GLAD PÅSK

 
 
Sköna semestern är här och skärtorsdag innebär att vi just startat påskhelgen!
Påskliljorna lyser fint som solen och vi håller tummarna att det "gula klotet" ska skina så mycket som bara är möjligt kommande dagar!!
 
Idag packar vi det sista och reser till min mormor. Där samlas hela min släkt på min mammas sida och det blir en salig blandning av mostrar, kusiner, tremänningar, svågrar, syskon.... ja U name it :)
 
Såklart jätteroligt att få umgås med släkten och tillsammans har vi många barn som säkert kommer att ha riktigt härliga dagar med bus och lek, skattjakter, pulkaåkning och fiske!
 
 
 
 
Det som inte alls fungerar där uppe är datorer... men jag tänker att ni precis som jag hellre ägnar de kommande dagarna åt äggmålning, äta lax och sill, dricka påskmust och "tjuva" några godisar ur barnens ägg än att hänga vid datorn!!?
 
Så därför vill jag nu önska er en riktigt härlig helg så dyker jag upp med nya inlägg i början av nästa vecka då vi är på plats i Vemdalen och täckningen är fungerande igen!
 
Ha d så jättebra
 
//Kram PIllan


Franska vänner

 
 
Mina nuvarande bästisar i badrumsskåpet kommer från Frankrike :)
Alla Avénes produkter är speciellt anpassade till känslig hud och baseras på de mjukgörande effekterna  hos Avénes Thermalvatten.
Den stora flaskan innehåller rengöringlotion för känslig och/eller allergisk hud. Lotionen sköljs inte bort och verkar lugnande på huden. Tar även bort ögon-make
 
 
Ansiktscremen tillför fukt samt gör huden mjuk och smidig. Krämen reducerar omedelbart hudirritationer samt stärker huden och ger långvarigt skydd mot yttre påfrestningar.
 
Den lilla tuben , Anti-Redness Concentrate är en lokalbehandlande kräm för rödblommig hud och synliga blodkärl i ansiktet. Krämen reducerar och förebygger rödhet samtidigt som den återfuktar, mjukgör och skyddar huden.

 

Har använt dessa i ca fyra veckor och känner mej riktigt nöjd! Känner att jag ständigt är på jakt efter nya "bättre" produkter men försöker alltid ge nya märken minst tre månaders chans... ;)

 

Men som sagt jag är väldigt nöjd hitills och tror att jag fortsätter med dessa!

Om du är nyfiken så har Apotea ett stort utbud av den här serien!

 

//PIllan

 


Rosa piggar upp!

 
 
Älskar verkligen rosa och speciellt nu när våren kommer!
 
 
Både Kappahl och Lindex har fått in jättemycket fint i lite "American style" med stjärnor och flaggor som jag gillar! Preppy och perfekt enligt mej ;)
Denna pikén är från just Kappahl och för 179 pix kan man ju köpa flera färger dessutom
 
God morgon tisdag
Nedräkning inför semestern har börjat och den stora tvätt- och packdagen får ta vid efter avslutad arbetsdag!
På torsdag ska vi först åka till min mormor och vara där över hela påsk-helgen. Sedan drar vi vidare till Vemdalen för några dagar förhoppningsvis i skidbacken.
Vi får turas om att åka pulka med Nikki och varva med slalom tillsammans med Filippa. Längtar tills även Nikki kan vara med oss i skidbacken:)
Nästa säsong ska hon iaf få börja med slalom även hon!
 
Idag ska jag även hinna med ett besök hos frissan. Den där envisa oönskade utväxten börjar visa sig alltmer synlig och den måste väck innan påsk !
 
Ha det gott //PIllan


Måndag och Tur som en Tok!

