Strålande dag för slalomtävling

 

Redo för fröken Eriksson...... Nja not me ... ;)
 
 
Så glad att papi/morfar också tog sig till tävlingen trots smärta och svårigheter att röra sig! Soligt och härligt i backen har dom här två som ni kan se!
 
 
Nikki hänger i "Fun parken"
 
 
I denna parallell-slalombana hängde hon länge kan jag lova och hon fick såklart slå mej flera gånger om .... gick ju bra med slalom även utan skidor på fötterna ;)
 

Våran egen stjärna - Filippa!
Men detta var verkligen inte u16:s dag.... Alla tjejer utom en åkte ur i första åket! Och  Filippa var inget undantag, tyvärr...
 
 
Nu sitter jag här med ett välförtjänt glas vin... Middagen ligger redan i magen och jag ska sntrax inta soffan för sista deltävlingen i Mello:n! Har haft en helt ljuvlig dag i pisten med tävlingar i "hemmabacken". Strålande sol och knappt en vindpust, sämre kan man ha det!!
I morgon får Filippa ladda om för storslalom och vi hoppas på bättre tur för hela hennes startfält! Aldrig roligt med SÅ många ur-åkningar!!
 
Trevlig kväll  //PIllan


Lätta laxen

 
 
Lax är ju verkligen en av de bättre snabbmatsalternativen som går att variera oändligt!
Här är en lättsam och god variant
Blanda 2 dl grädde (valfri sort) med en förpackning färskost med smak tex örter och vitlök
Lägg upp laxbitar i en ugnsfast form och salta/peppra
Häll över röran och in i ugnen
200 grader i 20 minuter
Servera med sallad och valfria kolhydrater (passar till de flesta)
 
 
 
Fredag morgon och alla är på språng... A och Filippa är på väg till skola och jobb medans jag och Nikki har en träningsdejt vid nio-tiden.
Såg då jag vaknade att de ringt från jobbet så där har dom förmodligen sjukskrivningar... Som tur var hade jag inge ljud på... :) Annars har jag svårt att säga nej!
Men nu har jag tre lediga dagar framför mej, jihooo!
 
Nä hörrni kaffet har puttrat klart och äggen är perfekt kokta, dags att njuta frukost!
 
//PIllan


Dagens 40 svettiga minuter

 
 
Första dagen på länge som jag hade sovmorgon...
Men 06:45 var jag utsövd och stod redan på yoga-mattan och körde rörlighetsträning... 20 minuter senare är jag redo att starta dagen på riktigt, så underbart skönt att kroppen får vakna på detta sättet! 
 
 
Redo att tag tag i dagen, gym och jobb here I Come!
 
 
Jippi guld i går och guld idag, fasen vad duktiga våra svenska skidåkare är!!
Tittar ni på skid-VM? Jag gör det och tycker det är så spännande...!
Jag laddade upp i gymmet tidigare idag och det blev ett pass för ben/rumpa och axlar
Upplägget var  superset växlande mellan benjobb och axelreps...
 
Kickbacks i maskin 12 rep på varje ben
Lyft med stor viktplatta, stående med raka armar framför ansikte, 10 rep
4 omgångar
 
Liggande benpress i smith-maskin, 12 rep
Enarms axelpress med kettlebell, 10rep varje arm
3 omgångar
 
Pistols med hjälp av TRX, 10 rep på varje ben
Militärpress med stång, 10 rep
4 omgångar
 
Avslutade passet med löpbandet.... grejjen här är att inte starta bandet utan pressa händerna emot handtaget (håll emot) och börja gå med långa bestämda kliv. Du är väldigt framåtlutad och axlarna plus ben får jobba stenhårt. Tryck ifrån med benen allt vad du kan och "håll i" 30 sekunder. Vila 15 sek
Upprepa 5 omgångar Lovar nu är benen och axlar urvridningsbara :)
 
//PIllan
 
 


TisdagsTankad

 
 
Favorit-topping till bananpannkakorna just nu, Lindahls nötchoklad kvarg, hallon, jordnötsmör och lite agavesirap!
 
 
 
 Mums! Detta är ett tydligt exempel på att nyttigt visst är gott ;)
Min nr one craving är som jag skrivit tidigare färskpressad blodapelsin med riven ingefära. Jag har blivit helt tokig i ingefära och tar nu så mycket i juicen att det riktigt bränner i halsen :) Gött!
 
