Skål för bruden



Vilken härlig dag sol, bröllop och dryck;)

Har precis kommit in efter ett eftermiddagspass i solen. Vi befinner oss just nu i fjällstugan för i morgon vankas det lite umgänge i goda vänners lag.

Först bänkade jag mig såklart framför tv:n för vigseln mellan William & Kate. Tyckte dock att tärnan var den snyggaste... Wow vilken ljuvlig klänning!
Sen kan jag bara inte sluta att häpna över alla etikettsregler och "stök" som dessa kungligheter ägnar sig åt. Fast jag tror att det är just detta som gör mig faschinerad... Har alltid varit intresserad av kungligheter och minns att jag satt som klistrad redan när Diana gifte sig och då var jag ändå bara 8 år!

Well well morgondagen ja, sista april! Vi är nämligen inbjuda i en middagsklubb som tidigare har bestått av fyra par men ett par har "försvunnit" på vägen. Så nu har vi fått den äran att överta dessa platser.
Meningen är att vi ska träffas fyra gånger per år och laga middag till varandra. Temat är hela tiden rullande på vinter, vår , sommar och höst. Så våran premiär i morgon blir att få inta en vårmiddag. När det sedan blir min och darlingens tur att laga mat så ska det vara med sommar-touch!

//PIllan


Äh det bidde inget...



Lite fint som jag spanade in på Kappahl! När det blir sommar så faller jag alltid för lite Sailorstuk och gärna marinblått. En färg som jag aldrig använder resten av året...

Home again....
Inte bidde det nåt i kassarna som det stod Pillan på i alla fall! Men Nikki och Fillan fick lite nytt:)
F hade önskemål om nya jeanstights och det hittade jag plus en tröja till. Mascara går åt som smör här hemma och på Cubus var det 20% på all kosmetika så det blev några av hennes favorit, Loréals Voluminous.
Ja jag spanade mest och såg jättemycket fint till mig själv, men som sagt det får bli en annan dag!

Förresten blir jag galen på mig själv... Här hemma ligger nämligen Fillans påskägg utspridda lite överallt och jag går och äter ur dessa fast jag inte ens gillar innehållet:/  Tror dom får åka i soporna snart!

Nu väntar ett hårt Challenge pass för min del

//Tjing PIllan


Svunna tider



Första bilden som finns på vårt hus. Det byggdes av min farfars farfar och det är bland annat han som är en av herrarna till vänster. Denna brokvist ska vi försöka återskapa, tycker den är jättefin. Urspungshuset hade också fler fönster som dom senare satte igen...


Här är min farfars mamma, min farmor och farfar. Min pappa är  killen till vänster och min farbror till höger. Här ser ni att två fönster istället blivit till ett större!



Här står min farfar i bar överkropp men byxorna ser rätt varma ut... ;)
Här ser man också räcket lite bättre på bron. Det var även dubbeldörrar men nu har vi en enkel dörr. Kan inte riktigt förstå hur det fick plats med en dubbel för det är en trapp direkt upp till vänster och en vägg inne till höger...?!

God morgon bloggis!

Jag och Nikki är uppe och har precis avslutat en liten minifrukost i form av rån med räkost till skruttan och en kopp kaffe till mig. Frukost nummer två ska intas om ett tag och då i form av gröt!

Idag ska vi ta en tripp till min favoritstad nämligen Östersund. Har inte varit där sedan i höstas och vi har en del som måste uppdateras i garderoberna. Hmmm har man inte alltid det...?

Som ni ser så bjuder jag på några riktigt gamla bilder idag men jag är väldigt tacksam att dom finns kvar!
Kul att se huset och hur det har förändrats under åren. Även inomhus har en del mindre bra saker gjorts.
Tex så fanns det väldigt vackra spegeldörrar överallt men dessa har man tyvärr sågat i och bara slagit på masonitskivor. Men vi har återskapat flera av dessa också.
Nu är det golven som det jobbas med för fullt. Många som ska slipas vissa målas vita och vissa såpas. I några rum blir det också inläggning av nya golv.

