Objuden gäst.. så vi ses nästa år!

 
 
 
Hej på er
 
Jag har tyvärr fått påhälsning av förkylningsbacillen...
Hade inte alls planerat denne som gäst men så bidde det...! Inge ont i halsen eller så men massor med nys och snytning :/ Känner mej lite "matt i lacken" och kör på 75% av min vanliga energi
Hade sett fram emot ett riktigt skönt nyårs-pass med Johanna men detta blir icke av ... Får glädjas åt en våldsam träningsvärk i rumpa och ben sedan i förrgår :)
 
Ska iväg och försöka handla all mat i eftermiddag så det är klart tills i morgon, kan bara ana hur många andra som gör detsamma, gah!
 
Nu stänger jag "bloggbutiken" för i år och vill tacka er alla för att ni tittat in här!
Vi ses nästa år med förhoppningsvis massor med energi, nya upptåg och ett hälsosamt år!!
 
GOTT NYTT 2015
 
//PIllan
 


Lite klappar

 
 
Senaste Läckberg hade jag önskat mej och den fick jag av Filippa. Håller på att läsa den så jag kan tyvärr inte ge er någon recension... Men hennes böcker brukar vara riktigt bra med en tvist som gör det svårt att lista ut slutet...!
 
 
Ett superfint nytt objektiv fick jag också, Tack Papi :) Har just nu ett fast objektiv 35 mm som funkar bra inomhus och även helt ok i mörkare situationer. Detta zoomobjektiv kommer jag att få användning av då jag fotar utomhus och speciellt i slalombacken har jag ofta önskat mej ett med zoom...!
 

Jamen såklart innehöll även ett paket stjärnor :) Här i form av köks-handdukar och grytlapp från Bruka Design, snygga!
 
 
Sista veckan på året är kommen.... Märkligt hur snabbt ett år hinner passera!
Jag jobbar på och är endast ledig på själva nyårsafton då vi precis som ifjol ska ha en lugn afton med vänner hemma hos oss. Vi ska hjälpas åt att laga all mat så ingen ska behöva fixa med det i förväg.. Rätterna lagas allt eftersom kvällen fortskrider :)
 
Idag visar jag några av alla mina klappar.
Älskar paket men samtidigt kan jag tycka att det på jul är rent "pengabyte"..... Jag och A ger inte varandra något utan vi ska istället fixa till tvättstugan (äntligen) och boka en utlandsresa!
Att barnen får klappar är det viktigaste och mina två var väldigt nöjda ;)
 
Ha en fin veckostart  //PIllan


Nog med godis!

 
 
Bara en enkel äggröra med finhackade grönsaker till, simple, fresh and healthy!
 

Precis vad min kropp ville ha efter morgonens träningspass!
 

Hallon/banan-smoothie med kokosmjölk, yum yum
 
 
Söndag...snacka om dagvill...!
Jag vaknade 06.30 och utvilad hoppade jag rätt upp :) That´s me...
Frukost i magen och sedan iväg för att köra stora muskler, rygg och ben. Pulsen är hög och svetten rinner, så himla gött!
 
Jag hade tre ätardagar eller vad man nu ska kalla dem, julafton, juldagen och annandagen.
Dessa dagar då det slank in en och annan godis för mycket i min mun! Jag är absolut inte rädd för att jag ska gå upp i vikt utan det är mer min hälsa jag oroas över då jag märker hur kroppen reagerar på ett för stort intag av socker... Usch, tur sådana frossardagar inte är många per år!
Jag är ju egentligen inte alls någon godis råtta men då det ligger framme, som det gjort på jobbet hela julen, ja då åker handen ner i skålen av automatik typ varje gång man passerar gottebordet...?!
 
Nä nu vill jag ha frukt, grönsaker, färskpressade juicer och nyttig mat, då mår jag som bäst (och vem vill inte må bra liksom...)
 