 
En liten del av alla Filippas priser från "slalomkarriären".
Efter helgen kom hon hem med ännu en!
Tyvärr blev även avslutande slalomen en liten besvikelse... Fillan låg trots skadorna hon ådrog sig i lördags ändå på en 10 plats inför andra åk. Hon var supertaggad, ja lite för taggad för det blev en uråkning och hon var inte ensam om detta bland toppåkarna. Även fyran, trean och Ettan efter första åk körde ur, så det var många besvikna tjejer....
 
 
 
Bjuder ändå på en bild från avslutande tävlingsdag, visst är det häftig...!
Foto: peterA
 
Hej hej Påsk-veckan!
En helt perfekt sådan för jag jobbar bara till onsdag sedan väntar ledigt i en och en halv vecka :) Ska bli superskönt att få åka bort och bara mysa hela familjen!
 
 
Igår kväll tog jag mej äntligen iväg för att träna igen. Uppehållet blev på tok för långt (fyra dagar utan aktivitet gör mej på dåligt humör) så det var riktigt najs att få pumpa ur all energi en timma!
Dessutom plingade det till i min mail och det visade sig att jag vunnit en jättefin tävling hos söta Fru Sofie !
Blombukett till ett värde av 400 kr, vilken lyx att beställa hem denna bukett :)
 
UPPDATERING! Dra mej baklänges, jag ser nu på morgonen att jag vunnit ännu en tävling hos bästa Starwoman ett presentkort hos Gizmolinas closet !!
Nu måste jag nog springa och köpa en trisslott..... :)
 
Ha en fin start på veckan //PIllan
 
 


Solsken, topplaceringar och en krasch...!

 
 
Wow vilka toppendagar vi haft under de två första dagarna av LVC-Finalerna! Sol, sol och sol glada ungdomar och föräldrar och ett fantastiskt arrangemang!!
 
Fredagen innebar super-G som blev en riktig nervrysare in i slutet....
Filippa låg som sjua efter första åket av 134 startande tjejer! Efter andra åke lyckades hon ändå klättra och slutade på en suverän femte plats.
 
Som ni vet är detta en väldigt tight sport och endast ynka hundradelar skiljer de bästa tjejerna åt....
Men lag Medelpad slutade som 3:a, 4:a och 5:a och därmed knep man lag-silver!!
 
 
 
Tjejerna var så himla glada och det är underbart när man får vara med på plats och ta del av detta! På kvällen var det stor invigning på torget i Sundsvall och såklart prisutdelning. Det syntes att Filippa verkligen var glad och stolt då hon tog emot sitt pris!
 
Idag väntade storslalom och Fillan var taggad till tusen.
Åkarna startar med typ 30 sekunder emellan varandra och vi hade koll på att hon skulle synas i backen efter ca 27 sekunder precis när tjejen före har gått i mål....
 
 
27 sekunder kom, 28 och 29 då förstår vi att hon måste ha kört ur och precis då ropar speakern ut att Filippa tvingats bryta.... Lång tid går innan vi äntligen ser henne komma med sin pappa nerför backen och det visar sig att hon skadat sig!
Hon hade åkt helt suveränt första delen och säkerligen fajtades om ännu en top fem men fastnade med armen i en käpp och kraschade illa med fall på höft och lår....
 
 
Väldigt besviken och ledsen tog vi emot henne och kontrollerade att hon ändå var OK så inget läkarbesök var nödvändigt!
Så den här helgen har vi både fått se oändlig lycka och total besvikelse!
Men så är sportens värld och i morgon väntar den avslutande slalomtävlingen. Vi håller såklart tummar och tår att det går vägen utan uråkningar!!
 
 
Vi är hemma efter vår lilla trip och för mej väntar jobb i morgon bitti men jag kommer såklart att vara uppdaterad direkt mot resultatlistorna på nätet och säkerligen bita av mej naglarna innan det är klart ;)
 
Ha det gott //PIllan


Final Fredag

 
 
Äntligen har det kommit fram lite påskpynt hemma hos oss!
Eftersom vi nästan varje år är bortresta över påskhelgen så har vi minimalt med dekorationer men jag ville ta fram det nu så man får kika på detta och "komma i stämning" eller ägga upp sig kanske ;)
 
 
Även lite godis står framme, mest för syns skull jag är inte så förtjust i sådant (gillar som bekant chips mer...)
 