Ha det // PIllan


Jag gjorde det!




Yes jag sprang igår! Eller sprang och sprang typ sakta jogg i alla fall:)
Rundan var ca 5 km och jag sprang sista hälften... Det trista var att jag på slutet kände av mitt så kallade löparknä som är en anledning till att denna "karriär" aldrig blivit långvarig!

Skulle behöva köpa riktiga utprovade inlägg till skorna eftersom höger knä har en tendes att vicka inåt vid löpning. När jag går i rask takt känner jag inte alls av detta. Antar att påfrestningen är mycket mindre då men aldrig heller vid riktigt hårda aerobics pass!
Ja ja men jag kanske kan jogga typ en gång i veckan en kortare sträcka förhoppningsvis!

Nu ska jag strax vinka av Filippa som åker till Funäsdalen för säsongens sista tävling, 1:maj Trofén!

//PIllan


Nya älsklingar & punktering





Åh vad jag gillar mina nyaste sneakers! Är dom inte snygga så säg... ;)
Märket går väl inte att missa där bak, PUMA som passar en "tant" med klös!

Snart ska jag snöra på mig joggingskorna och ge mig ut. Vet inte om jag ska öka takten och ta till en jogg men kanske....

Vi har haft en jättemysig dag på badhuset.
Nikki var till en början lite skeptisk och höll ett krampaktigt tag om min nacke. Hon är inte speciellt road av sprutande vatten och detta fanns det gott om i barnpolerna. Typ olika djur som sprutade vatten åt olika håll, läskigt...:)
Men efter en stunds invänjning så blev det mesta istället spännande och vi tog även några varv i "strömmen".

Morgonen började dock inte allt för bra. Vi hade tänkt att ta tåget så i relativt god tid packade vi vagnen för att gå iväg men då upptäcker vi att det är punktering!!
Gah inser ganska fort att detta är inte pyspunka utan ett hål som inte lagas på en kvart.... Bidde att ringa efter A som fick komma med bilen istället...!
Typiskt va att det ska hända precis när man ska iväg på nåt?!

//PIllan


Ljusare tider



Har ni sett att det har blivit sommar även i mitt huvud... ;) Som vanligt på vårkanten så blev detslingor i frissastolen förra veckan.

Ännu en ljuvligt varm dag börjar gå mot sitt slut. Det är helt otroligt vad varmt det är... Så här är det ju inte ens alltid på sommaren!

Har haft min vän Kamilla här på laxmiddag som en liten avrundning av påskhelgen. Till efterrätt blev det fruktsallad med riven kokos för att liksom bana in kroppen på rätt köl igen:)

Strax väntar jag även hem Filippa som stannade en dag extra i fjällvärlden. Tänkte ta med mina tjejer till badhuset i morgon. Nikki har endast badat i sin lilla badbalja hitills så jag hoppas verkligen att detta ska uppskattas!

Ha en fin kväll//PIllan


Vilken helg!



Skattjakterna avlöste varandra under långfredagen



Nikki ville också följa med de "stora" tjejerna så mamman fick bära



Påskägg e spännande tycker även de minsta sötisarna



Filippas påskägg innehöll mest pengar och smink



Sol sol sol hela helgen



Mat och godsaker i stora lass:)


Nu har vi "landat" hemma i lägenheten igen efter en fantastisk påskhelg! Herregud vilket väder, bättre än så blir det knappast....

Långfredagen ägnades åt skattjakter för barnen. Kartor, gåtor och gömda skatter på sjöbotten bla. Spännande såklart och helst då för de barn som är runt 4-5 år.
Filippa som är äldst fick vara lite mer ledare och hjälpa till. Något som hon inte har något emot!
Fisketävling var också på programmet men jag vågade mig inte ut på någon is för den var allt annat än tjock ... Till och med två som "plurrade"!!

Påskaftonen gick helt och hållet åt till att vända ansiktet uppåt och lapa så mycket strålar som möjligt ! Detta i kombination med ett jämnt intag av mat och dryck:) Nu gäller det att försöka återvända till sina vardagliga mat och träningsrutiner!