//PIllan


Nygamla vänner

 
 
Nikki och nya vännen Minna som kom på besök idag. Det blev mycket sång och spex då dom båda gillar att "apa sig"
 

Nikki visar Minna "Valle-dansen" på plattan och sedan var det full fart ;)
 
 
En riktigt skön lördag So Far.....
Har haft besök av en av mina bästa vänner, Anna och hennes Minna som också är 4 år, precis som Nikki. Vi ses ju inte allt för ofta då hon numera bor i huvudstaden men det är lika roligt då det väl sker. Det var förresten i hennes hus i Turkiet vi tjejer semestrade i maj!
De små tjejerna har inte setts på 2 år så de känner ju inte varandra som vi mammor gör men det hindrade inte från lek och stoj i några timmar. I sommar hoppas vi kunna ses lite mer och längre .....
 
Nu har A och Nikki åkt till fjällen och för en stund sedan åkte även Filippa med sin pappa till samma fjäll (fast en annan stuga). Så här hemma är det jag och katten kvar....
Jag har städat övervåningen och får ta nedervåningen i morgon. Skönt att få bort lite jul-damm och även plocka bort lite vissna hyacinter.
Så nu ska jag slänga på mej träningskläderna och spendera nån timma i gymmet innan jag landar i soffan med en stor skål med fruktsallad, no more candy for me...!
 
//PIllan


Biomys, tacos & julaftons prinsessa

 
 

Älskade lilla prinsessan på julafton!
HM fick leverera från topp till tå.... Älskar sådana tyllkjolar, förmodligen för att jag aldrig fick någon själv som barn, utbudet på sådant var ju begränsad på min tid... liksom lite mer manchester i orange och brunt :/
 
 
Go kväll i stugorna
Hur har ni det...? Har ni gått in i mat och godis-koma... ha ha ha! Själv sitter jag och sippar på ett glas rött och i magen ligger annandags-tacosen :) Har blivit något av en tradition hos oss!
Ingen baluns för mej i kväll även om jag har flera hemvändande vänner som ska på lokal... Äsch jag prioriterar soffan helt enkelt! Trist men sant
 
Direkt då jag slutade jobba idag så mötte jag upp A för att ha lite bio-mys på tu man hand (händer väl typ ett par gånger om år). Vi såg "Micke & Veronica".
Kan absolut rekommenderas, kärleksmoovie med mycket humor! Alldeles lagom på alla sätt :)
 
Nu har jag äntligen två dagars ledighet att se fram emot! Trist bara att det plötsligt blivit så kallt :/ Men det är skönt att bara vara.....
 
//PIllan


God fortsättning!

 
 
Tomten hade åkt hela vägen från Luleå med sin lilla "nisse".... och hade tydligen kopplingar till hockeylaget där också, till Leksands-tokiga A:s förtret :) Detta är alltså ett intern skämt bland papporna (tomtarna) i våran vänskapskrets... ;)
 
 
Filippa hade varit snäll och vågade sig fram till tomten, hi hi... Nikki var lite mer skeptisk och hennes armar har nog aldrig varit längre då hon sträääckte sig för att kunna stå så långt ifrån det bara gick :)
 
Mat, mat mat i massor men jag besparar er fler bilder än denna på skinkan (som jag aldrig äter...)
 
 
Mysigt är det ju alltid på julafton och speciellt med alla ljus tycker jag...!
 
 
God dag och God fortsättning på er
Jag startade min förmiddag på bästa tänkbara sätt (enligt mej) nämligen en timmas svettigt spinningpass! Så himla skönt att få köra ur sig helt och inga problem med orken då kroppen såklart är fullproppad med kolhydrater efter gårdagen.. :)
 
Till lunch blev det mera julmat men nu tror jag kylen är så gott som rensat på jul-rester så i morgon ställer vi in oss på en traditionsenlig annandagstaco!
 
Jag jobbar nu hela kvällen men jag önskar er en trevlig juldag
 
//PIllan


Dagen före...

