MALM på plats








Hej på er
Nu har jag gått igenom hela sovrummet och MALM har hittat sin plats. Även idag har det blivit några påsar till containern. Men nu börjar den bli full för hyresvärden har rensat sina förråd. Jag har tyvärr inte hunnit dit ännu. Får se om det hinns med i veckan och om det finns nån plats kvar för gamla blomkrukor, leksaker och annat skräp som jag vill få bort!

Idag är det full storm ute...usch om det är nåt jag inte gillar så är det blåst! Till och med några snöflingor singlade förbi fönstret, hmmm. Apropå fönster så måste jag snart ta tag i fönsterpustningen, men det får nog bli lite varmare först.

A har precis åkt till Falun för säljmöte i två dagar. Jag väntar på att Fillan ska komma hem så jag får mysa med henne på Filippa-dagen! Förrutom pysslet på hennes rum så står även ett par röda Converse och väntar på henne!

I morgon väntar en ny arbetsvecka igen men torsdagen bjuder på nåt skoj... Den som väntar får se!

Ha det så bra/Pillan







Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se