Jag tog i alla fall några sköna morgonprommenader när luften fortfarande var lite kall efter natten men solens strålar värmde skönt mot kinderna. Fantastiskt att bara lyssna till fåglarnas kvitter och ingen trafik som över huvud taget hörs:)

Nu är det packa upp och tvätta som gäller

//PIllan


G L A D P Å S K !









Bilder ur mitt akiv från tidigare års påskfirande. Men det är just detta vi ser fram emot, äggmålning, godisätning, HELA släkten tillsammans i solen med massor av aktiviteter, lekar och god mat:)

Välkommer påsken!

Idag gissar jag att en och annan påskkärring knackar på dörren för att fylla sitt förråd inför Blåkullaturen:) Bäst att skynda till affären så jag har nåt att bjuda på!

Annars så ska jag packa inför vår resa till fjällvärlden. Blir en hel del som ska med,kläder för alla väder helt enkelt.
Dessvärre tror jag inte att vi kan genomföra vår årliga Påskaftonshappening precis som vanligt. Det beror på att påsken infaller så sent och den mesta av snön har hunnit tinat bort. Svårt att åka skoter och skidor överallt osv. Men vi hittar nog på både det ena och andra närmare inpå knutarna istället.
I min mormors hus blir vi 16 personer som ska bo tillsammans (mormor har ett stort hus)!
Det brukar bli många och långa sittningar runt matbordet och det hör väl påsken till:)

Ha nu en riktigt skön helg alla bloggisar. Täckningen kan det vara lite si och så med där uppe så vi får se om jag dyker upp annars ses vi på måndag igen!

//Kram PIllan


Lite romantik i garderoben



Söta spetsar har flyttat in i min garderob



Dessa spetsar ska få "umgås" med lite blommor och göra innehavaren färgglad och romantisk;) i påsk!



Både underklänning och tunika/klänning kommer från Ellos


Yes vi sov till 06.20 idag, så skönt! Antar att detta låter jättetidigt för vissa men för oss är det sovmorgon.
Tyvärr lyser solen med sin frånvaro men vi ska i alla fall ta vagnen och prommenera till bvc för invägning. Senare idag kommer Nikkis farmor på besök så jag gissar att även hon vill ta en sväng med vagnen!

Filippa ska på skoldans ikväll. Ja inget disco utan riktig dans som är för flera skolor i kommunen. Filippas klass har dessutom fikaförsäljning så igår blev det ett gäng kokostoppar för min del...

Själv ser jag fram emot att klockan ska bli 18.00 för då är det frissastolen som gäller för mig! Sommarpälsen ska få åka på, mao det ska bli blondare igen;)

//PIllan


Brynfix & Festivalbidrag





Jag är totalt ögonbrynsfixerad. Det är bland det första som jag lägger märke till vid nya bekantskaper:) Själv har jag inte alls speciellt snygga men jag brukar färga dom. De är ibland jättebångstyriga och ibland riktigt bra...?! Helst skulle jag vilja tatuera brynen så man får till en snygg shape:)

Har fortfarande inte riktigt kvicknat till ... men nu är det ju strunt i samma för snart får jag sova igen!
Ska ta hand om mig själv bara en stund först och sedan titta på eurovisionsbidragen på 1:an. Lite kvällsfika i soffan och bläddring i senaste Mama (konstigt tyckte precis jag fick förra numret?!)

Hoppas på att liten väntar lite längre med att gala kuckeliku i morgon bitti!!

//PIllan


Feeling Blue...



Bild: HM home

Inte igen!!
04.40 jag är medvetslös.... Känner mig så där trött så jag mår illa:(
Nu har bebisen somnat igen men nu vill inte jag gå och lägga mig (eller vill kanske men har annat som ska göras)
Ja ja bara att bita ihop och hellre lägga mig vid 20-tiden ikväll istället då.

Dagen bjuder på stor & liten som är sista gången innan påskuppehållet och sedan ska det också bytas lokal. Blir spännande med nåt helt nytt nästa gång vi kommer dit.