 
 
 
 
Hej på er
 
Vill hinna med att önska er alla en riktigt God Jul redan idag! För jag gissar att ni och även jag har annat för oss i morgon... ;)
Jag ska som sagt tillbringa denna kväll på jobbet och jag har till och med köpt med mej en Bingolott ifall det blir lugnt så kan man hoppas på vinst! Det brukar dessutom vara överflöd med glögg, pepparkakor, frukt och godis såhär i juletider så det lär nog inte gå någon nöd på mej ;)
 
Nu tar jag en liten paus här inne men inom ett par dagar så blir ni såklart uppdaterade med julafton i bild och text!!
 
Julekram PIllan


En rosa goding

 
 
En riktig överraskning fick jag på jobbet idag....
Vi hade nämligen glöggfest med sedvanligt "spritlotteri" i helgen med kollegorna. Jag jobbade och kunde inte vara med men lotter hade jag köpt... Vann dock inget :(
Men en av killarna på jobbet vann denna finfina Lanson och tyckte tydligen inte att det passade hans smak. Därför ställde han den bredvid mej idag och sa God jul Pernilla! Va vilken kille va! Den passar nämligen mej perfekt!!
 
 
Nu är det nära dopparedagen
Jag är hemma igen från jobbet och har städat upp oredan som min kära sambo ställt till med i morse... Han hade nämligen dragit ut typ hela vårt förråd över halva köket då han skulle hitta reservnyckeln till bilen. Han har åkt iväg över dagen för att hämta våran nya bil... En lagom julklapp till sig själv ;)
 
Jag längtar till att klockan ska bli 18 för då är det dags för ett extra långt yoga-pass med efterföljande glöggmys! Åh som jag saknar yogan, som dock kör igång efter nyår igen!
Ska bli ljuvligt att få tänja och pressa kroppen till mjukhet såhär då stressen lätt kan få hjärnan att gå på högvarv så axlarna åker upp till öronen....
 
Ses i morgon //PIllan
 


Alla ljusen brinner på årets mörkaste dag!

 
 
 
Ja idag tänder vi alla ljusen i adventsstaken och vad passande att det sker på den mörkaste dagen. Nu vänder det !!
 
 
 
God morgon
Såg att "mellandagsrean" börjar tidigt i år hos flera webshopar...
Förmodligen för snart dimper väl vårnyheterna in och det ska göras plats för dessa! Förstår inte riktigt det här med att allt sker tidigare och tidigare för varje år... Semlor i mellandagarna och julskyltning innan Allhelgona har passerat. Vårkläder efter nyår (då man behöver massor med varma kläder) och påskmust i februari... ;)
Nej nu ska vi först njuta av jul och nårsfirande va!?
 
Idag ska jag rulla köttbullar och äta till middag... mums med egna och kokt potatis plus rödbetssallad och kanske en julmust!
Sedan blir det ett pass i gymmet, känner för att svettas riktigt ordenligt så det får bli nåt med puls!
 
Sköna söndag //PIllan
 


Hej lördag, Hej jobbet

 
 
 
Ett alldeles nytt halsband får piffa upp min "dagens". Både med stjärnor och tassle ;)
Köpt på en affär med mycket inredning men även en del smycken, minns ej vad den heter men den ligger i Birsta...för er som brukar vara där!
 
 
Jamen hej på er också
Strax ska jag checka in på jobbet och köra fram till den 23 med ett kort uppehåll på julafton... Sedan är det på´t igen bara!
Någon som undrade vad jag jobbar med och det är ett tag sedan jag skrev om det... Trafikverket är min arbetsgivare och jag sitter på en stor driftledningscentral där vi styr tågen. Så vi jobbar därför 24/7 året runt, ja för tågen de rullar oavsett det är Kalle Anka på tv:n eller små grodor som hoppar runt stången.....!
 
