Underbar kväll

Vad härligt vi hade det igår. Linda och Kamilla kom hit och vi grillade i sommarvärmen. Massor med gott blev det så vi satt länge och bara mysde.

Vi grillade både älgfilé och helstekte fläskfilé plus halloumi. Till det åt vi ungsbakad sötpotatis, melonsallad, tomat & fetasallad. Hemgjord aioli och tsatziki.
Till efterrätt en underbar limecheesecake.

Filippa och Cornelia var på fest hos Maja så vid 21-tiden tog vi en prommenad för att möta tjejerna. Då var det fortfarande 22 grader varmt och människor satt ute överallt. Ja det gäller verkligen att passa på för sådana kvällar är sällsynta även under sommarmånaderna!

Idag kommer A äntligen hem efter sin golfturné i skåneland! Igår hade det regnat och blåst så mycket så det var bara att ställa in... trist!
Nu får han allt hålla sig hemma för nästa helg är det tjejernas tur;)Titta vad jag fick av Kamilla, hennes egen rödvinbärssaft, svartvinbärssaft, lingonsylt, torkade murklor och hemgjort ströbröd! Tack!!

Ha en riktigt skön söndag/Pillan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se