Efter träningen igår hade vi turen att bli bjuden en trappa ner på födelsedagsfirande. Smörgåstårta och kladdkaka, satt som en smäck:)

Nu en iskall dusch....

//PIllan


Påskveckan



Köpte med mig senaste Loka smaken på prommisen. NOPE säger jag bara....
Smakar ungefär som man skulle smörjt in sig med Hawaian tropic och råkat slicka på armen:/
Synd synd synd för Kokos är annars en favorit hos mig!

Yes nu är påskveckan här solen skiner och verkar ska göra så i hela landet framöver. Ett högtryck skulle parkera sig över riket, det gillar vi!!!
Tycker däremot att Tone och c/o har varit lite dåliga på att ställa prognoser den senaste tiden men nu hoppas jag att dom har rätt:)

Ikväll väntar dubbla träningspass i form av Core och sedan Aerobics. Just därför gillar jag måndagar:)

Ha det så bra//PIllan


Numero Uno!!



Här har jag suttit i flera timmar mot husväggen och bara njutit av fika och slalom:)



Finalen mellan Filippa (i vitt) och jämngamla klubbkompisen Alex. Spännande, spännande....





Men Filippa  gick obesegrad ur matchen och blev 2011 års klubbvinnare i parallelen!!


Oj oj oj vilken härlig avslutning det blev!!
Parkerade mig vid serveringens ena vägg och där blev jag sittande i flera timmar. Spännande var det också i tävlingen. Men mammas ♥ drog det längsta strået idag!

Nu har vi mumsat i oss annanaspaj med grädde så nu blir det en kväll i träningens tecken för min del.
Hantlar here I come!!

//PIllan


Nikki + Gunga = Sant





Det skulle helst ha varit ljud till dessa bilder för Nikki "sjöng" hela åkturen:) Att gunga var verkligen 5 +

Jag och Nikki hade en riktig utedag igår. Glassätning, gungning och långprommenad,. Men sedan blev vi trötta också.... Somnade (som vanligt) i soffan vid 19-snåret och sedan var det nästan omöjligt att somna på riktigt när det väl var dags....

Idag är det avslutning i Filippas slalomklubb med prisutdelning och slalomåkning!
Vi har bart överallt men backen har varit stängd den senaste veckan så det finns fortfarande snö där. Har inte riktigt bestämt mig om även jag ska plocka fram laggen!! Så dags nu va?? Ja ja men nästa säsong då blir det åka av!

//PIllan


Det spritter...



Härlig bild! Skumpa & ballonger gör i alla fall mig happy.
(House Doctor)


Solen skiner och det spritter i mina ben (även om jag fortfarande har träningsvärk...)
Jag skulle kunna tänka mig en joggingtur faktiskt. Detta har inte hänt på typ 15 år:) Men jag tror jag ska ta tag i detta inom en snar framtid! Idag blir det dock att rulla vagn istället.

A och mina föräldrar är i huset och städar övervåningen för på måndag kommer både målaren och mattläggaren!
Golv ska börja slipas så det måste vara helt bortplockat. Jag beställe alla tapeter igår så ingen återvändo... ;) Bestämde blixtsnabbt tapet till köket. Expediten var lite förvånad men den bara var där i en katalog precis den jag tänkt mig!

Ha en fab lördag//PIllan


Dagens namnsdagsbarn



Våran lilla Nikki har namnsdag idag. Nej det är inte Nikki (det finns bara i Bolibompakalender) utan Olivia som är hennes andra namn. Det är för övrigt Filippa som bestämt detta namn.

Ho ho idag känner jag att jag lever igen.... Svettigt svettigt på challengen igår. Passet är ett riktigt kondition och styrkepass där vi gör övningar i par. Det "braiga" med det är att man blir otroligt peppad av sin partner och får dessutom hejja på tillbaka. Man tar i som man inte skulle göra annars;)

Nikki tyckte att mamman och pappan skulle kliva upp 04.40 imorse.... Holy macarony! A gick upp en stund med sedan kom dom tillbaka för hon bara satt och gäspade, så vi slumrade fram till 07.00, fredagslyx!