Önskar er en härlig lördag med snabb nedräkning mot dopparedagen
 
//PIllan


Vita fynd

 
 
 
Riktiga kap från Lager 157... En tunnbomullstop med den söta volangkanten och en skön stickad tröja att ha över när det är kallt.  Jag betalade 100 pix för bägge tillsammans!! Var någon sådan superdeal när jag sprang in där senast, 50 kr plagget :)
 
 
 
Hallå fredag
Jag och Nikki fick ändrade planer idag då vi skulle ha åkt till vänner och kikat på deras nya hus. Men dom har en liten sjukling med ögoninflammation i familjen så vi får hoppa det helt enkelt!
På eftermiddagen ska vi i alla fall gå på Matiné.
Såg nämligen att de visar Tingeling i 3D och den lilla älvan tillhör Nikkis favoriter! Blir en riktigt mysig fredags-syssla :)
 
I går var jag hos Susanne (som jag skrivit om tidigare) och gjorde en riktigt lyxig och skön ansiktsbehandling plus ryggmassage. Behöver jag skriva att det var helt underbart....
Så nu är man ren och len som en babyrumpa i ansiktet lagom till dopparedagen!
 
Ha en fin fredag //PIllan
 


Paketpanik & Julsjung

 
 
Klapparna hos oss har inte helt oväntat stjärnor och ränder... ;)
 
 
Ser ju ändå rätt nöjd ut här men det är jag inte....
En gång i tiden tyckte jag det var roligt att slå in paket..? Det gör jag inte nu!! Eller det kan ju vara för att det är så många som ska slås in samtidigt... och vilken tid det tar!
Ändå är jag inte klar ännu, får bita ihop i kväll igen
Varför jag har mössa inomhus...?  Jamen jag har fått en ålderskris och vill vara som en tonåring såklart... NOT, det är för att platta till mitt lockiga hår :)
 
 
God morgon
Jag är ledig i två dagar, tralalalala....
Skönt för sedan jobbar jag ända in i kaklet skulle man kunna säga, kliver av jobbet 22.00 den 23! Inte sådär superduperkul att ha uppesittarkväll på jobbet, men men...
 
Nu på förmiddagen ska jag och Nikki med vänner på årets Julsjung. Alla förskolebarn träffas och sjunger in julen tillsammans med musikskolan. Det ska bli riktigt mysigt att höra de traditionella sångerna och få lite mer julkänsla. Snön (det lilla) ligger kvar och termometern står på -12 så jo det tar sig!
 
Vi ses snart //PIllan
 
 


Varm choklad, the healthy style!

 
Ekologisk Raw kakao och Carob-pulver som ger en kolaaktig smak, båda från Renée Voltaire
 
Kokosmjölk av valfritt märke och även valfri (nyttigare) sötning! Här Agavesirap annars, kokossocker, steviadroppar eller kanske sötströ
 
Koka ca 2 dl vätska med 1 tsk av varje övrig ingrediens!
Jag är inte så speciellt förtjust i sött men prova er fram med sötningen. Chokladen blir mörk och härlig i färgen!
 
 

Servera med vispad grädde och kanel, mums!
 
 
Ja i dag blir det inget middagstips utan istället lite nyttigare varm choklad! Jag är ingen riktig chokladälskare men ibland är det liksom bara så mysigt att kura med en kopp rykande varm choklad. Då jag heller inte är förtjustt i O´boy (för sött) så har jag i stället experimenterat fram en variant helt i min smak. Lite vuxnare och lite lyxigare ;)
 
Prova gärna!
 
I kväll väntar mitt aerobics-gäng på mig och jag planerar att köra ett riktigt svängigt och hårt pass eftersom det är sista gången före ett litet juluppehåll!
 
//PIllan


Lilla julafton med busiga gänget

 
Uppdukat för fika och mys under söndagen
 
Massor med gott som, pepparkakscheesecake, Whoopies, saffransbullar, nougatrutor mm!!
 
Sigge funderar vad som smakar bäst... ;)
 
Tredje ljuset i advent
 

Lilla fröken finemang
 
 
Detta fotot är väldigt värdefullt, ja det är nästan som en utopi att det lyckades.... att fånga dem alla på samma bild i något sånär posering!! Gullungar!!
 