 
De finfina äggen hittade jag hos Allrum
 
Ja idag startar Lilla Världscup finalerna och detta vill vi inte missa. Filippa åkte redan igår men vi andra ska strax packa in oss i bilen och styra österut.
Tävlingarna vara i dagarna tre och hålls i Nolbybacken, Njurunda. Detta är nästan som Filippas hemmabacke då hon tränar här relativt ofta.
Idag är diciplinen Super-G och det är så otroligt pirrigt och nervöst för den här mamman - Det går ju sååå fooort!!! :/
 
I kväll väntar också stor invigning på torget i centrala Sundsvall och vi bor på hotell alldeles intill så det ska vi såklart också titta på. Nikki är uppspelt både över tävlingar och hotell-vistelsen ;)
 
Jag jobbar på söndag så sista tävlingsdagen missar vi tyvärr... Åker hem lördag kväll.
 
Ha det bra så "ses" vi på söndag
 
//PIllan


Som vanligt, Toppen!

 
 
Efter en dag med huvudvärk från att man slår upp ögonen var det helt underbart att få kliva in hos födelsedagsbruttan Annika!
Alltid lika vackert och dukningen igår var inget undantag ;) Så fiint med det grå porslinet och de ljungfärgade servetterna och en härlig tulpanbukett, eller hur?!
 
Vi bjöds på en jättegod fick och skaldjursoppa och vitt vin, räddade huvudet, jo faktiskt ;)
Efterrätten var så söt och påskig, som en liten äggbakelse ! Något att ta efter nästa helg
 
 
Ljuvlig kombo av grått och ljung. Färgerna gör sig verkligen ihop!
 
 
Ungdomen själv och den smarriga desserten!
 
Tack så mycket för en trevlig afton
 
Nu ska jag packa lite inför helgens resa, Världscup-finalen väntar i morgon.
 
//PIllan


Kedjorna goes träning

 
 
Samtliga kläder är från Cubus!
 
Lill-lördag smakar bättre än onsdag, eller hur?! ;)
Tidig morgon även i morse men simsalabim så är klockan 13.30 och då gör jag helg, inte illa ! Eller typ iaf, jag jobbar nämligen en sväng på söndag men tre härliga lediga dagar som ska fyllas med flera roliga aktiviteter!
 
Ikväll ska jag äntligen komma iväg på ett försenat födelsedagskalas. Presenten har legat länge och väntat på att bli öppnad....  Så därför blir det ingen träning denna afton utan jag kör på lite smaskande istället ;)
 
Träningen får istället inspireras av lite snygga kläder att svettas i. Har ni sett att samtliga av de stora klädkedjorna har infört en egen liten avdelning för oss sportisar! HM har ju haft det i många år men nu finns det ju hos allt från Kappahl till Gina Tricot och som här ovan då hos Cubus.
De är ju dessutom väldigt prisvärda alternativ men knappast samma supermaterial som tex Nike och Röhnisch...
Särskilt vid löpning vill jag att tightsen ska ha superpass-form och inte hasa ner typ! Men lite toppar och sådant kan man ju alltid köpa på sig och svinga några hantlar i :)
 
Allt för nu  //PIllan


Tisdagstulpaner

 
 
Var bara tvungen att slänga med lite rosa tulpaner bland matvarorna idag....
 
 
Det ymniga snöfallet ute bidrar inte till någon vårstämning direkt....
Nä fina blommor får pigga upp sinnet idag!
 