 
 
Hej på er
Hur står det till så här på tisdagen...? Med mej är det helt OK, aerobics i kväll och nyfärgad i håret! Man behöver inte ha så stora krav ;)
Däremot har jag några tankar som gnager i mitt huvud... Det är inga allvarliga och egentligen sådant som jag själv kan råda bot i bara jag tar tag i det!
Konstigt när jag tänker på det så här att jag ens låter det påverka mej...
Lika när man ibland vaknar på natten och en tanke börjar ta form, den kan verkligen nå oanade hemskheter bara för att det är natt... allting blir mycket värre och större då ?!
Nä nog svamlat om detta!
Idag bjuder jag er på smarriga bananpannkakor :)
 
//PIllan
 


Blow me away... Blondie

 
 
 Lite ny elektronik i mitt badrumsskåp
 
 
Gamla hårfönen hade gjort sitt och tog och "brann av", jo bokstavligen! Så då var det bara att köpa sig en ny... för utan fön vill jag inte vara!
Denna snabb-blåsare av märket Remington fann jag på Lyko.se till riktigt bra pris!
Den har väldigt bra "krut" i motorn så blåset går snabbt men mitt minus blir ändå storlek och tyngd.... Jag är van vid små fönar... men med en sådan tar ju såklart blåset längre tid!
 
 
 
Jo men då kör vi sista veckan i februari, jippi årets riktiga vintermånader snart avverkade. Vårvintern är så mycket lättare att hantera ;)
Här har ju även barnen en vecka kvar innan det är dags för sportlov. Detta gäller bara Filippa för Nikki får snällt vara på dagis ... Jag har nämligen inte semester förrän v 13 då vi ska åka hela familia till Sälen.... Filippa kör USM där då, så vi passar på att göra detta till en familjesemester!
 
Igår avslutade jag helgen på allra bästa sätt nämligen med yoga!
Underbart pass med mycket fokus på höfterna som för övrigt är min riktiga akilleshäl... de är ju för tusan ett skämt!! Hur stel kan ett par höfter vara egentligen?! Men nu kör jag som sagt även egna pass med rörlighetsträning så nu ska dessa stela hips öppnas upp ;)
 
Idag har jag tid hos frissan och jag känner att det är dags att go blonde igen! Liksom hjälpa våren på traven, att Pillan goes blonde är nämligen ett säkert vårtecken!!
 
//PIllan


Vilka härliga dagar....!

  
 
Nikki och jag tog en fika på altanen och fick njuta av en värmande sol, så skönt!
 
 
Ja i min del av landet har vi verkligen dragit högsta vinsten de sensate dagarna! Vädret har liknat sådant vi har först i slutet av mars så det är bara att tacka och ta emot för i morgon kommer snöovädret tillbaka :/
Jag själv har mest suttit inne på jobbet och trånat men övriga familjen har ju fått njuta och det länns toppen!
 
Något annat som verkligen är toppen är dagens yoga-pass! Alltså detta är verkligen veckans bästa tränings-pass, kan bara inte få nog... Har börjat diciplinera mej och köra själv hemma då jag blandar yoga- övningar med lite andra rörlighetsövningar och core styrka och det är superskönt (och välbehövligt )
 
Önskar er en skön söndag //PIllan


FredagsFix

 
 
 
 
 
 
Nikki älskar sina nya Mimmi-ballerinas och planerar att ha med dom till dagis idag.Fredag ja då vill man ju vara lite extra fin ;)
Nåt som hon också gillar är cerat i olika "smaker" och färger, hon har massor.... Sminka sej har liksom blivit en grej för lilla damen just nu. Alltså hon har ett gäng med sminkpenslar och borstar som hon stökar och fixar med både på sig själv och på mej .....
Ibland så får hon låna nån ljus ögonskugga (om vi inte ska iväg på nåt....) så det bir mer "på riktigt".
Självklart är hon nyfiken på detta då hon har en syster som har massor med smink och även jag sminkar mej (om än minmalt) så dagligen.
Jag har inga jätteproblem med det här med smink och barn, för detta som Nikki just nu håller på med är helt enkelt en lek och att sminka sig "på riktigt" kommer att dröja eftersom det är jag som bestämmer...
 