Dagen är ett oskrivet blad så vi får se vad vi hittar på:)

Ha en härlig vårdag//PIllan



Utgånget datum?



Min sängkamrat är en bok av Carin Gerhardsen, Vyssan Lull. Har nått slutet av boken och det är en stundtals riktigt otäck historia som visar sig bottna i händelser som hänt långt bakåt i tiden.



Det bästa med boken är att jag hittade den i matvaruaffären i en korg med varor som snart "gjort sitt". Men den här boken lär nog hålla några år till.... ;)

Jiippi idag ska vi äntligen få en solig dag! Har varit väldigt avis på alla "sörlänningar" som redan haft riktig vårvärme....
Dagens ska självklart tillbringas ute men också ett stopp för fika och lek på stor & liten.
Eftermiddagen får vi dessutom sällskap med oss hem i form av Katarina och söta Ellie:)
Kvällen ska vi mammor nog ägna åt att plåga våra kroppar igen med ett svettigt Challenge-pass!!

//PIllan



Mot Gulare tider



En lustig kyckling eller är det en höna:) har landat på vårt bord, så också senaste Lantliv. Denna innehöll flera smaskiga påskrecept!

Ja nu är vi verkligen på väg, påsken närmar sig med stormsteg även fast det kändes som det var en evighet dit när man tittade i kalendern för nån månad sedan!

Vi åker nästan alltid till min mormor i fjällvärlden över påsk och så även i år. Därför börjar jag med lite pyntning redan nu. Är ingen jättefan av tuppar och kycklingar men 3 stycken trotjänare får dammas av:) Helst vill jag bara ha ris med vita fjädrar men detta gillas För mycket av kära Sessan....

Igår kväll var vi på ett nytt klassmöte angående Filippas stökiga klass. Dom har glädjande nog blivit så mycket bättre och "fröken" kände sig piggare igen!
Härligt, nu ska vi fortsätta att kämpa de här sista skolveckorna. Det är nämligen bara typ 7 skolveckor kvar av läsåret, otroligt!!

Ha en förhoppningsvis solig dag//PIllan


Äntligen





Skorna som varken jag eller Filippa kan ha för många av....


Igår eftermiddag fick jag äntligen träffa Filippa igen. Hon har ju varit ända uppe i Tärnaby och tävlat hela helgen. Duktig har hon dessutom varit. Hon var själv väldigt nöjd med en 10:de och en 7:de placering. Det var startande från hela Sverige plus, Finland, Norge och Ryssland!

När hon var så duktig så väntade en present här hemma, nya Converse:)
Dessa "dubbla" i svart och oliv gick hem hos damen. Annars kan det vara ganska svårt att pricka rätt i den här åldern gällande skor och kläder. Hon brukar säga typ innan julafton -Bara du mamma får köpa kläder till mig, säg det till dom andra..... Hmmm!
Men inte ens jag lyckas alla gånger.

Köket levererades under förmiddagen igår. Tyvärr var en bänkskiva lite skadad så A får ringa och kolla upp detta! Typiskt va...?

//PIllan


Idag kommer..



Lidingö på väg...!

Ja idag kommer vårat kök att levereras. Mellan 09.00 och 15.00.... halvlångt spann där men men.
Det kan inte installeras på en gång eftersom golvet inte är på plats ännu.
Målaren sätter förhoppningsvis också igång under denna veckan! Han har ju lite att göra....ehhh bara 200 kvadrat som ska spacklas, målas och tapetseras!

Som ni förstår så har vi lejt hantverkare för i princip allt som har med renoveringen att göra! A reser så himla mycket så vi känner att vi inte har tid. Det är också väldigt skönt att inte bo mitt i allt snickrande, känns inte som man ens har ett renoveringsprojekt. Bara att åka hem till lägenheten när man fått nog av sågar och slipmaskiner:)

Ha en bra start på veckan//PIllan


Inte många knop



Soft söndag med mysfika a lá Stina på Saltkråkan... mao KOKOSBOLLAR:)
Uppskattades av både mamman och bebben (även om hon här smaskar på ett rån)


Oj oj oj här blir det inte många knop idag! Fast det behöver kanske inte göras nåt varje dag...?!
Ska i alla fall sticka iväg och styrketräna efter middagen. Här blir det pasta med skinksås för jag tänkte att även Nikki kanske vill äta med oss och slippa burkmaten:)

Ha en skön eftermiddag//PIllan


Fredagen i bild









Supermysig kväll med nästan hela vinklubben, vi saknade två tjejer.