Tisdag och vi är redan hemma från jobb och dagis . Kort dag innebär oftast att vi äter ganska tidig middag, så jag ska strax börja förbereda denna. Idag äter vi fisk, ett recept som är superduper snabbt och gott, här hittar ni receptet.
Ikväll bär det iväg på ett fartigt aerobics-pass igen och sedan tänkte jag mej en timmes Pilates, härliga kväll!
 
//PIllan


En ny vecka i sikte

 
 
 
Måndag morgon och vi mjuksartar....
 
Filippa kom hem från en tävlingshelg med en fin tredje och fjärde placering! I helgen väntar finalen i världscupen och då ska vi självklart vara på plats för att hejja fram Medelpad :)
Idag börjar hon med sovmorgon så jag och Nikki gör likadant!
 
A som varit på killresa i fjällen sedan förra onsdagen var inte välkommen hem igår som planerat.... Detta beror på att typ halva gänget fick magsjuka !! A insjuknade i lördags så han får smyga sig hemåt i eftermiddag först! Usch vad jag hatar magsjuka!!!
 
 
Lilla Nikki med stora kikaren... hon har nu fått en egen i lite mindre size ;) Spännande att kika ner mot fåglarna och ibland någon "bambi" som går förbi
 
Nu ska jag duka fram frukost till tjejerna så de håller energin är på topp. Solen skiner så den här veckan börjar bra, keep up!
 
//PIllan


Två timmar...

 
 
Jag och Nikki njuter av solen, underbara vårvinter! Lillan stökar på med "matlagning" men däremellan var det mycker, -Mamma kom o titta! Så jag studsade upp och ner från denna stol flera gånger... Till slut åkte lite godismutor fram ;)
 
 
Här har ni ingen mindre än våran nya Kommunchef!!
Fina Sara har gjort kometkarriär och har precis i dagarna valts till chef i våran kommun detta trots ( får man väl ändå säga..) att hon är tjej och dessutom flera år under 40!! Det kallar jag Girlpower! Glad att jag fått lära känna denna toppenpingla ;)
 
Ja vi fick två timmar i strålande solsken igår.
Hängde på vännen Carolas altan med finfin utsikt över sjön/isen där många tog chansen att aktivera sig med skidåkning, prommenader och skoter. Men vi satt skönt där vi satt.... Hi hi...
 
Det var dessutom riktigt varmt mot husväggen. Härligt att sitta där med en kopp kaffe och känna dessa efterlängtade solstrålar träffa kinderna, om jag längtat!
 
Men efter precis två timmar var det någon som "drog ner rullgardinen" ?! Ett jämntjockt lager med moln dök plötsligt upp och vi drog oss in för att spisa lunchen.
Jag hade tagit med en bulgursallad med lax och bacon som uppskattades, trevligt.
 
Idag tar jag Nikki på kälken och prommenerar ute på sjön och hoppas solklart att solen kan hälsa på en stund idag med...
 
//PIllan
 
 
 
 


I kvällens glas...

 
 
Som så många gånger förr korkar jag upp en fin Ripasso....
 
 
En av favoriterna är Valpolicella Ripasso med fyllig smak och inslag av mandel,körsbär och torkad frukt. Jag njuter ett glas tillsammans med väl lagrade ostar :)
 
Lördag och ett litet vintips!
Älskar italienare ( ja inte bara forbollsspelare... ;)  ) och just dessa från Castelforte "Amarone-landet" är så goda!
Middagsmaten funderar jag fortfarande på.... Några tips ?!
 
Idag ska jag och Nikki åka över till min vän Carola för att bara slappa i varsin solstol inlindade i en varm filt! Eller jag kanske inte får sitta så långa stunder då Nikki ska med, gissar på många - Mamma KOM.... ;)
 
Ha en fin lördag //PIllan


Så efterlängtad!