 
Sista veckan före jul....
Kan inte fatta det, har inte alls kommit in i rätta jul-moodet :/ Fast vi hade en supermysig eftermiddag hemma hos Camilla och Alvin med sedvanlig klapputdelning och julig stämning...
Kan bero på vädret för idag är det återigen plusgrader och grått, lite snö vore allt på sin plats!
 
I år tror jag även att tomten kan ha svårt att hitta till de små liven här ovan... de är busigare än någonsin och ritsch ratsch så hade de på eget initiativ slitit upp klapparna utan mammornas vanliga "uppstyrning"...! Men men vad gör väl det om 100 år ;)
 
Jag och mini har en lugn start på veckan då jag inte börjar jobba förrän senare idag så det kan väl eventuellt bli en sväng till gymmet ...
 
Ha det gott //PIllan


Tredje advent

 
Granen har kommit på plats nu i helgen och den ser ut som föregående år i vitt och silver.
 
Stjärnor med tofsar som jag fyndat för halva priset, av märket on-design! Tycker det blir fint när man hänger dem i grupp...
 
God morgon
En ovanligt kall dag ( -13 ) men med en strålande sol gör denna tredje advent gnistrande!
Vi har precis kommit hem från gymmet så nu är det gjort och dagen bjuder strax på Lilla julafton med mini-gänget!
Nikki ska svira om till en ny glittrig klänning och paketet är inslaget. Pepp som tusan ;)
 
Igår kväll hade vi middagsgäster och det blev ett minijulbord med uteslutande Omega3 ! Ja alltså lax, sillar och ägg i massor, mums precis vad jag gillar! Kan lätt hoppa det övriga på julbordet för fisken är min numero uno!
 
Vi ses snart //PIllan
 
 


Lussefia med näsblod...

 
 
 
Lilla lucia med tuss i näsan (som hon prompt skulle ha kvar) och Filippa som tidigare på dagen varit tärna.
 
 
Fredag är kommen och jag ser fram emot en ledig helg med en hel del roligheter!
Granen ska fram och mini-gänget ska träffas för att fira Lilla Julafton. Jag ska en sväng till Sundsvall för att jaga klappar och insupa lite julatmosfär (läs julhets).....
Plus såklart en del träning och mys med familjen. Filippa åker dock även denna helg till fjällvärlden för träning!
 
Igår eftermiddag var det dags för Nikkis förskola att bjuda på Lucia-tåg.
Nikki började blöda näsblod 1 timma innan men vägrade att ta bort tussen inför framträdandet ;) Hi hi sånt man minns och till och med är lite kul på bilderna! Fröken bestämd....
Filippa lussade enligt tradition i niornas tåg på morgonen och där var det en kille som bar ljuskronan i år... Ja lite spex blev det såklart och han gjorde tydligen en bejublad entré  då tärnorna sjöng "This boy (girl) is on fire"
 
Ha nu en fin fredag //PIllan
 


Stämningen blåser bort...

 
 
 
 
Lilla minigranen med några paket får hålla ställningarna tills den rätta granen kommer upp, kanske redan nu till helgen...?!
 
 
Hej på er
 
Vaknade i natt att det riktigt tog i och ven runt husknutarna! Usch jag gillar verkligen inte blåst och minns med fasa för ganska exakt ett år sedan då Ivar drog in.... Hujedamej!
Hade förväntat mej snö ute i morse men nej, regn, regn och fortsatt grått :/ Stämningen har liksom blåst bort känns det som!
 
Har precis skickat iväg ett gäng med julklappar med mina föräldrar som åkt till min mormor. Men såklart så hittade jag en klapp som jag glömt bort...och nu har dom ju redan åkt ... varför är det alltid så?
Man hittar nåt undangömt, gärna då julen är över! Ska försöka få detta paket till innehavaren före julafton på nåt sätt ;)
 
Håll i hatten //PIllan


Tisdagstallriken

 
 
Ja på dagens tallrik är fokus mest på tillbehöret!
Strimlad röd kål, rött äpple i bitar, valnötter och lingon som toppas med smält kokosolja med en gnutta honung!
 