 
 
 
Fredag vänner
Jag ska iväg och jobba kväll och även resten av helgen men det är ändå en lite speciell känsla med fredag! Vädret ute gör ju knappast saken sämre!!
Jag och Nikki satt och förmiddagsfikade ute på altanen i solskenet igår, Wow det var riktigt varmt mot väggen och all is som fanns på altan-golvet smälte på ett kick!! Härliga tider :)
Jag tar mej i alla fall in till gymmet en vända innan det är dags att nöta på sittknölarna på jobbet...Himla skönt både mentalt och fysiskt att ha rört på sig innan man ska jobba tycker jag!
 
Nu önskar jag dej en fin fredag //PIllan


GymGodis

 

Färgglatt och nytt till gymmet. Härligt uppiggande med sköna färger och man blir liksom lite mer pepp att träna då man har nåt nytt på kroppen ;)
Skorna är tyvärr inte mina utan Filippas som hon fick av mej i födelsedagspresent!
 

Så himla skön tajt träningströja från HM. Gillar den här typen av tröjor väldigt mycket i gymmet, de som sitter bra, andas och har "tumgrepp"
 
 
Suveräna hårband, även dom från HM. Inte för hårda så man riskerar typ blodstopp... ;) och med en lite "klistrig" insida så bandet sitter på plats och inte börjar glida bakåt efter en stund, riktigt bra!!
 
 
Hej på er
Här har ni en Pillan med träningsvärk idag... But I Like It!!
När våra kids har sin träning "Born to Moove" så tar vi så klart tillfället i akt att få svettas en stund tillsammans, jag, Johanna och Katarina.
Johanna hade gjort gårdagens pass och det var helt inriktat på överkropp och mååånga repetitioner! Vi körde övningarna i 1-minuts intervaller så det var bara att ösa på allt man hade och till slut liksom är det nästa helt omöjligt att få kroppen att lyda..... Hi hi men helt underbart :)
Efter en veckas frånvaro från gymmet är man liksom helt överpepp och det kändes som vi skulle kunnat stannat där i flera timmar och bara kört!
 
Idag ska jag ge benen en riktig match och jag tror mina armar och axlar är rätt nöjda med det beslutet!
 
//PIllan
 
 


Ledig Lill-lördag!

 
 
 
 
 
 
Skön start med senaste Mama och superjuice från Paulúns!
 
 
Superskönt att ha en ledig dag så här mitt i veckan. Jag älskar verkligen att jobba skift även om det innebär att jag jobbar helger och aftnar.... Jag har så mycket fritid känns det som då jag antingen arbetar förmiddag eller eftermiddag, så jag hinner alltid med mycket som man kanske inte hinner då man jobbar 7-16?!
 
Nåväl vi har vinkat av pappan i huset som gett sig ut på en mini-turné igen så jag och Nikki är hemma själva denna dag. Vi har hunnit med att baka våra favoriter, nyttiga chokladbollar (dadelbollar) som jag gett er recept på tidigare. Denna gången var dadlarna otroligt färska och mjuka så det blev en kladdig stund kan jag lova ;)
Lite städ och plock ska vi också hinna med samt lite lek , tippar att det blir pyssel... :)
 
Trevlig onsdag //PIllan


Doppresent

 
 
 
 
 
 
Här är presenten som Tilda fick på sin dopdag av oss.
Jättesöta små väskor från Kids Concept fast med personligt valfritt tryck på!
Blev så glad då jag fann denna webshop som har jättemycket fint och som sagt det mesta går att få med personliga tryck.
Rofa.se heter sidan så ta genast en kik om du har småttingar som du ska ge presenter. Jättebra service och väldigt snabb leverens, så två tummar upp!!
 
