns skönt. Lika bra att göra det ordenligt då man har tid och Nikki är med på noterna ... ;)
 
Nu ska vi laga lite mat här och fortsätta våran "mini-semester"!
 
(Se upp med lurendrejare idag...)
 
//PIllan
 
 
 
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se