Ett gott och nyttigt tillbehör som passar bra till mycket men just idag i sällskap med stekta quornfiléer och en senapssås plus några sugarsnaps!
 
 
Lite julsmaker blir det allt med dagens tips, rödkål-sallad!
 
 
Morning på er
 
Idag har jag och Nikki en välbehövlig ledig dag.
Välbehövlig för att den här mamman känner sig trött och behöver en dags paus och välbehövlig för Nikki som gått och dragit på sig en rinnande näsa och "ful" hosta... :(
Vi ska bara ta en lugn dag och försöka kurera oss så gott det nu går. Massor med färskpressad apelsinjuice med riven ingefära och lite nya böcker från bibblan hoppas vi ska göra susen. Fingers crossed!
På torsdag är det nämligen dags för lucia-firande på dagis och det vill vi såklart inte missa plus att jag precis kommit in i ett grymt flow med träningen...
Men det brukar ju vara precis då herr förkylning kommer som en objuden gäst :/
 
Ta hand om er //PIllan


Måndag och en "vårjacka"

 
 
 
 
 
Ja vårjacka är redan inhandlad....
Jamen man kan ju såklart ha den även tidigare än så, inomhus över en klänning eller bara till jeansen! Men  den kommer att passa perfekt i vår då snön nästan är borta och fåglarna kvittrar... men det är då det!
Jackan shoppade jag här
 
 
Har sovit som en kratta inatt... vissa nätter är det ju så! Kanske fullmånen hänger sig kvar?!
Imorgon har jag i alla fall en ledig dag och då blir det bara mys med mini ♥
I eftermiddag får vi middagsgäster i form av Kamilla och lilla Tilda.
Har inte träffat henne på ett par veckor nu så jag är nyfiken hur mycket hon har vuxit! Det händer ju så mycket och så snabbt när de är små!!
 
Måste dessutom fixa några julklappar pronto då mina föräldrar åker till mormor om ett par dagar och då ska dessa klappar med! Ut på klappjakt är min mission alltså!
Hur är det med er, är ni klara?
Inte jag..... många kvar:/
 
//PIllan
 


Sovmorgon & sen frukost

 
 
Serverade mej själv bananpannkakor toppade med stekta äpplen med kanel, valnötter och lite lingon som bryter av fint i smak!
 
 
Smoothie fick bli med jordgubbar med en aning kokos, mumma!
 

Såklart tände jag det andra ljuset, lyssnade på Bing Crosby och njöt av lugnet!
 
 
God dag
 
Alltså det är nästan lika liten sannolikhet som om jag skulle vinna drömvinsten på Lotto men idag hände det! När jag vaknade var det redan ljust, jag tittade snabbt på klockan, 09.01!!
WOAW!! Snacka om att koppla av .....
Jag var hemma från julbordet och i säng kl 01 så jag hade ju sovit mina 8 timmar, som är mitt optimala sömnbehov så inget konstigt egentligen.
Men som sagt så är jag en riktig morgonmänniska och fast jag varit uppe sent så brukar jag som längst sova till typ sju.....
 
Klev upp och gjorde en mumsig frukost här i min ensamhet, njutning! Men nu är A och Nikki på väg hemåt igen och jag längtar!! Jag ska strax iväg och jobba så jag bad dem komma till jobbet en sväng senare så jag får pussa på dem ♥
 
Önskar er en skön 2:a Advent //PIllan


In i duschen, det vankas julbord!

 
 
Ett helt fantastsikt väder har dagen bjudit på, solen har strålar från en klarblå himmel men nu är den på väg ner...
Själv har jag dock hänt inne på jobbet fram tills nu, men solen ger energi även genom fönstret!
 
 
 
Och här har ni mej, som hastigast.... Inga grå hår på huvudet längre, skönt!
 