 
 
God morgon
Ja äntligen tisdag och aerobics igen! ....och äntligen fettisdag!?
Eller, jag vet inte, tror jag hoppar semla även i år! Det finns faktiskt mycket godare onyttgheter enligt mej och det gäller att välja ut godbitarna om man ändå vill gå all in en cheat-day... ;)
Men om jag blir bjuden på en hemmagjord semla med egen mandelmassa ska jag dock överväga mitt beslut :)
 
Allt för nu //PIllan


Ett Tips

 
            
                                                     
                                
 
 
Lite svart/vit träningsinspo, snyggt som tusan !
Finns på Gina Tricot som dessutom just nu ger 20% rabatt på sina Active Sports produkter :)
 
Klicka här för shopping
 

 
 
 
Måndag och redan har halva februari rusat förbi!! Vädret ute är blåsigt, grått och kallt så man får helt enkelt försöka finna inso på annat sätt.....
Blev väldigt glad då jag kikade in på Ginas hemsida och såg att de just nu har finfin rabatt på träningskläderna! Klickade genast hem några godingar, nu när förkylningen äntligen börjat släppa! Nu vill jag inte annat än träna för allt vad jag förmår ;)
Yogan gick bra igår så därför startade jag upp morgonen med mer rörlighetsträning plus lite core-styrka. Pulsen får vila tills i morgon då jag kliver in i instruktörs-rollen igen, Hej Aerobicsgänget ;)!!
 
//PIllan
 


En härlig helg!!

 

På alla hjärtans dag fick lilla Tilda sitt namn och sin dopcermoni!
 
 
Presenter och blommor i massor som sig bör på ett dop :)
 
 
Så mycket gott var uppdukat
 

Tjejerna lät sig väl smaka. Nikki hoppade dock smörgåstårtan (som var hur god som helst) och gick direkt på sötsakerna!
 
 
Tilda med mamma Kamilla och sina faddrar
 
 
 

Hi hi ser ni vem som nallar på chokladbollarna.... ;)
 
 
 
Jamen alltså vilken toppen-helg jag har haft!
Igår statade vi med ett jättefint dop och efterföljande "fest" med så mycket godsaker så magen stod i fyra hörn :)
Sedan fick jag order om att packa en väska.... Vi lämnade Nikki hos mina föräldrar och sedan hade A fixat med hotell-övernattning!
Där väntade mera godsaker på rummet, ostar, kex, choklad och bubbel :)
Sedan var vi så lata så vi dessutom beställde upp middag på rummet!
Så himla skönt att få sitta bara vi två och prata och skratta tillsammans! Händer inte allt för ofta, såklart vi pratar med varandra men inte på det sättet. På vardagarna sitter man i soffan med näsan riktad in i dumburken och slänger några ord med varandra under tiden.... (Knäppt men det är lätt till)
Nåväl nu fick vi riktigt prata, skratta och avhandla en hel massa tillsammans
 
Sedan vart det ändå en del tv, slalom, melodifestival och mer slalom..... men vi hade iaf det supernajs!
 
Idag har vi alla varit ute och åkt pulka här ute på gården. Solen strålade och det var hur härligt som helst. Som grädden på moset så har jag varit på nästan 2 timmars yoga och nu avslutar jag med herrarnas slalom och en god cheddarost till kvälls-tet!!
 
//PIllan


Lite cyberlove

 

Inför morgondagens Alla hjärtans dag så skickar vi lite LÖÖve To U!!
 
 
Nyss hemkomna från jobb och dagis, nu tar vi helg!
 
 
Så himla skönt, nu ska jag strax hoppa i mina mys-kläder och gå in i rätta fredags- moodet!
Jag och Nikki har varit och handlat så kylskåpet är fyllt med godsaker.
Middag ska bli en färsk pasta med krämig sås, parma skinka och en mozarella sallad. Sedan jordgubbar, grädde och glass.
Plus att det finns diverse annat att smaska på , grönsaker, dipp och snacks :)
Det jag fruktar mest (eller kanske rent av längtar till ) är att innan de på Bolibompa ens hunnit börja hojta A AMIGO A A AMIGO så ligger jag gapandes i soffan och har dragit ned rullgardinen !! Hi hi men jag hoppas kunna hålla mej vaken lite längre, vill försöka se Herrarnas storslalom och mysa med Filippa för en gång skull!
 
Tror jag lägger mej och taktik-vilar en stund nu.... bara för att jag kan!!  //PIllan
 


Torsdagtulpaner och litet hopp om vår, åtminstone inne...