Eftersom det var fredag så bjöds det (självklart) på tacos. Är det fredagsmys så är det;)
Jättegott i alla fall tycker jag då vi inte äter det allt för ofta hemma hos oss...

Vi åt och babblade på så klockan hann bli halv elva innan vi tog oss ner i det vedeldade karet under bar stjärnhimmel. Där serverades glassdrinkar innehållande bla Baileys, en skvätt Mintu, vaniljglass och Oreokakor!!
Väldigt smaskigt :)

Idag fick jag dessutom slumra i sängen ända till 08.20, lyx i mitt mammaliv!

//PIllan











Tjoho, det är fredag



Ikväll öppnar vi skumpan...

Yippee som jag har längtat efter denna fredag!

Ikväll är det nämligen äntligen vinklubb igen. Kvällen ska tillbringas med mina härliga vänninor och mat, dryck och faktiskt lite bad:)

Vi har inte setts sedan mellandagarna, ja allihop tilsammans alltså... Förr var vi mycket flitigare och lät det inte gå mer en 1 månad emellan. Vet inte riktigt vad som hänt men ikväll är det i alla fall dags!

Dagen för övrigt är än så länge ganska blank... Tror jag ska ringa nån vän och föreslå en fredagsfika;)



//Kram PIllan


Ensam mamma äter...







Bulgursallad med grillad Halloumi

En smaskig singelmiddag blev det för mig alldeles nyss.
A har åkt till fjällen för lite skoteråkning och Fillan är ju i Tärnaby. Nikki nöjde sig med gröt innan nattningen:)


Pressa citron och blanda med olivolja och salt

Hacka tomater, bladpersilja (eller vanlig) och lök som du sedan blandar med dressingen.

Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen och rör sedan ner denna bland grönsakerna. (Jag tillsatte även lite oliver idag)

Grilla eller stek skivad halloumi och servera tillsammans med salladen bums

D E L I C I O U S!!

//PIllan


Grå är dagens färg..



Titta på mitt blöta prickiga fönster och utsikten är kompakt grå :(

Ja grå är verkligen dagens.
Himlen, regndropparna, den blöta snön allt är verkligen så upplyftande, N O T!
Men det är väl det här som kallas aprilväder....

Jag hoppar i gummistövlarna om en timma och beger mej med Nikki till Stor & Liten för en stunds fika och umgänge i alla fall.
Filippa blev nyss upphämtad av sin pappa för lång dags bilresa! Målet är Tärnaby och helgen ska spenderas i backarna för att köra om "Ingemar-trofén". Hejja Fillan!

Nu ska jag surfa ut på Blocket en snabbis, är ute efter en gjutjärns-spis!

//PIllan


Många kg lättare



Hittade dom här bland allt rat och jag fick världens flaschback av Filippas små brunbrända fötter i dessa sandaler när hon var ca ett och ett halvt år.... De sötisarna fick stanna kvar hos oss:)


Wow vilken rensning!! En fullproppad släpvagn bidde resultatet av min förråds rensning:)
Herregud vad me skit (ursäkta språket men det är precis vad det var) Kartonger som jag bara ställde in där när jag flyttade hit för 9 år sedan. Ja ni förstår ju, jag ville inte ens ha grejjorna då och knappast nu heller!

Ni skulle ha sett skorna jag hittade efter nån hysterisk 90-talsepok... Jäklar jag skulle ha fotat dessa. Typ Spice Girls gigant traktorplatå de luxe!! Minns att jag var så het i dessa.... tsssss.... ;)

Nåväl nu har även dom gått i graven tillsammans med gammalt julpynt, trasiga balkonglådor, uppblåsbara badleksaker, mögliga barnkläder :/ blomkrukorna som gud glömde mm mm....