 
Ska alldeles strax slänga med i duschen och hoppa i den lilla svarta för det vankas julbord med kollegorna! Första "bordet" för mej.... mmm längtar efter sill och lax!
Det blir bara julmust för min del, har velat fram och tillbaka men då jag inte orkar fixa någon skjuts så blir det inge vin ikväll ;) Äsch tycker ändå att det är godast just med must till julens mat!
 
Ha en fin kväll  //PIllan


Rise & Shine

 
 
Morgonen startas med en ljuvlig chiapudding med stora blåbär och riven kokos. Basen är krämig kokosmjölk, chiafrön och vaniljpulver. Lägger sig som bomull i magen :)
 
 
Tillsammans med en skummig latte med kanel på toppen som får sinnena att vakna till liv!
 

Att få bläddra i en tidning med julinspiration, tända några ljus och njuta av en skön morgon.... Lovely!
 
 
Vaknade pigg som en lärka långt före alarmet idag! Oftast är jag just pigg när jag vaknar vilket är skönt... däremot när klockan blir runt 22 på kvällen är jag så trött så jag nästan är illamående!
En riktig morgonmänniska och har så alltid varit ;)
 
I morgon kväll får jag dock försöka hålla ut för då är det dags för julbord med kollegorna!
Åh vad jag längtar och speciellt efter massor med lax!! Fisk av alla de slag, det är min melodi på julbordet.
 
Nu sitter jag här och dricker mitt kaffe och ska snart dra på mej träningsuniformen igen. Var iväg och körde rygg och armar igår kväll och bestämde redan då att det blir morgon-spinning och TRX som "andra frukost" idag :)
Blir toppen!
 
Till lunch vankas det frissabesök minsann ;)
Jag ringde mina "Anettor" (Studio Attityd) i måndags och det var fullt fram till den 19 dec!!! Men snälla som de är så klämde de minsann in mej under förmiddagen!!
Så nu har jag bakat en saffranskaka med lime-frosting, så brudarna har nåt gott till fredagskaffet!
 
Nu önskar jag er en härlig fredag //PIllan


Myskväll hos Susanne

 
 
 
Susanne använder sig av Rosenserien och Chokladserien, då hon utbildat sig hos dem som tagit fram dessa ekologiska produkter!
 
 
Det gäller att ta chansen och få en gratis kvällsrengöring då tillfälle ges! Tyvärr hann jag inte först... ;) Men jag har bokat tid och ska göra en rejäl ansiktsbehandling dagarna före jul!
 
 
Massor med härligt mineralsmink i massor med färger!
 
 
Igår kväll begav jag mej till min kollega Susanne som gått och utbildat sig till hudvårds-terapeut!
Vi fick en liten privat genomgång av vilka behandlingar som hon utför och även lite fördjupning i produkterna. Klämma och känna, sådant gillas. Jag har aldrig använt dessa produkter men bara hört gott om dem och därför varit på vippen att köpa, så nu passar jag såklart på då de finns direkt i min närhet!
Båda serierna, Rosen och Choklad, är ekologiska, 100 % naturliga och svenskproducerad.
 
För er som bor i närområdet rekommenderar jag att ni genast kontaktar Susanne då hon just nu har galet bra priser både på behandlingar och produkter!!
Behandlingarna är billigare eftersom hon inte riktigt är färdig med kursen och det då liksom räknas som "elevbehandlingar" Så passa på och köp till dig själv eller kanske i form av presentkort i julklapp :)
Produkterna är det 15% rabatt på december ut, så även där Passa På!!
 
För egen del känns det toppen att vi/jag äntligen har en hudvårdsterapeut på orten så jag slipper åka långt för denna lyx. Försöker verkligen unna mej detta mer och mer på äldre dagar!
 
//PIllan
 
 


Kopior i perfekt Pillan-style!

 
 
Har varit på jakt efter ett par svarta i byxor i denna modellen och nu har jag hittat dem!
 
 
Perfekta "kopior" av Please-jeansen som ju har ett hjärta♥ på fickan men dessa har en stjärna...
Kan det bli mer Pillan??!!
 

Lite lagom hängiga och skrynkliga, precis som jag vill ha dem!
 