 
Ja idag känner jag verkligen Thank God it´s friday....!! Så skönt det ska bli att göra helg vid 14-tiden idag :)
 
Vi har inga direkta planer utan tänker ta helgen som den kommer.
A är bortrest och kommer åter först på söndag så tjejligan Rules ... hi hi
 
Eventuellt ska vi iväg på en liten uppvaktning senare idag av en vän som bara flyger och far över världen, så jag aldrig hinner dit med paketen innan hon satt sig på nästa plan !!
 
Imorgon hoppas hoppas jag att solen skiner för då ska vi allt vara ute mest hela dagen och fylla på energi och D-vitaminlagren, det behövs :)
 
 
 
Nu önskar vi er en riktigt fiin fredag, pussar kommer här ;)
 
//PIllan
 
 
 


Morning!

 
 
Tidig morgon men frukosten smakar lika gott i alla fall ;)
 
Utvilad är idag mitt förnamn!
Somnade med Nikki igår vid 19-tiden och blev väckt av Filippa vid 21.30 som undrade om jag skulle sova hela kvällen....
Släpade mig nerför trappan och såg sista halvan av Mia på Grötö.
Ibland tror jag att man (läs jag iaf) behöver en sådan där total avslappnings-kväll utan träning, tv, tvätt osv för åhhh så utvilad jag känner mig idag !!
 
Nu väcka Filippa och sedan mot dagis, skola och jobb
 
//PIllan
 


Blir en tidig kväll

 
 
Hej på er
 
Trots att det är så härligt ljus länge på kvällen nu så tror jag att det blir tidig säng ikväll.... Steg upp tidigt i morse och så gjorde även Nikki. När jag smög upp hörde jag någon som ropade från hennes rum (jo hon sov i sängen inatt) och när hon såg att jag var uppe så ville hon såklart också vara det...
 
.
 
Fodral till mobilen inhandlat på Bik Bok
 
Efter jobbet tog vi en lång och skön prommenad i en timma. Solen värmde skönt ibland men det blåste rätt friskt när vi vände hemmåt igen.
Tidig middag då Filippa skulle på träning. Så nu när klockan bara är strax efter 17 så sitter Nikki nybadad i nattlinne och tittar på tv.
 
Ja så blir denna onsdagskväll ;)
 
//PIllan
 
 


Ledig tisdag

 
 
Har sett at många börjat påskpyntat! Jag har inte riktigt hunnit med det... undantaget är Nikki som fixat lite "piff" på dagis :)
Äntligen har även lillan fått en ny säng på sitt rum! De söta lakanen med tårtor kommer från Jotex
 
 
Förvaring är ett stort måste till alla små grejjer och pryttlar på en liten tjejs rum! De fina rymliga rosa "påsarna" hittade jag hos Ellos
 
 
Nya sängen som ännu inte invigts.... Jo hon har ju legat där dagtid men inte på natten :/ Men vi fortsätter varje kväll och till slut går det nog :)
 
Åhh så skönt att äntligen få en ledig dag!
Har jobbat en låång period nu så det var välbehövligt... Vaknade full av energi faktiskt och har fått en hel del gjort. En lite mindre lyckad grej var att slänga in en dyr ylletröja i tvättmaskinen och köra på 40 grader....
A :s tröja passar numera Nikki!!! Suck
 
Ikväll väntar mitt aerobics-gäng på mig igen, längtar eftersom förra tisdagen var jag ju i Stockholm !
 
//PIllan


Broccoligratäng

 
 
Ny vecka och vi startar den med ett LCHF-recept!
Jag kör inte den metoden men sneglar ofta på dess recept då jag är på jakt efter proteiner! Lchf har jag märkt innehåller rätt mycket av just detta ( en del av poängen då detta ger mättnadskänsla plus fettet såklart). Men som jag nämnt tidigare behöver jag även en viss dos kolhydrater om jag ska funka ;)
 
Den här broccoligratängen är i alla fall toppen som tillbehör till både fisk och kyckling
 
600 gr frysst broccoli
 2 ägg
3 dl grädde
3 dl riven ost
salt, peppar
 
Ugn 225 grader
Koka den frysta broccolin i några minuter
Lägg i form
Vispa ihop ägg, grädde och ost, salt och peppar och häll över broccolin
Sätt i ugnen i ca 15-20 minuter
 
 
Middagen denna måndag blev gratängen tillsammans med kyckling i smarrig ädelostsås, yummie!!
 