 
 
Vita fina tulpaner på soffbordet
 
 
Detta är det närmaste vår man kommer hemma hos oss än så länge....  Här ligger päls-skinn kvar på sofforna, samma kuddfodral som i november, och inget med riktig antydan till vår i sikte :/
Men jag har köpt nya kuddfodral och nån pläd plus att jag ska uppdatera krukväxterna innan februari är över :) Efter jul och att lull-lull, ljus och pynt så hamnar jag i någon slags apatisk bubbla gällande inredningen...
Överallt (bloggar, IG ) börjar folk att "våra" , det är pastelliga kuddar, härliga blommor och ny inredning i rasande fart och jag vill oxå....!  Men som sagt den där bubblan tar ett par månader att kränga sig ur ... så snart ska jag också fixa vår!
 
 
 
Ja men denna sjukveckan rullar ju på ganska geschwint tycker jag. Börjar faktsikt känna mej en aning bättre och ser ljuset framåt helgen! Jag har en ledig sådan och på lördag är det ju alla hjärtans dag så då får man mysa lite extra med sina kära.
Vi är dessutom bjudna på dop och Nikki är så exalterad över detta då hon aldrig varit och sett någon bebis blivit "doppad" tidigare... ;)  Hon har även valt ut en sommarklänning med bara små tunna axelband som hon bestämt att hon ska ha på sig......
Åh hjälp, alltså denna bestämdhet är mej snart övermäktig (eller så är jag världens mespropp...)
Men jag får nog helt enkelt försöka muta lillan damen för att få på henne en mer årstids-anpassad outfit! Fattar inte vart hennes otroliga viljestyrka kommer ifrån...?!
 
//PIllan


Vi börjar hälsosamt men slutar i en kalori-symfoni...

 
 
 Gillar olika husman-rätter fast i en "modernare" mer hälsosam tappning!
Här köttbullar men massor med vitlök och kryddor som steks och sedan får gå klart i bubblande grädde mmmm!
Till det serverar jag ett mos gjort på broccoli och blomkål
Bara koka dessa i vatten tills de mjuknar
Häll bort allt vatten
Tillsätt en klick creme fraiche och salta och peppra rätt rejält
Kör med stavmixer till ett mos
 
 
 
Här är en riktig kalori-bomb som jag bakade till Filippa som Älskar kladdkakor.
Denna med en eller kanske två extra twister för inuti gömmer sig karamelliserad mjölk och på toppen ett knäcke av smält choklad med rice crisp!
Kan lova att denna blir en hit för alla som älskar sötsaker i allmänhet och kladdkakor i synnerhet!!
Receptet har jag hittat här :)
 
 
Ha en fin lill-lördag  //PIllan


Soft start

 
 
Morgon-smoothie innehållande frusna jordgubbar, frusen avocado, mandelmjölk och 1 tsk proteinpulver
 

Bananpannkakorna fick lite extra "Power" i form av 3 msk fiberhavregryn idag, plus att jag blandade 1 tsk nötsmör direkt i smeten. Men alltså dessa blåbär som finns att köpa .... de smakar inte mycket!
Men väldigt stora och väldigt dekorativa ;)
 
 
 
Bläddrar i lite kataloger men hittar inget till mej själv.... Som vanligt ett lass med kläder till Nikki och nån grej till Filippa men mamman..... Hmmm
 
 
Morning
 
Här startar vi i sakta mak denna soliga morgon. Ja visst är det underbart när solen visar sig men samtidigt helt vidrigt...! Den står så lågt att hemmet liksom förvandlas till en stor dammråtta ?! Alltså jag tycker jag springer med dammsugaren nästan dagligen och ändå är det damm överallt, jag får panik!!
Känner för att köra med högtrycksslangen i hela huset (skulle säkert bli jättebra ;) eller att ringa in en städfirma pronto!
 
Förkylningen håller sitt grepp om min kropp och morgon och kväll är värst. Halsen är tjock som tusan när jag vaknar men allt eftersom tiden går så lättar det det upp en aning.
Jag jobbar kväll idag och hoppas att det är lugnt!
Just därför har jag heller ingen aerobics som annars är obligatoriskt på tisdagar.... Men idag känns det bara så rätt att jag "prickade in" förkylningen precis denna kväll då jag inte kunde byta på mitt ordinarie arbete!
 