 
Jag hittade dem i webshopen Tessie, surfa in och kolla för de har mycket snyggt!
 
 
Morning onsdag
 
Julkalendern och frukosten är avklarade så nu har jag och mini klätt oss i träningskläder. Vi ska strax möta upp Johanna och Sigge i gymmet. mammorna kör skivstångs-träning och barnen hopp och skutt pass ;)
Nikki kan behöva ruscha av sig då hon och A sätter sig i bilen och styr kosan mot Dalarna i eftermiddag.
Själv ska jag jobba efter fyra lediga dagar.
Men ikväll ska jag till en arbetskamrat som utbildat sig till hudvårdsterapeut och öppnat eget :) Det ska bli riktigt trevligt!
 
Ses i morgon //PIllan
 


Tisdagstallriken

 
 
Idag tipsar jag om Kungsörnens Må Bra Havrepasta!
Innehåller fibrer från havre och tillagas precis som vanlig pasta. Till skillnad från den "vanliga" fiberpastan som är lite brunaktig så är denna helt vanlig pastafärg och inte alls "stickig" i smaken. Barn kan ju ibland (om dom inte är vana) ha lite svårt med fiberprodukter men denna variant slinker ned som vilka snabbmakaroner som helst ;)
 
 
Tisdagstallriken består av pastasallad helt enkelt. Proppa med nyttiga grönsaker i härliga färger och servera bara med en dressing eller som ett tillbehör...
Vi äter våran med kyckling denna gång!
 
 
God morgon
Tja vaknade med huvudvärk men har med lite nackrörlighet och kaffe lyckats mota tillbaka denna, skönt! Idag har jag nämligen tänkt att jag ska ta tag i Nikkis garderob.... Suck vet liksom inte riktigt i vilken ända jag ska börja för denna rymmer allt från bebis till ärvda kläder och dagens storlekar....
Tror helt enkelt att jag får bita i det sura och plocka ut allt och sedan bara tillbaka med det som hör hemma! Skönt när det är gjort iaf....
 
Igår var jag iväg och körde spinning, hör verkligen inte till vanligheterna nu för tiden!
Instruerade i detta i många år men har sedan förpassat det till hyllan. Men igår kände jag för ett riktigt svett-pass och spinning passar då utmärkt. Jag fick verkligen till mitt upplägg, att ligga precis bara och nosa på mjölksyran, låta den sippra en aning, men inte mer! Då fick jag stället en flod med svett som pumpade ut över hela kroppen, så nice ;)
Direkt efter in i gymmet för lite mangling av axlar, kan lova att jag var trött men väldigt tillfreds i soffan senare!
 
Mot garderoben //PIllan


1 december

 
 
 
 
Hyacinter finns det många av i detta hem just nu! Älskar dem och dess doft ....
 
 
Härligt att bli väckt 05.15 - Börjar julkalendern nu?!.... öhhh nä inte på två timmar  - Sov nu!!
 
Jo då typ så startade morgonen men hon somnade om och jag väckte henne strax före 07.15 och fixade mysfrukost framför tv:n :)
 Sedan har jag varit på utvecklingssamtal med Filippa och sedan iväg med henne direkt till kiropraktorn. När hon skulle gjuta pjäxor i helgen så såg man att hon var helt sned i hela bäckenet.....
Men väl på plats idag så kunde vi konstatera att hon inte trampar ned riktigt på foten på det ben som hon skadade knät för ett par år sedan! Därför blir liksom hela ryggen vriden!
Nu måste vi iväg till en fotspecialist och ordna med nya sulor plus att hon själv måste försöka att tänka hela tiden på att gå/stå riktigt och inte lägga över belastningen enbart på höger ben!
 
Här hemma just nu har Nikki sin vän Allie på besök och den här mamman springer benen av sig upp och ned för trappen för att fixa med i ena sekunden Barbie-hus, julpyssel, ny musik osv osv....
Men ikväll är det jag som beger mej till gymmet för att få utlopp för de senaste dagarnas uppehåll!!
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se