Nu är jag superladdad inför kvällens spinningpass och lite styrka på det :)
 
//PIllan


Final-lördag

 
 
Massor med smaskigheter krävs när det vankas Mellofinal!
Vi smaskade smörgåstårta och bubbel ;) Sedan blev det Gino med glass och slutligen massor med chips och dipp, hi hi ....All In bara!
 
 
 
Nikki var såklart med och "partajade" men här har hon bytt om till nattkläder och bytt chipsen mot nappen ;)
Min allra bästa Linda var hemma på besök så då passade vi på att fira lite extra att vi fick ses igen!!
 
Oj oj oj vilken trevlig kväll vi hade igår men den slutade liksom i ett  -Jaha vad hände nu då...?!
Vi hade inte tippat Robin som vinnare men man kan ju inte alltid få som man vill....
Tyckte inte alls att det var någon som stack ut särskilt mycket så egentligen kvittade det ;) Vi hade som sagt trevligt och skrattade mycket, det är huvudsaken!
 
Nu ska vi ut i kylan och fånga några solstrålar!
 
//PIllan


"Våran dag"

 
 
 
Hej all tjejer, kvinnor och ladies, idag är det våran dag!
8 mars innebär ju kvinnordagen och det är väl inget jag direkt brukar fira men hey det är dessutom fredag så lite kan vi väl kosta på oss ;)
Ge en fin komplimang  och ett leende till dina medsystrar och samtidigt skänk en tanke till alla som inte har det lika bra som vi.....
 
 
 
Ljusblått är verkligen ingen dominerande färg i min garderob.... Men idag när solen strålar så vill jag bara andas vår och vad passar då bättre än himmelsblå :)
 
 
Min dag har hittills bestått av smörgåstårts-tillverkning (bara att dekorera i morgon innan Mellon) sedan har jag svettats en timma på gymmet. Bästa sättet att starta upp helgen på, enligt mej ;)
 
Men nu lite lunch-tajm och min helg innebär faktiskt jobb.... Så bara att bege sig om en stund till arbetsplatsen, men jag gillar mitt jobb!
 
// Kram PIllan
 
 


Barnen växer och mammorna blir rynkiga...

 
 
På förmiddagen har vi haft besök av Jenny och Edit. Tjejerna hade superkul och det hördes högljudda skratt och skrik från Nikkis rum mest hela tiden ;)
Det skiljer endast tre dagar mellan dessa damer och det märks att de är på precis "samma nivå" !
 
 
Det roliga var att jag fann detta kort som vi knäppte då tjejerna endast var tre veckor gamla! Jo då de små gullisarna fortsätter att bli sötare medans mammorna blir äldre och rynkigare :)
 
Här kommer ett sent inlägg för att vara från mej.... Känns som mitt i natten då jag oftast brukar ligga i sängen redan vid 22!
Men jag kom nyss hem från jobbet och då är jag oftast ganska pigg och behöver komma ned i varm en stund. Perfekt att surfa runt och fixa med lite vid datorn!
 
I morgon är det ju redan fredag, känns som en kortvecka då jag var i Sthlm må och ti...
 