Ha det gott  //PIllan


Kämpar emot

 
 
 
Släpade mej till jobbet i morse....
Nu väl hemma igen gör jag allt för att ta upp fighten mot dessa baciller :/
Alltså när man har barn i förskole-åldern är det nästan omöjligt att hålla sig fri från allt "skit" dom drar med sej hem!
Tyckte nyss vi var förkylda, ja där runt nyår och nu kommer det en ny omgång....
 
Försöker i alla fall äta bara nyttigheter nu när jag inte kan träna. Även om det känns som muskler och kondis bara rinner av en så vet jag att så inte är fallet. Det kommer att vara riktigt tungt de första passen men sedan kommer kroppen liksom ihåg och är snabbt med på noterna igen :)
 
Hoppas ni håller er friska
 
//PIllan


Hemma och hängig....

 
 
Att få starta morgonen med långfrukost och kaffe framför brasan utan stress eller jäkt är bland det bästa med en sådan här "husmors-helg" !
Vi har tagit det väldigt lugnt med nån skidtur, lunch på fjället, lite after-ski, restaurangbesök och en kvälls utgång....!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite drinkar och lite vin såklart som sig bör en sådan helg, men vi bara konstaterade att en kväll räcker...! Annat för några år sedan då vi höll ut tre kvällar... Jisses :/
 
 
Hemma efter tre härliga dagar i Vemdalen. Trist nog fick jag nog överta Nikkis förkylningsbaciller så jag har mest legat under täcket och huttrat.... Hoppas det inte är något långvarigt!
Blir ingen yoga för mej idag utan en myskväll med tacos och glass framför tv istället (måste ju ta igen fredagsmyset med familjen)
Hörrni har ni blåst bort i helgen....!? Jäklar vad det tog i där uppe i lördags, trodde taket skulle lyfta där jag låg och kurade. Men fredagen var det lugnt och som tur var så fick vi en hel dag utomhus då i alla fall!
 
Nu laddar jag med lite familjegos inför kommande arbetsvecka!
 
//PIllan


Snabbmat och tjejresa

 
 
 
 
 
 
Igår blev det lite snabbmat här hos oss!
Pitabröd (jag tog majsbröd) med två olika röror, en med tonfisk och en med skinka och pepparrot. Sedan olika hackade grönsaker, sallad, fetaost och rostad lök, gott och lättsamt!
 
 
 
Ja igår eftermiddag hade vi besök av Kamilla som skulle uppvakta Filippa lite i efterskott. Lilla Tilda fick dock stanna hemma så hon inte riskerar att få Nikkis baciller....
Vi bjöd på lite snabb-mat fast lite mer healthy style;)
 
Idag på förmiddagen var det meningen att jag skulle åka till Vemdalen men jag stannar hemma eftersom Nikki är krasslig. MEN jag åker ikväll istället :)
Jag har sett fram emot denna helgen med mina vinklubbs-tjejer!
V 6 i Vemdalen är nämligen en riktig partyhelg för oss som inte är 25 om jag säger så. Riktigt bra drag brukar det vara och vi ska försöka oss på både after ski och kvällsutgång.... Pju blir lite matt bara av att tänka på dubbelpartaj liksom.... Men bara jag kommer dit så vet jag att det blir hur kul som helst!
Ska upp i garderoben och försöka mej på att hitta lämpliga outfits för dessa ändamål bara ;)
 
Jag dyker nog inte upp här inne förrän på söndag igen men som alltid ta en titt på Instagram hemmahospillan, så hittar ni lite bilder där förhoppningsvis!
 
Trevlig helg //PIllan
 


Hej ledighet...eh nähä, jag menar hej VAB!!

 
 Hmmm inte så road mami som tänkt gå på ledighet idag....
 
 
Jo tre dagar in i februari hann vi sedan var det klart...! Vabbelivab :/
Jag var iväg och jobbade fyra timmar i morse sedan fick jag åka hem och lösa av A. Nikki har inte feber eller så men snorig, ont i huvud och hängig.
Halva dagis var sjuka, så det är väl inte så konstigt att bacillerna sprider sig.
Nu håller jag en tumme att vi andra ska klara oss, well önska kan man ju!
 
