En Goding från Västerbotten



225 grader

Pajdeg
125 gr smör
3 dl mjöl
1 msk vatten
Blandas till en deg som får vila i kylen.
Klä sedan en pajform nagga och förgrädda 10 minuter

Fyllning
150 gr riven Västerbottenost
3 ägg
2 dl vispgrädde
salt & peppar

Vispa ägg och grädde, tillsätt osten. Smaksätt med salt och peppar. Häll fyllningen i pajskal och grädda i ca 20 minuter.
Servera med rom, gräddfil och röd lök



//PIllan


Den får det bli till middag såg ju smarrig ut

Oj, vad gott och tillbehören ger jag också tummen upp för :-) Västerbottenpaj är ju också ett måste till kräftorna och gärna toppad med kantareller då, svårslaget!!!



KRAM





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se