//PIllan


Fantastisk konferensmiljö

 
 
I dagarna två har jag haft äran att vistas i fantastiskt mysiga miljöer på Lundqvist och Lindqvist
i Stockholm! Varje rum var inrett i en egen mysig stil och det kändes verkligen som om man var på besök hemma hos någon
 
 
Jättefin inredning är inte så vanligt att man hittar i vanligtvis förutsägbara konferensmiljöer
 
 
Dessutom dukades sju sorters kakor upp varje dag till eftermiddagskaffet och allt var hembakat av ägarinnan Lena Lundqvist Werner!! Hon har även gjort en bok med supersmarriga recept på allt som serverades :)
 
Hemma i gen och solen strålar, känns riktigt härligt!
Filippa sussar sött och får så göra eftersom hon har sportlov. Lilla bus däremot är uppe och skuttar nöjd över presenterna som mami handlat. Bla nya solglajjor och lite kläder.
 
Nu är det dags att ta tag i vardagen och träningen efter ett lite för långt uppehåll.... Mot gymmet och sedan hej hej jobbet igen!
 
//PIllan


Har det gött...

 
 
Hotell-frulle både i morse och i morgon bitti, mmm lovely!
 
Jag har det så skönt på min lilla Stockholms-tripp!
Självklart är huvudsyftet utbildning inom jobbet men vi har hunnit med lite shopping nu på eftermiddagen
En fantastisk Ceasar-sallad och nu ska jag hoppa in i duschen, krypa ner i sängen och zappa i lugn och ro...
 
Det är vardags-lyx så här på måndagkvällen :)
 
//PIllan


Ny blus på trött PIllan

 
Sötaste blusen från Saint Tropez åkte på igår när jag skulle på lite galej. Shoppad på Boozt med finfin rabatt
 
 
Ser lite trött ut .... och det var jag oxå! Men en riktigt trevlig kväll blev det ändå :)
 
Vilken dag det blev igår!
Startade upp med att vara i serveringen redan vid halv åtta på morgonen. Sedan satte jag inte ner rumpan på hela dagen... Först vid 19- tiden när jag kom till Kamilla för en utsökt middag fick jag slå ner min trötta kropp.
 
Det var 240 startande i slalomtävlingen så ni må tro att vi hade att göra hela lååånga dagen. Jag fick smita hem vid 17.30 så jag skulle hinna byta om men då hade prisutdelningen precis startat!
Filippa gjorde bra ifrån sig och hamnade på fjärde plats men jag hann inte se något av hennes åk.
 
Idag tävlar hon i storslalom och planen var att åka och titta på åtminstonde ett åk men jag hoppar det för jag har en del att fixa innan tåget til Stockholm går. Dessutom reser A bort i morgon så det ska fixas med Nikkis packning också...
 
Filippa startar sitt sportlov och hänger på en kompis till Sundsvall direkt efterr tävlingarna idag.
 
Ha det så bra //PIllan


Fredag 1 Mars

 
 
Glada och busiga tjejer på gliiid.... Nikki och kompisen Ellie (som just nu är på varmare breddgrader)
Bilden har en vecka på nacken men passade bra som härlig fredagsfeeling :)
 
Åhh det är fantastiskt härligt att lägga de allra bittraste vintermånaderna bakom sig, eller hur?!
Jag avslutar arbetsveckan med ett kvällspass men planerar att vara hemma lagom till Gladiatorerna. Måste kolla in hur det går för Lofsan ( en favorit inom träningsbloggarna)
 
Helgen kommer att gå i ett...
Imorgon upp i ottan för att stå i serveringen på slalomtävling. Hela dagen kommer det att langas korvar, toasts och kaffe...
Hem och snabbt svira om för en riktig rock-afton. En privat fest i den gamla postbyggnaden där en återförening av det gamla bandet Blowball ska spela. Medlemmar är inga mindre än Mattias och Tomas från Takida och Jens som är sångare i Corroded !
Ska bli riktigt skoj :)
 
Söndag fortsatt slalomtävling och jag ska försöka hinna en sväng för att hejja på Filippa. Vid 16-tiden sätter jag mej dock på tåget och drar till Stockholm för några dagars kursande.
 
Ha en fin fredag //PIllan
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se