Ha en fin kväll//PIllan


On the road again!



Färgglad bebbe myser i vagnen. Visst är det härligt med färgerna som tinar fram i garderoben...?!



Även Conversen har fått tagit plats på 37:orna där nere:)



Pilotisar på nästippen och solsken i blick!


Härliga tisdag, solen skiner och vi är på benen igen!

Träningen ställde inte till med något större besvär så idag har vi både varit på baby-rytmik och tagit en skön prommenad! Känner att livsandarna återvänder;)

Energin lät inte vänta på sig så eftermiddagen har gått i rensningens tecken. (Ni vet min favvosysselsättning) Nu är det köksskåpen som börjar bli fulla med sånt som inte används. Har redan fått iväg en hel del. Men i morgon väntar mitt stora förråd på att bli "lite lättare". Ska försöka fylla ett släp och åka på tippen med!

Den här tisdagskvällen ska jag bara surfa runt och titta in hos kära bloggisar:)

//Kram PIllan


Solen genom dimman



Åh dukat för sommar och grillat! Visst längtar man nu...? Här i Underbara Lexingtons tappning, Pillan gillar YES!



Sweet sweet baby-pillows

Vaknade i morse till en riktigt dimmigt utsikt. Men allt eftersom klockan tickar så ser jag nu solen genom diset. Helt underbart, känner verkligen att energin börjar återvända! Nu ska jag ut och insupa frisk luft och boosta mig med soljuset:)

Vet att det är lite silly att instruera träningspass ikväll men jag har varken hosta, ont i hals eller feber utan nu återstår bara snytningen....
Ännu en dag håller jag tummarna och hoppas att det inte blir värre... :/

Igår var en riktig återhämtningsdag med café besök innehållande gott fika och sedan bara slapp i soffhörnet. Tittade på Mästarnas mästare, det tycker jag är riktigt underhållande!

//PIllan


Fingers crossed







Soffmys med bästa tjejerna. Men igår tog vi oss i alla fall upp därifrån;)

Redan söndag, tider rusar även när man är lite uttråkad.... Håller tummarna att förkylningen börjar vända nu. Jag gick till och med på affären igår och det kändes OK.

Till middag blev det en rejäl kolhydratuppladdning i form av hemgjord pizza med parma och fetaost. Detta följdes upp med äppelpaj och vaniljkesella:)
Kvällen avslutades med Beck och Levande begravd på nån film kanal. Hade inte sett den tidigare så det passade bra. Filippa och jag satt uppkrupna under en filt och höll i varandra.... hu lite läskig var den allt!

Idag kommer äntligen darling hem igen, så skönt! Vi har saknat dig♥
Nu ska han minsann få höra vad Nikki rabblat den sista veckan när han varit bortrest... mammammammammma!!

//PIllan


Något sött till kvällen



Hallon i söta formar



Toppas med smulpajsdeg. Smält smör, vetemjöl, socker, havregryn & kokos!



Efter en stund i ugnen kommer det ljuvliga resultatet! Servera med en kula vaniljglass:)



MUMS



//PIllan


Välkommen April!




Fredag den 1 april, känn på den bloggis!!

Tyvärr har jag inga skojsiga luringar på lager, utan vill bara som hastigast önska dig en fin fredag! Hörde i alla fall nyss på lokala nyheterna att man uppfunnit typ en brustablett som blev till öl, inte illa;)

Status förkylning är tyvärr värsta dagen hitills:(
Ringde nyss tandläkaren och ställde in Nikkis första besök. Det får bli om en månad istället. Är verkligen helrisig och går på alvedon idag för att orka...
A är typiskt nog nere i Dalarna just nu men han är också helhängig och längtar bara hem.





Bjuder på två härliga bilder från nätet på ett supermysigt amerikanskt hem helt i Pillan-smak.
Där framför brasan hade jag gärna spenderat min dag men en stor kanna te och nån spännande ljudbok som underhållning! In my dreams....

//PIllan



Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!






Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se