Skattjakt

Igår eftermiddag gick jag ut i förrådet för att se om det fanns några gamla kläder efter Filippa. Vet att jag har flera kartonger men har inte kollat vad som finns osv.
Till min stora glädje hittade jag en kartong märkt Filippa stl 50-56 och datum 22 juni 1999 alltså dagen jag packat ner dom! Imponerad av mig själv där....
På vissa kartonger hade jag t om skrivit storlekar och några exempel typ gul fleecedress med öron, röd paddington tröja med päls-krage. Bra där Pillan!

Vilken nostalgi att öppna den här lilla skattgömman och minnas Fillans första tid i livet. Herregud strumporna är mini-kini:)
Nu stoppar jag detta i tvätten och hänger ut det på tork så att bebben kan få använda syrrans gamla kläder;)

På våran shoppingrunda blev det bara en grön tunika och en ny bikini i klädes-väg till mamman. Bikini-överdelen var dessutom felmärkt till 38 på lappen men visade sig vid hemkomst vara 34...
A är och byter den till mig idag. Hade tänkt att packa med mig denna till Åre i helgen.
Inte för att det lär bli några ute-bad men inomhus finns jättefina möjligheter.Grön tunika och en bikini från HM, bebis-kläderna från igår var också inhandlade där.
Plus en till magsmörjare från Body-shop, dom får man aldrig för många av...

Nu ska jag ringa pappa så han kan följa mig och köpa lite jord-säckar, orkar inte lyfta själv....

Ha det gott/Pillan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se