ToppenTorsdag



Nya Mama damp ner i lådan idag. Alltid lika efterlängtad!



Jag blir 3 månader idag:)



Blir en Andra Chans för mej...



Hej bloggisar

Har ni hängt med på att biljetterna till Melodifestivalen för 2011 släpptes idag? Jag har varit på finalen i Globen alla år (som den schlager-nörd som jag är) men idag bokade jag till Andra Chansen istället!
Visst är finalen absolut det bästa men eftersom Nikki fortfarande är ganska liten då och Sundsvall ligger betydligt närmare än Stockholm så får det bli så helt enkelt. Jag och Fillan drar på oss partystassen och får säkert en kul kväll hoppas jag:)
Första året vi var i Globen när AfroDite vann så var det inga problems alls att få biljetter. Sedan har detta växt till nästan hysteri...
Det som irriterar mig när man är på plats under finalen är att det är jättemånga typ ointresserade gubbar som bara är där och ÄR med företag och dylikt... hmmm!
Borde vara nåt slags schlagertest för att få biljetter till finalen!! ;)
Nu fick vi jättebra platser på rad 7 så det är jag väldigt nöjd med!

Här är der riktigt kyligt idag men vi tog ändå en rejäl prommenad innan Stor & Liten. Där var det gott fika som vanligt och nu när vi kom hem väntade en ny Mama på mej. I kväll är det dessutom aerobics på schemat och A kommer hem!  Plus att Nikki blir 3 månader idag och min bror fyller år...Toppen med andra ord

//PIllan


Grattis Nikki!



Nä jag har helt missat detta med Melodifestivalen, va skoj att ni ska till andra chansen :-)



jag väntar på nya Mama...



Många kramar

Grattis Nikki 3 månader! :)

Härligt med lite mama läsning.



Kramis E, CL ♥





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se