Idag kommer min papi äntligen hem efter veckor på sjukhuset!! Helt otroligt vad utslagen man kan bli av en liten liten elak bacill som letar sig in någonstans i kroppen, huuu :(
 
Jamen oj vilket upplyftande inlägg jag kom med idag då... ;) Sjukdomar nåja that´s Life
 
//PIllan
 


Tisdagstoppen

 
 
 
 
Mumsiga nygräddade bananpannkakor med granatäpple, hallon och en klick vispad grädde. Älskar grädde.... äter det kanske ett par gånger i månaden och njuter verkligen ;)
Nåt som jag dricker desto oftare är färskpressad apelsin med riven ingefära, ett slags begär i dessa tider!
 
 
Tisdagar är väl en sådan där mellandag liksom, trist-tisdag... Men för mej innebär det nästan varje vecka att jag får träffa min aerobics-grupp. De ger mej en sådan energi-kick och jag hoppas att det är ömsesidigt... ;)
Gissar det eftersom dom återkommer år efter år...
Nu i början av terminen dyker det alltid upp några nya bekantskaper och förhoppningsvis blir denna härliga träningsform även till ett "gift" även för dom!
 
Imorgon efter avslutat jobbpass gör jag helg!! Fatta hur skönt och dessutom har jag nåt toppenkul att se fram emot dessa lediga dagar :)
 
//PIllan


Måndags- motivation

 

 
Hemmaträning... det finns inga ursäkter!
Varken för mej (no filter, no makeup, no hairfix ) eller för det ostädade hemmet ( torkställning, tvätthögar, blomsprutor...)  Det är bara att köra, 40 minuter sedan kan du ta hand om alla så kallade måsten :)
 
 
Lyft och kniiiip, Susanne Lanefeldt here we go
 
 
Squat til you drop
 

Härligt, nu är det klart!
 
 
God morgon nya veckan
Här steg jag upp i morse och var inställd på gymmet. Snön fortsatte att vräka ned och Nikki var lite myspysig i soffan... Så efter ett snabbt överläggande med mej själv bestämde jag mej för hemmaträning istället!
Hade en del att fixa med här hemma innan jobbet så jag ville dessutom vara effektiv.
 
Det var jag! I med en tränings-dvd och sedan var det bara att köra.Perfekt att ändå ha ett färdigt program att utgå ifrån sedan kan jag lätt lägga till och dra ifrån övningar under tiden. Ibland vill jag göra en övning lite längre och då fortsätter jag en stund till fast instruktören på filmen gör nåt annat.
 
Så idag bjuder jag på en morgonrufsig Pillan och ett inte så inspirerande hem. MEN det finns inga ursäkter ;)
 
//PIllan


Skratt förlänger livet...säger dom

 
 
Älskar att bli bjuden på middag, så därför var jag i himlen igår då en trerätters meny bara stod och väntade på oss!
Middagsklubben samlades för vintermiddag och som värdpar stod Nettan & Fredrik
Förrätten var en apelsin-och tomatsoppa med mycket chili och kräftor, jättegott! Har aldrig ätit tidigare och man fick en liten asiatisk smak-känsla i gommen
 
 
Delar av "klubben" till bords
 
 
Varmrätten var underbar, Risotto med kantareller och parma-lindad kyckling med fikonglaze
 
 
 
Värdinnan lyckades jag få med på en bild, hon är dessutom min trogna frisör :)
 
 
Efterrätten försvann med en väldans fart ner i min mage! Hmm vet inte riktigt vad det var.... Hallon i botten och nåt slags fluffigt dajm-skum på toppen! Mumma
 
 
 
 
Söndag och 1 februari
 
Här har snön vräkt ned under natten så skottning har stått på förmiddagens agenda! Det känns som en lång väntan på våren men som sagt jag ska försöka att leva lite mer i nuet och inte bara längta och vänta! Idag börjar min yoga igen så dagen kommer att bli helt perfekt!
 
Gårdagen måste dessutom ha lett till att livet förlängdes rejält  igår (hoppas jag ;) för det var länge sedan jag skrattade så mycket!
Det blev lite charader framåt småtimmarna .... jag och Pelle var kvällens chaufförer och jag tror vi fick den allra roligaste upplevelsen!! Herregud, de som inmundigade starkare drycker kunde utveckla den allra lättaste charaden till en hel novell!! Jisses så kul vi hade :)
 
Nu önskar jag dej en skön söndag //PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se